LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
Ovdje na videu niti jedan nije penal za barcelonu. Ali dobro, razumijem zagorskog šumara. Oni su navikli na takve penale kad ne ide, pa im je tada bilo čudno. Vjerojatno nisu podmazalimocni majmun wrote:1:0 pobjeda pobjeda barcelone u barceloni. čisti ofsald kod gola barcelone i opet ste igrali protiv 10 igrača jer je totalno neopravdano isključenje.End1899 wrote:
koji ovrebo, pa on je mala beba za ovu krađetinu, ali ne vidim da itko to spominje gdje su situacije čiste ko suza, za razliku od simulacija maloude i drogbe.
bolje šutite to vam je najbolji mogući potez.
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Beli wrote:mocni majmun wrote:bolje šutite to vam je najbolji mogući potez.
nemoj pričati gluposti. u finalu barcelona-juventus čisti penal za juve na pogbi.End1899 wrote:pa evo na slici ti je penal i crveni za sneijdera, a kamoli da pokreneš video, ali ipak je sneijder te godine bio najbolji na planeti pa mu se progledalo kroz prste.
Guest- Guest
Na pitanje novinara šta misli o peticiji pojedinih navijača da se ponovi utakmica između Barcelone i PSG-a, Dani Alves je odgovorio: "Neka već jednom prestanu plakati i ako već žele da gledaju ponovljenu utakmicu, neka odu na YouTube i gledaju koliko im volja."
kakvo šamaranje danija
kakvo šamaranje danija
End- Posts : 21177
2015-08-25
Samo budala bez mozga uopće može spominjat ponavljanje utakmice. Kolika god krađa bila, utakmica se nikad neće ponovit.
Aktualni igrač Juventusa Dani Alves iskoristio je intervju za novine ABC kako bi iznio dio prljavštine o svom bivšem poslodavcu - Barceloni. Alves je prošlog ljeta napustio katalonski klub bez odštete i potpisao za talijanskog velikana. Rastanak s Barcelonom nije bio nimalo lijep.End1899 wrote:Na pitanje novinara šta misli o peticiji pojedinih navijača da se ponovi utakmica između Barcelone i PSG-a, Dani Alves je odgovorio: "Neka već jednom prestanu plakati i ako već žele da gledaju ponovljenu utakmicu, neka odu na YouTube i gledaju koliko im volja."
kakvo šamaranje danija
"Volim znati da me klub treba. Volim se osjećati potrebnim. Ako me netko ne želi, odlazim. U posljednje tri sezone u Barceloni konstantno sam slušao da odlazim, ali me nitko nikada o tome nije obavijestio. Bili su nepošteni i nezahvalni prema meni. Nisu me poštivali. Ponudili su mi novi ugovor tek kada je FIFA zabranila dovođenje novih igrača. Tako se Barcelona odnosi prema svojim igračima koji "lome kičmu" za klub. To su obični nezahvalnici", ispričao je Brazilac.
U intervjuu je progovorio o puno stvari, pa i o Cristinu Ronaldu kojeg navodno mrzi.
"Novinari su iscenirali cijelu situaciju. Kada bi ljudi samo znali koliko ja poštujem Cristiana Ronalda. Jako poštujem Cristiana, oca Cristiana Juniora, sina Dolores i Josea. On i ja se jako poštujemo, a sve što su novinari pisali je laž".
šamara i ove koje pričaju nebuloze oko ponavljanja,ali je malo ranije našamarao i barcu....operw wrote:kako dani šamara. nakon lichsteinera najbolji bek svijeta.
kakvo šamaranje danija
Barcelona je smrdljivi lopovski klub. Shvatite to više, čak i njihovi bivši igrači to kuže
potpuno ispravna sudačka odluka, druga je stvar što su svi navikli srat kad se nešto dosudi za juventus
skripar-
2015-08-09
skripar wrote:potpuno ispravna sudačka odluka
Mamic namjestioEnd1899 wrote:ne može rubentus bez crvenoga i penala
kako davljenik u premiershipu pisa po kandidatu za titulu u maloj spaniji...
Guest- Guest
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50