Kad Horvat kaže: Beograd je vrh!
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Kad Horvat kaže: Beograd je vrh!
daj ne budi smijesan..kosarka ok...nogomet tako tako..ono ala britka sjekirica iz konjica...nije bilo utakmice bez slomljenje noge...ili ono 326 prekrsaja...narocito nogomet poslije 1985 do recimo 1988 godine..bilo je nesto dobrih utakmica...vecinom cjepacina..namjestaljke...sajber...kosarka je drugojastreb wrote:Bilo je to vrijeme najljepšeg nogometa (o košarci i rukometu da ne govorimo),a vi ste se bavili bedastoćama.vuksadinare wrote:naravno takvo vrijeme bilo..kraj osamdesetih pocetak devedesetih..nacionalni naboj....sorali smo cigane,grobare,recane....poslije devedesetih makljaze sa bbbjastreb wrote:Dolazi dio nogometne publike. No na nogometne utakmice dolaze i navijači koji sa sportom i sportskim ponašanjem nemaju veze.vuksadinare wrote:koja glupa tema..pa na atletiku,gimnastiku,klizanje ne dolazi nogometna publika.
Eto,recimo ti si na tekme išao ne zbog Bokšića,Savićevića,Prosinečkog,Bobana ili Mijatovića,već zbog pizdarija,baklji,kefanja i sl.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pričaš nebuloze,kao i uvijek.vuksadinare wrote:daj ne budi smijesan..kosarka ok...nogomet tako tako..ono ala britka sjekirica iz konjica...nije bilo utakmice bez slomljenje noge...ili ono 326 prekrsaja...narocito nogomet poslije 1985 do recimo 1988 godine..bilo je nesto dobrih utakmica...vecinom cjepacina..namjestaljke...sajber...kosarka je drugojastreb wrote:Bilo je to vrijeme najljepšeg nogometa (o košarci i rukometu da ne govorimo),a vi ste se bavili bedastoćama.vuksadinare wrote:naravno takvo vrijeme bilo..kraj osamdesetih pocetak devedesetih..nacionalni naboj....sorali smo cigane,grobare,recane....poslije devedesetih makljaze sa bbbjastreb wrote:Dolazi dio nogometne publike. No na nogometne utakmice dolaze i navijači koji sa sportom i sportskim ponašanjem nemaju veze.vuksadinare wrote:koja glupa tema..pa na atletiku,gimnastiku,klizanje ne dolazi nogometna publika.
Eto,recimo ti si na tekme išao ne zbog Bokšića,Savićevića,Prosinečkog,Bobana ili Mijatovića,već zbog pizdarija,baklji,kefanja i sl.
Mlada repka prvak svijeta u Čileu. Željo u polufinalu kupa UEFA,repka 5. na svijetu u Italiji. Zvezda prvak Europe.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
zvaljo..jesam rekao od 1985 do 1988...zvezda je bila prvak europe 1991...ova 'repka' je to bila 1990...zeljo je bio u polufinalu 1984jastreb wrote:Pričaš nebuloze,kao i uvijek.vuksadinare wrote:daj ne budi smijesan..kosarka ok...nogomet tako tako..ono ala britka sjekirica iz konjica...nije bilo utakmice bez slomljenje noge...ili ono 326 prekrsaja...narocito nogomet poslije 1985 do recimo 1988 godine..bilo je nesto dobrih utakmica...vecinom cjepacina..namjestaljke...sajber...kosarka je drugojastreb wrote:Bilo je to vrijeme najljepšeg nogometa (o košarci i rukometu da ne govorimo),a vi ste se bavili bedastoćama.vuksadinare wrote:naravno takvo vrijeme bilo..kraj osamdesetih pocetak devedesetih..nacionalni naboj....sorali smo cigane,grobare,recane....poslije devedesetih makljaze sa bbbjastreb wrote:
Dolazi dio nogometne publike. No na nogometne utakmice dolaze i navijači koji sa sportom i sportskim ponašanjem nemaju veze.
Mlada repka prvak svijeta u Čileu. Željo u polufinalu kupa UEFA,repka 5. na svijetu u Italiji. Zvezda prvak Europe.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
lepo pise,govinda wrote:De svega ti pojasni prvi dio recenice....jbt, ima li i jedan od vas cetnika da je u stanju da napise neku smislenu recenicu?Serbinho-3 wrote:Beograd je NYC za NYC a za EU i Balkan da ne trosim reci...
za one koji mogu da ukapiraju, ali bosanske i ustaske glavurde, malo teze.
beograd je nyc za nyc u smislu pojma, prihvacenosti stranaca, drugacijih, vezano za sam nyc.
beograd je to upravo dokazao odnosom prema sportistima iz regiona.
Guest- Guest
aj ti u kurac... ne može tebi nitko objasniti koliko si glup.... a i da ti objasni nikakve koristi...
2015-08-08
i budeš li spominjao ustaše i lijepio etikete u roku mam ćeš na cjelodnevni odmor... :))))
2015-08-08
Re: Ban lista
by Roy_Bean on Sun 19 Feb - 14:07govinda, 7 dana
bosanceros, prvak sveta )
Guest- Guest
pizzon wrote:Re: Ban lista
by Roy_Bean on Sun 19 Feb - 14:07
govinda, 7 dana
bosanceros, prvak sveta )
Onaj kukavni Džango ga isprijavljivo, a kao nije druker. Pih...
Guest- Guest
govinda,
gadno psuje, azijatski )
pise teroristicke poruke, tezak lik.
verovatno je oformljen pod uticajem
sopstvene svakodnevnice !
razumem ga, ali preteruje )
gadno psuje, azijatski )
pise teroristicke poruke, tezak lik.
verovatno je oformljen pod uticajem
sopstvene svakodnevnice !
razumem ga, ali preteruje )
Guest- Guest
Salve aplauza koje je beogradska publika, u trenutku vrlo napetih političkih prilika, podarila prethodnih dana hrvatskim umetnicima i sportistima, Hani Jušić, Ivanu Horvatu i Ivoni Dadić, za mnoge su dokaz kosmopolitskog duha Beograda
Srbi se opet ulizuju Hrvatima. Klasika :)
Srbi se opet ulizuju Hrvatima. Klasika :)
Guest- Guest
a gle pizdiću ja sam te lijepo upozorio... ukoliko me još jednom nazoveš ustašom ideš na odmor... ;))))
2015-08-08
tebi nista licno, jedino, nemoj da se ponasas kao ustasa, to nije uvreda )michaellcmacha wrote:a gle pizdiću ja sam te lijepo upozorio... ukoliko me još jednom nazoveš ustašom ideš na odmor... ;))))
Last edited by pizzon on 7/3/2017, 08:49; edited 1 time in total
Guest- Guest
pizzon wrote:lepo pise,govinda wrote:De svega ti pojasni prvi dio recenice....jbt, ima li i jedan od vas cetnika da je u stanju da napise neku smislenu recenicu?Serbinho-3 wrote:Beograd je NYC za NYC a za EU i Balkan da ne trosim reci...
za one koji mogu da ukapiraju, ali bosanske i ustaske glavurde, malo teze.
beograd je nyc za nyc
ovakvu veleumnu misao nitko zdrav ne može razumjeti
Guest- Guest
Kako nauciti ljude da budu dobri susjedi
Da ne nasjedaju politicarima
Da budu kulturni i prate kulturna zbivanja kod susjeda
Pa nikako, nisi fora akomse ne svadis
Internet ti to omogucije besplatno , nemas doma nikog za svađu , evo ti Srba, evo ti Hrvata ...
Internet ti to omogucije besplatno , nemas doma nikog za svađu , evo ti Srba, evo ti Hrvata ...
nemoj sad da se zamajavamo, UNS foruma je donio odluku da se srbe ukoliko nastave sa ustašovanjem odmah udalji sa foruma, i to ti je to... :)) počnite lepo da komunicirate inače budete prhali svako malo...pizzon wrote:tebi nista licno, jedino, nemoj da se ponasas kao ustasa, to nije uvreda )michaellcmacha wrote:a gle pizdiću ja sam te lijepo upozorio... ukoliko me još jednom nazoveš ustašom ideš na odmor... ;))))
2015-08-08
pizzon wrote:norkа, аma, el si ovo zaista ti na avataru :;:)
jes
Guest- Guest
šojka jesi čula da se opet željezara ide gradit...Sora wrote:Kako nauciti ljude da budu dobri susjedi
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ок, to ujedno znaci i zabrana da se srbija naziva smrdija, ne samo prilikom postiranja, vec u naslovu tememichaellcmacha wrote:nemoj sad da se zamajavamo, UNS foruma je donio odluku da se srbe ukoliko nastave sa ustašovanjem odmah udalji sa foruma, i to ti je to... :)) počnite lepo da komunicirate inače budete prhali svako malo...pizzon wrote:tebi nista licno, jedino, nemoj da se ponasas kao ustasa, to nije uvreda )michaellcmacha wrote:a gle pizdiću ja sam te lijepo upozorio... ukoliko me još jednom nazoveš ustašom ideš na odmor... ;))))
Guest- Guest
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Mila Horvat napusta HTV
» ministar Horvat predložit će Vladi da 'Uljaniku' damo do 8,4 milijarde
» Komadina : Jedno od češćih prezimena u Mađarskoj je Horvat pa ne svojatamo Mađarsku
» Zlata Đurđević podržala govor mržnje prema Trumpu od Ane Horvat Vuković i okrivila - klečavce
» Mila Horvat napusta HTV
» ministar Horvat predložit će Vladi da 'Uljaniku' damo do 8,4 milijarde
» Komadina : Jedno od češćih prezimena u Mađarskoj je Horvat pa ne svojatamo Mađarsku
» Zlata Đurđević podržala govor mržnje prema Trumpu od Ane Horvat Vuković i okrivila - klečavce
Page 3 of 10