Kad Horvat kaže: Beograd je vrh!
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Kad Horvat kaže: Beograd je vrh!
govinda wrote:Pa recimo svi oni gradovi po Srbiji? Mi smo vam ih napravili pa vi oteli i uselili u gotovo...pizzon wrote:govinda, ajde, daj nesto bosnjacko,
nesto lepo sto imate po svetu )
ti nisu normalan, ne postoje vise ni turske kuce,
a tebi u glavi neki gradovi )
postoje, kao istorijski spomenici, tu i tamo
ima, nekoliko dobrih tvrdjava, ali to nije samo vase,
to su pravili, rimljani, viznatija, srbi, turci, svabe, to je to
Guest- Guest
Pa tvoji su uglavnom odande došli ima tome nekih dvjestotinjak godina uglavnom ne prije 1777. većina upravo iz tog trokuta uključujući pljevlja i bijelo polje, a jedan manji dio iz crne gore tamo dolje niže oko nikšića....Ground Biscuits wrote:nijesam vjerovao ali izgleda da i ja vucem prijeklo tamo sa tromedje srbije,crne gore i hercegovine,tj Raske oblastijastreb wrote:Ne znam baš. Većina Srbijanaca opet vuče porijeklo iz C.Gore i Hercegovine.pizzon wrote:nije blam ne biti srbin iz srbije.
ali biti, jeste blaga privilegija.
posebno, ako znas da si korenima
vezan jedino za srbiju.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
hrvati nisu puno... možda četvrtinu :)))))pizzon wrote:govinda wrote:Pa recimo svi oni gradovi po Srbiji? Mi smo vam ih napravili pa vi oteli i uselili u gotovo...pizzon wrote:govinda, ajde, daj nesto bosnjacko,
nesto lepo sto imate po svetu )
ti nisu normalan, ne postoje vise ni turske kuce,
a tebi u glavi neki gradovi )
postoje, kao istorijski spomenici, tu i tamo
ima, nekoliko dobrih tvrdjava, ali to nije samo vase,
to su pravili, rimljani, viznatija, srbi, turci, svabe, to je to
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pizzon wrote:nije blam ne biti srbin iz srbije.
ali biti, jeste blaga privilegija.
posebno, ako znas da si korenima
vezan jedino za srbiju.
privilegija je jedino u usporedbi s onima iz džibutija i somalije
Kakve veze srbi imaju sa Isusom Kristom i križem???? Pa ne kaže nigdje Isus Krist otmi tuđe što srpski popovi uredno zagovaraju već stoljećima unazad. Nigdje Krist ne kaže da može biti svet neko ko siluje djecu čak naprotiv kaže da je tome bilo bolje da se nije ni rodio a vi svetca imate takvog u svojim redovima, Isus kaže da bratu treba oprostiti i da raja neće vidjeti onaj ko kaže luđače bratu svome a vi imate bratoubojice među svetcima...da ne nabrajam dalje. Budući da me mutavi pizdon drži na ignoru molim nekoga da replicira ovaj post da ga pizdon vidi :)pizzon wrote:pises gluposti, zna se ko grli krst i I.H. a ko mesecari ):;)govinda wrote:One sve psovke sam cuo u Srbiji pa ih koristio ovdje. Azijatu.pizzon wrote:govinda,
gadno psuje, azijatski )
pise teroristicke poruke, tezak lik.
verovatno je oformljen pod uticajem
sopstvene svakodnevnice !
razumem ga, ali preteruje )
Guest- Guest
..na zalost papa franjo ne moze prepoznati lopove
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
tre911 wrote:Kakve veze srbi imaju sa Isusom Kristom i križem???? Pa ne kaže nigdje Isus Krist otmi tuđe što srpski popovi uredno zagovaraju već stoljećima unazad. Nigdje Krist ne kaže da može biti svet neko ko siluje djecu čak naprotiv kaže da je tome bilo bolje da se nije ni rodio a vi svetca imate takvog u svojim redovima, Isus kaže da bratu treba oprostiti i da raja neće vidjeti onaj ko kaže luđače bratu svome a vi imate bratoubojice među svetcima...da ne nabrajam dalje. Budući da me mutavi pizdon drži na ignoru molim nekoga da replicira ovaj post da ga pizdon vidi :)pizzon wrote:pises gluposti, zna se ko grli krst i I.H. a ko mesecari ):;)govinda wrote:One sve psovke sam cuo u Srbiji pa ih koristio ovdje. Azijatu.pizzon wrote:govinda,
gadno psuje, azijatski )
Guest- Guest
U svakom slučaju kako kaže poslovica ako i jednog srbu navedem da razmišlja o napisanom to je kao da sam spasio cijeli svijet :))Noor wrote:tre911 wrote:Kakve veze srbi imaju sa Isusom Kristom i križem???? Pa ne kaže nigdje Isus Krist otmi tuđe što srpski popovi uredno zagovaraju već stoljećima unazad. Nigdje Krist ne kaže da može biti svet neko ko siluje djecu čak naprotiv kaže da je tome bilo bolje da se nije ni rodio a vi svetca imate takvog u svojim redovima, Isus kaže da bratu treba oprostiti i da raja neće vidjeti onaj ko kaže luđače bratu svome a vi imate bratoubojice među svetcima...da ne nabrajam dalje. Budući da me mutavi pizdon drži na ignoru molim nekoga da replicira ovaj post da ga pizdon vidi :)pizzon wrote:pises gluposti, zna se ko grli krst i I.H. a ko mesecari ):;)govinda wrote:One sve psovke sam cuo u Srbiji pa ih koristio ovdje. Azijatu.pizzon wrote:govinda,
gadno psuje, azijatski )
Guest- Guest
evo, sad će @pizzontre911 wrote:U svakom slučaju kako kaže poslovica ako i jednog srbu navedem da razmišlja o napisanom to je kao da sam spasio cijeli svijet :))Noor wrote:tre911 wrote:Kakve veze srbi imaju sa Isusom Kristom i križem???? Pa ne kaže nigdje Isus Krist otmi tuđe što srpski popovi uredno zagovaraju već stoljećima unazad. Nigdje Krist ne kaže da može biti svet neko ko siluje djecu čak naprotiv kaže da je tome bilo bolje da se nije ni rodio a vi svetca imate takvog u svojim redovima, Isus kaže da bratu treba oprostiti i da raja neće vidjeti onaj ko kaže luđače bratu svome a vi imate bratoubojice među svetcima...da ne nabrajam dalje. Budući da me mutavi pizdon drži na ignoru molim nekoga da replicira ovaj post da ga pizdon vidi :)pizzon wrote:pises gluposti, zna se ko grli krst i I.H. a ko mesecari ):;)govinda wrote:
One sve psovke sam cuo u Srbiji pa ih koristio ovdje. Azijatu.
Guest- Guest
Hmm, nema ni jednog srblja da ovo komentariše, nešto čudno se događaNoor wrote:evo, sad će @pizzontre911 wrote:U svakom slučaju kako kaže poslovica ako i jednog srbu navedem da razmišlja o napisanom to je kao da sam spasio cijeli svijet :))Noor wrote:tre911 wrote:Kakve veze srbi imaju sa Isusom Kristom i križem???? Pa ne kaže nigdje Isus Krist otmi tuđe što srpski popovi uredno zagovaraju već stoljećima unazad. Nigdje Krist ne kaže da može biti svet neko ko siluje djecu čak naprotiv kaže da je tome bilo bolje da se nije ni rodio a vi svetca imate takvog u svojim redovima, Isus kaže da bratu treba oprostiti i da raja neće vidjeti onaj ko kaže luđače bratu svome a vi imate bratoubojice među svetcima...da ne nabrajam dalje. Budući da me mutavi pizdon drži na ignoru molim nekoga da replicira ovaj post da ga pizdon vidi :)pizzon wrote:
pises gluposti, zna se ko grli krst i I.H. a ko mesecari ):;)
Guest- Guest
Malo nam je teško zaboraviti topovske salve kojima ste razarali naše gradove i ubijali naše ljude. U stankama između ručnoga ubijanja.pizzon wrote:BEOGRAD - Salve aplauza koje je beogradska publika, u trenutku vrlo napetih političkih prilika, podarila prethodnih dana hrvatskim umetnicima i sportistima (...) mogle bi nešto reći i Hrvatima po pitanju pomirenja.
pizzon wrote:Od završetka sukoba na prostoru bivše zajedničke države o pomirenju se govori na različite načine, a u praksi se ipak svodi pre svega na obnavljanje kulturnih i sportskih veza, a posebno sa "srpske strane".
Kakav sukob, čedo lažljivi? Genocidna, kulturocidna i ekocidna velikosrbska agresija! To ti je taj "sukob"! A pravi primjer pomirenja sa srbske strane bila bi isplata ratne odštete, povrat ukradenoga, dostava podatakah o nestalima i presuda tadašnjemu srbijanskomu vodstvu kao začetnicima agresije i zločinah. A ne da Jović piše knjige, a Vučić se natječe an izborima. Pljeskati ne morati nikada i nikomu, zaboli nas!
Kako ga ne bi razumjel, ti si mu priuštil tu svakodnevicu velikosrbskom agresijom.pizzon wrote:govinda (...) sopstvene svakodnevnice !
A ti imaš pik na Hrvate, znamo.Sora wrote:Kako nauciti ljude da budu dobri susjedi
Da ne nasjedaju politicarima
Da budu kulturni i prate kulturna zbivanja kod susjeda
Pa nikako, nisi fora akomse ne svadis
Internet ti to omogucije besplatno , nemas doma nikog za svađu , evo ti Srba, evo ti Hrvata ...
Pravila si određuj u Smrdiji, ne na hrvatskom forumu.pizzon wrote:ок, to ujedno znaci i zabrana da se srbija naziva smrdija, ne samo prilikom postiranja, vec u naslovu tememichaellcmacha wrote:nemoj sad da se zamajavamo, UNS foruma je donio odluku da se srbe ukoliko nastave sa ustašovanjem odmah udalji sa foruma, i to ti je to... :)) počnite lepo da komunicirate inače budete prhali svako malo...pizzon wrote:tebi nista licno, jedino, nemoj da se ponasas kao ustasa, to nije uvreda )michaellcmacha wrote:a gle pizdiću ja sam te lijepo upozorio... ukoliko me još jednom nazoveš ustašom ideš na odmor... ;))))
Jadan misli da je to isto što i vibrator pa mu omililo.Noor wrote:michaellcmacha wrote:ne znam zašto ali bio sam siguran da ćeš se promptno javiti.... :))))
tko o čemu, braćala o viberu
govinda wrote:i dalje recenica zvuci glupo. Drago mi je sto dolazis sebi pa Bosance ne trpas u ustase....pizzon wrote:lepo pise,govinda wrote:De svega ti pojasni prvi dio recenice....jbt, ima li i jedan od vas cetnika da je u stanju da napise neku smislenu recenicu?Serbinho-3 wrote:Beograd je NYC za NYC a za EU i Balkan da ne trosim reci...
za one koji mogu da ukapiraju, ali bosanske i ustaske glavurde, malo teze.
beograd je nyc za nyc u smislu pojma, prihvacenosti stranaca, drugacijih, vezano za sam nyc.
beograd je to upravo dokazao odnosom prema sportistima iz regiona.
v.s.a.Regoč wrote:Kako ga ne bi razumjel, ti si mu priuštil tu svakodnevicu velikosrbskom agresijom.pizzon wrote:govinda (...) sopstvene svakodnevnice !
slobodno govinda i ti kenjajte o tome, uz nargile.
to je bila hrvatsko_muslimanska agresija na srbe
koja se nastavlja politickim potezima
Last edited by pizzon on Wed 8 Mar - 9:04; edited 1 time in total
Guest- Guest
vazno da nikada nismo bili a la endehazijaRegoč wrote:Pravila si određuj u Smrdiji, ne na hrvatskom forumu.pizzon wrote:ок, to ujedno znaci i zabrana da se srbija naziva smrdija, ne samo prilikom postiranja, vec u naslovu tememichaellcmacha wrote:nemoj sad da se zamajavamo, UNS foruma je donio odluku da se srbe ukoliko nastave sa ustašovanjem odmah udalji sa foruma, i to ti je to... :)) počnite lepo da komunicirate inače budete prhali svako malo...pizzon wrote:tebi nista licno, jedino, nemoj da se ponasas kao ustasa, to nije uvreda )michaellcmacha wrote:a gle pizdiću ja sam te lijepo upozorio... ukoliko me još jednom nazoveš ustašom ideš na odmor... ;))))
Guest- Guest
a ti si pokusao, pa shvatio da nije )Regoč wrote:Jadan misli da je to isto što i vibrator pa mu omililo.Noor wrote:michaellcmacha wrote:ne znam zašto ali bio sam siguran da ćeš se promptno javiti.... :))))
tko o čemu, braćala o viberu
Guest- Guest
bili ste NFS, Nedićeva fašistička Srbija.pizzon wrote:vazno da nikada nismo bili a la endehazijaRegoč wrote:Pravila si određuj u Smrdiji, ne na hrvatskom forumu.pizzon wrote:ок, to ujedno znaci i zabrana da se srbija naziva smrdija, ne samo prilikom postiranja, vec u naslovu tememichaellcmacha wrote:nemoj sad da se zamajavamo, UNS foruma je donio odluku da se srbe ukoliko nastave sa ustašovanjem odmah udalji sa foruma, i to ti je to... :)) počnite lepo da komunicirate inače budete prhali svako malo...pizzon wrote:
tebi nista licno, jedino, nemoj da se ponasas kao ustasa, to nije uvreda )
Guest- Guest
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Mila Horvat napusta HTV
» ministar Horvat predložit će Vladi da 'Uljaniku' damo do 8,4 milijarde
» Komadina : Jedno od češćih prezimena u Mađarskoj je Horvat pa ne svojatamo Mađarsku
» Zlata Đurđević podržala govor mržnje prema Trumpu od Ane Horvat Vuković i okrivila - klečavce
» Mila Horvat napusta HTV
» ministar Horvat predložit će Vladi da 'Uljaniku' damo do 8,4 milijarde
» Komadina : Jedno od češćih prezimena u Mađarskoj je Horvat pa ne svojatamo Mađarsku
» Zlata Đurđević podržala govor mržnje prema Trumpu od Ane Horvat Vuković i okrivila - klečavce
Page 6 of 10