Erdogan je upravo strašno uvrijedio Njemačku: Čeka se odgovor Berlina
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Erdogan je upravo strašno uvrijedio Njemačku: Čeka se odgovor Berlina
Vi želite opstati i to je prirodno al baš vi tj na vama malim ljudima i pociva matrijahalno društvo.
Zato i imate toliko problema da se s menom raspravljate oko toga kako bi vi opstali a ja uništio matrijah tj citaj sve vas pobio.
Jok nisu meni Arapi ništa ....al vi ste mi nešto šta moram UKLONITI.
Zato i imate toliko problema da se s menom raspravljate oko toga kako bi vi opstali a ja uništio matrijah tj citaj sve vas pobio.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja ne govorim o kamenim statuima i spomenicima, da je Njemačka uložila milijarde eura u istraživanje i razvoj koliko je uložila u jalovu integraciju izbjeglica/jeftine radne snage, čitava bi se ekonomija temeljila već na robotima, EU bi slala ekspedicije na Mars i dalje, Njemačke bi bila sveučilišna, inženjerska, tehnološka i znanstvena sila broj 1 u svijetu, ostavivši iza sebe daleko u prašini i SAD i Kinu i Japan.RayMabus wrote:Slom matrijaha je prioritet ...bmk za kamene statue , spoemenike , vašu ushranu evropsku povijest i postignuca .....sve ste to ushrali i napravili nevažnim s matrijahaom.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Mene boli kurac, ja odem u Ameriku na postdiplomski. Od Europe očito ništa, i to dugoročno ništa. Šteta propalog potencijala.RayMabus wrote:Vi želite opstati i to je prirodno al baš vi tj na vama malim ljudima i pociva matrijahalno društvo.
2015-08-09
Pa odi.melkior wrote:Mene boli kurac, ja odem u Ameriku na postdiplomski. Od Europe očito ništa, i to dugoročno ništa. Šteta propalog potencijala.RayMabus wrote:Vi želite opstati i to je prirodno al baš vi tj na vama malim ljudima i pociva matrijahalno društvo.
Zapadna civilizacija evropska i onako nece ostat tu ovakva kakva je ...nije mi bitno na koji nacin matrijah išezava dal mirno demografijom pa nadomjestanje patrijahom il ratom protiv uljeza pa krahira ekonomija.
To su nijanse.
Cilj je uvijek isti.
2014-04-11
Zapadna civilizacija evropska i onako nece ostat tu ovakva kakva je ...nije mi bitno na koji nacin matrijah išezava dal mirno demografijom pa nadomjestanje patrijahom il ratom protiv uljeza pa krahira ekonomija.
...
Nakon ove faze slijedi novo doba.
...
2014-04-11
Nijemci očito nisu za ništa, osim za šarafit aute, niti Francuzi za išta, osim za kuhinju.melkior wrote:Ja ne govorim o kamenim statuima i spomenicima, da je Njemačka uložila milijarde eura u istraživanje i razvoj koliko je uložila u jalovu integraciju izbjeglica/jeftine radne snage, čitava bi se ekonomija temeljila već na robotima, EU bi slala ekspedicije na Mars i dalje, Njemačke bi bila sveučilišna, inženjerska, tehnološka i znanstvena sila broj 1 u svijetu, ostavivši iza sebe daleko u prašini i SAD i Kinu i Japan.RayMabus wrote:Slom matrijaha je prioritet ...bmk za kamene statue , spoemenike , vašu ushranu evropsku povijest i postignuca .....sve ste to ushrali i napravili nevažnim s matrijahaom.
2015-08-09
Galaktica federacija garantira maksimalnu mogucu slobodu pojedinca.RayMabus wrote:Zapadna civilizacija evropska i onako nece ostat tu ovakva kakva je ...nije mi bitno na koji nacin matrijah išezava dal mirno demografijom pa nadomjestanje patrijahom il ratom protiv uljeza pa krahira ekonomija.
...
Trik je u onom maksimalnu .....netko mora odgajat buduce generacije a za to je potrebno dva desetljeca a ako gradiš karijeru negradiš buduce naraštaje kao osobe.
SAD ZNATE ZAŠTO CU VAS RASPORIT ( MATRIJAH )
2014-04-11
MERKEL BESNA: Nećemo tolerisati komentare turske vlasti o nacizmu
Tanjug | 09. 03. 2017 - 11:04h
Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da komentari predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana i drugih turskih zvanicnika koji su optužili Berlin za "nacističku praksu" ne mogu biti tolerisane.
http://www.blic.rs/vesti/svet/merkel-besna-necemo-tolerisati-komentare-turske-vlasti-o-nacizmu/7dg8dzv
Tanjug | 09. 03. 2017 - 11:04h
Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da komentari predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana i drugih turskih zvanicnika koji su optužili Berlin za "nacističku praksu" ne mogu biti tolerisane.
http://www.blic.rs/vesti/svet/merkel-besna-necemo-tolerisati-komentare-turske-vlasti-o-nacizmu/7dg8dzv
2014-04-11
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Moskva pobesnela zbog odluke Berlina: Sprema se žestok odgovor
» Njemačku čeka neugodna tema: Visoka stopa kriminala među strancima
» Čović Naše zalaganje za EU ima cijenu, ako treba da čeka NEKA DUGO ČEKA
» BBC u potpunosti podržava kažnjavanje njemačkog komičara koji je uvrijedio Erdoagana
» Plenković: Kao kršćanin mogu oprostiti Milanoviću što mi je uvrijedio majku, ali zaboraviti - nikada
» Njemačku čeka neugodna tema: Visoka stopa kriminala među strancima
» Čović Naše zalaganje za EU ima cijenu, ako treba da čeka NEKA DUGO ČEKA
» BBC u potpunosti podržava kažnjavanje njemačkog komičara koji je uvrijedio Erdoagana
» Plenković: Kao kršćanin mogu oprostiti Milanoviću što mi je uvrijedio majku, ali zaboraviti - nikada
Page 5 of 5