ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Erdogan je upravo strašno uvrijedio Njemačku: Čeka se odgovor Berlina

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Erdogan je upravo strašno uvrijedio Njemačku: Čeka se odgovor Berlina - Page 5 Empty Re: Erdogan je upravo strašno uvrijedio Njemačku: Čeka se odgovor Berlina

Post by RayMabus 7/3/2017, 00:40

Vi želite opstati i to je prirodno al baš vi tj na vama malim ljudima i pociva matrijahalno društvo.

Zato i imate toliko problema da se s menom raspravljate oko toga kako bi vi opstali a ja uništio matrijah tj citaj sve vas pobio.

Jok nisu meni Arapi ništa ....al vi ste mi nešto šta moram UKLONITI.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Erdogan je upravo strašno uvrijedio Njemačku: Čeka se odgovor Berlina - Page 5 Empty Re: Erdogan je upravo strašno uvrijedio Njemačku: Čeka se odgovor Berlina

Post by melkior 7/3/2017, 00:41

RayMabus wrote:Slom matrijaha je prioritet ...bmk za kamene statue , spoemenike , vašu ushranu evropsku povijest i postignuca .....sve ste to ushrali i napravili nevažnim s matrijahaom.
Ja ne govorim o kamenim statuima i spomenicima, da je Njemačka uložila milijarde eura u istraživanje i razvoj koliko je uložila u jalovu integraciju izbjeglica/jeftine radne snage, čitava bi se ekonomija temeljila već na robotima, EU bi slala ekspedicije na Mars i dalje, Njemačke bi bila sveučilišna, inženjerska, tehnološka i znanstvena sila broj 1 u svijetu, ostavivši iza sebe daleko u prašini i SAD i Kinu i Japan.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 7/3/2017, 00:44

RayMabus wrote:Vi želite opstati i to je prirodno al baš vi tj na vama malim ljudima i pociva matrijahalno društvo.

Zato i imate toliko problema da se s menom raspravljate oko toga kako bi vi opstali a ja uništio matrijah tj citaj sve vas pobio.

Mene boli kurac, ja odem u Ameriku na postdiplomski. Od Europe očito ništa, i to dugoročno ništa. Šteta propalog potencijala.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/3/2017, 00:49

melkior wrote:
RayMabus wrote:Vi želite opstati i to je prirodno al baš vi tj na vama malim ljudima i pociva matrijahalno društvo.

Mene boli kurac, ja odem u Ameriku na postdiplomski. Od Europe očito ništa, i to dugoročno ništa. Šteta propalog potencijala.
Pa odi.

Zapadna civilizacija evropska i onako nece ostat tu ovakva kakva je ...nije mi bitno na koji nacin matrijah išezava dal mirno demografijom pa nadomjestanje patrijahom il ratom protiv uljeza pa krahira ekonomija.

To su nijanse.

Cilj je uvijek isti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/3/2017, 00:51

Zapadna civilizacija evropska i onako nece ostat tu ovakva kakva je ...nije mi bitno na koji nacin matrijah išezava dal mirno demografijom pa nadomjestanje patrijahom il ratom protiv uljeza pa krahira ekonomija.

...

Nakon ove faze slijedi novo doba.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior 7/3/2017, 00:53

melkior wrote:
RayMabus wrote:Slom matrijaha je prioritet ...bmk za kamene statue , spoemenike , vašu ushranu evropsku povijest i postignuca .....sve ste to ushrali i napravili nevažnim s matrijahaom.
Ja ne govorim o kamenim statuima i spomenicima, da je Njemačka uložila milijarde eura u istraživanje i razvoj koliko je uložila u jalovu integraciju izbjeglica/jeftine radne snage, čitava bi se ekonomija temeljila već na robotima, EU bi slala ekspedicije na Mars i dalje, Njemačke bi bila sveučilišna, inženjerska, tehnološka i znanstvena sila broj 1 u svijetu, ostavivši iza sebe daleko u prašini i SAD i Kinu i Japan.
Nijemci očito nisu za ništa, osim za šarafit aute, niti Francuzi za išta, osim za kuhinju.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/3/2017, 00:54

RayMabus wrote:Zapadna civilizacija evropska i onako nece ostat tu ovakva kakva je ...nije mi bitno na koji nacin matrijah išezava dal mirno demografijom pa nadomjestanje patrijahom il ratom protiv uljeza pa krahira ekonomija.

...

Nakon ove faze slijedi novo doba.
Galaktica federacija garantira maksimalnu mogucu slobodu pojedinca.

Trik je u onom maksimalnu .....netko mora odgajat buduce generacije a za to je potrebno dva desetljeca a ako gradiš karijeru negradiš buduce naraštaje kao osobe.

SAD ZNATE ZAŠTO CU VAS RASPORIT ( MATRIJAH )
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/3/2017, 11:19

MERKEL BESNA: Nećemo tolerisati komentare turske vlasti o nacizmu
Tanjug | 09. 03. 2017 - 11:04h

Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da komentari predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana i drugih turskih zvanicnika koji su optužili Berlin za "nacističku praksu" ne mogu biti tolerisane.

http://www.blic.rs/vesti/svet/merkel-besna-necemo-tolerisati-komentare-turske-vlasti-o-nacizmu/7dg8dzv
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics