Plenković: Kao kršćanin mogu oprostiti Milanoviću što mi je uvrijedio majku, ali zaboraviti - nikada
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Plenković: Kao kršćanin mogu oprostiti Milanoviću što mi je uvrijedio majku, ali zaboraviti - nikada
http://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-kao-krscanin-mogu-oprostiti-milanovicu-sto-mi-je-uvrijedio-majku-ali-zaboraviti--nikada/915738.aspx
"Drznuo se spomenuti moju majku, to je slučaj bez presedana, ona je inače ugledni internist-kardiolog, liječnica u mirovinu, o čijim profesionalnim i ljudskim kvalitetama mogu svjedočiti njezine kolege i pacijenti. Radila je u bivšoj vojnoj bolnici, pa u KB Dubrava.
Ja mu kao kršćanin mogu oprostiti, ali mu to neću zaboraviti. Nikad mi neće pasti na pamet nešto takvo reći o ičijoj obitelji. I to razlikuje HDZ od SDP-a. Razlikuje nas jesmo li diletanti kad komentiramo druge države i narode i sagledavamo li sve aspekte izgovorenog. Siguran sam da takve riječi nisu dostojne onoga tko obnaša dužnost premijera. Zato je na hrvatskim biračima da odluče žele li ozbiljno i vjerodostojno vodstvo, ili šarlatanstvo i diletantizam. To je izbor pred hrvatskim biračima 11. rujna.
Oni koji su imali šansu i nisu je iskoristiti, trebaju razmisliti jesu li njihove poruke uvjerljive pred hrvatskim biračima. Čini mi se da to birači u svim izbornim jedinicama jako dobro vide. HDZ će u ovoj kampanji nastaviti s konstruktivnim pristupom", kazao je Plenković.
Podsjetimo, Milanovića se na snimkama sastanka s veteranima čuje kako govori da njegova majka, za razliku od Plenkovićeve, nije bila "vojni lekar".
Guest- Guest
Re: Plenković: Kao kršćanin mogu oprostiti Milanoviću što mi je uvrijedio majku, ali zaboraviti - nikada
kaj se Plenković sada srami što mu je mama bila vojni doktor?
očigledno je kako Plenković nema program niti znanje kojim bi parirao Milanoviću pa sve karte baca na isti program koji je koristila i plavuša i karamarko: blaćenje Milanovića.
problem za Plenkovića je što Milanović, koliko god djeluje na granici prihvatljivog ponašanja, i dalje je space shuttle i za Plenkovića i ostalu domoljubnu boraniju kojoj pomaže četnička garnitura na vlasti u srbiji.
jebo domoljube plenkovićeva kova kojem su potrebni četnici kako bi pokazali svoje domoljublje.
očigledno je kako Plenković nema program niti znanje kojim bi parirao Milanoviću pa sve karte baca na isti program koji je koristila i plavuša i karamarko: blaćenje Milanovića.
problem za Plenkovića je što Milanović, koliko god djeluje na granici prihvatljivog ponašanja, i dalje je space shuttle i za Plenkovića i ostalu domoljubnu boraniju kojoj pomaže četnička garnitura na vlasti u srbiji.
jebo domoljube plenkovićeva kova kojem su potrebni četnici kako bi pokazali svoje domoljublje.
sitting_bull-
2015-09-28
Re: Plenković: Kao kršćanin mogu oprostiti Milanoviću što mi je uvrijedio majku, ali zaboraviti - nikada
Radila je u bivšoj vojnoj bolnici,
zasto je uvreda bivsi rad njegove majke s okupatorom ?
to je bilo legalno zanimanje i platilo njegovo skolovanje dobili su zasigurno stan i zimovao je u pionirskom gradu besplatno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Sram ga bilo, nije kao pošteni Stazić, on je plaćao 7 kn/dan, na Brijunima.debotoijusto wrote:Radila je u bivšoj vojnoj bolnici,
to je bilo legalno zanimanje i platilo njegovo skolovanje dobili su zasigurno stan i zimovao je u pionirskom gradu besplatno
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Sram ga bilo, nije kao pošteni Stazić, on je plaćao 7 kn/dan, na Brijunima.debotoijusto wrote:Radila je u bivšoj vojnoj bolnici,
di si @ero kuco stara
za prvu
za drugu , nije ovo ANALiza stazica vec CT majke koja radila za okupatora ...jelte
2014-04-12
jesi li ti kadar i razumjeti to što napišeš.... u konkretnom slučaju su milanoviću potrebni četnici da bi pokazao svoje kvazidomoljublje.... i poludjed ustaša kojeg se u taj tren sjetio da ga je imao..... a što se tiče objave tog audio zapisa već je utvrđeno da ste se malo igrali tajnog snimanja... i objavljivanja snimljenog....sitting_bull wrote:kaj se Plenković sada srami što mu je mama bila vojni doktor?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pusti priče i drži se činjenica:michaellcmacha wrote:
jesi li ti kadar i razumjeti to što napišeš.... u konkretnom slučaju su milanoviću potrebni četnici da bi pokazao svoje kvazidomoljublje.... i poludjed ustaša kojeg se u taj tren sjetio da ga je imao..... a što se tiče objave tog audio zapisa već je utvrđeno da ste se malo igrali tajnog snimanja... i objavljivanja snimljenog....
- plavuša je, ničim izazvana, išla sklapati pakt sa vučićem (koji u tom trenutku nije niti bio premijer, nego tek mandatar) kako bi srbi pomogli hdz-u
- po istom modelu po kojem je hdz iznjedrio plavušu i Oreškovića iznjedrio je i Plenkovića jer su jedino tako mogli biti sigurni kako neće imati repove i zajebe koje bi imali da su bili u hrvatskoj. plavuša i Orešković su u vrlo kratkom vremenu uspjeli svoju sliku bez mrlja pretvoriti u maleraj iz pothodnika.
- slažem se s tobom kako je fukara predstavljena klemom i Jukićem u najboljoj četničkoj maniri (špegelj) izvela snimanje i objavu snimljenog.
- za hdz domoljublje je pokrasti i prodati domovinu zbog osobne koristi, a milanovićev je problem što se u to ne uklapa.
- plenkovićeva mati je radila u vojnoj bolnici u ex-yu. što je u toj činjenici uvredljivo? podsjećanje kako su samo podobni i provjereni ljudi mogli raditi u vojnim ustanovama? ne laje Plenković radi sela...
sitting_bull-
2015-09-28
Sto je Zoki rekao za mamicu od cate?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne vjerujem da su se sami snimili iz razloga sto zbog tih izjava gube podršku onog dijela svoga mentalno bolesnog biračkog tijela koje misli da je u 1945.michaellcmacha wrote:sitting_bull wrote:... a što se tiče objave tog audio zapisa već je utvrđeno da ste se malo igrali tajnog snimanja... i objavljivanja snimljenog....
Mislim da moramo prihvatiti činjenicu da su neke " hrvatine" obični govnari.
2015-08-15
Sitting novi level botovske gadljivosti, no izbori su blizu, valja intenzivirati...
Guest- Guest
Podsjetimo, Milanovića se na snimkama sastanka s veteranima čuje kako govori da njegova majka, za razliku od Plenkovićeve, nije bila "vojni lekar".kaja_333 wrote:Sto je Zoki rekao za mamicu od cate?
sitting_bull-
2015-09-28
kaj je, admine?Starhemberg wrote:Sitting novi level botovske gadljivosti, no izbori su blizu, valja intenzivirati...
možeš li sam sebe banirati, ili je tebi dozvoljeno na osobnoj razini pokazivati da su gliste inteligentna bića, a crvi evolucijski level kojem težiš???
sitting_bull-
2015-09-28
Aha, nisam čula. Pa je vjerojatno .sitting_bull wrote:Podsjetimo, Milanovića se na snimkama sastanka s veteranima čuje kako govori da njegova majka, za razliku od Plenkovićeve, nije bila "vojni lekar".kaja_333 wrote:Sto je Zoki rekao za mamicu od cate?
2015-08-15
zoran je ispao obicna budala.sitting_bull wrote:Podsjetimo, Milanovića se na snimkama sastanka s veteranima čuje kako govori da njegova majka, za razliku od Plenkovićeve, nije bila "vojni lekar".kaja_333 wrote:Sto je Zoki rekao za mamicu od cate?
nakon promasenog nastupa pred veteranima,
tesko da ce imati otvorena vrate, u regionu,
a i malo sire.
nemoguce je da taj snimak jednostavno staviti a / a
Last edited by pizzon on 28/8/2016, 14:30; edited 1 time in total
Guest- Guest
Najinteligentnije su, po tebi, zlatne ribice, kojima možete prodavati maglu. Ništa se nije promijenilo, samo su se primakli izbori, jel.sitting_bull wrote:kaj je, admine?Starhemberg wrote:Sitting novi level botovske gadljivosti, no izbori su blizu, valja intenzivirati...
možeš li sam sebe banirati, ili je tebi dozvoljeno na osobnoj razini pokazivati da su gliste inteligentna bića, a crvi evolucijski level kojem težiš???
Guest- Guest
A vi u regionu ćete itako plesati kako Europa i SAD svira. Lako za vas..pizzon wrote:zoran je ispao obicna budala.sitting_bull wrote:Podsjetimo, Milanovića se na snimkama sastanka s veteranima čuje kako govori da njegova majka, za razliku od Plenkovićeve, nije bila "vojni lekar".kaja_333 wrote:Sto je Zoki rekao za mamicu od cate?
nakon promasenog nastupa pred veranima,
tesko da ce imati otvorena vrate, u regionu,
a i malo. nemoguce je da taj snimak jednostavno
stavi a / a
2015-08-15
sitting_bull wrote:Podsjetimo, Milanovića se na snimkama sastanka s veteranima čuje kako govori da njegova majka, za razliku od Plenkovićeve, nije bila "vojni lekar".kaja_333 wrote:Sto je Zoki rekao za mamicu od cate?
ovo mu gadljivo ponizavajuca izjava
losa da sa druge strane i kvazidesnicarska bivsa vlada a ne frend sa posla koji pruza ruku danas
biljezim jedan veliki minus zoky
Last edited by debotoijusto on 28/8/2016, 14:35; edited 1 time in total (Reason for editing : sssssssssss)
2014-04-12
Znam, pa takve jugoslave je izgubio, to valjda zna.debotoijusto wrote:sitting_bull wrote:Podsjetimo, Milanovića se na snimkama sastanka s veteranima čuje kako govori da njegova majka, za razliku od Plenkovićeve, nije bila "vojni lekar".kaja_333 wrote:Sto je Zoki rekao za mamicu od cate?
losa da sa druge strane i kvazidesnicarska bivsa vlada a ne frend i posla koji pruza ruku danas
2015-08-15
kaja_333 wrote:Znam, pa takve jugoslave je izgubio, to valjda zna.debotoijusto wrote:sitting_bull wrote:Podsjetimo, Milanovića se na snimkama sastanka s veteranima čuje kako govori da njegova majka, za razliku od Plenkovićeve, nije bila "vojni lekar".kaja_333 wrote:Sto je Zoki rekao za mamicu od cate?
losa da sa druge strane i kvazidesnicarska bivsa vlada a ne frend i posla koji pruza ruku danas
koje jugoslave ?
kosava kosava javi se
2014-04-12
Tebe, kantu i tako daljedebotoijusto wrote:kaja_333 wrote:Znam, pa takve jugoslave je izgubio, to valjda zna.debotoijusto wrote:sitting_bull wrote:Podsjetimo, Milanovića se na snimkama sastanka s veteranima čuje kako govori da njegova majka, za razliku od Plenkovićeve, nije bila "vojni lekar".kaja_333 wrote:Sto je Zoki rekao za mamicu od cate?
koje jugoslave ?
kosava kosava javi se
2015-08-15
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pop na HRT-u promovira ustaštvo: Ne mogu oprostiti Kolindi jer je izjavila da je NDH zločinačka
» Zoki:"Znate ja sam porijeklom iz kraja gdje ljudi mogu sve oprostiti ali mutež iza leđa ne'
» Zbog Kolinde Plenković s nikada razrogačenijim očima
» Milinovic:'Milanovicu je ring prirodno okruzje.Plenkovic je vise baletanski tip'
» Komšić odgovorio Milanoviću: Teško antinato i antievropski standardi zvaničnika iz Hrvatske mogu zaustaviti interes NATO-a
» Zoki:"Znate ja sam porijeklom iz kraja gdje ljudi mogu sve oprostiti ali mutež iza leđa ne'
» Zbog Kolinde Plenković s nikada razrogačenijim očima
» Milinovic:'Milanovicu je ring prirodno okruzje.Plenkovic je vise baletanski tip'
» Komšić odgovorio Milanoviću: Teško antinato i antievropski standardi zvaničnika iz Hrvatske mogu zaustaviti interes NATO-a
Page 1 of 7