Erdogan je upravo strašno uvrijedio Njemačku: Čeka se odgovor Berlina
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Erdogan je upravo strašno uvrijedio Njemačku: Čeka se odgovor Berlina
Pogledaj kako je lijepo igra napravljena ; trpaju se patrijhalni ljudi u matrijah a krupni kapital to zagovara ....no ako uništim matrijah a ne i ideju krupnog kapitala onda nema koristi od otga ...zato ...zato ti se dešava ovo šta se dešava ....ovi se pune tamo i krupni kapital to želi ukljuciti u sistem ... na kraju ce se desiti lom .....past ce i krupni kapital i matrijah ....a ne samo matrijah.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Švedska mi baš nije bitna ....mislim da su elite ipak u ....Švicarskoj.melkior wrote:
Pa neće udarit na liberalnu Švedsku nego na Balkan.
2014-04-11
Ali izvorište krupnog kapitala nije na Balkanu, niti je izvorište matrijarhata na Balkanu. Rasturit ćeš pogrešnu metu.RayMabus wrote:Pogledaj kako je lijepo igra napravljena ; trpaju se patrijhalni ljudi u matrijah a krupni kapital to zagovara ....no ako uništim matrijah a ne i ideju krupnog kapitala onda nema koristi od otga ...zato ...zato ti se dešava ovo šta se dešava ....ovi se pune tamo i krupni kapital to želi ukljuciti u sistem ... na kraju ce se desiti lom .....past ce i krupni kapital i matrijah ....a ne samo matrijah.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Interesantno ....Švicarska nije u EU a u njenom je srcu.
Rekoh maloprije : BITNO JE OCIMA NEVIDLJIVO.
BMK za Švedsku OD EVROPE CU NAPRVIT ZGARIŠTE : NJEMAČKA , ITALIJA , FRANCUSKA , AUSTRIJA.
ŽELITE EU RAVNOPRAVNIH NARODA ?
E PA NEMOŽE ŠVICARSKA BITI U SRCU POLA MILJARDE LJUDI A NEBITI DIO SISTEMA.
BMK za Švedsku OD EVROPE CU NAPRVIT ZGARIŠTE : NJEMAČKA , ITALIJA , FRANCUSKA , AUSTRIJA.
2014-04-11
Dignut će zlato i sidro i otperjat na Bahame. U Europi će ti ostati zgarište i sirotinja koja je ionako žrtva tog krupnog kapitala i promašenih politika. I kad se zgarište nakon dugotrajnih muka sanira, vratit će se gamad sa Bahama.RayMabus wrote:Švedska mi baš nije bitna ....mislim da su elite ipak u ....Švicarskoj.melkior wrote:
2015-08-09
Misliš :zagovnjat ce se eu projekt ?melkior wrote:Ali izvorište krupnog kapitala nije na Balkanu, niti je izvorište matrijarhata na Balkanu. Rasturit ćeš pogrešnu metu.RayMabus wrote:Pogledaj kako je lijepo igra napravljena ; trpaju se patrijhalni ljudi u matrijah a krupni kapital to zagovara ....no ako uništim matrijah a ne i ideju krupnog kapitala onda nema koristi od otga ...zato ...zato ti se dešava ovo šta se dešava ....ovi se pune tamo i krupni kapital to želi ukljuciti u sistem ... na kraju ce se desiti lom .....past ce i krupni kapital i matrijah ....a ne samo matrijah.
2014-04-11
Vratit ce se u šta ? U matrijah sigurno nece.melkior wrote:Dignut će zlato i sidro i otperjat na Bahame. U Europi će ti ostati zgarište i sirotinja koja je ionako žrtva tog krupnog kapitala i promašenih politika. I kad se zgarište nakon dugotrajnih muka sanira, vratit će se gamad sa Bahama.RayMabus wrote:Švedska mi baš nije bitna ....mislim da su elite ipak u ....Švicarskoj.melkior wrote:
2014-04-11
Jedino što ćeš uništiti je europska sirotinja i nada u budućnost.RayMabus wrote:Interesantno ....Švicarska nije u EU a u njenom je srcu.
2015-08-09
Ma koga briga za EU projekt. Ja ti govorim o običnim ljudima, ne o elitama.RayMabus wrote:Misliš :zagovnjat ce se eu projekt ?melkior wrote:Ali izvorište krupnog kapitala nije na Balkanu, niti je izvorište matrijarhata na Balkanu. Rasturit ćeš pogrešnu metu.RayMabus wrote:Pogledaj kako je lijepo igra napravljena ; trpaju se patrijhalni ljudi u matrijah a krupni kapital to zagovara ....no ako uništim matrijah a ne i ideju krupnog kapitala onda nema koristi od otga ...zato ...zato ti se dešava ovo šta se dešava ....ovi se pune tamo i krupni kapital to želi ukljuciti u sistem ... na kraju ce se desiti lom .....past ce i krupni kapital i matrijah ....a ne samo matrijah.
2015-08-09
Nemoj biti smiješan, vlasnici krupnog kapitala nisu žene. Niti su sistem postavile žene. Niti su na vrhu - žene.RayMabus wrote:Vratit ce se u šta ? U matrijah sigurno nece.melkior wrote:Dignut će zlato i sidro i otperjat na Bahame. U Europi će ti ostati zgarište i sirotinja koja je ionako žrtva tog krupnog kapitala i promašenih politika. I kad se zgarište nakon dugotrajnih muka sanira, vratit će se gamad sa Bahama.RayMabus wrote:Švedska mi baš nije bitna ....mislim da su elite ipak u ....Švicarskoj.melkior wrote:
2015-08-09
Pa i ja ti govorim o obicnim ljudima.melkior wrote:
Ma koga briga za EU projekt. Ja ti govorim o običnim ljudima, ne o elitama.
BUĐENJE SVIJESTI.
2014-04-11
Bankarsku i korporativnu kremu ne čine žene. Emancipacija i feminizam samo su lijepa, politički korektna fasada. Uništit ćeš fasadu, ne elite.melkior wrote:Nemoj biti smiješan, vlasnici krupnog kapitala nisu žene. Niti su sistem postavile žene. Niti su na vrhu - žene.RayMabus wrote:Vratit ce se u šta ? U matrijah sigurno nece.melkior wrote:Dignut će zlato i sidro i otperjat na Bahame. U Europi će ti ostati zgarište i sirotinja koja je ionako žrtva tog krupnog kapitala i promašenih politika. I kad se zgarište nakon dugotrajnih muka sanira, vratit će se gamad sa Bahama.RayMabus wrote:Švedska mi baš nije bitna ....mislim da su elite ipak u ....Švicarskoj.melkior wrote:
2015-08-09
U Nemačkoj primao socijalnu pomoć od 2.400 evra, a u Siriji UBIO 36 LJUDI!
M. Anastasijevic | 06. 03. 2017 - 22:25h
U Diseldorfu je uhapšen Sirijac, za koga se sumnja da je u domovini ubio 36 ljudi. Pretpostavlja se da je bio pripadnik terorističke organizacije “Al Nusra front”, a nemački "Bild" prenosi da je u svojstvu azilanta primao socijalnu pomoć u iznosu od 2.400 evra mesečno.
http://www.blic.rs/vesti/svet/u-nemackoj-primao-socijalnu-pomoc-od-2400-evra-a-u-siriji-ubio-36-ljudi/8q8ms4h
M. Anastasijevic | 06. 03. 2017 - 22:25h
U Diseldorfu je uhapšen Sirijac, za koga se sumnja da je u domovini ubio 36 ljudi. Pretpostavlja se da je bio pripadnik terorističke organizacije “Al Nusra front”, a nemački "Bild" prenosi da je u svojstvu azilanta primao socijalnu pomoć u iznosu od 2.400 evra mesečno.
http://www.blic.rs/vesti/svet/u-nemackoj-primao-socijalnu-pomoc-od-2400-evra-a-u-siriji-ubio-36-ljudi/8q8ms4h
2014-04-11
Buđenje kakve svijesti? Da su slobodni birati između korporativne gladi i islamskog fašizma? A na vlasti u Saudijskoj Arabiji ili Turskoj su komunisti?RayMabus wrote:Pa i ja ti govorim o obicnim ljudima.melkior wrote:
BUĐENJE SVIJESTI.
2015-08-09
Pa šerijat je za obespravljene mase. Islamistička elitau Turskoj, kataru i saudijskoj Arabiji jebe kurve, šmrče koku i vozi zlatne Porchee dok stoka sitnog zuba može birati jedino između krvnikovog mača i jeftinog zadovoljstva da tuče vlastitu ženu u svojoj sirotinjskoj bijedi, nepismenosti, neukosti i zaluđenosti vjerskim vođama koji ih šalju u smrt za lažne ideale, ali ih u tome ne slijede.melkior wrote:Buđenje kakve svijesti? Da su slobodni birati između korporativne gladi i islamskog fašizma? A na vlasti u Saudijskoj Arabiji ili Turskoj su komunisti?RayMabus wrote:Pa i ja ti govorim o obicnim ljudima.melkior wrote:
BUĐENJE SVIJESTI.
2015-08-09
Da ja ( ovo šta cu ti postat ) naređujem.melkior wrote:
Buđenje kakve svijesti? Da su slobodni birati između korporativne gladi i islamskog fašizma? A na vlasti u Saudijskoj Arabiji ili Turskoj su komunisti?
--------
This is going to be the most important planet in the Universe.
It will be the EXIT POINT, the training center for Auditors for the rest of the physical universe.
It will be a center of culture - of art, music, and knowledge.
PRETVARAM VAS U ČISTILIŠTE KOJE RADI EKSPREST TUTA FORCA.
2014-04-11
Jedino što ćeš pretvorit je pola Europe u Afriku, i to, da stvar bude gora, Francusku, italiju i Švicarsku, koje jesu centar kulture, umjetnosti, znanja i civilizacije.RayMabus wrote:Da ja ( ovo šta cu ti postat ) naređujem.melkior wrote:
Buđenje kakve svijesti? Da su slobodni birati između korporativne gladi i islamskog fašizma? A na vlasti u Saudijskoj Arabiji ili Turskoj su komunisti?
--------
This is going to be the most important planet in the Universe.
It will be the EXIT POINT, the training center for Auditors for the rest of the physical universe.
It will be a center of culture - of art, music, and knowledge.
PRETVARAM VAS U ČISTILIŠTE KOJE RADI EKSPREST TUTA FORCA.
2015-08-09
Al cu izbrisat matrijah.melkior wrote:
Jedino što ćeš pretvorit je pola Europe u Afriku, i to, da stvar bude gora, Francusku, italiju i Švicarsku, koje jesu centar kulture, umjetnosti, znanja i civilizacije.
Brisanje matrijaha osnova je za korak broj dva.
Da ga sami izbrišete sad ovog trena onda bi pricali o buducim ciljevima a ovako necemo.
PRVO I OSNOVNO SLOM MATRIJAHA.
2014-04-11
Da nema Merkelice, Njemačka (EU) je mogla biti svjetska znanstvena i svemirska sila broj 1 u svijetu.RayMabus wrote:Al cu izbrisat matrijah.melkior wrote:
Jedino što ćeš pretvorit je pola Europe u Afriku, i to, da stvar bude gora, Francusku, italiju i Švicarsku, koje jesu centar kulture, umjetnosti, znanja i civilizacije.
Brisanje matrijaha osnova je za korak broj dva.
Da ga sami izbrišete sad ovog trena onda bi pricali o buducim ciljevima a ovako necemo.
PRVO I OSNOVNO SLOM MATRIJAHA.
2015-08-09
Slom matrijaha je prioritet ...bmk za kamene statue , spoemenike , vašu ushranu evropsku povijest i postignuca .....sve ste to ushrali i napravili nevažnim s matrijahaom.
2014-04-11
Vi želite opstati i to je prirodno al baš vi tj na vama malim ljudima i pociva matrijahalno društvo.
Zato i imate toliko problema da se s menom raspravljate oko toga kako bi vi opstali a ja uništio matrijah tj citaj sve vas pobio.
Jok nisu meni Arapi ništa ....al vi ste mi nešto šta moram UKLONITI.
Zato i imate toliko problema da se s menom raspravljate oko toga kako bi vi opstali a ja uništio matrijah tj citaj sve vas pobio.
Jok nisu meni Arapi ništa ....al vi ste mi nešto šta moram UKLONITI.
2014-04-11
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Moskva pobesnela zbog odluke Berlina: Sprema se žestok odgovor
» Njemačku čeka neugodna tema: Visoka stopa kriminala među strancima
» Čović Naše zalaganje za EU ima cijenu, ako treba da čeka NEKA DUGO ČEKA
» BBC u potpunosti podržava kažnjavanje njemačkog komičara koji je uvrijedio Erdoagana
» Plenković: Kao kršćanin mogu oprostiti Milanoviću što mi je uvrijedio majku, ali zaboraviti - nikada
» Njemačku čeka neugodna tema: Visoka stopa kriminala među strancima
» Čović Naše zalaganje za EU ima cijenu, ako treba da čeka NEKA DUGO ČEKA
» BBC u potpunosti podržava kažnjavanje njemačkog komičara koji je uvrijedio Erdoagana
» Plenković: Kao kršćanin mogu oprostiti Milanoviću što mi je uvrijedio majku, ali zaboraviti - nikada
Page 4 of 5