Erdogan je upravo strašno uvrijedio Njemačku: Čeka se odgovor Berlina
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Erdogan je upravo strašno uvrijedio Njemačku: Čeka se odgovor Berlina
ovako su svabe vodili na streljanje ove u kragujevcu 1941..jebote led gotovo identicna slika...RayMabus wrote:Turci su naša braca.
T R P A J
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Erdogan prca Merkelicu.
Erdogan je patrijah.
Erdogan je patrijah.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
baš, užasan prizor iako nije to u pitanju :(vuksadinare wrote:ovako su svabe vodili na streljanje ove u kragujevcu 1941..jebote led gotovo identicna slika...RayMabus wrote:Turci su naša braca.
T R P A J
Guest- Guest
Erdogane ko te jebe kad si vratio kredite i podigao privredu..umjesto da sve rasprodas strancima i naguzis se Merkelici...
2016-11-17
ma sve cveta u erdoganovoj turskoj...
Guest- Guest
ma jok, zato vam je Turska drugi ekonomski partner nakon EU..a Rusija negdje na osmom mjestu...Dare wrote:ma sve cveta u erdoganovoj turskoj...
2016-11-17
Da sam Nijemac, roknuo bih atomsku bombu na Tursku, a Erdogana okrenuo na ražnju. Tek toliko da malo podsjetim svijet o slavnoj nacističkoj prošlosti.Eroo wrote:Erdogan je upravo strašno uvrijedio Njemačku: Čeka se odgovor Berlina
Objavljeno: 05. 03. 2017 - 18:31
Turski predsjednik Recep Tayib Erdogan usporedio je današnju Njemačku sa nacističkom tvorevinom.
Na govoru u Istanbulu Erdogan je kazao kako je odbijanje njemačkih vlasti da dopusti političke govore dvojici turskih ministara na tlu Njemačke "čin koji su nekada radili nacisti".
Njemačke su vlasti odbile dati dozvolu dvojici ministara iz turske vlade, koji su u Njemačkoj namjeravali održati govore, kako bi turske glasače iz te zemlje animirali da na referendumu dadnu podršku Erdoganovoj ideji da uzme još više vlasti u svoje ruke.
Njemačke vlasti prošle su sedmice zabranile sastanke u gradovima u toj državi zbog toga što, kako je navedeno, Erdogan na taj način pokušava da prikupi podršku 1,5 miliona ljudi za referendum o proširenju predsjedničkih ovlasti koji je zakazan za april ove godine.
Ovakva je odluka Nijemaca naljutila Erdogana, koji je ovakav potez njemačkih vlasti uporedio sa nacistima.
"Posljednji događaji se ne razlikuju od onoga što su radili nacisti u prošlosti", rekao je Erdogan.
Njemačka vlada se još uvijek nije službeno oglasila povodom ovoga, ali je jedan od čelnika Merkelove Kršćansko-demokratske unije, Michael Fuchs, ovakve izjave Erdogana nazvao "skandaloznim".
"Usporedba sa nacistima je bacanje ljage na njemačku demokratiju. Ipak, mislim da Njemačka ne smije burno reagovati na ovakve provokacije Erdogana", rekao je Fuchs za Bloomberg.
Odnosi između Njemačke i Turske u velikoj su silaznoj putanji u posljednje vrijeme, a Erdogan polako gubi jednog po jednog saveznika u Evropi.
- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/280079/erdogan-je-upravo-strasno-uvrijedio-njemacku-ceka-se-odgovor-berlina#sthash.TENytN1W.dpuf
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Merkelica je glupa i nesposobna, ruku joj zavrče islamski fašist koji je na desetke tisuće ljudi strpao iza rešetaka, od toga stotine novinara. Ali kučka nije imala kičme progovoriti.RayMabus wrote:Erdogan prca Merkelicu.
Erdogan je patrijah.
2015-08-09
Brige me , ja ratujem protiv matrijaha , svatko tko je protiv matrijaha , a muško je , je normalan.melkior wrote:Merkelica je glupa i nesposobna, ruku joj zavrče islamski fašist koji je na desetke tisuće ljudi strpao iza rešetaka, od toga stotine novinara. Ali kučka nije imala kičme progovoriti.RayMabus wrote:Erdogan prca Merkelicu.
Erdogan je patrijah.
2014-04-11
Da, ali glupača nije feministica. Nije ovo sukob islamizma i feminizma, ovo je sukob između prekomjerne drskosti i kukavičke beskičmenosti. Ovo je uvredljivo za čitavu Europu, Tursku treba zgaziti sa zemljom, zapaliti, uništiti, podijeliti teritorij, a Erdogana nabiti na kolac. Patrijarhalno.RayMabus wrote:Brige me , ja ratujem protiv matrijaha , svatko tko je protiv matrijaha je normalan.melkior wrote:Merkelica je glupa i nesposobna, ruku joj zavrče islamski fašist koji je na desetke tisuće ljudi strpao iza rešetaka, od toga stotine novinara. Ali kučka nije imala kičme progovoriti.RayMabus wrote:Erdogan prca Merkelicu.
Erdogan je patrijah.
2015-08-09
Turska je patrijah. Jedva cekam da pusti ona tri i po miljona Sirijaca i Afganistanca na matrijah. Pun mi vas je kuac.
2014-04-11
Treba ih pobiti još u Turskoj.RayMabus wrote:Turska je patrijha. Jedva cekam da pusti ona tri i po miljona Sirijaca i Afganistanca na matrijah. Pun mi vas je kuac.
2015-08-09
Pa hajde , tko ti smeta ? Sretno.melkior wrote:Treba ih pobiti još u Turskoj.RayMabus wrote:Turska je patrijha. Jedva cekam da pusti ona tri i po miljona Sirijaca i Afganistanca na matrijah. Pun mi vas je kuac.
2014-04-11
Pa, daj mi vlast.RayMabus wrote:Pa hajde , tko ti smeta ? Sretno.melkior wrote:Treba ih pobiti još u Turskoj.RayMabus wrote:Turska je patrijha. Jedva cekam da pusti ona tri i po miljona Sirijaca i Afganistanca na matrijah. Pun mi vas je kuac.
2015-08-09
Vlast se nedaje, Ona se dobija ili uzima.
Moraš biti jako razumna osoba ....da bi dobio vlast tj udio u odlucivanju u Galaktickoj Federaciji.
Ti bi pobio jadne ljude da zaštitiš LGBT , liberale , elite , krupni kapitalizam i matrijah.
Ti nisi razuman nego glup.
Moraš biti jako razumna osoba ....da bi dobio vlast tj udio u odlucivanju u Galaktickoj Federaciji.
Ti bi pobio jadne ljude da zaštitiš LGBT , liberale , elite , krupni kapitalizam i matrijah.
2014-04-11
Ne, moć se uzima. Vlast je nešto drugo.RayMabus wrote:Vlast se nedaje, Ona se dobija ili uzima.
2015-08-09
A ti bi uništio čitavu Europu da uništiš LGBT, liberale i elite. Ubio bi kravu zbog jednog šnicla, topom na komarce.RayMabus wrote:
2015-08-09
Stvarno ste cudni..do juce ste isti vi jebali mater toj Merkel, sad joj Turcin jebo nanu naninu i vi odjednom na njenoj strani...jebote, principijelnost ne postoji u vasem rijecniku?
2016-11-17
Koje glupo pitanje ? Naravno da bih ( napomena : takvu Evropu ).melkior wrote:A ti bi uništio čitavu Europu da uništiš LGBT, liberale i elite. Ubio bi kravu zbog jednog šnicla, topom na komarce.RayMabus wrote:
2014-04-11
ja principejno jebem mater i merkel i erdoganu :Dgovinda wrote:Stvarno ste cudni..do juce ste isti vi jebali mater toj Merkel, sad joj Turcin jebo nanu naninu i vi odjednom na njenoj strani...jebote, principijelnost ne postoji u vasem rijecniku?
da sam u mogucnosti spuco bi ih na pusti otok pa nek se jebu medjusobno a da druge ostave na miru
Znači, uništio bi čitavu Europu zbog 3-6% štetočina koji drže vlast i medije. Lijepo.RayMabus wrote:Koje glupo pitanje ? Naravno da bih ( napomena : takvu Evropu ).melkior wrote:A ti bi uništio čitavu Europu da uništiš LGBT, liberale i elite. Ubio bi kravu zbog jednog šnicla, topom na komarce.RayMabus wrote:
2015-08-09
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Moskva pobesnela zbog odluke Berlina: Sprema se žestok odgovor
» Njemačku čeka neugodna tema: Visoka stopa kriminala među strancima
» Čović Naše zalaganje za EU ima cijenu, ako treba da čeka NEKA DUGO ČEKA
» BBC u potpunosti podržava kažnjavanje njemačkog komičara koji je uvrijedio Erdoagana
» Plenković: Kao kršćanin mogu oprostiti Milanoviću što mi je uvrijedio majku, ali zaboraviti - nikada
» Njemačku čeka neugodna tema: Visoka stopa kriminala među strancima
» Čović Naše zalaganje za EU ima cijenu, ako treba da čeka NEKA DUGO ČEKA
» BBC u potpunosti podržava kažnjavanje njemačkog komičara koji je uvrijedio Erdoagana
» Plenković: Kao kršćanin mogu oprostiti Milanoviću što mi je uvrijedio majku, ali zaboraviti - nikada
Page 2 of 5