Erdogan je upravo strašno uvrijedio Njemačku: Čeka se odgovor Berlina
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Erdogan je upravo strašno uvrijedio Njemačku: Čeka se odgovor Berlina
Znači, uništio bi čitavu Europu zbog 3-6% štetočina koji drže vlast i medije. Lijepo.RayMabus wrote:Koje glupo pitanje ? Naravno da bih ( napomena : takvu Evropu ).melkior wrote:A ti bi uništio čitavu Europu da uništiš LGBT, liberale i elite. Ubio bi kravu zbog jednog šnicla, topom na komarce.RayMabus wrote:
Ti bi pobio jadne ljude da zaštitiš LGBT , liberale , elite , krupni kapitalizam i matrijah.
Ti nisi razuman nego glup.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Naravno.melkior wrote:Znači, uništio bi čitavu Europu zbog 3-6% štetočina koji drže vlast i medije. Lijepo.RayMabus wrote:Koje glupo pitanje ? Naravno da bih ( napomena : takvu Evropu ).melkior wrote:A ti bi uništio čitavu Europu da uništiš LGBT, liberale i elite. Ubio bi kravu zbog jednog šnicla, topom na komarce.RayMabus wrote:
Ti bi pobio jadne ljude da zaštitiš LGBT , liberale , elite , krupni kapitalizam i matrijah.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A da se odseliš u Afriku?RayMabus wrote:Naravno.melkior wrote:Znači, uništio bi čitavu Europu zbog 3-6% štetočina koji drže vlast i medije. Lijepo.RayMabus wrote:Koje glupo pitanje ? Naravno da bih ( napomena : takvu Evropu ).melkior wrote:A ti bi uništio čitavu Europu da uništiš LGBT, liberale i elite. Ubio bi kravu zbog jednog šnicla, topom na komarce.RayMabus wrote:
2015-08-09
ma da, ona zastupnik njemackog krupnog kapitala i bankarskog lobija, onaj klasicni azijski sultan i sad kao treba da biramo ko je bolji od njih dvoje...Leviathan2 wrote:ja principejno jebem mater i merkel i erdoganu :Dgovinda wrote:Stvarno ste cudni..do juce ste isti vi jebali mater toj Merkel, sad joj Turcin jebo nanu naninu i vi odjednom na njenoj strani...jebote, principijelnost ne postoji u vasem rijecniku?
da sam u mogucnosti spuco bi ih na pusti otok pa nek se jebu medjusobno a da druge ostave na miru
2016-11-17
On ipak ima bolju frizuru.govinda wrote:ma da, ona zastupnik njemackog krupnog kapitala i bankarskog lobija, onaj klasicni azijski sultan i sad kao treba da biramo ko je bolji od njih dvoje...Leviathan2 wrote:ja principejno jebem mater i merkel i erdoganu :Dgovinda wrote:Stvarno ste cudni..do juce ste isti vi jebali mater toj Merkel, sad joj Turcin jebo nanu naninu i vi odjednom na njenoj strani...jebote, principijelnost ne postoji u vasem rijecniku?
da sam u mogucnosti spuco bi ih na pusti otok pa nek se jebu medjusobno a da druge ostave na miru
2015-08-09
A tebe ostavim na miru pa mi s tim matrijahom zagadiš ostatak planete ?melkior wrote:A da se odseliš u Afriku?RayMabus wrote:Naravno.melkior wrote:Znači, uništio bi čitavu Europu zbog 3-6% štetočina koji drže vlast i medije. Lijepo.RayMabus wrote:Koje glupo pitanje ? Naravno da bih ( napomena : takvu Evropu ).melkior wrote:
A ti bi uništio čitavu Europu da uništiš LGBT, liberale i elite. Ubio bi kravu zbog jednog šnicla, topom na komarce.
Nece ici.
NAPADAM.
2014-04-11
I krivo si odredio relacije ...ako sam ti rekao da sam jedan od zapovijednika Galakticke Federacije onda ocito gledam sisteme i planete i rase na njima u globalu pa je ta tvoja Evropa 3-6% štetocine a ne citav kompleks.melkior wrote:Znači, uništio bi čitavu Europu zbog 3-6% štetočina koji drže vlast i medije. Lijepo.RayMabus wrote:Koje glupo pitanje ? Naravno da bih ( napomena : takvu Evropu ).melkior wrote:A ti bi uništio čitavu Europu da uništiš LGBT, liberale i elite. Ubio bi kravu zbog jednog šnicla, topom na komarce.RayMabus wrote:
I da odgovor je : NARAVNO.
2014-04-11
A tko kaže da sam ja za matrijarhat? Ali cijena je previsoka. Ne, ne na ovakav način. Ok, recimo da uspiješ. Jedino što ćeš dobiti od žene je verzija zamotane glupe tuke ili preplašene životinje. Pa sad, ako ti je to opcija za život u dvoje, uživaj.RayMabus wrote:A tebe ostavim na miru pa mi s tim matrijahom zagadiš ostatak planete ?melkior wrote:A da se odseliš u Afriku?RayMabus wrote:Naravno.melkior wrote:Znači, uništio bi čitavu Europu zbog 3-6% štetočina koji drže vlast i medije. Lijepo.RayMabus wrote:
Koje glupo pitanje ? Naravno da bih ( napomena : takvu Evropu ).
Nece ici.
NAPADAM.
2015-08-09
Zašto je cijena visoka ? Pa jel te tko sili da ratuješ i radiš zlo ? Postaneš musliman , oni su patrijahalni , mirna tranzicija , nema krvi.
Ti si zao ....ja samo brišem matrijah.
2014-04-11
Ubiše se Meksikanci, Azijati i Afrikanci na tom svjetlom putu emancipacije i rodnih prava, sve zbog stare kurve Europe. Ali ne, bit će ti ljepše kad Europu pretvoriš u Afriku. Pa daj onda barem pusti ebolu, nemoj biti đubre.RayMabus wrote:I krivo si odredio relacije ...ako sam ti rekao da sam jedan od zapovijednika Galakticke Federacije onda ocito gledam sisteme i planete i rase na njima u globalu pa je ta tvoja Evropa 3-6% štetocine a ne citav kompleks.melkior wrote:Znači, uništio bi čitavu Europu zbog 3-6% štetočina koji drže vlast i medije. Lijepo.RayMabus wrote:Koje glupo pitanje ? Naravno da bih ( napomena : takvu Evropu ).melkior wrote:A ti bi uništio čitavu Europu da uništiš LGBT, liberale i elite. Ubio bi kravu zbog jednog šnicla, topom na komarce.RayMabus wrote:
I da odgovor je : NARAVNO.
2015-08-09
Ako je to solucija, poserem se na Galaktičku Federaciju. Dajte mi nuklearke da razvalim ovaj planet totalka. Pa da odemo sa stilom.RayMabus wrote:Zašto je cijena visoka ? Pa jel te tko sili da ratuješ i radiš zlo ? Postaneš musliman , oni su patrijahalni , mirna tranzicija , nema krvi.
2015-08-09
Pa cuj to je jedna od .....solucija.melkior wrote:Ako je to solucija, poserem se na Galaktičku Federaciju. Dajte mi nuklearke da razvalim ovaj planet totalka. Pa da odemo sa stilom.RayMabus wrote:Zašto je cijena visoka ? Pa jel te tko sili da ratuješ i radiš zlo ? Postaneš musliman , oni su patrijahalni , mirna tranzicija , nema krvi.
2014-04-11
Zašto bi ovaj Planet bio vječito igralište bogova? Ne, ajmo ga razvaliti do daske.melkior wrote:Ako je to solucija, poserem se na Galaktičku Federaciju. Dajte mi nuklearke da razvalim ovaj planet totalka. Pa da odemo sa stilom.RayMabus wrote:Zašto je cijena visoka ? Pa jel te tko sili da ratuješ i radiš zlo ? Postaneš musliman , oni su patrijahalni , mirna tranzicija , nema krvi.
2015-08-09
Razmisli još jednom o toj soluciji, to je dobra solucijaRayMabus wrote:Pa cuj to je jedna od .....solucija.melkior wrote:Ako je to solucija, poserem se na Galaktičku Federaciju. Dajte mi nuklearke da razvalim ovaj planet totalka. Pa da odemo sa stilom.RayMabus wrote:Zašto je cijena visoka ? Pa jel te tko sili da ratuješ i radiš zlo ? Postaneš musliman , oni su patrijahalni , mirna tranzicija , nema krvi.
2015-08-09
svetozare, nikad ti neces zavrsiti taj tvoj fakultet...Turska je bila neutralna u ww2 a Njemackoj je objavila rat 1945...februar cini mi se, kad je vec sve bilo skoro pa gotovo...pismejker wrote:Pa turci su bili nacisticki saveznici tijekom WW2..kojiqrc???
2016-11-17
Ja nisam Bog ...ni onaj veliki ni onai mali ( Elohimi ....arapski se zove Allah ).
Nikad nisam ni tvrdio da sam Bog.
Al mogu ti ga dati na telefon ....kaže sve ima svoje mjesto u prirodi.
Nikad nisam ni tvrdio da sam Bog.
Al mogu ti ga dati na telefon ....kaže sve ima svoje mjesto u prirodi.
2014-04-11
Kinezi na Amere, Ameri na Kineze. Rusi na Amere. Kinezi na Europu. Europa na samu sebe. Nije beg cicija, zaslužili smo kraj dostojan Shakespearea.melkior wrote:Razmisli još jednom o toj soluciji, to je dobra solucijaRayMabus wrote:Pa cuj to je jedna od .....solucija.melkior wrote:Ako je to solucija, poserem se na Galaktičku Federaciju. Dajte mi nuklearke da razvalim ovaj planet totalka. Pa da odemo sa stilom.RayMabus wrote:Zašto je cijena visoka ? Pa jel te tko sili da ratuješ i radiš zlo ? Postaneš musliman , oni su patrijahalni , mirna tranzicija , nema krvi.
2015-08-09
Meni je i Evropa dovoljna.melkior wrote:
Kinezi na Amere, Ameri na Kineze. Rusi na Amere. Kinezi na Europu. Europa na samu sebe. Nije beg cicija, zaslužili smo kraj dostojan Shakespearea.
2014-04-11
Melkior bitno je ocima nevidljivo.
Naravno da ce doc do otpora , vakog nakog ....a jel vidiš i krah nataliteta ...nisu ti krivi Arapi za to.
Onda ce po Evrope pasti a ostatak ce shvatiti da su ....nešto zabrljali.
Nakon toga nema više matrijaha.
Naravno da ce doc do otpora , vakog nakog ....a jel vidiš i krah nataliteta ...nisu ti krivi Arapi za to.
2014-04-11
Pa neće udarit na liberalnu Švedsku nego na Balkan.RayMabus wrote:Melkior bitno je ocima nevidljivo.
2015-08-09
Pogledaj kako je lijepo igra napravljena ; trpaju se patrijhalni ljudi u matrijah a krupni kapital to zagovara ....no ako uništim matrijah a ne i ideju krupnog kapitala onda nema koristi od otga ...zato ...zato ti se dešava ovo šta se dešava ....ovi se pune tamo i krupni kapital to želi ukljuciti u sistem ... na kraju ce se desiti lom .....past ce i krupni kapital i matrijah ....a ne samo matrijah.
2014-04-11
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Moskva pobesnela zbog odluke Berlina: Sprema se žestok odgovor
» Njemačku čeka neugodna tema: Visoka stopa kriminala među strancima
» Čović Naše zalaganje za EU ima cijenu, ako treba da čeka NEKA DUGO ČEKA
» BBC u potpunosti podržava kažnjavanje njemačkog komičara koji je uvrijedio Erdoagana
» Plenković: Kao kršćanin mogu oprostiti Milanoviću što mi je uvrijedio majku, ali zaboraviti - nikada
» Njemačku čeka neugodna tema: Visoka stopa kriminala među strancima
» Čović Naše zalaganje za EU ima cijenu, ako treba da čeka NEKA DUGO ČEKA
» BBC u potpunosti podržava kažnjavanje njemačkog komičara koji je uvrijedio Erdoagana
» Plenković: Kao kršćanin mogu oprostiti Milanoviću što mi je uvrijedio majku, ali zaboraviti - nikada
Page 3 of 5