U Osijeku generali učitelje i nastavnike povijesti učili o Domovinskom ratu
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: U Osijeku generali učitelje i nastavnike povijesti učili o Domovinskom ratu
eno ti gore dio intervjua sa ucenicom koju umalo nije ubio...tre911 wrote:Znači i taj se srpski junak roštilja sa tepićem. Bome skuplja se ekipa na roštilju sve veća i veća.govinda wrote:ma ne, nije zajebancija, vratio se nastavnik negdje sa slavonskog ratista, donio tromblon, valjda od JNA i sta je on tamo u razredu radio sa njim, uglavnom, to grunulo.tre911 wrote:Opet bio genocid a?tromblon bio garant švapski!!govinda wrote:Gdje je ono bilo, u Kragujevcu, vratio se profesor ONO i DSZ sa hrvatskog ratista, sa sobom kao suvenir donio tromblon i sav ponosan ga pokazao razredu i tromblon eksplodirao? Niste vi Srbi ni za ratnike ni za ucitelje, svega mi...dzango wrote:Ovoga se ni Broz nije setio.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Ali nije u tuđoj zemlji, dakle nula bodova.govinda wrote:Sto i ovome ne dignu spomenik, i on se ubio?
Guest- Guest
Taman pročitao, da je ostao živ mislio bi da je neki srbo sa foruma, djeluje mi jako inteligentno kada je lupao sa tromblonom po katedri :DDDgovinda wrote:eno ti gore dio intervjua sa ucenicom koju umalo nije ubio...tre911 wrote:Znači i taj se srpski junak roštilja sa tepićem. Bome skuplja se ekipa na roštilju sve veća i veća.govinda wrote:ma ne, nije zajebancija, vratio se nastavnik negdje sa slavonskog ratista, donio tromblon, valjda od JNA i sta je on tamo u razredu radio sa njim, uglavnom, to grunulo.tre911 wrote:Opet bio genocid a?tromblon bio garant švapski!!govinda wrote:
Gdje je ono bilo, u Kragujevcu, vratio se profesor ONO i DSZ sa hrvatskog ratista, sa sobom kao suvenir donio tromblon i sav ponosan ga pokazao razredu i tromblon eksplodirao? Niste vi Srbi ni za ratnike ni za ucitelje, svega mi...
Guest- Guest
Jesi vidio kretena? Iznervirao se i tromblonom o katedru :D i oni ocekuju da sa takvima dobiju i jedan rat???tre911 wrote:Taman pročitao, da je ostao živ mislio bi da je neki srbo sa foruma, djeluje mi jako inteligentno kada je lupao sa tromblonom po katedri :DDDgovinda wrote:eno ti gore dio intervjua sa ucenicom koju umalo nije ubio...tre911 wrote:Znači i taj se srpski junak roštilja sa tepićem. Bome skuplja se ekipa na roštilju sve veća i veća.govinda wrote:ma ne, nije zajebancija, vratio se nastavnik negdje sa slavonskog ratista, donio tromblon, valjda od JNA i sta je on tamo u razredu radio sa njim, uglavnom, to grunulo.tre911 wrote:
Opet bio genocid a?tromblon bio garant švapski!!
2016-11-17
Pa dobro ovo je profesor ali akademik im je Jovan Deretić, mislim da je time sve rečeno :DDgovinda wrote:Jesi vidio kretena? Iznervirao se i tromblonom o katedru :D i oni ocekuju da sa takvima dobiju i jedan rat???tre911 wrote:Taman pročitao, da je ostao živ mislio bi da je neki srbo sa foruma, djeluje mi jako inteligentno kada je lupao sa tromblonom po katedri :DDDgovinda wrote:eno ti gore dio intervjua sa ucenicom koju umalo nije ubio...tre911 wrote:Znači i taj se srpski junak roštilja sa tepićem. Bome skuplja se ekipa na roštilju sve veća i veća.govinda wrote:
ma ne, nije zajebancija, vratio se nastavnik negdje sa slavonskog ratista, donio tromblon, valjda od JNA i sta je on tamo u razredu radio sa njim, uglavnom, to grunulo.
Guest- Guest
hahahahaah, jao Deretic....ali da ti vidis kakav nastup taj covjek ima uzivo..to je strasno...tre911 wrote:Pa dobro ovo je profesor ali akademik im je Jovan Deretić, mislim da je time sve rečeno :DDgovinda wrote:Jesi vidio kretena? Iznervirao se i tromblonom o katedru :D i oni ocekuju da sa takvima dobiju i jedan rat???tre911 wrote:Taman pročitao, da je ostao živ mislio bi da je neki srbo sa foruma, djeluje mi jako inteligentno kada je lupao sa tromblonom po katedri :DDDgovinda wrote:eno ti gore dio intervjua sa ucenicom koju umalo nije ubio...tre911 wrote:
Znači i taj se srpski junak roštilja sa tepićem. Bome skuplja se ekipa na roštilju sve veća i veća.
2016-11-17
Spomenio si mi to jednom prilikom kad smo se dotakli vrlog akademika i njegovih nastupa :))))govinda wrote:hahahahaah, jao Deretic....ali da ti vidis kakav nastup taj covjek ima uzivo..to je strasno...tre911 wrote:Pa dobro ovo je profesor ali akademik im je Jovan Deretić, mislim da je time sve rečeno :DDgovinda wrote:Jesi vidio kretena? Iznervirao se i tromblonom o katedru :D i oni ocekuju da sa takvima dobiju i jedan rat???tre911 wrote:Taman pročitao, da je ostao živ mislio bi da je neki srbo sa foruma, djeluje mi jako inteligentno kada je lupao sa tromblonom po katedri :DDDgovinda wrote:
eno ti gore dio intervjua sa ucenicom koju umalo nije ubio...
Guest- Guest
ali je lik fenomenalan...da je na drogama pa da covjek kaze "ok, drogiran, odlijepio, stvorio neku svoju stvarnost"..ali stvarno treba otklon od realnosti pa ono sve ispricati i biti ozbiljan jos dok to prica..tre911 wrote:Spomenio si mi to jednom prilikom kad smo se dotakli vrlog akademika i njegovih nastupa :))))govinda wrote:hahahahaah, jao Deretic....ali da ti vidis kakav nastup taj covjek ima uzivo..to je strasno...tre911 wrote:Pa dobro ovo je profesor ali akademik im je Jovan Deretić, mislim da je time sve rečeno :DDgovinda wrote:Jesi vidio kretena? Iznervirao se i tromblonom o katedru :D i oni ocekuju da sa takvima dobiju i jedan rat???tre911 wrote:
Taman pročitao, da je ostao živ mislio bi da je neki srbo sa foruma, djeluje mi jako inteligentno kada je lupao sa tromblonom po katedri :DDD
2016-11-17
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
» Hasanbegović:Jedina prava pobjeda u 20 stoljeću je ona u Domovinskom ratu
» Zašto nema filmova o Domovinskom ratu?
» Nakon profesora, veterani će o Domovinskom ratu učiti i turističke vodiče
» Plenki drži slivo Domovinskom ratu
» Hasanbegović:Jedina prava pobjeda u 20 stoljeću je ona u Domovinskom ratu
» Zašto nema filmova o Domovinskom ratu?
» Nakon profesora, veterani će o Domovinskom ratu učiti i turističke vodiče
» Plenki drži slivo Domovinskom ratu
Page 4 of 4