U Osijeku generali učitelje i nastavnike povijesti učili o Domovinskom ratu
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: U Osijeku generali učitelje i nastavnike povijesti učili o Domovinskom ratu
deboto, dobio si lekciju o ženomrstvu već tamo na drugoj temi..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-11
Predsjednica nije konstanta( mada će te sigurno sekirati dva mandata kao i ostalu ekipu što ne mrzi) i znaš da će kad tad otići, ono što tebe istinski muči su navedene kategorije.debotoijusto wrote:tre911 wrote:RH, branitelji i crkva, sve ostalo može proći.Noor wrote:debotoijusto wrote:Petokraka Subnor , komada 1
za predavanja po skolama
debo, šta te točno muči? :)
a pretila nista ?
ne diskriminiraj
Guest- Guest
Ovoga se ni Broz nije setio.
Ne, vi ste..neka vam Sljivancanin i dalje drzi predavanja na tribinama..
2014-04-11
Megi ujna :))))))maggie13 wrote:Ne, vi ste..neka vam Sljivancanin i dalje drzi predavanja na tribinama..
Guest- Guest
Nije li Maggie seka? A ujna je samo jedna.tre911 wrote:Megi ujna :))))))maggie13 wrote:Ne, vi ste..neka vam Sljivancanin i dalje drzi predavanja na tribinama..
Ja najvolem kad mi to Klasić objasni
dobar je i Markovina, ali Tvrtko natenane
dobar je i Markovina, ali Tvrtko natenane
2014-04-14
Istina ako gledamo samo nas no mogla bi u srpskim očima i megi postati ujna ako bude napisala još koji ovakav ustaški pamflet protiv istinoljubivih četalja!Regoč wrote:Nije li Maggie seka? A ujna je samo jedna.tre911 wrote:Megi ujna :))))))maggie13 wrote:Ne, vi ste..neka vam Sljivancanin i dalje drzi predavanja na tribinama..
Guest- Guest
Gdje je ono bilo, u Kragujevcu, vratio se profesor ONO i DSZ sa hrvatskog ratista, sa sobom kao suvenir donio tromblon i sav ponosan ga pokazao razredu i tromblon eksplodirao? Niste vi Srbi ni za ratnike ni za ucitelje, svega mi...dzango wrote:Ovoga se ni Broz nije setio.
2016-11-17
Regoč wrote:Nije li Maggie seka? A ujna je samo jedna.tre911 wrote:Megi ujna :))))))maggie13 wrote:Ne, vi ste..neka vam Sljivancanin i dalje drzi predavanja na tribinama..
ja sam sa U
Guest- Guest
lako Megi sa njima, i sv Savu bi zatajili da joj se smiletre911 wrote:Istina ako gledamo samo nas no mogla bi u srpskim očima i megi postati ujna ako bude napisala još koji ovakav ustaški pamflet protiv istinoljubivih četalja!Regoč wrote:Nije li Maggie seka? A ujna je samo jedna.tre911 wrote:Megi ujna :))))))maggie13 wrote:Ne, vi ste..neka vam Sljivancanin i dalje drzi predavanja na tribinama..
2014-04-14
nije neka utjeha, kad su Milanovica nazvali ustasom onda jebi ga...Noor wrote:Regoč wrote:Nije li Maggie seka? A ujna je samo jedna.tre911 wrote:Megi ujna :))))))maggie13 wrote:Ne, vi ste..neka vam Sljivancanin i dalje drzi predavanja na tribinama..
ja sam sa U
2016-11-17
Oprosti, jnaNoor wrote:Regoč wrote:Nije li Maggie seka? A ujna je samo jedna.tre911 wrote:Megi ujna :))))))maggie13 wrote:Ne, vi ste..neka vam Sljivancanin i dalje drzi predavanja na tribinama..
ja sam sa U
Naravno, tvoj status je neupitanNoor wrote:Regoč wrote:Nije li Maggie seka? A ujna je samo jedna.tre911 wrote:Megi ujna :))))))maggie13 wrote:Ne, vi ste..neka vam Sljivancanin i dalje drzi predavanja na tribinama..
ja sam sa U
Guest- Guest
Opet bio genocid a?tromblon bio garant švapski!!govinda wrote:Gdje je ono bilo, u Kragujevcu, vratio se profesor ONO i DSZ sa hrvatskog ratista, sa sobom kao suvenir donio tromblon i sav ponosan ga pokazao razredu i tromblon eksplodirao? Niste vi Srbi ni za ratnike ni za ucitelje, svega mi...dzango wrote:Ovoga se ni Broz nije setio.
Guest- Guest
ma ne, nije zajebancija, vratio se nastavnik negdje sa slavonskog ratista, donio tromblon, valjda od JNA i sta je on tamo u razredu radio sa njim, uglavnom, to grunulo.tre911 wrote:Opet bio genocid a?tromblon bio garant švapski!!govinda wrote:Gdje je ono bilo, u Kragujevcu, vratio se profesor ONO i DSZ sa hrvatskog ratista, sa sobom kao suvenir donio tromblon i sav ponosan ga pokazao razredu i tromblon eksplodirao? Niste vi Srbi ni za ratnike ni za ucitelje, svega mi...dzango wrote:Ovoga se ni Broz nije setio.
2016-11-17
sve to lijepo i krasno i onda dođe ona seljačina i kaže kako su hrvatice lude sa srpskom čunom, ono taktičari su do bola, trebe im se same bacaju pod stojadina kad naiđu sa istim :)n_razbojnik wrote:lako Megi sa njima, i sv Savu bi zatajili da joj se smiletre911 wrote:Istina ako gledamo samo nas no mogla bi u srpskim očima i megi postati ujna ako bude napisala još koji ovakav ustaški pamflet protiv istinoljubivih četalja!Regoč wrote:Nije li Maggie seka? A ujna je samo jedna.tre911 wrote:Megi ujna :))))))maggie13 wrote:Ne, vi ste..neka vam Sljivancanin i dalje drzi predavanja na tribinama..
Guest- Guest
evo, nasao sam
RSE: Danas Srbija i Crna Gora ispaštaju posledice devedesetih, kada je ovde bilo mnogo oružja, više nego danas. Emisiju počinjemo razgovorom sa devojkom Biljanom Bošnjaković, koja je pre vise od deset godina ranjena u školi, kada je njen profesor doneo bombu, koja je pred učenicima eksplodirala.
Imala je samo 16 godina kada je 1991. preživela eksploziju tromblonske mine, koju je nastavnik doneo u školu, na čas istorije. Prilikom eksplozije, profesor Dušan Jovanović je poginuo, a od učenika najviše je nastradala Biljana, kojoj su lekari uspeli da spasu život, ali ne i vid.
BOŠNJAKOVIĆ: Kada smo ušli na čas istorije, gde je profesor pokušao da nam pokaže minu koja se nalazila na njegovoj katedri, sedela sam u prvoj klupi do katedre. Pošto nije mogao da je rasklopi, on je nekoliko puta sa njom udario u katedru, počela je da šišti tri sekunde i desila se eksplozija. Od tih jako teških povreda i velikog gubitka krvi sam pala u komu, u kojoj sam bila 20 dana. Bio je to jako veliki stres i velika tragedija, s obzirom da sam izgubila vid, i da mi potpuno uništilo sve životne planove.
RSE: Danas Srbija i Crna Gora ispaštaju posledice devedesetih, kada je ovde bilo mnogo oružja, više nego danas. Emisiju počinjemo razgovorom sa devojkom Biljanom Bošnjaković, koja je pre vise od deset godina ranjena u školi, kada je njen profesor doneo bombu, koja je pred učenicima eksplodirala.
Imala je samo 16 godina kada je 1991. preživela eksploziju tromblonske mine, koju je nastavnik doneo u školu, na čas istorije. Prilikom eksplozije, profesor Dušan Jovanović je poginuo, a od učenika najviše je nastradala Biljana, kojoj su lekari uspeli da spasu život, ali ne i vid.
BOŠNJAKOVIĆ: Kada smo ušli na čas istorije, gde je profesor pokušao da nam pokaže minu koja se nalazila na njegovoj katedri, sedela sam u prvoj klupi do katedre. Pošto nije mogao da je rasklopi, on je nekoliko puta sa njom udario u katedru, počela je da šišti tri sekunde i desila se eksplozija. Od tih jako teških povreda i velikog gubitka krvi sam pala u komu, u kojoj sam bila 20 dana. Bio je to jako veliki stres i velika tragedija, s obzirom da sam izgubila vid, i da mi potpuno uništilo sve životne planove.
2016-11-17
Sto i ovome ne dignu spomenik, i on se ubio?
2016-11-17
Znači i taj se srpski junak roštilja sa tepićem. Bome skuplja se ekipa na roštilju sve veća i veća.govinda wrote:ma ne, nije zajebancija, vratio se nastavnik negdje sa slavonskog ratista, donio tromblon, valjda od JNA i sta je on tamo u razredu radio sa njim, uglavnom, to grunulo.tre911 wrote:Opet bio genocid a?tromblon bio garant švapski!!govinda wrote:Gdje je ono bilo, u Kragujevcu, vratio se profesor ONO i DSZ sa hrvatskog ratista, sa sobom kao suvenir donio tromblon i sav ponosan ga pokazao razredu i tromblon eksplodirao? Niste vi Srbi ni za ratnike ni za ucitelje, svega mi...dzango wrote:Ovoga se ni Broz nije setio.
Guest- Guest
eno ti gore dio intervjua sa ucenicom koju umalo nije ubio...tre911 wrote:Znači i taj se srpski junak roštilja sa tepićem. Bome skuplja se ekipa na roštilju sve veća i veća.govinda wrote:ma ne, nije zajebancija, vratio se nastavnik negdje sa slavonskog ratista, donio tromblon, valjda od JNA i sta je on tamo u razredu radio sa njim, uglavnom, to grunulo.tre911 wrote:Opet bio genocid a?tromblon bio garant švapski!!govinda wrote:Gdje je ono bilo, u Kragujevcu, vratio se profesor ONO i DSZ sa hrvatskog ratista, sa sobom kao suvenir donio tromblon i sav ponosan ga pokazao razredu i tromblon eksplodirao? Niste vi Srbi ni za ratnike ni za ucitelje, svega mi...dzango wrote:Ovoga se ni Broz nije setio.
2016-11-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
» Hasanbegović:Jedina prava pobjeda u 20 stoljeću je ona u Domovinskom ratu
» Zašto nema filmova o Domovinskom ratu?
» Nakon profesora, veterani će o Domovinskom ratu učiti i turističke vodiče
» Plenki drži slivo Domovinskom ratu
» Hasanbegović:Jedina prava pobjeda u 20 stoljeću je ona u Domovinskom ratu
» Zašto nema filmova o Domovinskom ratu?
» Nakon profesora, veterani će o Domovinskom ratu učiti i turističke vodiče
» Plenki drži slivo Domovinskom ratu
Page 3 of 4