Srbija,Rusija ne treba nam EUnija
Page 6 of 19
Page 6 of 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Re: Srbija,Rusija ne treba nam EUnija
Budimo realni, putimo bana Borića na miru.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Kakvo povijesno pravo, gdje sam ja to spomenuo? Drzava postoji, u ovim granicama, ako neko pokusa da joj mijenja granice, bice sranja..vrlo jednsotavno...RayMabus wrote:Al ti neznaš jel tako ?govinda wrote:zna epikur o cemu pricam...pa nek ti on objasni..RayMabus wrote:Tko su sad pak ti muslimani ?govinda wrote:pricas gluposti...gdje sam ja rekao da zelim osvajati hrvatske teritorije? I mislis da cu shvatiti kao salu tu tvoju aluziju na trpanje muslimana na jedan mali ogranicen prostor? Boli te kurac sta ja hocu, to sto ja zelim se ne tice ni tebe ni Hrvatske niti ugrozava tebe i Hrvatsku dok tvoje zelje koje ovdje iznosis direktno ugrozavaju moj zivot...ali tesko tebi to shvatiti jer mlatis kurcem po tastaturi...i dosadni ste obojica, rekao sam svoje i stvarno samo debilima moras ponoviti nekoliko puta jedno te isto....epikur37 wrote:Govinda ako nisi za mirnu podjelu onda objasni mabusu zašto želiš osvojiti hrvatske teritorije i izbiti na more...znamo mi vašu tursku logiku ti bi na Klisu udario džamiju i zatrovao tok rijeke jadro i samim tim pomor autohtone pastrver...
zato vas treba držati u vašim okvirima kako je on stavio i kartu
mabuse razvali ga sad kao svinja masnu krpu :)
S Bosne na muslimane.
Ti pricaš o tome da ta BiH u ovakvim granicama je samo tvoja jer nešto o ovo ono povijesno pravo bla bla bla.
Eno ti tamo ono oko Visokoga u krug 30 km to ti je prvobitna Bosna a sve okolo su ......Eskimi.
2016-11-17
PPrvo je karta netacna, ne postoje dvije opstine Brcko..drugo i na ovim prostorima koji su obiljezeni plavom i crvenom bojom zive Bosnjaci, ako i na prostorima koji su obiljezeni zelenom bojom zive i Hrvati i Srbi...koliko god se neko trudio da ovu kartu predstavi kao kartu etnicki cistih teritorija to nije istina...dakle, ono sto epikur hoce je sljedece: protjerivanje onih manjinskih naroda sa vecinskih teritorija i stvaranja tri drzave sa stopostotnim nacionalnim sastavom stanovnistva...drugim rijecima, sukobi, rat, razaranje...Regoč wrote:Budimo realni, putimo bana Borića na miru.
2016-11-17
Opet kenjkaš ...bmk za granice i onako ce sve to danas sutra bit slobodni protok ljudi i roba ...granice ceš imat cisto reda radi ...kontrola imigracije i kriminala.govinda wrote:Kakvo povijesno pravo, gdje sam ja to spomenuo? Drzava postoji, u ovim granicama, ako neko pokusa da joj mijenja granice, bice sranja..vrlo jednsotavno...RayMabus wrote:
Ti pricaš o tome da ta BiH u ovakvim granicama je samo tvoja jer nešto o ovo ono povijesno pravo bla bla bla.
Eno ti tamo ono oko Visokoga u krug 30 km to ti je prvobitna Bosna a sve okolo su ......Eskimi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa nije to ono sto Dodo i njegove podguzne muhe iz bosasnkog hadezeja zele...njihova je agenda upravo zatvaranje granica i ogranicavanje protoka ljudi i roba....RayMabus wrote:Opet kenjkaš ...bmk za granice i onako ce sve to danas sutra bit slobodni protok ljudi i roba ...granice ceš imat cisto reda radi ...kontrola imigracije i kriminala.govinda wrote:Kakvo povijesno pravo, gdje sam ja to spomenuo? Drzava postoji, u ovim granicama, ako neko pokusa da joj mijenja granice, bice sranja..vrlo jednsotavno...RayMabus wrote:
2016-11-17
Granice su nebitne ...osim kao kontrola ilegalne imigracije i kriminala ....pricate o tom granicama kao da je tu zid ono.
2014-04-11
pa kad neko hoce da stavi zid..ti uopste ne kontas tu pricu? epikur ti recimo sanja, na krilima politike iz devedesetih i Dodikove politike, da stvori svoju Hercegbosnu, Bosnjake strpa u jedan tor, u neku verziju evropkse Gaze i onda toj Gazi kontrolise ulazak roba, hrane, energije, onemoguci kretanje Bosnjaka izvan tog tora...jedan veliki geto za milion i po ljudi, eto to je cilj...i onda se vi u Hrvatskoj cudite sto ja necu da pristanem na to?RayMabus wrote:Granice su nebitne ...osim kao kontrola ilegalne imigracije i kriminala ....pricate o tom granicama kao da je tu zid ono.
2016-11-17
Ma pusti njih ...sve ce EU sad to cijepkat pa onda opet na kraju svi ulaze u šengen.govinda wrote:pa kad neko hoce da stavi zid..ti uopste ne kontas tu pricu? epikur ti recimo sanja, na krilima politike iz devedesetih i Dodikove politike, da stvori svoju Hercegbosnu, Bosnjake strpa u jedan tor, u neku verziju evropkse Gaze i onda toj Gazi kontrolise ulazak roba, hrane, energije, onemoguci kretanje Bosnjaka izvan tog tora...jedan veliki geto za milion i po ljudi, eto to je cilj...i onda se vi u Hrvatskoj cudite sto ja necu da pristanem na to?RayMabus wrote:Granice su nebitne ...osim kao kontrola ilegalne imigracije i kriminala ....pricate o tom granicama kao da je tu zid ono.
Ma pusti te price.
2014-04-11
Zemljovid je načelno točan, a dan je kao kontrast Borićevoj Bosni. Smisao je da treba polaziti od sadašnje situacije, a ne se pozivati na 12. stoljeće.govinda wrote:PPrvo je karta netacna, ne postoje dvije opstine Brcko..drugo i na ovim prostorima koji su obiljezeni plavom i crvenom bojom zive Bosnjaci, ako i na prostorima koji su obiljezeni zelenom bojom zive i Hrvati i Srbi...koliko god se neko trudio da ovu kartu predstavi kao kartu etnicki cistih teritorija to nije istina...dakle, ono sto epikur hoce je sljedece: protjerivanje onih manjinskih naroda sa vecinskih teritorija i stvaranja tri drzave sa stopostotnim nacionalnim sastavom stanovnistva...drugim rijecima, sukobi, rat, razaranje...Regoč wrote:Budimo realni, putimo bana Borića na miru.
nisu to price, to su realne zelje odredjenih politickih krugova u BiH koje mogu dovesti do jedne dublje krize i nasilja.....RayMabus wrote:Ma pusti njih ...sve ce EU sad to cijepkat pa onda opet na kraju svi ulaze u šengen.govinda wrote:pa kad neko hoce da stavi zid..ti uopste ne kontas tu pricu? epikur ti recimo sanja, na krilima politike iz devedesetih i Dodikove politike, da stvori svoju Hercegbosnu, Bosnjake strpa u jedan tor, u neku verziju evropkse Gaze i onda toj Gazi kontrolise ulazak roba, hrane, energije, onemoguci kretanje Bosnjaka izvan tog tora...jedan veliki geto za milion i po ljudi, eto to je cilj...i onda se vi u Hrvatskoj cudite sto ja necu da pristanem na to?RayMabus wrote:Granice su nebitne ...osim kao kontrola ilegalne imigracije i kriminala ....pricate o tom granicama kao da je tu zid ono.
Ma pusti te price.
2016-11-17
Ja to odbacujem s gnušanjem. Ja bih ovako:govinda wrote:pa kad neko hoce da stavi zid..ti uopste ne kontas tu pricu? epikur ti recimo sanja, na krilima politike iz devedesetih i Dodikove politike, da stvori svoju Hercegbosnu, Bosnjake strpa u jedan tor, u neku verziju evropkse Gaze i onda toj Gazi kontrolise ulazak roba, hrane, energije, onemoguci kretanje Bosnjaka izvan tog tora...jedan veliki geto za milion i po ljudi, eto to je cilj...i onda se vi u Hrvatskoj cudite sto ja necu da pristanem na to?RayMabus wrote:Granice su nebitne ...osim kao kontrola ilegalne imigracije i kriminala ....pricate o tom granicama kao da je tu zid ono.
Sjeverno i zapadno od crvene crte Hrvatskoj, ostalo je bošnjačka nacionalna država.
I? Iscjepkat Bosnu i svi ce eto biti zadiovoljni? Pa ne ide to bas tako..cjepkanje nije uspjelo devedesetih i potezati tu pricu opet znaci samo jedno: neko zeli nove sukobe i neko zeli nova ubijanja...vidim na ovom forumu ko je zeljan krvi ali ovo je samo forum, problem je sto i u realnosti postoje osobe koje zele nova protjerivanja i ubijanja...Regoč wrote:Zemljovid je načelno točan, a dan je kao kontrast Borićevoj Bosni. Smisao je da treba polaziti od sadašnje situacije, a ne se pozivati na 12. stoljeće.govinda wrote:PPrvo je karta netacna, ne postoje dvije opstine Brcko..drugo i na ovim prostorima koji su obiljezeni plavom i crvenom bojom zive Bosnjaci, ako i na prostorima koji su obiljezeni zelenom bojom zive i Hrvati i Srbi...koliko god se neko trudio da ovu kartu predstavi kao kartu etnicki cistih teritorija to nije istina...dakle, ono sto epikur hoce je sljedece: protjerivanje onih manjinskih naroda sa vecinskih teritorija i stvaranja tri drzave sa stopostotnim nacionalnim sastavom stanovnistva...drugim rijecima, sukobi, rat, razaranje...Regoč wrote:Budimo realni, putimo bana Borića na miru.
2016-11-17
ponavljam i tebi sto sam epikuru rekao: kad i ako se to desi ja prvi se odricem te bosnjacke nacionalne drzave..bolje Cigan bez drzave nego imati taj smijesni geto za drzavu....Regoč wrote:Ja to odbacujem s gnušanjem. Ja bih ovako:govinda wrote:pa kad neko hoce da stavi zid..ti uopste ne kontas tu pricu? epikur ti recimo sanja, na krilima politike iz devedesetih i Dodikove politike, da stvori svoju Hercegbosnu, Bosnjake strpa u jedan tor, u neku verziju evropkse Gaze i onda toj Gazi kontrolise ulazak roba, hrane, energije, onemoguci kretanje Bosnjaka izvan tog tora...jedan veliki geto za milion i po ljudi, eto to je cilj...i onda se vi u Hrvatskoj cudite sto ja necu da pristanem na to?RayMabus wrote:Granice su nebitne ...osim kao kontrola ilegalne imigracije i kriminala ....pricate o tom granicama kao da je tu zid ono.
Sjeverno i zapadno od crvene crte Hrvatskoj, ostalo je bošnjačka nacionalna država.
2016-11-17
Meni je bitniji autobhan Kulin ...bmk za granice ..granicni prijelaz ..pređeš , prođeš ...govinda wrote:nisu to price, to su realne zelje odredjenih politickih krugova u BiH koje mogu dovesti do jedne dublje krize i nasilja.....RayMabus wrote:Ma pusti njih ...sve ce EU sad to cijepkat pa onda opet na kraju svi ulaze u šengen.govinda wrote:pa kad neko hoce da stavi zid..ti uopste ne kontas tu pricu? epikur ti recimo sanja, na krilima politike iz devedesetih i Dodikove politike, da stvori svoju Hercegbosnu, Bosnjake strpa u jedan tor, u neku verziju evropkse Gaze i onda toj Gazi kontrolise ulazak roba, hrane, energije, onemoguci kretanje Bosnjaka izvan tog tora...jedan veliki geto za milion i po ljudi, eto to je cilj...i onda se vi u Hrvatskoj cudite sto ja necu da pristanem na to?RayMabus wrote:Granice su nebitne ...osim kao kontrola ilegalne imigracije i kriminala ....pricate o tom granicama kao da je tu zid ono.
Ma pusti te price.
2014-04-11
Ozbiljno govoreći, teško će doći do raspada Boshera, kao i do ukinuća Srbske, ali vjerujem da će se Federacija restrukturirati prema dvjema županijama.
kako god, dodje li do nekih novih podjela, imam dvije kuce, vocnjak i zemlju...kuce i vocnjak po kanta benzina a u zemlju neki otrov da vise nikad nista na njoj ne rodi..pa toj buducoj drzavi koja god bude cu ostaviti zgarista i zatrovanu zemlju...a ja odoh da prosim po svijetu..Regoč wrote:Ozbiljno govoreći, teško će doći do raspada Boshera, kao i do ukinuća Srbske, ali vjerujem da će se Federacija restrukturirati prema dvjema županijama.
2016-11-17
Price o tim granicama kad je Hr i BiH u pitanju za nekoga tko je državljanini bilo koje od te dvije zemlje su besmislene ....nema vize niti ce se stavljat ...znaci granicni prijaz , dokumenti , pogledaju , malo provjere jel švercaš šta , droga , imigranti , ostalo ...ako ne prođeš ...mislim glupost.
2014-04-11
Regoč-
2015-08-21
otprilike, samo bez onog zelenog pojasa na zapadu....i Rusiju na granicama Hrvatske...Regoč wrote:Pretpostavljam da bi epi nešto ovakvo.
2016-11-17
Za građene bih i hr granica je samo formalnost ....nekome iz rusije il turske baš i nije ...rus za hr treba vadit vizu dok za bih nemora.
2014-04-11
nije problem izmedju HR i BiH, problem je unutrasnja podjela BiH...koja vodi u nove sukobe...RayMabus wrote:Za građene bih i hr granica je samo formalnost ....nekome iz rusije il turske baš i nije ...rus za hr treba vadit vizu dok za bih nemora.
2016-11-17
Page 6 of 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Similar topics
» Kina: Ukrajinu ne treba naoružavati, treba zamrznuti sukob da general Šojgu obnovi vojsku te da mi i Rusija vladamo svijetom
» "Treba nam Srbija. U suprotnom - patićemo"
» rusija & srbija / hrvatska
» Ceferin Srbija Engleska Rusija
» Rusija nije geoekonomska sila: Ovo su podaci koje treba znati
» "Treba nam Srbija. U suprotnom - patićemo"
» rusija & srbija / hrvatska
» Ceferin Srbija Engleska Rusija
» Rusija nije geoekonomska sila: Ovo su podaci koje treba znati
Page 6 of 19