Srbija,Rusija ne treba nam EUnija
Page 19 of 19
Page 19 of 19 • 1 ... 11 ... 17, 18, 19
Re: Srbija,Rusija ne treba nam EUnija
Dobro to je njima nacionalni sport tamogovinda wrote:Znao sam da je dzango Cigan, cim slavi Djurdjevdan...tre911 wrote:reče čovjek sveti milutin-pedofil od srbijedzango wrote:Đurđevdan.Stanojko wrote:Pa gde si bre govnida!? Ne stigoh da procitam, mozda sam propustio, koja ono rece da ti je Slava?govinda wrote:Opet neko cetnicima drma kavez? Nemojte, tuzice vas ona brojna udruzenja za zastitu zivotinja...
Guest- Guest
dzango wrote:Tebe "aparat" već odradio? Jebeni usud je da se rodiš kao žensko u HR.Noor wrote:mene nigdje, a više ni staneta, on sad vida rane, idi mu pomozi :Ddzango wrote:Gde tebe svrbi?Noor wrote:dzango wrote:
Ko o čemu, Norka o "na aparatu". Sad, što bi narodna mudrost rekla...
šta je džango, jel i tebe svrbi?
hahahhahaah, koja volejcina...
Guest- Guest
Da popizdi "na aparatima"?tre911 wrote:Da naročito ti i stanojko, ustaše pa popet ustaše pa opet ustaše pa kita pa jebavanje majke pa opet ustaše, stanojko je malo drugačiji, žile srbine, bubika, govinda slava, čiča i to je to. Inventivni ste da čovjek popizdi od tolike inventivnosti :)dzango wrote:Inače su poznati kao vrlo kreativni.Stanojko wrote:To, s tim aparatima...to im valjda dodje neki fetis... malo, malo pa je neko "na aparatima"...
govinda wrote:Otkrilo dete viber pa se ne skida sa njega..tako mu se ni prababa nije skidala sa turskog kurca...tre911 wrote:Opet novaj o viberu, više je nego očito da je odao svoju taktiku skupljanja srbadije na pojedinim temama. Probaj inventivnije lagati i izmišljati tako ti ćosića.Dare wrote:a izgleda da su i onog baliju ubacili u grupu na viberu...
očito znala baba odabrati šta je dobro
Guest- Guest
dzango wrote:Đurđevdan slavi ona žgadija sa Marakane. Pa rekoh, ličiš mi.govinda wrote:Znao sam da je dzango Cigan, cim slavi Djurdjevdan...tre911 wrote:reče čovjek sveti milutin-pedofil od srbijedzango wrote:Đurđevdan.Stanojko wrote:
Pa gde si bre govnida!? Ne stigoh da procitam, mozda sam propustio, koja ono rece da ti je Slava?
delija znaci turski konjanik, ako me dobro pamcenje sluzi, a posto je govinda wannabe turcin-mora da je i delija...
Guest- Guest
Dare wrote:dzango wrote:Tebe "aparat" već odradio? Jebeni usud je da se rodiš kao žensko u HR.Noor wrote:mene nigdje, a više ni staneta, on sad vida rane, idi mu pomozi :Ddzango wrote:Gde tebe svrbi?Noor wrote:
šta je džango, jel i tebe svrbi?
hahahhahaah, koja volčina...
istina, a šta ćeš, nisi ni ti bolji
Guest- Guest
tko je dobio po ušima, dobio je...tko nije, više sreće drugi put...
Similar topics
» Kina: Ukrajinu ne treba naoružavati, treba zamrznuti sukob da general Šojgu obnovi vojsku te da mi i Rusija vladamo svijetom
» "Treba nam Srbija. U suprotnom - patićemo"
» rusija & srbija / hrvatska
» Ceferin Srbija Engleska Rusija
» Rusija nije geoekonomska sila: Ovo su podaci koje treba znati
» "Treba nam Srbija. U suprotnom - patićemo"
» rusija & srbija / hrvatska
» Ceferin Srbija Engleska Rusija
» Rusija nije geoekonomska sila: Ovo su podaci koje treba znati
Page 19 of 19