Srbija,Rusija ne treba nam EUnija
Page 12 of 19
Page 12 of 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Re: Srbija,Rusija ne treba nam EUnija
Noor wrote:haha, pa ne znam čemu se trudiš, oni su svoji na svomeDare wrote:Noor wrote:vidi malog braćale, kako se pjeni
ma jok, ljtb, samo ti postavljam ove tvoje undeadove sa crnim zubima na njihovo mesto....
i šta ti bi ljtb..počeo si ko i pizzon
ljubi te brat, ukljuci malo mozak-nemoj da si neinteligentna kao ovi tvoji undeadovi...
Guest- Guest
tre911 wrote:Ovaj je kod vas uslikan a ne kod nasDare wrote:Noor wrote:vidi malog braćale, kako se pjeni
ma jok, ljtb, samo ti postavljam ove tvoje undeadove sa crnim zubima na njihovo mesto....
Ova prva slika mu je tajni identitet dok radi za kurir a ova druga je kad se razgoropadi i pokaže svoje pravo lice :)
bravo primatu, savladao si tutorial za koriscenje fotosopa. vrhunac tvog obskurnog obrazovanja...
Guest- Guest
tupavac tupavi.. ja nisam negotin i negotinsku krajinu ni spomenuo, mada povijesno gledano to bi prije zagrabili bugari, rumunjima ste dužni deliblatsku peščaru i još ponešto dolje ispod nje... ;)Dare wrote:michaellcmacha wrote:vlažni ili ne, ali se malo po malo obistinjuju... kosovo ste trajno izgubili, izgubit ćete vremenom i vojvodinu, od republike srpske dobit ćete jedino milijun i 100 tisuća prekodrinskih srba, ostat ćete i bez jugozapadne srbije a i bez sandžaka... pa se ti cerekaj koliko ti milo a i volja... ;)Stanojko wrote:He, he, he... Vlazni snovi malih dudeka... :)
objasni mi samo kako? ko ce odcepiti vojvodinu?
bugari i negotinska krajina? glupanderu, pre bi tapiju na tu oblast stavili rumuni nego bugari, ali si nedovoljno inteligentan i nepismen da bi ista o tome znao. ipak si najproduktivniji sa kamom u rukama jer si operisan od razuma i bilo kakvih emocija.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:e jebiga sad... ako je tebi ovako dobro, ja ti želim još toliko dobra pa ti podijeli s ovim mlađahnim ti brajom.... ;)) dao vam Bog da vam i deveto koljeno unaprijed živi ko vi što živite....;)Stanojko wrote:Nula bodova... za sve. Ali, sto da ti kvarim srecu devojacku. Vlazi gacice i dalje...michaellcmacha wrote:vlažni ili ne, ali se malo po malo obistinjuju... kosovo ste trajno izgubili, izgubit ćete vremenom i vojvodinu, od republike srpske dobit ćete jedino milijun i 100 tisuća prekodrinskih srba, ostat ćete i bez jugozapadne srbije a i bez sandžaka... pa se ti cerekaj koliko ti milo a i volja... ;)Stanojko wrote:He, he, he... Vlazni snovi malih dudeka... :)
ja ne bih voleo da bilo ko zivi tvojim usranim zivotom. nikome nije adekvatna takva kazna...
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:tupavac tupavi.. ja nisam negotin i negotinsku krajinu ni spomenuo, mada povijesno gledano to bi prije zagrabili bugari, rumunjima ste dužni deliblatsku peščaru i još ponešto dolje ispod nje... ;)Dare wrote:michaellcmacha wrote:vlažni ili ne, ali se malo po malo obistinjuju... kosovo ste trajno izgubili, izgubit ćete vremenom i vojvodinu, od republike srpske dobit ćete jedino milijun i 100 tisuća prekodrinskih srba, ostat ćete i bez jugozapadne srbije a i bez sandžaka... pa se ti cerekaj koliko ti milo a i volja... ;)Stanojko wrote:He, he, he... Vlazni snovi malih dudeka... :)
bugari i negotinska krajina? glupanderu, pre bi tapiju na tu oblast stavili rumuni nego bugari, ali si nedovoljno inteligentan i nepismen da bi ista o tome znao. ipak si najproduktivniji sa kamom u rukama jer si operisan od razuma i bilo kakvih emocija.
sta, povijesno gledano, ovde bilo ko sta ima da trazi.
vratite istru i dalmaciju italijanima prvo, baranju madjarima, pa onda posle delite tudje teritorije...
Guest- Guest
prvi dio rečenice ti je u koliziji s drugim dijelom... ali to je kod vas u običajeno... da ne razumijete sami sebe... :))Dare wrote:michaellcmacha wrote:e jebiga sad... ako je tebi ovako dobro, ja ti želim još toliko dobra pa ti podijeli s ovim mlađahnim ti brajom.... ;)) dao vam Bog da vam i deveto koljeno unaprijed živi ko vi što živite....;)Stanojko wrote:Nula bodova... za sve. Ali, sto da ti kvarim srecu devojacku. Vlazi gacice i dalje...michaellcmacha wrote:vlažni ili ne, ali se malo po malo obistinjuju... kosovo ste trajno izgubili, izgubit ćete vremenom i vojvodinu, od republike srpske dobit ćete jedino milijun i 100 tisuća prekodrinskih srba, ostat ćete i bez jugozapadne srbije a i bez sandžaka... pa se ti cerekaj koliko ti milo a i volja... ;)Stanojko wrote:He, he, he... Vlazni snovi malih dudeka... :)
ja ne bih voleo da bilo ko zivi tvojim usranim zivotom. nikome nije adekvatna takva kazna...
2015-08-08
pa uključen je, i baš zato pitam, jer svašta si ti kadar napisati, pogotovo dolje na sportu, ovdje ipak imaš malo respekta, al ok...upisat ću u dešifrarnik, uz pizonove bisereDare wrote:Noor wrote:haha, pa ne znam čemu se trudiš, oni su svoji na svomeDare wrote:Noor wrote:vidi malog braćale, kako se pjeni
i šta ti bi ljtb..počeo si ko i pizzon
ljubi te brat, ukljuci malo mozak-nemoj da si neinteligentna kao ovi tvoji undeadovi...
Guest- Guest
Sami srbi u sprezi sa mađarima kad im dopizdite sa svojim sranjima što se tiče vojvodine, negotinska krajina jeste nešto sjevernije no to će se već dogovoriti bugari i rumuni oko toga i sam jug srbije mogu podjeliti bugarska kosovo i makedonija, vama kao rekoh beogradski pašaluk i mirna srbija za sva vremena, stisnuta u realne oblike što i nije tako loše za vas s obziorom da vas je trebalo izbrisati sa lica zemlje zbog svih sranja koje ste napravili od vašeg dolaska vamo pa na dalje.Dare wrote:michaellcmacha wrote:vlažni ili ne, ali se malo po malo obistinjuju... kosovo ste trajno izgubili, izgubit ćete vremenom i vojvodinu, od republike srpske dobit ćete jedino milijun i 100 tisuća prekodrinskih srba, ostat ćete i bez jugozapadne srbije a i bez sandžaka... pa se ti cerekaj koliko ti milo a i volja... ;)Stanojko wrote:He, he, he... Vlazni snovi malih dudeka... :)
Guest- Guest
Ma to čak nije ni moj uradak, pokupio sa nekih srpskih sajtova kad sam otvorio super srbin i počeo kopati :))Dare wrote:tre911 wrote:Ovaj je kod vas uslikan a ne kod nasDare wrote:Noor wrote:vidi malog braćale, kako se pjeni
Ova prva slika mu je tajni identitet dok radi za kurir a ova druga je kad se razgoropadi i pokaže svoje pravo lice :)
bravo primatu, savladao si tutorial za koriscenje fotosopa. vrhunac tvog obskurnog obrazovanja...
Guest- Guest
pa gle činjenica je da je i u užem i u širem teritorijalnom kontekstu nekoherentna zemlja kad se uzme u obzir stanovništvo, a to je upravo stoga jer ste se širili na prostor koji nije domicilno bio srpski, naravno uslijed raznih kroz vrijeme nastalih povoljnih situacija za takvo što... međutim problem je zadržati i očuvati nešto što u osnovi nije tvoje i to se kad ste vi u pitanju jasno iščitava iz razvoja situacije, e sad što vi toga niste ili ne želite biti svjesni to je samo i jedino vaš problem....Dare wrote:michaellcmacha wrote:tupavac tupavi.. ja nisam negotin i negotinsku krajinu ni spomenuo, mada povijesno gledano to bi prije zagrabili bugari, rumunjima ste dužni deliblatsku peščaru i još ponešto dolje ispod nje... ;)Dare wrote:michaellcmacha wrote:vlažni ili ne, ali se malo po malo obistinjuju... kosovo ste trajno izgubili, izgubit ćete vremenom i vojvodinu, od republike srpske dobit ćete jedino milijun i 100 tisuća prekodrinskih srba, ostat ćete i bez jugozapadne srbije a i bez sandžaka... pa se ti cerekaj koliko ti milo a i volja... ;)Stanojko wrote:He, he, he... Vlazni snovi malih dudeka... :)
vratite istru i dalmaciju italijanima prvo, baranju madjarima, pa onda posle delite tudje teritorije...
2015-08-08
Ne bi bilo zgorega uspostaviti hrvatsko-bugarsku granicu.
Ne bi. Podrzavam. Kad krecete u realizaciju? :)Regoč wrote:Ne bi bilo zgorega uspostaviti hrvatsko-bugarsku granicu.
vi ste ti koji ste tvrdili i oružjem pokušali svoju tvrdnju amenovati, da su banija, kordun, lika, zaobalje, slavonija i zapadna i istočna u stvari , pa ste sa tih prostora skroz nestali... isti obrazac je i za sve ostale prostore za koje tvrdite da su srpski a nisu... nema veze što ste možda trenutno i u većini na tim prostorima ali ćete ih uredovno sve do jednog izgubiti i kao nacija ćete biti devastirani i uništeni... i tre dobro primjećuje, tako i treba biti jer ništa drugo niste ni zaslužili...
2015-08-08
Blago vama onda... koice, fotelja i ...uzivancija... bas vam zavidim :)michaellcmacha wrote:vi ste ti koji ste tvrdili i oružjem pokušali svoju tvrdnju amenovati, da su banija, kordun, lika, zaobalje, slavonija i zapadna i istočna u stvari , pa ste sa tih prostora skroz nestali... isti obrazac je i za sve ostale prostore za koje tvrdite da su srpski a nisu... nema veze što ste možda trenutno i u većini na tim prostorima ali ćete ih uredovno sve do jednog izgubiti i kao nacija ćete biti devastirani i uništeni... i tre dobro primjećuje, tako i treba biti jer ništa drugo niste ni zaslužili...
Stanojko wrote:Ne bi. Podrzavam. Kad krecete u realizaciju? :)Regoč wrote:Ne bi bilo zgorega uspostaviti hrvatsko-bugarsku granicu.
kad krene amerika i oni ce. zna se da sami ne smeju ni na pisanje da odu...
Guest- Guest
zato vi uvijek krenete "sami" i završite popišani...Dare wrote:Stanojko wrote:Ne bi. Podrzavam. Kad krecete u realizaciju? :)Regoč wrote:Ne bi bilo zgorega uspostaviti hrvatsko-bugarsku granicu.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:zato vi uvijek krenete "sami" i završite popišani...Dare wrote:Stanojko wrote:Ne bi. Podrzavam. Kad krecete u realizaciju? :)Regoč wrote:Ne bi bilo zgorega uspostaviti hrvatsko-bugarsku granicu.
bolje da se pogine muski, nego biti slina celu istoriju...
Guest- Guest
idu dva nca ulicom i svađaju se tko će biti u sredini... nego de mi reci jel znaš što se razbuca brže neg yugić...;)Dare wrote:undeadovi vraceni na fabricka podesavanja...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa gle činjenica je da je i u užem i u širem teritorijalnom kontekstu nekoherentna zemlja kad se uzme u obzir stanovništvo, a to je upravo stoga jer ste se širili na prostor koji nije domicilno bio srpski, naravno uslijed raznih kroz vrijeme nastalih povoljnih situacija za takvo što... međutim problem je zadržati i očuvati nešto što u osnovi nije tvoje i to se kad ste vi u pitanju jasno iščitava iz razvoja situacije, e sad što vi toga niste ili ne želite biti svjesni to je samo i jedino vaš problem....Dare wrote:michaellcmacha wrote:tupavac tupavi.. ja nisam negotin i negotinsku krajinu ni spomenuo, mada povijesno gledano to bi prije zagrabili bugari, rumunjima ste dužni deliblatsku peščaru i još ponešto dolje ispod nje... ;)Dare wrote:michaellcmacha wrote:
vlažni ili ne, ali se malo po malo obistinjuju... kosovo ste trajno izgubili, izgubit ćete vremenom i vojvodinu, od republike srpske dobit ćete jedino milijun i 100 tisuća prekodrinskih srba, ostat ćete i bez jugozapadne srbije a i bez sandžaka... pa se ti cerekaj koliko ti milo a i volja... ;)
o cemu li ti baljezgas, jebote zivot. da si srbin, verovatno bi bio visoko u hijerarhiji sns-a. nepismen, bahat a laze i lupa za medalju...
Guest- Guest
Bitno je naći pravi trenutak. Zašto lupati glavom o zid ako možemo potražiti vrata?Dare wrote:Stanojko wrote:Ne bi. Podrzavam. Kad krecete u realizaciju? :)Regoč wrote:Ne bi bilo zgorega uspostaviti hrvatsko-bugarsku granicu.
Page 12 of 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Similar topics
» Kina: Ukrajinu ne treba naoružavati, treba zamrznuti sukob da general Šojgu obnovi vojsku te da mi i Rusija vladamo svijetom
» "Treba nam Srbija. U suprotnom - patićemo"
» rusija & srbija / hrvatska
» Ceferin Srbija Engleska Rusija
» Rusija nije geoekonomska sila: Ovo su podaci koje treba znati
» "Treba nam Srbija. U suprotnom - patićemo"
» rusija & srbija / hrvatska
» Ceferin Srbija Engleska Rusija
» Rusija nije geoekonomska sila: Ovo su podaci koje treba znati
Page 12 of 19