Srbija,Rusija ne treba nam EUnija
Page 5 of 19
Page 5 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Re: Srbija,Rusija ne treba nam EUnija
pa mozda se poklapa ali kazem ti, bice sranja ako se bilo ko pokusa odvojiti nasilno..a tebi je lako o tome pricati zavaljen na brodici u Zadru....i sigurno neces pomaci guzicu kad dodje do sukoba u BiH...a i kad bi ta Hercegbosna i postala drzava ti sigurno ne bi dosao zivjeti u Mostar ili Siroki ili Livno..dakle, laprdas bezveze iliti mlatis gloginje tudjim kurcem...epikur37 wrote:Okidoki, čisto se tvoj stav poklapa s mainstreamom bošnjačke politike ali ga ti svejedno možeš izdvojiti.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Zašto ? Pa zar nisi maloprije rekao da ste oduvijek bili neovisni. Malo ste se proširili na hr teriorij. Evo ti granica ...bosanske BANOVINE. ....ova mala prva ....ostalo je slabljenje Hrvatske pod Mađarima.govinda wrote:pa mozda se poklapa ali kazem ti, bice sranja ako se bilo ko pokusa odvojiti nasilno..a tebi je lako o tome pricati zavaljen na brodici u Zadru....i sigurno neces pomaci guzicu kad dodje do sukoba u BiH...a i kad bi ta Hercegbosna i postala drzava ti sigurno ne bi dosao zivjeti u Mostar ili Siroki ili Livno..dakle, laprdas bezveze iliti mlatis gloginje tudjim kurcem...epikur37 wrote:Okidoki, čisto se tvoj stav poklapa s mainstreamom bošnjačke politike ali ga ti svejedno možeš izdvojiti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
govinda wrote:pa mozda se poklapa ali kazem ti, bice sranja ako se bilo ko pokusa odvojiti nasilno..a tebi je lako o tome pricati zavaljen na brodici u Zadru....i sigurno neces pomaci guzicu kad dodje do sukoba u BiH...a i kad bi ta Hercegbosna i postala drzava ti sigurno ne bi dosao zivjeti u Mostar ili Siroki ili Livno..dakle, laprdas bezveze iliti mlatis gloginje tudjim kurcem...epikur37 wrote:Okidoki, čisto se tvoj stav poklapa s mainstreamom bošnjačke politike ali ga ti svejedno možeš izdvojiti.
Moj stav je jasan otpočetka, svaki narod u BiH je suveren i treba odlučivati o sebi.
Prvenstveno me zanima moj narod, dakle Hrvati u BiH i njihova politička volja i subjektivitet.
Protiv drugih naroda nemam ništa, dapače podržavam im isto.
Zatiranje tog prava smatram činom političke a morebitno i druge agresije prema kojem je posve legitimno dati recipročan odgovor.
Kad je u pitanju sudjelovanje, već sam rekao da nikad ne bih podržao napade, čišćenja i akcije prema bošnjacima ili srbima u BiH (za razliku od nekih kolega koji bi vas i jedne i druge počistili) ali bih akciju za zaštitu Hrvata ukoliko budu ugroženi u njihovim područjima odnosno herceg-bosni.
Ja i Livno taman posla i slično, živim gdje sam izabrao ali kao Hrvat i HercegBosanac podržavam svoje ljude koji žive tamo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
RayMabus wrote:Zašto ? Pa zar nisi maloprije rekao da ste oduvijek bili neovisni. Malo ste se proširili na hr teriorij. Evo ti granica ...bosanske BANOVINE. ....ova mala prva ....ostalo je slabljenje Hrvatske pod Mađarima.govinda wrote:pa mozda se poklapa ali kazem ti, bice sranja ako se bilo ko pokusa odvojiti nasilno..a tebi je lako o tome pricati zavaljen na brodici u Zadru....i sigurno neces pomaci guzicu kad dodje do sukoba u BiH...a i kad bi ta Hercegbosna i postala drzava ti sigurno ne bi dosao zivjeti u Mostar ili Siroki ili Livno..dakle, laprdas bezveze iliti mlatis gloginje tudjim kurcem...epikur37 wrote:Okidoki, čisto se tvoj stav poklapa s mainstreamom bošnjačke politike ali ga ti svejedno možeš izdvojiti.
Sreća da se netko razuman javio na ovoj temi...pokušaj prosvijetliti govindin kalifatski um :)
2015-08-06
Pa Ekipure vidiš ti mozga , coek u biti ono više manje dobro govori o prvobitnoj Bosni .....SAMO ZABORAVLJA NJENE GRANICE ....SVE OSTALO JE UGLAVNOM HRVATSKA ....OSIM PREMA ISTOKU ....TO JE BIZANT.
2014-04-11
jaka ti podrska...dakle, tudjim kurcem po gloginjama....epikur37 wrote:govinda wrote:pa mozda se poklapa ali kazem ti, bice sranja ako se bilo ko pokusa odvojiti nasilno..a tebi je lako o tome pricati zavaljen na brodici u Zadru....i sigurno neces pomaci guzicu kad dodje do sukoba u BiH...a i kad bi ta Hercegbosna i postala drzava ti sigurno ne bi dosao zivjeti u Mostar ili Siroki ili Livno..dakle, laprdas bezveze iliti mlatis gloginje tudjim kurcem...epikur37 wrote:Okidoki, čisto se tvoj stav poklapa s mainstreamom bošnjačke politike ali ga ti svejedno možeš izdvojiti.
Moj stav je jasan otpočetka, svaki narod u BiH je suveren i treba odlučivati o sebi.
Prvenstveno me zanima moj narod, dakle Hrvati u BiH i njihova politička volja i subjektivitet.
Protiv drugih naroda nemam ništa, dapače podržavam im isto.
Zatiranje tog prava smatram činom političke a morebitno i druge agresije prema kojem je posve legitimno dati recipročan odgovor.
Kad je u pitanju sudjelovanje, već sam rekao da nikad ne bih podržao napade, čišćenja i akcije prema bošnjacima ili srbima u BiH (za razliku od nekih kolega koji bi vas i jedne i druge počistili) ali bih akciju za zaštitu Hrvata ukoliko budu ugroženi u njihovim područjima odnosno herceg-bosni.
Ja i Livno taman posla i slično, živim gdje sam izabrao ali kao Hrvat i HercegBosanac podržavam svoje ljude koji žive tamo.
2016-11-17
RayMabus wrote:Pa Ekipure vidiš ti mozga , coek u biti ono više manje dobro govori o prvobitnoj Bosni .....SAMO ZABORAVLJA NJENE GRANICE ....SVE OSTALO JE UGLAVNOM HRVATSKA ....OSIM PREMA ISTOKU ....TO JE BIZANT.
nemoš ti njemu objasniti, on bi OVO
jel ti želiš ovo ponad solina i na izvoru Jadra?
2015-08-06
Ovo malo plavo u sredini je govindina buduca država :
BOŠER
BOŠER
2014-04-11
Rekao sam vec pa da se ne ponavljam...ko zelio rat dabogda mu rat u kuci bio....
2016-11-17
govinda wrote:Rekao sam vec pa da se ne ponavljam...ko zelio rat dabogda mu rat u kuci bio....
podpisujem.....
pogle ćehe i slovake...
2015-08-06
al ne pita se vas dvojicu dalmatinskih drkadzija nista....RayMabus wrote:Ovo malo plavo u sredini je govindina buduca država :
BOŠER
2016-11-17
A šta neš sam u prvobitnu Bosnu ....30 km oko Visokoga ?govinda wrote:Rekao sam vec pa da se ne ponavljam...ko zelio rat dabogda mu rat u kuci bio....
Pa jes reko da niste ni Srbi ni Hrvati ?
2014-04-11
potpisujes ti moj kurac..zagovaras politiku koja nije uspjela devedesetih ratom..zasto mislis da ce nesto sto nije uspjelo ratom da uspije mirnim putem? To sto ti pricas je dovelo do velikih klanja i masonvih ubistava i nije uspjelo i sad mislis da ce uspjeti onako mirno, cas posla? Jel zato sto je Trump pobijedio ili sto ocekujes pobjedu Le pen? :))))epikur37 wrote:govinda wrote:Rekao sam vec pa da se ne ponavljam...ko zelio rat dabogda mu rat u kuci bio....
podpisujem.....
pogle ćehe i slovake...
2016-11-17
zato sto necu..i basta...slobodan sam covjek u svojoj drzavi i nece mi niko sa strane odredjivati gdje cu zivjeti..kazem i tebi kao i epikuru: u nekoj buducoj smanjenoj drzavi BiH ja necu zivjeti niti cu je smatrati svojom....pravo mog izbora i moja odluka....radje nomad nego zatvoren u tor...RayMabus wrote:A šta neš sam u prvobitnu Bosnu ....30 km oko Visokoga ?govinda wrote:Rekao sam vec pa da se ne ponavljam...ko zelio rat dabogda mu rat u kuci bio....
2016-11-17
Govinda ako nisi za mirnu podjelu onda objasni mabusu zašto želiš osvojiti hrvatske teritorije i izbiti na more...znamo mi vašu tursku logiku ti bi na Klisu udario džamiju i zatrovao tok rijeke jadro i samim tim pomor autohtone pastrver...
zato vas treba držati u vašim okvirima kako je on stavio i kartu
mabuse razvali ga sad kao svinja masnu krpu :)
2015-08-06
Pa eto rece da niste ni Hrvati ni Srbi ...pa rekoh da ti pokažem šta je prvobitna Bosna ...ono plavo.govinda wrote:zato sto necu..i basta...slobodan sam covjek u svojoj drzavi i nece mi niko sa strane odredjivati gdje cu zivjeti..kazem i tebi kao i epikuru: u nekoj buducoj smanjenoj drzavi BiH ja necu zivjeti niti cu je smatrati svojom....pravo mog izbora i moja odluka....radje nomad nego zatvoren u tor...RayMabus wrote:A šta neš sam u prvobitnu Bosnu ....30 km oko Visokoga ?govinda wrote:Rekao sam vec pa da se ne ponavljam...ko zelio rat dabogda mu rat u kuci bio....
Pogodi tko je okolo ?
2014-04-11
pricas gluposti...gdje sam ja rekao da zelim osvajati hrvatske teritorije? I mislis da cu shvatiti kao salu tu tvoju aluziju na trpanje muslimana na jedan mali ogranicen prostor? Boli te kurac sta ja hocu, to sto ja zelim se ne tice ni tebe ni Hrvatske niti ugrozava tebe i Hrvatsku dok tvoje zelje koje ovdje iznosis direktno ugrozavaju moj zivot...ali tesko tebi to shvatiti jer mlatis kurcem po tastaturi...i dosadni ste obojica, rekao sam svoje i stvarno samo debilima moras ponoviti nekoliko puta jedno te isto....epikur37 wrote:Govinda ako nisi za mirnu podjelu onda objasni mabusu zašto želiš osvojiti hrvatske teritorije i izbiti na more...znamo mi vašu tursku logiku ti bi na Klisu udario džamiju i zatrovao tok rijeke jadro i samim tim pomor autohtone pastrver...
2016-11-17
Tko su sad pak ti muslimani ?govinda wrote:pricas gluposti...gdje sam ja rekao da zelim osvajati hrvatske teritorije? I mislis da cu shvatiti kao salu tu tvoju aluziju na trpanje muslimana na jedan mali ogranicen prostor? Boli te kurac sta ja hocu, to sto ja zelim se ne tice ni tebe ni Hrvatske niti ugrozava tebe i Hrvatsku dok tvoje zelje koje ovdje iznosis direktno ugrozavaju moj zivot...ali tesko tebi to shvatiti jer mlatis kurcem po tastaturi...i dosadni ste obojica, rekao sam svoje i stvarno samo debilima moras ponoviti nekoliko puta jedno te isto....epikur37 wrote:Govinda ako nisi za mirnu podjelu onda objasni mabusu zašto želiš osvojiti hrvatske teritorije i izbiti na more...znamo mi vašu tursku logiku ti bi na Klisu udario džamiju i zatrovao tok rijeke jadro i samim tim pomor autohtone pastrver...
S Bosne na muslimane.
2014-04-11
zna epikur o cemu pricam...pa nek ti on objasni..RayMabus wrote:Tko su sad pak ti muslimani ?govinda wrote:pricas gluposti...gdje sam ja rekao da zelim osvajati hrvatske teritorije? I mislis da cu shvatiti kao salu tu tvoju aluziju na trpanje muslimana na jedan mali ogranicen prostor? Boli te kurac sta ja hocu, to sto ja zelim se ne tice ni tebe ni Hrvatske niti ugrozava tebe i Hrvatsku dok tvoje zelje koje ovdje iznosis direktno ugrozavaju moj zivot...ali tesko tebi to shvatiti jer mlatis kurcem po tastaturi...i dosadni ste obojica, rekao sam svoje i stvarno samo debilima moras ponoviti nekoliko puta jedno te isto....epikur37 wrote:Govinda ako nisi za mirnu podjelu onda objasni mabusu zašto želiš osvojiti hrvatske teritorije i izbiti na more...znamo mi vašu tursku logiku ti bi na Klisu udario džamiju i zatrovao tok rijeke jadro i samim tim pomor autohtone pastrver...
S Bosne na muslimane.
2016-11-17
Al ti neznaš jel tako ?govinda wrote:zna epikur o cemu pricam...pa nek ti on objasni..RayMabus wrote:Tko su sad pak ti muslimani ?govinda wrote:pricas gluposti...gdje sam ja rekao da zelim osvajati hrvatske teritorije? I mislis da cu shvatiti kao salu tu tvoju aluziju na trpanje muslimana na jedan mali ogranicen prostor? Boli te kurac sta ja hocu, to sto ja zelim se ne tice ni tebe ni Hrvatske niti ugrozava tebe i Hrvatsku dok tvoje zelje koje ovdje iznosis direktno ugrozavaju moj zivot...ali tesko tebi to shvatiti jer mlatis kurcem po tastaturi...i dosadni ste obojica, rekao sam svoje i stvarno samo debilima moras ponoviti nekoliko puta jedno te isto....epikur37 wrote:Govinda ako nisi za mirnu podjelu onda objasni mabusu zašto želiš osvojiti hrvatske teritorije i izbiti na more...znamo mi vašu tursku logiku ti bi na Klisu udario džamiju i zatrovao tok rijeke jadro i samim tim pomor autohtone pastrver...
S Bosne na muslimane.
Ti pricaš o tome da ta BiH u ovakvim granicama je samo tvoja jer nešto o ovo ono povijesno pravo bla bla bla.
Eno ti tamo ono oko Visokoga u krug 30 km to ti je prvobitna Bosna a sve okolo su ......Eskimi.
2014-04-11
Regoč-
2015-08-21
Page 5 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Similar topics
» Kina: Ukrajinu ne treba naoružavati, treba zamrznuti sukob da general Šojgu obnovi vojsku te da mi i Rusija vladamo svijetom
» "Treba nam Srbija. U suprotnom - patićemo"
» rusija & srbija / hrvatska
» Ceferin Srbija Engleska Rusija
» Rusija nije geoekonomska sila: Ovo su podaci koje treba znati
» "Treba nam Srbija. U suprotnom - patićemo"
» rusija & srbija / hrvatska
» Ceferin Srbija Engleska Rusija
» Rusija nije geoekonomska sila: Ovo su podaci koje treba znati
Page 5 of 19