Izumiranje kulture automobila: Zašto mladi ljudi automobil smatraju nepotrebnim
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Izumiranje kulture automobila: Zašto mladi ljudi automobil smatraju nepotrebnim
Ground Biscuits wrote:jel vidio ko reya?pametnogovno wrote:hoces me 0-24 na raspolaganju? moze, daj mi auto i plati benz
neces? dam ti nogu, ne trebas mi
Guest- Guest
Re: Izumiranje kulture automobila: Zašto mladi ljudi automobil smatraju nepotrebnim
Triny wrote:Draga, to obuješ i sjedneš u taxi.metilda wrote:Triny wrote:RayMabus wrote:Triny wrote:
I ja sam mislila dab bez auta ne mogu.
Nevjerojatno kako se čovjek prilagodi, otkrije druge načine.
a na ovim.. šta li je ovo.. triba bi koji sat, ali do splita bi se došlo bez zagađivanja prirode
taxi nije auto?
Guest- Guest
treba uvesti opet Konje i konjska kola
Guest- Guest
ne samo što je auto veliki trosak i rizik nego se s njime ljudi i uljene pa im se neda hodat do obližnje trgovine a kamoli nesto drugo
elektricni bicikli su buducnost.
pametnogovno- Posts : 30
2017-03-02
oksimoron...ulijene se s autima dok se s električnim biciklom što?pametnogovno wrote:ne samo što je auto veliki trosak i rizik nego se s njime ljudi i uljene pa im se neda hodat do obližnje trgovine a kamoli nesto drugo
treba pedale okretat kad se isprazni baterijaRoy_Bean wrote:oksimoron...ulijene se s autima dok se s električnim biciklom što?pametnogovno wrote:ne samo što je auto veliki trosak i rizik nego se s njime ljudi i uljene pa im se neda hodat do obližnje trgovine a kamoli nesto drugo
2017-03-02
a e...dok ne dođeš do utičnice...nema gluplje stvari od električnog bicikla...
Roy_Bean wrote:a e...dok ne dođeš do utičnice...nema gluplje stvari od električnog bicikla...
običan je bolji - lakše je pedalirat na običnom biciklu nego na električnom jer je 30 kila lakši.
a ako ćeš se vozit na struju šta će ti onda bicikl ima električnih skutera, auta, vibratora, tostera...
Roy_Bean wrote:a e...dok ne dođeš do utičnice...nema gluplje stvari od električnog bicikla...
Električni auto?
darth_vader-
2014-04-17
elektricni auto kad se isprazni ga moras gurat a na biciklu pedaliras, u svakom slucaju i jedno i drugo je bolje nego auto na benzin jer ne zagadjuje okolis
2017-03-02
električni bicikli kao i oni hooverboardi su u fukciji atrofije mišića...auto isto, ali svejedno je da li se voziš u električnom ili konvencionalnom kad ionako nisi fizički aktivan...
meni je pjesice puno bolje nego bilo sta drugo, naviko sam tako, po zimi se pickice smrznu kad hodaju, a meni nista bas zbog toga sto sam naviko i nema lijenostiRoy_Bean wrote:električni bicikli kao i oni hooverboardi su u fukciji atrofije mišića...auto isto, ali svejedno je da li se voziš u električnom ili konvencionalnom kad ionako nisi fizički aktivan...
ja sam i bicikl i auto dao jer mi ne trebaju
2017-03-02
pametnogovno wrote:meni je pjesice puno bolje nego bilo sta drugo, naviko sam tako, po zimi se pickice smrznu kad hodaju, a meni nista bas zbog toga sto sam naviko i nema lijenostiRoy_Bean wrote:električni bicikli kao i oni hooverboardi su u fukciji atrofije mišića...auto isto, ali svejedno je da li se voziš u električnom ili konvencionalnom kad ionako nisi fizički aktivan...
znači i ti si jedan od onih koji od zagreba do splita idu pješice... pravo si pametan...
Guest- Guest
Blaženi benzin i tko ga izmisli...
darth_vader-
2014-04-17
ako ti je do izleta isplativije je s autobusom nego s autom i puno sigurnijemetilda wrote:pametnogovno wrote:meni je pjesice puno bolje nego bilo sta drugo, naviko sam tako, po zimi se pickice smrznu kad hodaju, a meni nista bas zbog toga sto sam naviko i nema lijenostiRoy_Bean wrote:električni bicikli kao i oni hooverboardi su u fukciji atrofije mišića...auto isto, ali svejedno je da li se voziš u električnom ili konvencionalnom kad ionako nisi fizički aktivan...
znači i ti si jedan od onih koji od zagreba do splita idu pješice... pravo si pametan...
2017-03-02
jasambrend wrote:Blaženi benzin i tko ga izmisli...
zato ima sigurno lijepu liniju i puca od zdravljametilda wrote:pametnogovno wrote:meni je pjesice puno bolje nego bilo sta drugo, naviko sam tako, po zimi se pickice smrznu kad hodaju, a meni nista bas zbog toga sto sam naviko i nema lijenostiRoy_Bean wrote:električni bicikli kao i oni hooverboardi su u fukciji atrofije mišića...auto isto, ali svejedno je da li se voziš u električnom ili konvencionalnom kad ionako nisi fizički aktivan...
Guest- Guest
Roy_Bean wrote:jasambrend wrote:Blaženi benzin i tko ga izmisli...
Guest- Guest
mensečini da će kad svi prijeđu na struju ona postat pet put skuplja nego je benzin ikad bio, neki rimski klub će proširit priču da ćemo zbog gloablnog zatopljenja do kraja stoljeća ostat bez struje i uvest će se eko takse jer se letrika ionako uglavnom dobiva iz fosilnih goriva
pametnogovno wrote:ako ti je do izleta isplativije je s autobusom nego s autom i puno sigurnijemetilda wrote:pametnogovno wrote:meni je pjesice puno bolje nego bilo sta drugo, naviko sam tako, po zimi se pickice smrznu kad hodaju, a meni nista bas zbog toga sto sam naviko i nema lijenostiRoy_Bean wrote:električni bicikli kao i oni hooverboardi su u fukciji atrofije mišića...auto isto, ali svejedno je da li se voziš u električnom ili konvencionalnom kad ionako nisi fizički aktivan...
a autobus i auto ne spadaju u isti skup?
Guest- Guest
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Mladi odlaze jer smatraju da je hobotnica postojećeg sistema prejaka
» Sve manje ljudi želi električni automobil
» Mnogi smatraju da je znanost slična religiji. Zašto i je li to točno?
» SUKOB U HDZ-u:Hasanbegović će tražiti javno od Plenkovića zašto ne može biti ministar kulture?!
» Zašto ovi ljudi bježe iz druge najveće svjetske ekonomije i supersile
» Sve manje ljudi želi električni automobil
» Mnogi smatraju da je znanost slična religiji. Zašto i je li to točno?
» SUKOB U HDZ-u:Hasanbegović će tražiti javno od Plenkovića zašto ne može biti ministar kulture?!
» Zašto ovi ljudi bježe iz druge najveće svjetske ekonomije i supersile
Page 6 of 10