Kathmandu (chat)
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Kathmandu (chat)
Sve u redu decko, al ne kmeci ko placicpicka i ne drukaj onda...govinda wrote:Pitas i dobijes odgovor....ako se bojis da ti se nece svidjeti odgovor nemoj ni postavljati pitanje....inace je etiketiranje Hrvata kao ustasa,etiketiranje mene kao isilovca, pa ispitivanje koja mi je slava jako duhovito i podize nivo razgovora na entu....Stanojko wrote:Generalno pubertetlija, tvoji komenatari su vulgarni, glupi, neduhoviti...tim redom. Svakim tvojim upisom nivo razgovora se sroza za 1/8. Ne znam zasto si toliko iskompleksiran, ali ako su svi u Zen`ci ko ti, dobro je da nemamo nista sa vama vise. Prava si "raja"...govinda wrote:Sta ti pizdis, pitao si me sto puta koju ikonu drzim na tavanu i ja ti rekao, Svetog Milutina Kralja, onog sto se ozenio petogodisnjom djevojcicom i oslijepio sina. AKo ti se Milutin ne svidja eno ti Patrijarha pa sa njim vidi otkud Mile svetac....jbt, nisam ja imenovao svece...Stanojko wrote:Ovaj govnida bas uspe da razbuca svaku temu... Od prilike, ko kad se razlicita deca igraju u bazenu a onda dodje mali dripac pa se ispisa u isti...
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Dare wrote:znam, i kao sama pojava sam ti neodoljiv.Noor wrote:ti da ćutišDare wrote:
ne zelim da budem niciji advokat, osim ako mi neko ne plati.
ali prvo dodje doticni iznajebe se majke, babe i ostalih clanova familije, gura kurceve u usta, i kada dobije po njusci-onda kmeci i pokusava da izaziva empatiju zbog mrtve majke.
a zamisli tek kada krenem da pricam jbt, pocelo bi srce da preskace...
ponašaj se, da ne bi bilo, znaš
Guest- Guest
Deder, ljudi, imate Pritužbe ili otvorite novu temu pa se svađajte, ovdje su samo razgovori ugodni i vedre pjesme.
Dobro bre, gde nadje ova dva jodlujuca akrepa, pobogu?Regoč wrote:Deder, ljudi, imate Pritužbe ili otvorite novu temu pa se svađajte, ovdje su samo razgovori ugodni i vedre pjesme.
2015-08-21
Brale, proverio... Imaju noseve ko kanarinac...Regoč wrote:De provjeri dioptriju.
Poenta je da sve cula uzivaju! Ko kad gledam tebe, od prilike...Noor wrote:pa slušaj pjesme, ne moraš ih gledati :)
Noor wrote:Dare wrote:znam, i kao sama pojava sam ti neodoljiv.Noor wrote:ti da ćutišDare wrote:
ali prvo dodje doticni iznajebe se majke, babe i ostalih clanova familije, gura kurceve u usta, i kada dobije po njusci-onda kmeci i pokusava da izaziva empatiju zbog mrtve majke.
znam sreco, da napravimo nesto-tvoji undeadovi bi te osudili na streljanje...
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
to tek kad i ja zapjevam, do tada ništa ne znašStanojko wrote:Poenta je da sve cula uzivaju! Ko kad gledam tebe, od prilike...Noor wrote:pa slušaj pjesme, ne moraš ih gledati :)
nego, jel bubaju šapice?
Guest- Guest
ne brini ti, znaju oni i kad spavaju da ja stojim na braniku, čvrsto i hrabro...ima da letite u vazduh svi odredaDare wrote:znam sreco, da napravimo nesto-tvoji undeadovi bi te osudili na streljanje...Noor wrote:Dare wrote:znam, i kao sama pojava sam ti neodoljiv.Noor wrote:ti da ćutišDare wrote:
Guest- Guest
?Noor wrote:to tek kad i ja zapjevam, do tada ništa ne znašStanojko wrote:Poenta je da sve cula uzivaju! Ko kad gledam tebe, od prilike...Noor wrote:pa slušaj pjesme, ne moraš ih gledati :)
nego, jel bubaju šapice?
Crna sele...Noor wrote:Stanojko wrote:
?
pa prstići, po kojima te govinda opaučio
drugi puta ne pitaj puno, šta da ti kažem :DStanojko wrote:Crna sele...Noor wrote:Stanojko wrote:
?
Guest- Guest
Noor wrote:ne brini ti, znaju oni i kad spavaju da ja stojim na braniku, čvrsto i hrabro...ima da letite u vazduh svi odredaDare wrote:znam sreco, da napravimo nesto-tvoji undeadovi bi te osudili na streljanje...Noor wrote:Dare wrote:znam, i kao sama pojava sam ti neodoljiv.Noor wrote:
ti da ćutiš
uh, znao sam da ce sve da prsti. vidi se da imas potencijala...
Guest- Guest
Nek ti bude...Noor wrote:drugi puta ne pitaj puno, šta da ti kažem :DStanojko wrote:Crna sele...Noor wrote:Stanojko wrote:
?
Ne moraš nam i slike slati.crvenkasti wrote:Pogled mi je prazan, a uši klempave.
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Page 14 of 50