Kathmandu (chat)
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Kathmandu (chat)
svele ili veber? :)maggie13 wrote:presalta se on na sto bilo, ne cini se pretjerano izbirljiv ;PNoor wrote:je, al ako svele skuži, bude ljubomoran...pajrat pazi se, znaš da ima pik na veberovu guzumaggie13 wrote:Kad se uhvate u klinc( mislim, vreber napada, a zeko brani), zaboravit ce na nas u potpunosti ;D
Guest- Guest
nemoj veberu pakovat :DNoor wrote:svele ili veber? :)maggie13 wrote:presalta se on na sto bilo, ne cini se pretjerano izbirljiv ;PNoor wrote:je, al ako svele skuži, bude ljubomoran...pajrat pazi se, znaš da ima pik na veberovu guzumaggie13 wrote:Kad se uhvate u klinc( mislim, vreber napada, a zeko brani), zaboravit ce na nas u potpunosti ;D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
vraćam mu milo za dragomaggie13 wrote:nemoj veberu pakovat :DNoor wrote:svele ili veber? :)maggie13 wrote:presalta se on na sto bilo, ne cini se pretjerano izbirljiv ;PNoor wrote:je, al ako svele skuži, bude ljubomoran...pajrat pazi se, znaš da ima pik na veberovu guzumaggie13 wrote:Kad se uhvate u klinc( mislim, vreber napada, a zeko brani), zaboravit ce na nas u potpunosti ;D
Guest- Guest
Haha, onda je zasluzio :D
2014-04-12
Kic, lagic :D
2014-04-12
jebote kaj se popalio.Noor wrote:je, al ako svele skuži, bude ljubomoran...pajrat pazi se, znaš da ima pik na veberovu guzumaggie13 wrote:Kad se uhvate u klinc( mislim, vreber napada, a zeko brani), zaboravit ce na nas u potpunosti ;D
2014-12-30
Haha, s takvom sam se jednom sinoc igrala..sapicama me stalno napadala, mekim k'o najmeksi pamuk..
Obozavam mace :-)
Obozavam mace :-)
2014-04-12
nemoj više pisat kak mijesiš tijesto....poblesavio je od tog danaveber wrote:jebote kaj se popalio.Noor wrote:je, al ako svele skuži, bude ljubomoran...pajrat pazi se, znaš da ima pik na veberovu guzumaggie13 wrote:Kad se uhvate u klinc( mislim, vreber napada, a zeko brani), zaboravit ce na nas u potpunosti ;D
Guest- Guest
pa da, jedna kriva riječ i gotovo :Pveber wrote:ne bun, koja tanka nit
sve ode u drugom smjeru...kao što to u životu obično i biva
Guest- Guest
http://www.tekstovipjesamalyrics.com/tekst-pjesme/59192-detour-zaljubila-sam-se-tekst-pjesme
2014-04-12
bum slikal i cunu da se geyosrpska ekipa popali do kraja.Noor wrote:pa da, jedna kriva riječ i gotovo :Pveber wrote:ne bun, koja tanka nit
sve ode u drugom smjeru...kao što to u životu obično i biva
2014-12-30
maggie13 wrote:Ti cuvaj prvu crtu obrane..kad se na tebi isprazni,,s nama ce bit blazi :0)
Ovo je zvučalo tako...A jebi ga Megi, pripazi malo...:D
darth_vader-
2014-04-17
veber-
2014-12-30
jasambrend wrote:maggie13 wrote:Ti cuvaj prvu crtu obrane..kad se na tebi isprazni,,s nama ce bit blazi :0)
ti i tvoja pokvarena masta :0)jasambrend wrote:maggie13 wrote:Ti cuvaj prvu crtu obrane..kad se na tebi isprazni,,s nama ce bit blazi :0)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Page 32 of 50