Kathmandu (chat)
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Kathmandu (chat)
braćala kuš dok odrasli razgovaraju...
@ govinda - jebogaćuko pa ti si njemu prvom spomenuo obitelj...
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Regoč-
2015-08-21
...s
nisam mu spomenuo ni oca ni mater ni sestru ni djecu...spomenuo sam svetog Milutina, jedino ako mu Milutin nije otac?Roy_Bean wrote:braćala kuš dok odrasli razgovaraju...
2016-11-17
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Gdje si ti vidio da mu ja spominjem porodicu? Jbt, 5 puta si me banirao zbog toga i odustao sam od spominjanja porodice forumasima...
2016-11-17
Ovaj govnida bas uspe da razbuca svaku temu... Od prilike, ko kad se razlicita deca igraju u bazenu a onda dodje mali dripac pa se ispisa u isti...
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t16881p340-srbijarusija-ne-treba-nam-eunija#777979govinda wrote:Gdje si ti vidio da mu ja spominjem porodicu? Jbt, 5 puta si me banirao zbog toga i odustao sam od spominjanja porodice forumasima...
ovdje...
Stanojko wrote:Ovaj govnida bas uspe da razbuca svaku temu... Od prilike, ko kad se razlicita deca igraju u bazenu a onda dodje mali dripac pa se ispisa u isti...
ako je išta razbucao, to si ti
Guest- Guest
daj nemoj zajebavati, koliko puta su mi dzango i stanojko spomenuli pradjedove trebali bi biti trajno banirani...otkad se preci od prije 500 godina sad ne smiju spominjati?Roy_Bean wrote:http://ex-iskon.forumcroatian.com/t16881p340-srbijarusija-ne-treba-nam-eunija#777979govinda wrote:Gdje si ti vidio da mu ja spominjem porodicu? Jbt, 5 puta si me banirao zbog toga i odustao sam od spominjanja porodice forumasima...
ovdje...
2016-11-17
zato sam napisao da sam pročitao još jednom nakon čega sam shvatio da je njegovo bilo za ban dok tvoje nije...
Sta ti pizdis, pitao si me sto puta koju ikonu drzim na tavanu i ja ti rekao, Svetog Milutina Kralja, onog sto se ozenio petogodisnjom djevojcicom i oslijepio sina. AKo ti se Milutin ne svidja eno ti Patrijarha pa sa njim vidi otkud Mile svetac....jbt, nisam ja imenovao svece...Stanojko wrote:Ovaj govnida bas uspe da razbuca svaku temu... Od prilike, ko kad se razlicita deca igraju u bazenu a onda dodje mali dripac pa se ispisa u isti...
2016-11-17
ok, razjasnili smo...Roy_Bean wrote:zato sam napisao da sam pročitao još jednom nakon čega sam shvatio da je njegovo bilo za ban dok tvoje nije...
2016-11-17
Roy_Bean wrote:braćala kuš dok odrasli razgovaraju...
ne zelim da budem niciji advokat, osim ako mi neko ne plati.
ali prvo dodje doticni iznajebe se majke, babe i ostalih clanova familije, gura kurceve u usta, i kada dobije po njusci-onda kmeci i pokusava da izaziva empatiju zbog mrtve majke.
Guest- Guest
Hahahahaha...nek ti bude... Ipak ne mogu da se spustam na taj nivo...Noor wrote:Stanojko wrote:Ovaj govnida bas uspe da razbuca svaku temu... Od prilike, ko kad se razlicita deca igraju u bazenu a onda dodje mali dripac pa se ispisa u isti...
ako je išta razbucao, to si ti
Generalno pubertetlija, tvoji komenatari su vulgarni, glupi, neduhoviti...tim redom. Svakim tvojim upisom nivo razgovora se sroza za 1/8. Ne znam zasto si toliko iskompleksiran, ali ako su svi u Zen`ci ko ti, dobro je da nemamo nista sa vama vise. Prava si "raja"...govinda wrote:Sta ti pizdis, pitao si me sto puta koju ikonu drzim na tavanu i ja ti rekao, Svetog Milutina Kralja, onog sto se ozenio petogodisnjom djevojcicom i oslijepio sina. AKo ti se Milutin ne svidja eno ti Patrijarha pa sa njim vidi otkud Mile svetac....jbt, nisam ja imenovao svece...Stanojko wrote:Ovaj govnida bas uspe da razbuca svaku temu... Od prilike, ko kad se razlicita deca igraju u bazenu a onda dodje mali dripac pa se ispisa u isti...
Nicije matere ja danas nisam spominjao a to sto sam rekao da Drazinih kostiju nigdje nema jer su ih psi oglodali nije za ban..a sad ne spamajte chat, politika je dolje nize malo...Dare wrote:Roy_Bean wrote:braćala kuš dok odrasli razgovaraju...
ali prvo dodje doticni iznajebe se majke, babe i ostalih clanova familije, gura kurceve u usta, i kada dobije po njusci-onda kmeci i pokusava da izaziva empatiju zbog mrtve majke.
2016-11-17
ti da ćutišDare wrote:
Guest- Guest
Pitas i dobijes odgovor....ako se bojis da ti se nece svidjeti odgovor nemoj ni postavljati pitanje....inace je etiketiranje Hrvata kao ustasa,etiketiranje mene kao isilovca, pa ispitivanje koja mi je slava jako duhovito i podize nivo razgovora na entu....Stanojko wrote:Generalno pubertetlija, tvoji komenatari su vulgarni, glupi, neduhoviti...tim redom. Svakim tvojim upisom nivo razgovora se sroza za 1/8. Ne znam zasto si toliko iskompleksiran, ali ako su svi u Zen`ci ko ti, dobro je da nemamo nista sa vama vise. Prava si "raja"...govinda wrote:Sta ti pizdis, pitao si me sto puta koju ikonu drzim na tavanu i ja ti rekao, Svetog Milutina Kralja, onog sto se ozenio petogodisnjom djevojcicom i oslijepio sina. AKo ti se Milutin ne svidja eno ti Patrijarha pa sa njim vidi otkud Mile svetac....jbt, nisam ja imenovao svece...Stanojko wrote:Ovaj govnida bas uspe da razbuca svaku temu... Od prilike, ko kad se razlicita deca igraju u bazenu a onda dodje mali dripac pa se ispisa u isti...
2016-11-17
govinda wrote:Nicije matere ja danas nisam spominjao a to sto sam rekao da Drazinih kostiju nigdje nema jer su ih psi oglodali nije za ban..a sad ne spamajte chat, politika je dolje nize malo...Dare wrote:Roy_Bean wrote:braćala kuš dok odrasli razgovaraju...
ma zabole me kurac sta i cije spominjes, tebi na cast. ali si bas sisica ako se uvredis sto ti je neko koga nemas pojima ko je, sta je kako izgledas-ukratko nista ti nije u zivotu, drukas adminima za ban. stvarno jadno...
ljudi, previse ozbiljno shvatate forum.
pa koliko ti se ljudi u toku dana, ako vozis, iznajebe i mrtve i zive majke u saobracaju. dal onda kmecis distriktnoj policiji da ih banuju iz saobracaja...
Guest- Guest
Noor wrote:ti da ćutišDare wrote:
znam, i kao sama pojava sam ti neodoljiv.
a zamisli tek kada krenem da pricam jbt, pocelo bi srce da preskace...
Guest- Guest
Sve u redu decko, al ne kmeci ko placicpicka i ne drukaj onda...govinda wrote:Pitas i dobijes odgovor....ako se bojis da ti se nece svidjeti odgovor nemoj ni postavljati pitanje....inace je etiketiranje Hrvata kao ustasa,etiketiranje mene kao isilovca, pa ispitivanje koja mi je slava jako duhovito i podize nivo razgovora na entu....Stanojko wrote:Generalno pubertetlija, tvoji komenatari su vulgarni, glupi, neduhoviti...tim redom. Svakim tvojim upisom nivo razgovora se sroza za 1/8. Ne znam zasto si toliko iskompleksiran, ali ako su svi u Zen`ci ko ti, dobro je da nemamo nista sa vama vise. Prava si "raja"...govinda wrote:Sta ti pizdis, pitao si me sto puta koju ikonu drzim na tavanu i ja ti rekao, Svetog Milutina Kralja, onog sto se ozenio petogodisnjom djevojcicom i oslijepio sina. AKo ti se Milutin ne svidja eno ti Patrijarha pa sa njim vidi otkud Mile svetac....jbt, nisam ja imenovao svece...Stanojko wrote:Ovaj govnida bas uspe da razbuca svaku temu... Od prilike, ko kad se razlicita deca igraju u bazenu a onda dodje mali dripac pa se ispisa u isti...
Page 13 of 50