HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Jeste obojica glupi k'o kurac. Termin utakmice svaki klub bira kad god hoće, a jedini je uvjet da 2 utakmice nemogu započeti istog datuma u isto vrijeme radi arena sporta koji sve prenosi direktno. I ako je Istra za npr. ovo kolo i utakmicu protiv Dinama izabrala nedjelju u 15 sati, Rijeka je mogla izabrati da protiv Slavena igra u subotu u 17 sati. UVIJEK termin bira domaćin. Ne bira ga Mamić bog vas mutavi jebo ilimože imati utjecaj na termin samo u utakmicama u kojima je Dinamo domaćin. Sjetimo se prošle sezone kad je Dinamo 2 dasna nakon Arsenala u Zagrebu igrao protiv Hajduka u Splitu. Čim je ždrijebana LP Dinamo je tražio da se utakmica u Splitu prebaci na nedjelju. Nije to prebacivanje utakmice tražio od Arene sporta već od HNS-a i zamislite, od Hajduka. I kako, ne Arena sport i HNS, već Hajduk nije pristao, utakmica je odigrana u subotu. Dakle. odlučujuću riječ uvijek ima domaćin, tupsoni.nowitzki wrote:Ja sam cuo da termine odredjuje televizija radi prijenosa, neznam koliko je to istina ali znamo svi ko vodi arenu sportu i organizira sve vezano uz hnl (mamiceva picka prasicko)amper1950 wrote:Da svaki domačin prijavljuje kako njemu paše Pa na što bi to lučilo, u pm...
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Pa svake sezone isto raditeamper1950 wrote:nowitzki wrote:Hajduk je pred početak sezone izmjenija u klubu sve što je moga (a nije trebao i smio) i ovoj je sad rezultat toga.
Ako zavriste cetvrti opet ce otici i carillo, prodst cetr za nista pol ekipe, opet sastavljat neke nove klaunove u ekipu, pa mozda i ovaj slavonac vam ode iz kluba
Svake godine isto, optimistican pocetak i onda surova realnost poslije vele gospe (europa) i svih svetih (hnl)
nowitzki-
2014-04-27
ljudineZeko wrote:
Sjetimo se prošle sezone kad je Dinamo 2 dasna nakon Arsenala u Zagrebu igrao protiv Hajduka u Splitu. Čim je ždrijebana LP Dinamo je tražio da se utakmica u Splitu prebaci na nedjelju. Nije to prebacivanje utakmice tražio od Arene sporta već od HNS-a i zamislite, od Hajduka. I kako, ne Arena sport i HNS, već Hajduk nije pristao, utakmica je odigrana u subotu.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
1. Nije svake godine isto, jer je Hajduk ima kontinuirano vodstvo u klubu više od 4 godine.nowitzki wrote:Pa svake sezone isto raditeamper1950 wrote:nowitzki wrote:Hajduk je pred početak sezone izmjenija u klubu sve što je moga (a nije trebao i smio) i ovoj je sad rezultat toga.
Ako zavriste cetvrti opet ce otici i carillo, prodst cetr za nista pol ekipe, opet sastavljat neke nove klaunove u ekipu, pa mozda i ovaj slavonac vam ode iz kluba
Svake godine isto, optimistican pocetak i onda surova realnost poslije vele gospe (europa) i svih svetih (hnl)
2. Hajduk je prije 5 godina bio na rubu propasti, malo tko mu je davao šansu da će preživiti. Nitko nije došao i pljunio 100 miljuna kuna, svaku kunu je trebalo krvavo zaraditi.
3. Situacija je danas bolja nego jučer, ovu sezonu su zasrali, ali to jako malo znači po pitanju sljedeče sezone. Netko bi pomislio da nitko u Hajduku (od igrača prve momčadi) ne valja, no to baš nije tako.
Guest- Guest
Aha istra je birala da igra za vrijeme rucka utakmicu koja je jedna od rijetkih di na kartama mogu nesto zaradit, isto kao i derbije hajduka i dinama su birali domacini da se igraju u ranijem terminu da dodje isto sto manje ljudi a ne da je hns namjestio da se igra sto ranije radi sigurnosti organizacijeZeko wrote:Jeste obojica glupi k'o kurac. Termin utakmice svaki klub bira kad god hoće, a jedini je uvjet da 2 utakmice nemogu započeti istog datuma u isto vrijeme radi arena sporta koji sve prenosi direktno. I ako je Istra za npr. ovo kolo i utakmicu protiv Dinama izabrala nedjelju u 15 sati, Rijeka je mogla izabrati da protiv Slavena igra u subotu u 17 sati. UVIJEK termin bira domaćin. Ne bira ga Mamić bog vas mutavi jebo ilimože imati utjecaj na termin samo u utakmicama u kojima je Dinamo domaćin. Sjetimo se prošle sezone kad je Dinamo 2 dasna nakon Arsenala u Zagrebu igrao protiv Hajduka u Splitu. Čim je ždrijebana LP Dinamo je tražio da se utakmica u Splitu prebaci na nedjelju. Nije to prebacivanje utakmice tražio od Arene sporta već od HNS-a i zamislite, od Hajduka. I kako, ne Arena sport i HNS, već Hajduk nije pristao, utakmica je odigrana u subotu. Dakle. odlučujuću riječ uvijek ima domaćin, tupsoni.nowitzki wrote:Ja sam cuo da termine odredjuje televizija radi prijenosa, neznam koliko je to istina ali znamo svi ko vodi arenu sportu i organizira sve vezano uz hnl (mamiceva picka prasicko)amper1950 wrote:Da svaki domačin prijavljuje kako njemu paše Pa na što bi to lučilo, u pm...
A za odgode i mjenjanje je logicno da se pita hns, to je drugo u odnosu na raspored koji se dobiva na pocetku sezone
Nego reci ti meni, imas pet domacina kako koji domacin bira satnicu onda i ko ce igrat ranije, ko kasnije? Sta bacaju kocki ko dobije veci broj? :)
A i smijurija je da je rijeka deset utakmica zaredom birala da igra u kasnijem terminu u odnosu na dinamo
nowitzki-
2014-04-27
Kaže dumber da domačin uvjek bira kad će igrati, ali eto ne smiju dvije utakmice u isto vrijeme. A šta ako dva domačina zatraže (po njegovom) da igraju u petak u podne, tko i kako će onda odlučiti?
Guest- Guest
Ovakve gluposti nisam nigdje procitao, ona moja provala za bod na prijateljskom turniru je je za ovu izjavu kamilica
Da biranje domacina kad ce se igrat i u koliko sati, vrh!
nowitzki-
2014-04-27
Tu ste negdinowitzki wrote:Ovakve gluposti nisam nigdje procitao, ona moja provala za bod na prijateljskom turniru je je za ovu izjavu kamilica
Guest- Guest
Ja nisam tu informaciju izmislio nego sam cuo i tu sam napiso uz "ako je istina" nisam ja nikoga uvjeravao u to ili govorio da je istina za razliki od ovih bisera sta se prosipajuamper1950 wrote:Tu ste negdinowitzki wrote:Ovakve gluposti nisam nigdje procitao, ona moja provala za bod na prijateljskom turniru je je za ovu izjavu kamilica
nowitzki-
2014-04-27
Taman sam htio ic spavat ali me razbudio sad ovaj biser i ocekujem daljnje informacije vezane uz biranje satnice, ajde zeko pozuri zaspat cu nemogu cekat do ujutro
nowitzki-
2014-04-27
To što si čuja te ne opravdava (može i Dumber reći da je čuo )ali istina da nikog nisi uvjerava, za razliku od Dumbera koji će, glup koliko je, do kraja tupiti da je to tako, unatoč ovom šta ću nalipiti u sljedećem postu!nowitzki wrote:Ja nisam tu informaciju izmislio nego sam cuo i tu sam napiso uz "ako je istina" nisam ja nikoga uvjeravao u to ili govorio da je istina za razliki od ovih bisera sta se prosipajuamper1950 wrote:Tu ste negdinowitzki wrote:Ovakve gluposti nisam nigdje procitao, ona moja provala za bod na prijateljskom turniru je je za ovu izjavu kamilica
Guest- Guest
Utakmice MAXtv Prve lige igraju se prema usvojenom Kalendaru
natjecanja subotom kao osnovnim danom igranja u dnevnom ili
večernjem terminu prema satnici koja se utvrđuje rasporedom prije
početka prvenstva. Najmanje jedna utakmica u svakom kolu igrati će se
u popodnevnom ili večernjem terminu petkom, subotom i nedjeljom
radi izravnog prijenosa na TV. Iznimno, radi potrebe izravnog
televizijskog prijenosa ili zbog obveza klubova u UEFA natjecanju,
pojedine utakmice mogu se igrati i u večernjem terminu ponedjeljkom.
Satnica odigravanja utakmica može se izmijeniti na zahtjev ugovornog
partnera za TV prava prema posebnoj odluci Povjerenika za natjecanje.
Utakmice koje NK Inter-Zaprešić i NK Lokomotiva igraju kao domaćini,
igrati će se u pravilu petkom u večernjem terminu kada to dozvoljavaju
obveze njihovih suparnika te televizijske potrebe.
Utakmice koje se igraju tijekom tjedna, igraju se u pravilu utorkom i
srijedom u dnevnom i večernjem terminu, a po zahtjevu ugovornog
partnera za TV prava i četvrtkom.
Povjerenik za natjecanje može u opravdanim slučajevima
(sudjelovanje klubova u UEFA natjecanjima, vremenske nepogode i sl.)
odobriti izmjenu dana i satnice odigravanja pojedinih utakmica na način
da se iste odigraju prije ili poslije rasporedom utvrđenog datuma,
odnosno najkasnije prije odigravanja utakmica slijedećeg kola, osim ako
Natjecateljska komisija HNS iz opravdanih razloga ne odluči drugačije.
U slučaju da se neka utakmica zbog razloga više sile nije mogla odigrati
prije narednog kola, odigrat će se u prvom mogućem slobodnom
terminu prema odluci Povjerenika za natjecanje.
Utakmice koje se na osnovu Ugovora o TV pravima izravno prenose
na televiziji, mogu se igrati izvan utvrđenog osnovnog rasporeda i
satnice o čemu, na zahtjev ugovornog partnera, odluku donosi
Povjerenik za natjecanje najkasnije sedam (7) dana prije odigravanja
utakmice osim za utakmice 36. kola kada se rok skraćuje na četiri (4)
dana.
http://hns-cff.hr/files/documents/10279/Glasnik_28-2016.pdf
natjecanja subotom kao osnovnim danom igranja u dnevnom ili
večernjem terminu prema satnici koja se utvrđuje rasporedom prije
početka prvenstva. Najmanje jedna utakmica u svakom kolu igrati će se
u popodnevnom ili večernjem terminu petkom, subotom i nedjeljom
radi izravnog prijenosa na TV. Iznimno, radi potrebe izravnog
televizijskog prijenosa ili zbog obveza klubova u UEFA natjecanju,
pojedine utakmice mogu se igrati i u večernjem terminu ponedjeljkom.
Satnica odigravanja utakmica može se izmijeniti na zahtjev ugovornog
partnera za TV prava prema posebnoj odluci Povjerenika za natjecanje.
Utakmice koje NK Inter-Zaprešić i NK Lokomotiva igraju kao domaćini,
igrati će se u pravilu petkom u večernjem terminu kada to dozvoljavaju
obveze njihovih suparnika te televizijske potrebe.
Utakmice koje se igraju tijekom tjedna, igraju se u pravilu utorkom i
srijedom u dnevnom i večernjem terminu, a po zahtjevu ugovornog
partnera za TV prava i četvrtkom.
Povjerenik za natjecanje može u opravdanim slučajevima
(sudjelovanje klubova u UEFA natjecanjima, vremenske nepogode i sl.)
odobriti izmjenu dana i satnice odigravanja pojedinih utakmica na način
da se iste odigraju prije ili poslije rasporedom utvrđenog datuma,
odnosno najkasnije prije odigravanja utakmica slijedećeg kola, osim ako
Natjecateljska komisija HNS iz opravdanih razloga ne odluči drugačije.
U slučaju da se neka utakmica zbog razloga više sile nije mogla odigrati
prije narednog kola, odigrat će se u prvom mogućem slobodnom
terminu prema odluci Povjerenika za natjecanje.
Utakmice koje se na osnovu Ugovora o TV pravima izravno prenose
na televiziji, mogu se igrati izvan utvrđenog osnovnog rasporeda i
satnice o čemu, na zahtjev ugovornog partnera, odluku donosi
Povjerenik za natjecanje najkasnije sedam (7) dana prije odigravanja
utakmice osim za utakmice 36. kola kada se rok skraćuje na četiri (4)
dana.
http://hns-cff.hr/files/documents/10279/Glasnik_28-2016.pdf
Guest- Guest
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Rijeka i Real sritno dolaze do bodova...
Niko sritniji od Dirka...
:D
Al daleko je jos do kraja...
:8)
Niko sritniji od Dirka...
Al daleko je jos do kraja...
:8)
Guest- Guest
Hahaha a kako mi je drago na guz i to jos vesovic za ovog okorjelog alkoholicara da ga iztiltaZiil Los Dii ! wrote:3:2 reanimiran ^^
Puno srece neka dolaze repke treba malo pauze i poslozit obranu
nowitzki-
2014-04-27
ovakva rijeka mora igrati na 120% kako bi nešto napravila kontra dinama i to samo ako dinamo bude ispod 80%...
sitting_bull-
2015-09-28
Sad je bilo na vjestima da je dinamo iz tri suta u okvir zabio tri gola, mocnoj istri tri puta sutnut na gol je umjetnost
Ali ajde valjda cemo bit na 120 posto a dinamo na 80
Nego jesu vam se svi igraci ocistili kartonima sad za lokomotivu?
Ali ajde valjda cemo bit na 120 posto a dinamo na 80
Nego jesu vam se svi igraci ocistili kartonima sad za lokomotivu?
nowitzki-
2014-04-27
Glupko, za promjene termina se pita HNS, ali HNS nemože promijeniti termin ako domaćin ne pristane. To sam ti pokušao objasniti sa utakmicom Hajduk-Dinamo, gdje je Dinamo tražio i dobio suglasnost HNS-a za promjenu termina ali Hajduk, kao domaćin, nije pristao i Dinamo je bio jedini klub u Europi ikada koji je 2 dana nakon utakmice Lige prvaka igrao prvenstvenu utakmicu. Inače je pravilo da klubovi koji LP igraju utorkom svoje prvenstvenokolo igraju subotom, a oni koji igraju LP srijedom svoje prvenstveno kolo igraju nedjeljom. Dinamo je igrao u srijedu protiv Arsenala, a u subotu u Splitu.nowitzki wrote:Aha istra je birala da igra za vrijeme rucka utakmicu koja je jedna od rijetkih di na kartama mogu nesto zaradit, isto kao i derbije hajduka i dinama su birali domacini da se igraju u ranijem terminu da dodje isto sto manje ljudi a ne da je hns namjestio da se igra sto ranije radi sigurnosti organizacijeZeko wrote:Jeste obojica glupi k'o kurac. Termin utakmice svaki klub bira kad god hoće, a jedini je uvjet da 2 utakmice nemogu započeti istog datuma u isto vrijeme radi arena sporta koji sve prenosi direktno. I ako je Istra za npr. ovo kolo i utakmicu protiv Dinama izabrala nedjelju u 15 sati, Rijeka je mogla izabrati da protiv Slavena igra u subotu u 17 sati. UVIJEK termin bira domaćin. Ne bira ga Mamić bog vas mutavi jebo ilimože imati utjecaj na termin samo u utakmicama u kojima je Dinamo domaćin. Sjetimo se prošle sezone kad je Dinamo 2 dasna nakon Arsenala u Zagrebu igrao protiv Hajduka u Splitu. Čim je ždrijebana LP Dinamo je tražio da se utakmica u Splitu prebaci na nedjelju. Nije to prebacivanje utakmice tražio od Arene sporta već od HNS-a i zamislite, od Hajduka. I kako, ne Arena sport i HNS, već Hajduk nije pristao, utakmica je odigrana u subotu. Dakle. odlučujuću riječ uvijek ima domaćin, tupsoni.nowitzki wrote:Ja sam cuo da termine odredjuje televizija radi prijenosa, neznam koliko je to istina ali znamo svi ko vodi arenu sportu i organizira sve vezano uz hnl (mamiceva picka prasicko)amper1950 wrote:Da svaki domačin prijavljuje kako njemu paše Pa na što bi to lučilo, u pm...
A za odgode i mjenjanje je logicno da se pita hns, to je drugo u odnosu na raspored koji se dobiva na pocetku sezone
Nego reci ti meni, imas pet domacina kako koji domacin bira satnicu onda i ko ce igrat ranije, ko kasnije? Sta bacaju kocki ko dobije veci broj? :)
A i smijurija je da je rijeka deset utakmica zaredom birala da igra u kasnijem terminu u odnosu na dinamo
Rijeka je mogla tražiti da sve svoje utakmice kao domaćin igra subotom i igrala bi dosta utakmica prije Dinama. Jesi ti siguran da Rijeka nije htjela igrati nakon Dinama, a da je Dinamo htio igrati prije Rijeke ? I udovoljeno je i jednima i drugima. Neznam uopće u čemu je problem oko ovoga kad će o svemu odlučivati utakmica na Rujevici gdje se i jedni i drugi moraju pojaviti u isto vrijeme.
Zeko-
2015-08-26
Kad ti i Zvekan počnete objasnjavat služeći se postocima, muka me uvati...sitting_bull wrote:ovakva rijeka mora igrati na 120% kako bi nešto napravila kontra dinama i to samo ako dinamo bude ispod 80%...
Bas se vidi da ste Dinamova škola obračunavanja podataka...
Guest- Guest
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50