HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: HNL 2016/2017
mišković posolio ispod stolamuckodjubre wrote:RISTOVSKI SE IZVUKAO?
Ponajbolji igrač Rijeke Stefan Ristovski dobio je žuti karton poslije gola Lokomotive zbog naguravanja. To ga je izbacilo iz konkurencije za Hajduk u idućem kolu jer mu je to treći žuti akumulirani karton, a mogao je lako dobiti i - crveni! Nije da se nisu viđala isključenja za takve poteze...
Guest- Guest
Loksa je propustila lovu zaslužiti. A onog Šempera treba potjerati u 3 pizde materine, nikada iz tog prepotentnog balavandera golman. Prvi gol Rijeke je presmiješan. Još dok je lopta išla prema igraču Rijeke vidlo se da cilja lob u suprotni kut, a budala stoji u svom prvom kutu. I takvog bedačeka je onaj pijani Cicek stavil k'o prvog golmana Dinama.
Zeko-
2015-08-26
riječki guzičari ne znaju gubiti. čisti crveni karton. vjerovatno u stadionu ne budu to ni prikazalioperw wrote:mišković posolio ispod stolamuckodjubre wrote:RISTOVSKI SE IZVUKAO?
Ponajbolji igrač Rijeke Stefan Ristovski dobio je žuti karton poslije gola Lokomotive zbog naguravanja. To ga je izbacilo iz konkurencije za Hajduk u idućem kolu jer mu je to treći žuti akumulirani karton, a mogao je lako dobiti i - crveni! Nije da se nisu viđala isključenja za takve poteze...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
šemper kurac od golmana. i sudac produži 4 minute a ovaj odmah u produžetku krivo ispuca i rijeka onda 3 i pol minute izvodi korner tak da nije loksa uspjela ni akciju složiti. kakav balonja balaviZeko wrote:Loksa je propustila lovu zaslužiti. A onog Šempera treba potjerati u 3 pizde materine, nikada iz tog prepotentnog balavandera golman. Prvi gol Rijeke je presmiješan. Još dok je lopta išla prema igraču Rijeke vidlo se da cilja lob u suprotni kut, a budala stoji u svom prvom kutu. I takvog bedačeka je onaj pijani Cicek stavil k'o prvog golmana Dinama.
2015-08-19
[size=66]Ristovski junak, a mogao je lako biti - tragičar![/size]operw wrote:mišković posolio ispod stolamuckodjubre wrote:RISTOVSKI SE IZVUKAO?
U 36. je minuti Ristovski krajnje nesportski reagirao poslije vodstva gostiju gdje ga je splitski sudac Goran Gabrilo lako mogao isključiti. Dao mu je samo žuti karton što ga je eliminiralo za utakmicu protiv Hajduka
znači 1-0 i igrač više...nećemo pisati previše o tome jer kako se lokosi usuđuju zabiti gol pa je risto morao napasi i gurnuti strijelca ,ajmo malo o dinamu ...
bome nakon dinamova poklon penala kilometri i kilometri postova,tekstova,članaka kako ovdje tako i po portalila,a sada čmrlja...licemjerno do bola
i opet kao što rekoh suci ti nekada daju,nekada tvome protivniku ili konkurentu,a sve to na kraju bude tu negdje...u biti bude više u korist ovih najjačih kako u hnl-u( rijeka,dinamo,hajduk...) tako i drugim ligama(npr.sinoć barci pustili gol iz očitoga zaleđa)
da jedno, obafridrih_niche wrote:Jel Sempera boli kolino?
:(
2015-08-19
kaj to piše, ne vidim?sat2 wrote:
Objektivna "novinarka"!
2015-08-19
u sažetku s arena sporta niti jedan jedini kadar o tom startu.
dečki dragi, ako se o tome ne govori, nije se niti dogodilo!
naravno kako je rijeka oštećena zbog penala u Vinkovcima, a ovo ovdje je sudačka odluka koja se ne preispituje.
premda je malo čudno kako je burilo lako potezao kartone lokomotivinim igračima.
neovisno od svega, rijeka je totalno pala zadnjih 15 minuta i jedino je svježi bezjak nešto pokušavao.
da je tekma trajala još 5 minuta loksa bi poravnala...
dečki dragi, ako se o tome ne govori, nije se niti dogodilo!
naravno kako je rijeka oštećena zbog penala u Vinkovcima, a ovo ovdje je sudačka odluka koja se ne preispituje.
premda je malo čudno kako je burilo lako potezao kartone lokomotivinim igračima.
neovisno od svega, rijeka je totalno pala zadnjih 15 minuta i jedino je svježi bezjak nešto pokušavao.
da je tekma trajala još 5 minuta loksa bi poravnala...
sitting_bull-
2015-09-28
Jesi ti uopće pogleda snimku ili samo citiraš što netko piše?muckodjubre wrote:i opet kao što rekoh suci ti nekada daju,nekada tvome protivniku ili konkurentu,a sve to na kraju bude tu negdje...u biti bude više u korist ovih najjačih kako u hnl-u( rijeka,dinamo,hajduk...) tako i drugim ligama(npr.sinoć barci pustili gol iz očitoga zaleđa)
Uostalom, guranje ne mora biti crveni karton (ali jest udaranje), a udario ga nije, a ovaj je pao kao da ga je s minabacačom pogodija.
Žuti karton sasvim dovoljan.
A ako ovo dovodiš u usporedbu s onim penalom, šta onda reći
Guest- Guest
Nakon odgledane slike mogu reći da bi pogrišija da je dao crveni (a ovi što prate lige vanka znaju da odgoravanja ima koliko oćeš svako kolo).Žuti karton i ništa više, nije ga udario, a i ovaj igrač lokomotive (koji bidan nemože slaviti s svojim navijačima pa ide provocirati domače) kad mu se igrač rijeke približija ide rukom prema vratu igraču rijeke (ovaj se izmiće) da bi se kasnije bacio kao da minobacać pogodija. Jadno, a još jadnije od onih što za ovo traže crveni!
Guest- Guest
muckodjubre wrote:i opet kao što rekoh suci ti nekada daju,nekada tvome protivniku ili konkurentu,a sve to na kraju bude tu negdje...u biti bude više u korist ovih najjačih kako u hnl-u( rijeka,dinamo,hajduk...) tako i drugim ligama(npr.sinoć barci pustili gol iz očitoga zaleđa)
Ne znam zašto te nacist Ante ne voli, ali Goebbelsu bi zlata vrijedio...
darth_vader-
2014-04-17
radilo se o milimetrima. da je ruku milimetar bliže pomaknuo licu bio bi čisti crveni karton. neki će reći sve je to slobodno sudačko uvjerenje.
Guest- Guest
Vincent Vega wrote:Ćorić se je previše veselio pa ga je makedonče zaskočilo.
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50