HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Pa sve mi je to jasno...Vincent Vega wrote:Ovaj tvoj pacijent nalijepi naslov izvučen iz konteksta na koji se ti odmah upecaš, ali prešutio da je Niko tri puta rekao kako je Dinamo njegov klub i da bi želio da osvoji naslov, a da karijeru neće završiti u Hrvatskoj makar ga je Rijeka zvala. Niko je gospodin.fridrih_niche wrote:Zato ga pojedinci preziru...amper1950 wrote:Kranjčar: HNL ne pratim i nikad se neću vratiti u Dinamo!
Pametan čovjek.
;)
Samo san navea činjenicu da ga pojedini navijači Dinama preziru...
Niko je bija i osta purger i gospodin...
Guest- Guest
Veliki gospodin. Steta sto je previse volio Vinceka
" "sat2 wrote:Um ili posuđenica intelekt (iz latinskog. intellectus: percepcija, kognicija ili spoznaja) odnosi se na sposobnosti kroz razmišljanje znanje doći do spoznaja ili uvida. Pojam je usko vezan za razboritost i razum.amper1950 wrote:
A šta se transfera tiće, ne znam je si ti ikad išta prodava - kupova. Kad prodaješ nešto sigurno ne gledaš kome prodaješ,no teško je to razumiti "intelektu" iz Čađavice
Intelektualac (od lat. intellectus ≃ intellectualis: intelektualni ≃ intellegere: razumjeti) označava osobu s visoko razvijenim intelektom i analitičkim mišljenjem; predstavnik intelektualnog rada.
Guest- Guest
Ma pusti Pernara...fridrih_niche wrote:
Pa sve mi je to jasno...
Niko je reka da se ne misli vračati u Dinamo i HNL, i da ligu ne prati. To je jasno reka i u članku, i ja sam napisa da je pametan čovik koji, nakon šta je živija i živi vanka po bijelom svijetu ne pada mu na pamet vračati se u ovu močvaru, niti ne prati. Da su stvari drugačije, drugačije bi i Niko priča, siguran sam. A Pernar ko Pernar
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ne pričamo o Partizanu čiji zaposlenici zbog neimaštine pribjegavaju samoubojstvu i čije se utakmice odgadjaju jer nemaju za lož ulje...Dare wrote:amper1950 wrote:Sviđa mi se to što su Hajduka svi otpisali i već uraćunali 3 boda Rijeci, ali ranjeni lav zna biti zajeban
ranjeni lav? pre bih rekao mali mis...
:(
partizan je manchester united po pitanju finansija za maleni hajduk...
Guest- Guest
Dare wrote:fridrih_niche wrote:Ne pričamo o Partizanu čiji zaposlenici zbog neimaštine pribjegavaju samoubojstvu i čije se utakmice odgadjaju jer nemaju za lož ulje...Dare wrote:amper1950 wrote:Sviđa mi se to što su Hajduka svi otpisali i već uraćunali 3 boda Rijeci, ali ranjeni lav zna biti zajeban
Guest- Guest
amper1950 wrote:Dare wrote:fridrih_niche wrote:Ne pričamo o Partizanu čiji zaposlenici zbog neimaštine pribjegavaju samoubojstvu i čije se utakmice odgadjaju jer nemaju za lož ulje...Dare wrote:amper1950 wrote:Sviđa mi se to što su Hajduka svi otpisali i već uraćunali 3 boda Rijeci, ali ranjeni lav zna biti zajeban
ne znam sta ti je smesno, indijanac. kog igraca ste prodali vi za ozbiljne pare?
Guest- Guest
Jebo te Pernar u šupak, to je tvoja razina, debil ko ti. Prestani preskakat terapije za svoje dobro.amper1950 wrote:Ma pusti Pernara...fridrih_niche wrote:
Pa sve mi je to jasno...
Niko je reka da se ne misli vračati u Dinamo i HNL, i da ligu ne prati. To je jasno reka i u članku, i ja sam napisa da je pametan čovik koji, nakon šta je živija i živi vanka po bijelom svijetu ne pada mu na pamet vračati se u ovu močvaru, niti ne prati. Da su stvari drugačije, drugačije bi i Niko priča, siguran sam. A Pernar ko Pernar
Guest- Guest
Smešan si ti. Uefa vas je izbacila iz Europe zbog problema s financijama, nemate para za plačanje obaveze, režija, i onda pričaš da ste po pitanju finansija MU za Hajduk?!? Pa onda još krvavije da šta je smešno?Dare wrote:amper1950 wrote:Dare wrote:fridrih_niche wrote:Ne pričamo o Partizanu čiji zaposlenici zbog neimaštine pribjegavaju samoubojstvu i čije se utakmice odgadjaju jer nemaju za lož ulje...Dare wrote:
ne znam sta ti je smesno, indijanac. kog igraca ste prodali vi za ozbiljne pare?
Koga ste vi to ove godine prodali za ozbiljne pare?
Guest- Guest
Prodat će oružara.Dare wrote:amper1950 wrote:Dare wrote:fridrih_niche wrote:Ne pričamo o Partizanu čiji zaposlenici zbog neimaštine pribjegavaju samoubojstvu i čije se utakmice odgadjaju jer nemaju za lož ulje...Dare wrote:
Guest- Guest
amper1950 wrote:Smešan si ti. Uefa vas je izbacila iz Europe zbog problema s financijama, nemate para za plačanje obaveze, režija, i onda pričaš da ste po pitanju finansija MU za Hajduk?!? Pa onda još krvavije da šta je smešno?Dare wrote:amper1950 wrote:Dare wrote:fridrih_niche wrote:
Ne pričamo o Partizanu čiji zaposlenici zbog neimaštine pribjegavaju samoubojstvu i čije se utakmice odgadjaju jer nemaju za lož ulje...
kako si glup, bože dragi. uefa nas je izbacila zbog poreskog duga, ne zbog neplaćanja obaveza režija.
a pošto si ili perglup, ili maliciozan (rekao bih i jedno i drugo), nisi spomenuo da je partizanu ukinuta suspenzija.
uostalom, samo ću ti reći da je mali lukić-koji je za partizan odigrao jedva 15 utakmica prodat za iste pare kao najveća zvezda malog kluba iz splita i a reprezentativac.
Guest- Guest
Haha koja simbolika!Dare wrote:fridrih_niche wrote:Ne pričamo o Partizanu čiji zaposlenici zbog neimaštine pribjegavaju samoubojstvu i čije se utakmice odgadjaju jer nemaju za lož ulje...Dare wrote:amper1950 wrote:Sviđa mi se to što su Hajduka svi otpisali i već uraćunali 3 boda Rijeci, ali ranjeni lav zna biti zajeban
Dvi najveće žrtve Hajduka su veliki Junajtid i mali Partizan...
:8)
Guest- Guest
Dare wrote:amper1950 wrote:Smešan si ti. Uefa vas je izbacila iz Europe zbog problema s financijama, nemate para za plačanje obaveze, režija, i onda pričaš da ste po pitanju finansija MU za Hajduk?!? Pa onda još krvavije da šta je smešno?Dare wrote:amper1950 wrote:Dare wrote:
kako si glup, bože dragi. uefa nas je izbacila zbog poreskog duga, ne zbog neplaćanja obaveza režija.
a pošto si ili perglup, ili maliciozan (rekao bih i jedno i drugo), nisi spomenuo da je partizanu ukinuta suspenzija.
uostalom, samo ću ti reći da je mali lukić-koji je za partizan odigrao jedva 15 utakmica prodat za iste pare kao najveća zvezda malog kluba iz splita i a reprezentativac.
Poreskog duga? Izbačeni ste iz Europe zbog kršenja FFP-a, no nije mi čudno da klošar poput tebe nema pojma zbog čega mu je klub izbačen. Ne samo zbog duga državi, nego duga drugim klubovima i zaposlenicima, klošaru glupi. Hajduk prije par godina, kad je imao dugove zaposlenicima i klubovima nije nikad izbačen, a danas nema takve probleme.
Iša sam viditi tko je taj Lukić, prodan za miljun ipo eura, a kad pričaš o A reprezentativcu koji se prodao iz Hajduka, njegova cijena je bila 3.1 miljun eura. Nije čudno što si priglupi ofr kad ti je 1,5 miljuna eura i 3.1 ista para
Guest- Guest
pobede nad dva najveća kluba (jedan na svetu, drugi na ovim prostorima), čine hajdukovu istoriju manje mizernom-to stoji...
Guest- Guest
amper1950 wrote:Dare wrote:amper1950 wrote:Smešan si ti. Uefa vas je izbacila iz Europe zbog problema s financijama, nemate para za plačanje obaveze, režija, i onda pričaš da ste po pitanju finansija MU za Hajduk?!? Pa onda još krvavije da šta je smešno?Dare wrote:amper1950 wrote:
Poreskog duga? Izbačeni ste iz Europe zbog kršenja FFP-a, no nije mi čudno da klošar poput tebe nema pojma zbog čega mu je klub izbačen. Ne samo zbog duga državi, nego duga drugim klubovima i zaposlenicima, klošaru glupi. Hajduk prije par godina, kad je imao dugove zaposlenicima i klubovima nije nikad izbačen, a danas nema takve probleme.
Iša sam viditi tko je taj Lukić, prodan za miljun ipo eura, a kad pričaš o A reprezentativcu koji se prodao iz Hajduka, njegova cijena je bila 3.1 miljun eura. Nije čudno što si priglupi ofr kad ti je 1,5 miljuna eura i 3.1 ista para
hahahha, proveravao si transfermarket klošaru? pa zar nije ovde među vama rasprava bila da ste dobili odmah pišljivih 2.1 miliona evra za a reprezentativca i najboljeg igrača. znači da si opet slagao...
uostalom, pogled na sam igrački kadar govori sve-gde je maleni hajduk sa debelim crncima i mađarskim polovnjacima, a gde je partizan kome u samo u đurđeviću, leonardu, milenkoviću, evertona i vlahovicu leyi desetine miliona evra. partizan je jedina ekipa, uz dinamo, rijeku i čukarički, na ovim prostorima koji isplaćuje plate igračima na vreme.
a dok partizan izbacuje svoju decu iz zemunella, hajduk za to vreme lansira jogurt i pivo...
Guest- Guest
https://www.slideshare.net/odrazb/uefa-o-partizanu
Za tupka, nek se malo informira na način da zamoli nekog da mu prevede što tu sve piše
I to što je sad suspenzija maknuta, ne znači da ste se izvukli iz govana, a još manje da su vam financije dobre. Niste za nikog MU kad se gledaju financije, pogotovo ne za Hajduk koji redovito izvršava svoje obaveze zadnjih skoro godinu dana. I onda vadiš transfere kao neko mjerilo, a Hajduk ove sezone radi bolje transfere
Opet si se ispišao sam po sebi, da se možda zapitaš dali to učestalo mokrenja po samom sebi također izaziva zdrastvene probleme koje imaš (po vlastitom svjedočenju) kad uriniraš po sebi dok si pretrpan poslom
Za tupka, nek se malo informira na način da zamoli nekog da mu prevede što tu sve piše
I to što je sad suspenzija maknuta, ne znači da ste se izvukli iz govana, a još manje da su vam financije dobre. Niste za nikog MU kad se gledaju financije, pogotovo ne za Hajduk koji redovito izvršava svoje obaveze zadnjih skoro godinu dana. I onda vadiš transfere kao neko mjerilo, a Hajduk ove sezone radi bolje transfere
Opet si se ispišao sam po sebi, da se možda zapitaš dali to učestalo mokrenja po samom sebi također izaziva zdrastvene probleme koje imaš (po vlastitom svjedočenju) kad uriniraš po sebi dok si pretrpan poslom
Guest- Guest
amper1950 wrote:https://www.slideshare.net/odrazb/uefa-o-partizanu
ahhahahahhaa, koji vic. jeli klošaru, koliko vas je bivših igrača tužilo zbog neisplaćenih zarada, a koliko je oprostilo dug?
Guest- Guest
hahahah, i sada se jadnik mali hvata za slamku a iz samog izveštaja se vidi da je preko 80% duga, poreski dug. plate radnicima su isplaćene, a dugovi prema klubovima se servisiraju u skladu sa dogovorima i ratama koje se plaćaju za kupljene igrače.
opet si se izmorkio samom sebi u usta...
opet si se izmorkio samom sebi u usta...
Guest- Guest
Netočno da je Hajduk dobio 2,1 miljun eura, ali to u priči nije ni bitno jer je transfer bio 3,1 miljun eura. A transfer tog Lukića 1,5 miljuna eura, a ako ćeš gledati koliko je tko dobio, taj tvoj Partizan do grla u govnima vjerovatno od tog Lukića nije vidio ni dinaraDare wrote:
hahahha, proveravao si transfermarket klošaru? pa zar nije ovde među vama rasprava bila da ste dobili odmah pišljivih 2.1 miliona evra za a reprezentativca i najboljeg igrača. znači da si opet slagao...
uostalom, pogled na sam igrački kadar govori sve-gde je maleni hajduk sa debelim crncima i mađarskim polovnjacima, a gde je partizan kome u samo u đurđeviću, leonardu, milenkoviću, evertona i vlahovicu leyi desetine miliona evra. partizan je jedina ekipa, uz dinamo, rijeku i čukarički, na ovim prostorima koji isplaćuje plate igračima na vreme.
a dok partizan izbacuje svoju decu iz zemunella, hajduk za to vreme lansira jogurt i pivo...
Dakle, dobijete kaznu i izbačeni ste iz Europe zbog kršenja FFP-a, neisplata plača zaposlenicima, i ti navodiš da Partizan jedan od rijetkih koji isplačuje plače igračima
Hajduk već neko vrijeme isplačuje na vrijeme plače, prolazi uredno sve kontrole Uefinog FFP-a, ali da eto, Partizan kojeg izbacuju iz Europe zbog neisplata plača između ostalog, je MU za Hajduk po financijama To je tvoja logika
Guest- Guest
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50