HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Transfer igrača je nešto sasvim drugo, a da primamo novac da pobjedimo nekog, e to nesat2 wrote:http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/238265/andrijasevic-u-mamicevu-jatu-hajduku-oko-5-milijuna-kuna-marin-brbic-mislim-da-je-to-dobar-posaoamper1950 wrote:Hajduk virujem neće dobiti ništa, tu šporku i korumpiranu lovu si zabite sebi u šupak
Btw. lipo si udrija po čmrlji na temi o Hajduku, lipo
Guest- Guest
Ne lovim se na tvoje spinove ... ali smo pokazali da si licemjer!amper1950 wrote:Transfer igrača je nešto sasvim drugo, a da primamo novac da pobjedimo nekog, e to nesat2 wrote:http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/238265/andrijasevic-u-mamicevu-jatu-hajduku-oko-5-milijuna-kuna-marin-brbic-mislim-da-je-to-dobar-posaoamper1950 wrote:Hajduk virujem neće dobiti ništa, tu šporku i korumpiranu lovu si zabite sebi u šupak
sat2-
2015-09-28
Pokaza si jedino ti da si licemjer kad si pobiga s one teme kad sam te lipo pita radi privatizacije. Da nije zakona o šdd (kojeg btw. nazivaš zakon o Hajduku) taj tvoj Osijek bi sad bija u županijskoj ligisat2 wrote:Ne lovim se na tvoje spinove ... ali smo pokazali da si licemjer!amper1950 wrote:Transfer igrača je nešto sasvim drugo, a da primamo novac da pobjedimo nekog, e to nesat2 wrote:http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/238265/andrijasevic-u-mamicevu-jatu-hajduku-oko-5-milijuna-kuna-marin-brbic-mislim-da-je-to-dobar-posaoamper1950 wrote:Hajduk virujem neće dobiti ništa, tu šporku i korumpiranu lovu si zabite sebi u šupak
A šta se transfera tiće, ne znam je si ti ikad išta prodava - kupova. Kad prodaješ nešto sigurno ne gledaš kome prodaješ,no teško je to razumiti "intelektu" iz Čađavice
Guest- Guest
Pa već ste ga primili da ne izgubite od Varteksa. Zakaj onda nebi opet primili, a svaka kuna vam život znači. Možeš ti nekoga mrziti, ali novci su uvijek novci,jebi ti to.
Zeko-
2015-08-26
Novac za pobjedu nad Rijekom nije potreban, od nikog. Ni igračima, a ako ih ne pobjede triba svima skupa od NO-a sve do zadnjeg igrača otkinuti s plače!
Guest- Guest
Novac je uvijek potreban, pogotovo igračima Hajduka. Al' nebudete dobili ništ' i to zato kaj je nemoguća misija da otrgnete Rijeci koji bod. Prejaki su za vas.
Zeko-
2015-08-26
Dakle mi smo preslabi za otkinuti bod Rijeci, preslab je i Osijek, nitko ne bu otkinul i Rijeka je prva, ili će Dinamo dobiti sve do kraja?
Guest- Guest
Dinamo bude prvi JEDINO ako dobije sve do kraja. Ako se to ne dogodi čestitat ćemo Rijeci na zasluženom naslovu i to je cijela filozofija. Jer čak i da Hajduk otrgne 2 ili 3 boda Rijeci mi ju opet moramo pobijediti na Rujevici ili nam bude, ako Hajduk pobijedi Rijeku a mi na Rujevici odigramo X, zadnje kolo u Zagrebu trebala pobjeda od 3 ili više razlike. Dakle, gotovo ništa ili jako malo ovisi o utakmici Hajduk-Rijeka. Sami držimo sve u svojim rukama.
Zeko-
2015-08-26
kako ću guštati u gaženju malog hajduka od strane srpske braće iz rijeke...
Guest- Guest
Dare wrote:kako ću guštati u gaženju malog hajduka od strane srpske braće iz rijeke...
Last edited by amper1950 on 7/3/2017, 23:57; edited 1 time in total
Guest- Guest
Sviđa mi se to što su Hajduka svi otpisali i već uraćunali 3 boda Rijeci, ali ranjeni lav zna biti zajeban
Guest- Guest
Istina, samo kaj Hajduk nije lav.
Zeko-
2015-08-26
amper1950 wrote:
A šta se transfera tiće, ne znam je si ti ikad išta prodava - kupova. Kad prodaješ nešto sigurno ne gledaš kome prodaješ,no teško je to razumiti "intelektu" iz Čađavice
sat2-
2015-09-28
amper1950 wrote:Sviđa mi se to što su Hajduka svi otpisali i već uraćunali 3 boda Rijeci, ali ranjeni lav zna biti zajeban
ranjeni lav? pre bih rekao mali mis...
Guest- Guest
Ne pričamo o Partizanu čiji zaposlenici zbog neimaštine pribjegavaju samoubojstvu i čije se utakmice odgadjaju jer nemaju za lož ulje...Dare wrote:amper1950 wrote:Sviđa mi se to što su Hajduka svi otpisali i već uraćunali 3 boda Rijeci, ali ranjeni lav zna biti zajeban
ranjeni lav? pre bih rekao mali mis...
:(
Guest- Guest
Um ili posuđenica intelekt (iz latinskog. intellectus: percepcija, kognicija ili spoznaja) odnosi se na sposobnosti kroz razmišljanje znanje doći do spoznaja ili uvida. Pojam je usko vezan za razboritost i razum.amper1950 wrote:
Intelektualac (od lat. intellectus ≃ intellectualis: intelektualni ≃ intellegere: razumjeti) označava osobu s visoko razvijenim intelektom i analitičkim mišljenjem; predstavnik intelektualnog rada.
sat2-
2015-09-28
Ovaj tvoj pacijent nalijepi naslov izvučen iz konteksta na koji se ti odmah upecaš, ali prešutio da je Niko tri puta rekao kako je Dinamo njegov klub i da bi želio da osvoji naslov, a da karijeru neće završiti u Hrvatskoj makar ga je Rijeka zvala. Niko je gospodin.fridrih_niche wrote:Zato ga pojedinci preziru...amper1950 wrote:Kranjčar: HNL ne pratim i nikad se neću vratiti u Dinamo!
Pametan čovjek.
;)
Guest- Guest
Baš će Kos pitat nekakve marginalce s foruma jel smiju uzet lovu za stimulaciju. Boli ga kita za takve.jalnirajko wrote:5 miceka u pak, dinamo prvak
Guest- Guest
Pa sve mi je to jasno...Vincent Vega wrote:Ovaj tvoj pacijent nalijepi naslov izvučen iz konteksta na koji se ti odmah upecaš, ali prešutio da je Niko tri puta rekao kako je Dinamo njegov klub i da bi želio da osvoji naslov, a da karijeru neće završiti u Hrvatskoj makar ga je Rijeka zvala. Niko je gospodin.fridrih_niche wrote:Zato ga pojedinci preziru...amper1950 wrote:Kranjčar: HNL ne pratim i nikad se neću vratiti u Dinamo!
Pametan čovjek.
;)
Samo san navea činjenicu da ga pojedini navijači Dinama preziru...
Niko je bija i osta purger i gospodin...
Guest- Guest
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50