HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Netočno da je Hajduk dobio 2,1 miljun eura, ali to u priči nije ni bitno jer je transfer bio 3,1 miljun eura. A transfer tog Lukića 1,5 miljuna eura, a ako ćeš gledati koliko je tko dobio, taj tvoj Partizan do grla u govnima vjerovatno od tog Lukića nije vidio ni dinaraDare wrote:
hahahha, proveravao si transfermarket klošaru? pa zar nije ovde među vama rasprava bila da ste dobili odmah pišljivih 2.1 miliona evra za a reprezentativca i najboljeg igrača. znači da si opet slagao...
uostalom, pogled na sam igrački kadar govori sve-gde je maleni hajduk sa debelim crncima i mađarskim polovnjacima, a gde je partizan kome u samo u đurđeviću, leonardu, milenkoviću, evertona i vlahovicu leyi desetine miliona evra. partizan je jedina ekipa, uz dinamo, rijeku i čukarički, na ovim prostorima koji isplaćuje plate igračima na vreme.
a dok partizan izbacuje svoju decu iz zemunella, hajduk za to vreme lansira jogurt i pivo...
Dakle, dobijete kaznu i izbačeni ste iz Europe zbog kršenja FFP-a, neisplata plača zaposlenicima, i ti navodiš da Partizan jedan od rijetkih koji isplačuje plače igračima
Hajduk već neko vrijeme isplačuje na vrijeme plače, prolazi uredno sve kontrole Uefinog FFP-a, ali da eto, Partizan kojeg izbacuju iz Europe zbog neisplata plača između ostalog, je MU za Hajduk po financijama To je tvoja logika
Guest- Guest
amper1950 wrote:Netočno da je Hajduk dobio 2,1 miljun eura, ali to u priči nije ni bitno jer je transfer bio 3,1 miljun eura. A transfer tog Lukića 1,5 miljuna eura, a ako ćeš gledati koliko je tko dobio, taj tvoj Partizan do grla u govnima vjerovatno od tog Lukića nije vidio ni dinaraDare wrote:
hahahha, proveravao si transfermarket klošaru? pa zar nije ovde među vama rasprava bila da ste dobili odmah pišljivih 2.1 miliona evra za a reprezentativca i najboljeg igrača. znači da si opet slagao...
uostalom, pogled na sam igrački kadar govori sve-gde je maleni hajduk sa debelim crncima i mađarskim polovnjacima, a gde je partizan kome u samo u đurđeviću, leonardu, milenkoviću, evertona i vlahovicu leyi desetine miliona evra. partizan je jedina ekipa, uz dinamo, rijeku i čukarički, na ovim prostorima koji isplaćuje plate igračima na vreme.
a dok partizan izbacuje svoju decu iz zemunella, hajduk za to vreme lansira jogurt i pivo...
Dakle, dobijete kaznu i izbačeni ste iz Europe zbog kršenja FFP-a, neisplata plača zaposlenicima, i ti navodiš da Partizan jedan od rijetkih koji isplačuje plače igračima
Hajduk već neko vrijeme isplačuje na vrijeme plače, prolazi uredno sve kontrole Uefinog FFP-a, ali da eto, Partizan kojeg izbacuju iz Europe zbog neisplata plača između ostalog, je MU za Hajduk po financijama To je tvoja logika
sam si izbacio link gde se vidi koliki je po kojoj osnovi dug i tačno se vidi da najveći deo otpada na poreski dug.
a da su ostali dugovi zanemarivi u toj priči. prema zaposlenima ni 90.000€, a prema drugim klubovima 400.000€.
hajduk nikada nije dobio 3 miliona od kalinića, to možeš samog sebe lagati.
i izbaci još koji smajlić, možda ubediš sebe da si u pravu...
Guest- Guest
Dare wrote:amper1950 wrote:https://www.slideshare.net/odrazb/uefa-o-partizanu
Za tupka, nek se malo informira na način da zamoli nekog da mu prevede što tu sve piše
I to što je sad suspenzija maknuta, ne znači da ste se izvukli iz govana, a još manje da su vam financije dobre. Niste za nikog MU kad se gledaju financije, pogotovo ne za Hajduk koji redovito izvršava svoje obaveze zadnjih skoro godinu dana. I onda vadiš transfere kao neko mjerilo, a Hajduk ove sezone radi bolje transfere
ahhahahahhaa, koji vic. jeli klošaru, koliko vas je bivših igrača tužilo zbog neisplaćenih zarada, a koliko je oprostilo dug?
Ajde probaj pozvati nekog da ti pročita što sam napisao. Kakve veze ima neka tužba igrača koji je igra prije 15 godina, s ovim gore to sam ja napisao da Hajduk redovito isplačuje plače zadnjih gotovo godinu dana? Koji je to igrač na sudu koji je igr au zadnji 2-3 godine u klubu, pa i više zadnjih 4-5 godina ajmo reći?
Guest- Guest
amper1950 wrote:Dare wrote:amper1950 wrote:https://www.slideshare.net/odrazb/uefa-o-partizanu
Za tupka, nek se malo informira na način da zamoli nekog da mu prevede što tu sve piše
I to što je sad suspenzija maknuta, ne znači da ste se izvukli iz govana, a još manje da su vam financije dobre. Niste za nikog MU kad se gledaju financije, pogotovo ne za Hajduk koji redovito izvršava svoje obaveze zadnjih skoro godinu dana. I onda vadiš transfere kao neko mjerilo, a Hajduk ove sezone radi bolje transfere
ahhahahahhaa, koji vic. jeli klošaru, koliko vas je bivših igrača tužilo zbog neisplaćenih zarada, a koliko je oprostilo dug?
Ajde probaj pozvati nekog da ti pročita što sam napisao. Kakve veze ima neka tužba igrača koji je igra prije 15 godina, s ovim gore to sam ja napisao da Hajduk redovito isplačuje plače zadnjih gotovo godinu dana? Koji je to igrač na sudu koji je igr au zadnji 2-3 godine u klubu, pa i više zadnjih 4-5 godina ajmo reći?
aha, znači zadnjih godinu dana se samo računa?
smešan si dečkić...
Guest- Guest
Dare wrote:amper1950 wrote:Netočno da je Hajduk dobio 2,1 miljun eura, ali to u priči nije ni bitno jer je transfer bio 3,1 miljun eura. A transfer tog Lukića 1,5 miljuna eura, a ako ćeš gledati koliko je tko dobio, taj tvoj Partizan do grla u govnima vjerovatno od tog Lukića nije vidio ni dinaraDare wrote:
sam si izbacio link gde se vidi koliki je po kojoj osnovi dug i tačno se vidi da najveći deo otpada na poreski dug.
a da su ostali dugovi zanemarivi u toj priči. prema zaposlenima ni 90.000€, a prema drugim klubovima 400.000€.
hajduk nikada nije dobio 3 miliona od kalinića, to možeš samog sebe lagati.
i izbaci još koji smajlić, možda ubediš sebe da si u pravu...
Hajduk je od Kalinića dobio 7 miljuna eura, budaletino Nikole Kalinića.
A transfer Lovre Kalinića je 3.1 miljun eura, iznos transfera. Koliko klub djeli s igračem druga stvar, ali nije točna informacija od 2.1, 2.2 miljuna eura koliko pripada Hajduku, a kako su pisali neki mediji. Taj postotak nije točan, Hajduk je dobio više, a uz to ima postotak od budućeg transfera, i on opet nije onako mali kako su neki pričali. A mediji danas pišu da Hajduk ima 14 stranaca u kadru prve momčadi, što je notorna laž jer ima točno 9!
Guest- Guest
Dare wrote:amper1950 wrote:Dare wrote:amper1950 wrote:https://www.slideshare.net/odrazb/uefa-o-partizanu
aha, znači zadnjih godinu dana se samo računa?
smešan si dečkić...
Jesmo pričali o financijskoj situaciju u klubovima? Nismo pričali kakva je situacija bila prije 15 godina, već kakva je danas, Više od 90 sudskih sporova koje je Hajduk ima prije 4-5 godina je rješeno, danas klub isplačuje plače na vrime, dok netko ima jebenih problema s tim pa ga Uefa kažnjava zbog FFP-a, zar ne? Taj netko je tvoj partizančić, a ti tvrdiš da ste po financijama MU za Hajduk? Logika ofr s zdranstvenim problemima nastalim usljed učestalog uriniranja po samom sebi na pretrpanom poslu (ovaj forum)
Guest- Guest
HNK HAJDUK š.d.d. SplitHRVATSKI NOGOMETNI KLUB HAJDUK SPLIT športsko dioničko društvo za obavljanje športskih djelatnosti
2015 / HRK
+16,8%
PRIHODI
81.069.600
-9,6%
NETO DOBIT
-6.515.800
0,0%
ZAPOSLENI
66
-6,7%
AKTIVA
204.735.100
-4,8%
KAPITAL
128.547.500
-18,6%
TEKUĆA IMOVINA
25.989.400
+5,7%
TEKUĆE OBVEZE
66.984.200
Sve se crveni od minusa.
2015 / HRK
+16,8%
PRIHODI
81.069.600
-9,6%
NETO DOBIT
-6.515.800
0,0%
ZAPOSLENI
66
-6,7%
AKTIVA
204.735.100
-4,8%
KAPITAL
128.547.500
-18,6%
TEKUĆA IMOVINA
25.989.400
+5,7%
TEKUĆE OBVEZE
66.984.200
Sve se crveni od minusa.
Guest- Guest
Javija nam se Pernar s matematikom i financijama
https://www.facebook.com/pretjerivac/videos/1861822984094607/
https://www.facebook.com/pretjerivac/videos/1861822984094607/
Guest- Guest
tominjo, nemoj magarcini da rusis sneska i snove o finanasijskom tigru sa poljuda...
Guest- Guest
Osim što nije točna tablica jer je Hajduk jedne od tih godina ima više od 50 miljuna kuna minusa u poslovanju (nek ostane tajna koje ) treba razlikovati minus u poslovanju od duga kluba. Hajduk je svoj dug uvelike smanjio, čeka se novi saziv GV grada Splita da se definitivno potvrdi pribijanje ulaganja u infrastrukturu s Hajdukovim dugom prema gradu. Hajduk je do sad uložio u brojače, video nadzor, obnovu svlačionica, promjenu pomočnog terena s umjetnom travom.U planu je ove godine izgraditi još jedan novi pomočni teren, ali to ovisi o tome hoće li grad na vrime osigurati sve potrebne dozvole. Ovo sve navodim zbog tog duga koji Hajduk ima prema gradu, jer na kraju godine taj dug će biti rješen u cjelosti ili će ostati jedan samo mali dio (btw. treba pogledati i financijsko izvješće kluba u 2016-oj godini ). Hajdukov dug, koji je prije 4-5 godina bio oko 100 miljuna kuna, smanjen uvelike, do kraja ove godine možda i rješen do kraja. Ova ili sljedeća godina!
Što se tiće Partizana:
"Ali, nije lako ni Partizanu. Iako crno-beli skoro pa redovno igraju u Evropi i iako je iz Humske samo poslednjih godinu dana otišlo 28 fudbalera, dug se ne smanjuje. Naprotiv, on raste. Partizan je u 2016. ušao sa dugom od 12.470.00 evra! Tako stoji u knjigama APR-a, sve populističke izjave čelnika su samo pokušaji da se prikrije javašluk i propusti u poslovanju", navodi autor teksta.
http://mondo.rs/a936614/Sport/Fudbal/Dugovi-Zvezde-i-Partizana-2016-Ukupno-71-milion-evra.html
Partizanov dug samo raste, i samo ovaj sljepac iz srbadije može tvrditi da je Partizan po pitanju financija MU za Hajduk, a od svih hrvata jedino Pernar ga može podržavati u tome
Što se tiće Partizana:
"Ali, nije lako ni Partizanu. Iako crno-beli skoro pa redovno igraju u Evropi i iako je iz Humske samo poslednjih godinu dana otišlo 28 fudbalera, dug se ne smanjuje. Naprotiv, on raste. Partizan je u 2016. ušao sa dugom od 12.470.00 evra! Tako stoji u knjigama APR-a, sve populističke izjave čelnika su samo pokušaji da se prikrije javašluk i propusti u poslovanju", navodi autor teksta.
http://mondo.rs/a936614/Sport/Fudbal/Dugovi-Zvezde-i-Partizana-2016-Ukupno-71-milion-evra.html
Partizanov dug samo raste, i samo ovaj sljepac iz srbadije može tvrditi da je Partizan po pitanju financija MU za Hajduk, a od svih hrvata jedino Pernar ga može podržavati u tome
Guest- Guest
Vrijeme mu je da popije tabletu i izađe iz Matrice u stvaran svijet.Dare wrote:tominjo, nemoj magarcini da rusis sneska i snove o finanasijskom tigru sa poljuda...
Guest- Guest
Plačem od smijeha...siguran sam da sad pokušava ući na stranice gdje su službeni podaci o svim tvrtkama, samo ga jebe što nema licencu. Mogao bih lijepit podatke o poslovanju do sutra, ali nemam vremena više.
Guest- Guest
Hahahaha
Koji idiot. Ja financijska izvješta Hajduka ne trebam nigdje tražiti, ja ih imam.
No eto, ja nigdje nisam pričao da u Hajduku raj kakav nema nigdje, ali Pernar nije primjetio tu se ofr iz niša počeja prolivati po forumu s svojim partizančićem koji je do govnima do grla, što Hajduk ipak nije na njegovu žalost
Koji idiot. Ja financijska izvješta Hajduka ne trebam nigdje tražiti, ja ih imam.
No eto, ja nigdje nisam pričao da u Hajduku raj kakav nema nigdje, ali Pernar nije primjetio tu se ofr iz niša počeja prolivati po forumu s svojim partizančićem koji je do govnima do grla, što Hajduk ipak nije na njegovu žalost
Guest- Guest
Vincent Vega wrote:Plačem od smijeha...siguran sam da sad pokušava ući na stranice gdje su službeni podaci o svim tvrtkama, samo ga jebe što nema licencu. Mogao bih lijepit podatke o poslovanju do sutra, ali nemam vremena više.
dokon pop i jariće krsti...
Guest- Guest
kad je dinamo u pitanju, onda ima veze, ne?amper1950 wrote::rofl: :rofl: :rofl:
Ajde probaj pozvati nekog da ti pročita što sam napisao. Kakve veze ima neka tužba igrača koji je igra prije 15 godina, s ovim gore to sam ja napisao da Hajduk redovito isplačuje plače zadnjih gotovo godinu dana? :lol!: Koji je to igrač na sudu koji je igr au zadnji 2-3 godine u klubu, pa i više zadnjih 4-5 godina ajmo reći?
a ovo lupetanje o sadašnjosti nije ti padalo na pamet dok su svi, osim igrača dobivali minimalac, ili u doba kad je inoha otišao jer tri mjeseca nije dobio plaću...
sitting_bull-
2015-09-28
Show je sad potpun.
Ofr iz Niša, Pernar, evo sad i šitingtupkosvetina
Je, Inoha je otiša iz Hajduka raskidom ugovora, ali je hajduk njega tužio i sad nisam siguran jeli taj spor dan danas rješen, znam da je prošlo dugo vrimena da slučaj još nije bio rješen.
Ja ću opet naglasiti, da je sva priča počela kad je ofr iz Niša napisa da je danas ili trenutno Partizan MU po financijama za Hajduk (u tom kontekstu i toj priči nije bitno što je bilo prije 5 godina, jer prije 5 godina je vrlo vjerovatno Partizan financijski bolje stajao nego Hajduk). Pa sad, možda Pernar ima licencu pa može provjeriti financijska izvješća Partizana
Ofr iz Niša, Pernar, evo sad i šitingtupkosvetina
Je, Inoha je otiša iz Hajduka raskidom ugovora, ali je hajduk njega tužio i sad nisam siguran jeli taj spor dan danas rješen, znam da je prošlo dugo vrimena da slučaj još nije bio rješen.
Ja ću opet naglasiti, da je sva priča počela kad je ofr iz Niša napisa da je danas ili trenutno Partizan MU po financijama za Hajduk (u tom kontekstu i toj priči nije bitno što je bilo prije 5 godina, jer prije 5 godina je vrlo vjerovatno Partizan financijski bolje stajao nego Hajduk). Pa sad, možda Pernar ima licencu pa može provjeriti financijska izvješća Partizana
Guest- Guest
sada se klosar poziva na ukupna dugovanja kluba...
kakav jadnik, boze dragi.
Guest- Guest
Ne tupko, kad pričamo kakve su trenutne financije nekog kluba, nećemo pričati o tome ima li klub dugove i koliko oni iznose, isplačuje li plače igračima i radnoj zajednici, nego ćemo pričati o tome koga je prodao prije 5 ili 10 godina Logika ofr iz Niša...Dare wrote:sada se klosar poziva na ukupna dugovanja kluba...
Guest- Guest
Oružar - radno mjesto popunjenofridrih_niche wrote:Zato ga pojedinci preziru...amper1950 wrote:Kranjčar: HNL ne pratim i nikad se neću vratiti u Dinamo!
Pametan čovjek.
;)
Kosac trave - radna mjesta popunjena
Crtač linija igrališta - radno mjesto popunjeno
Portir - radna mjesta popunjena
Evo sad provjerio i nema slobodnih radnih mjesta. Shodno tome za Cicekovog miceka u Dinamu nema slobodnog radnog mjesta i normalna je njegova izjava da se neće vratiti u Dinamo.
Zeko-
2015-08-26
Kada smo još početkom siječnja donijeli vijest o tome kako Hajdukov Japanac želi otići zbog dugovanja kluba prema njemu, skočili su tada iz Uprave Bijelih, oštro demantirali naše tvrdnje.amper1950 wrote::D: :D: :D: Show je sad potpun.
Ofr iz Niša, Pernar, evo sad i šitingtupkosvetina :cheers:
Ja ću opet naglasiti, da je sva priča počela kad je ofr iz Niša napisa da je danas ili trenutno Partizan MU po financijama za Hajduk (u tom kontekstu i toj priči nije bitno što je bilo prije 5 godina, jer prije 5 godina je vrlo vjerovatno Partizan financijski bolje stajao nego Hajduk). Pa sad, možda Pernar ima licencu pa može provjeriti financijska izvješća Partizana :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl:
- Odlučno odbacujemo zlonamjerne konstrukcije pojedinaca prema kojima su neki od naših igrača zbog kašnjenja mjesečnih plaća tražili raskide ugovora - odgovorili su tada iz Hajduka.
No ako laže koza, ne laže rog. Bilo je to 15. siječnja, Hajduk je igrao prijateljski susret s Primorcem 1929 kada je Inoha napustio bazu Bijelih u hotelu President i otišao. Ni tada se Hajduk nije pomirio s gubitkom, suspendirao Inohu i kaznio ga.
No sve su to bili pucnjevi u prazno, eno Inohe, igra u Japanu. Koliko je Hajduk izgubio na njemu? Oko 220 tisuća eura, koliko je prošlog ljeta plaćeno za odštetu Kashimi Antlers, otišlo je u vjetar. Inohi su tada obećana primanja od 312 tisuća eura godišnje, pitanje je koliko mu je Hajduk platio, zbog kašnjenja je Japanac i otišao. No jest barem još 100 tisuća. A gdje je tek izmakla dobit? Još u studenome zanimao se izvjesni klub iz Koreje, navodno nudio nešto više od pola milijuna eura. Inohi se nije odlazilo tamo, a ni Hajduku nije tada bilo stalo da ga proda. Nadao se Maleš, kada ga je dovodio, da će na njemu zaraditi.
U Hajduku tvrde da od Uefe još nisu dobili nikakvu obavijest o raskidu ugovora s Inohom. Nadaju se da, kada do toga dođe, neće biti sasvim na njihovu štetu, da će na kraju dobiti nekakvu odštetu.
- Koliko znamo, Japanski savez je zatražio certifikat, no HNS im ga nije izdao. Fifa je odredila suca koji će arbitrirati u sporu, vjerojatno je Inohi dopustila da igra za Kobe dok se sve ne riješi. To ne znači da se u Hajduku odriču nade da će dobiti neku odštetu - tvrdi dr. sc. odvjetnik Damir Primorac.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50