HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Ma Rijeka je 0 bodova, minorna je...
Ne bi vas uopće spominja da nema vašeg oportunizma...
Prodali se onima koji su ih pokrali 99.-e...
Ne može jadnije od toga...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ma Rijeka je 0 bodova, minorna je...
;)
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Uvik i bila a sad zamisli koliko je tvoj sugavi cmartizan mali kad je za malog hajduka najmanja rijeka real madrid a za cmartizan je rijeka uvijek bila i real i barca i ajax i bayern u jednomeDare wrote:današnja rijeka je real madrid za maleni hajduk...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Istina, i kad se vrlo brzo vrate na razinu kojoj objektivno pripadaju (mislim razinu kluba kakav jesu skupa s svojim navijačima) vječno ćeš im moći nabiti na nos tu prodaju i kako su se sami popišali po onim svojim motovima tipa"krepat,a ne molat" i "sami protiv svih". Minijatura su bili, biti će još i veča!fridrih_niche wrote:Ma Rijeka je 0 bodova, minorna je...
;)
Guest- Guest
nakon puno molanja veliki gospodin i ljudina ZM je dozvolio rijeci da bude prvak.
2015-08-19
rijeka, jedini hr klub koji je doživio pljesak na marakani
2015-08-19
SKUPŠTINA SAVEZA U WESTINU
- Stručno se, dakle, ne slažemo s tumačenjem Ureda za sport, postoji čitav niz zakona koji u primjeni imaju poteškoća, no oni su se s dopunama mijenjali. Ponavljam, ovo je mišljenje Središnjeg ureda za sport, a mi ga respektiramo. I radit ćemo prema njihovim napucima. No, sve je jasno, znamo i zašto tek sada ova odluka dolazi na dnevni red, a ne prije godinu dana. Stižu lokalni izbori, to je svima jasno.
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/foto-hns-dobio-novog-dopredsjednika-miskovic-ostaje-u-izvrsnom-odboru-vrbanovic-o-zakonu-o-sportu-on-je-sramotan-ali-radit-cemo-kako-on-nalaze/5730155/
Dakle, Vrbanović nam kaže da nije lokalnih izbora, nikad ima Vlada nebi poslala dopis da se zakon o sportu odnosi na njih I sad tip krivi lokalne izbore zato što šalju taj dopis, a ne zato jer ga nisu poslali prije godinu dana
Iako, kad je kriminalna organizacija u pitanju, ništa im ne vjerovati. Vrlo izvjesno da je ovo samo igrokaz pred izbore. Siguran sam da će, poslje izbore, mijenjati zakon da ga korigiraju kako njima paše, i njihovim kriminalcima u HNS-u
FOTO: HNS DOBIO NOVOG DOPREDSJEDNIKA, MIŠKOVIĆ OSTAJE U IZVRŠNOM ODBORU Vrbanović o 'Zakonu o sportu': 'On je sramotan, ali radit ćemo kako on nalaže'
- Stručno se, dakle, ne slažemo s tumačenjem Ureda za sport, postoji čitav niz zakona koji u primjeni imaju poteškoća, no oni su se s dopunama mijenjali. Ponavljam, ovo je mišljenje Središnjeg ureda za sport, a mi ga respektiramo. I radit ćemo prema njihovim napucima. No, sve je jasno, znamo i zašto tek sada ova odluka dolazi na dnevni red, a ne prije godinu dana. Stižu lokalni izbori, to je svima jasno.
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/foto-hns-dobio-novog-dopredsjednika-miskovic-ostaje-u-izvrsnom-odboru-vrbanovic-o-zakonu-o-sportu-on-je-sramotan-ali-radit-cemo-kako-on-nalaze/5730155/
Dakle, Vrbanović nam kaže da nije lokalnih izbora, nikad ima Vlada nebi poslala dopis da se zakon o sportu odnosi na njih I sad tip krivi lokalne izbore zato što šalju taj dopis, a ne zato jer ga nisu poslali prije godinu dana
Iako, kad je kriminalna organizacija u pitanju, ništa im ne vjerovati. Vrlo izvjesno da je ovo samo igrokaz pred izbore. Siguran sam da će, poslje izbore, mijenjati zakon da ga korigiraju kako njima paše, i njihovim kriminalcima u HNS-u
Guest- Guest
osim kada ih je partizan silovao 1999.g...Heinrich_Himmler wrote:Uvik i bila a sad zamisli koliko je tvoj sugavi cmartizan mali kad je za malog hajduka najmanja rijeka real madrid a za cmartizan je rijeka uvijek bila i real i barca i ajax i bayern u jednomeDare wrote:današnja rijeka je real madrid za maleni hajduk...
ali ih je zato najveći hrvatski klub uništio:
Taj klub Croatia dd koja je ugašena največi naš klub? Aj dobro...muckodjubre wrote:osim kada ih je partizan silovao 1999.g...Heinrich_Himmler wrote:Uvik i bila a sad zamisli koliko je tvoj sugavi cmartizan mali kad je za malog hajduka najmanja rijeka real madrid a za cmartizan je rijeka uvijek bila i real i barca i ajax i bayern u jednomeDare wrote:današnja rijeka je real madrid za maleni hajduk...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:osim kada ih je partizan silovao 1999.g...Heinrich_Himmler wrote:Uvik i bila a sad zamisli koliko je tvoj sugavi cmartizan mali kad je za malog hajduka najmanja rijeka real madrid a za cmartizan je rijeka uvijek bila i real i barca i ajax i bayern u jednomeDare wrote:današnja rijeka je real madrid za maleni hajduk...
a koji su ovi NK croatia?
Guest- Guest
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/poznat-sudac-za-jadranski-derbi-na-poljudu-sudi-covjek-koji-je-ove-sezone-vec-dva-puta-dijelio-pravdu-bijelima-protiv-dinama/5732251/
sat2-
2015-09-28
https://www.facebook.com/hajduckevijesti/videos/928302003973379/
Dojučerašnji dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, kao nekoć i izvršni predsjednik (Vrbanović)
Nema nikih problema
Dojučerašnji dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, kao nekoć i izvršni predsjednik (Vrbanović)
Nema nikih problema
Guest- Guest
Da. To je jedini izbor koji je pošten, al' su zato svi izbori u kojima je Luka najbolji, namješteni i lopovski. Nikad ti k pameti nebuš došel. Nikad.fridrih_niche wrote:Zato je 2011.-e i bija proglašen najboljim hrvatskim nogometašem...Zeko wrote:Nažalost i njegove su nogometne kvalitete ostale na istoj razini kad je imao 17 godina.
Koliko je Druker tad ima godina kad je Niko, 'ka sedamnaestogodišnjak', bija toliko bolji od njega te godine?
Lol...
Zeko-
2015-08-26
Ti si u sedmom desetljeću života...Zeko wrote:Da. To je jedini izbor koji je pošten, al' su zato svi izbori u kojima je Luka najbolji, namješteni i lopovski. Nikad ti k pameti nebuš došel. Nikad.fridrih_niche wrote:Zato je 2011.-e i bija proglašen najboljim hrvatskim nogometašem...Zeko wrote:Nažalost i njegove su nogometne kvalitete ostale na istoj razini kad je imao 17 godina.
Koliko je Druker tad ima godina kad je Niko, 'ka sedamnaestogodišnjak', bija toliko bolji od njega te godine?
Lol...
Tako da možeš jedino grobaru doc i to je sve...
;)
Guest- Guest
Pa dobili su lovu da ne izgube od Varteksa, isto k'o i Osijek da ne izgubi od Rijeke i isto k'o što će i sada dobiti svaki klub koji Rijeci otkine koji bod. Tak da vam se ne isplati pustiti Rijeci, ali ja čisto sumnjam da vi imate moć tu bilo kaj napraviti, jer Rijeka je za 2 klase jača od vas.jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:E, moj Rajkane...jalnirajko wrote:malo sam ipak zabrinut. to stalno ponavljaš a mi smo i dalje na -6.fridrih_niche wrote:
Evo, ja kažem da ce Dinamo ukrast jos jedno prvenstvo i da njihova kvarnerska filijala nema šanse...
Sad dobijate dupli poklon!
Suci kradu Rijeku protiv nas: smanjivate razliku za pola i jos možete nama srat sa suci kradu za nas!
Reka bi Demo da je win-win situacija...
:D
Rijeci ne bi nikad pustio, al mi je i dandanas krivo što je Mario Meštrović zabio Varteksu u zadnjem kolu 1996...Te godine je Varteks debelo zaslužio titulu...
Zeko-
2015-08-26
Hajduk virujem neće dobiti ništa, tu šporku i korumpiranu lovu si zabite sebi u šupak
Guest- Guest
http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/238265/andrijasevic-u-mamicevu-jatu-hajduku-oko-5-milijuna-kuna-marin-brbic-mislim-da-je-to-dobar-posaoamper1950 wrote:Hajduk virujem neće dobiti ništa, tu šporku i korumpiranu lovu si zabite sebi u šupak
sat2-
2015-09-28
5 miceka u šupkusat2 wrote:http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/238265/andrijasevic-u-mamicevu-jatu-hajduku-oko-5-milijuna-kuna-marin-brbic-mislim-da-je-to-dobar-posaoamper1950 wrote:Hajduk virujem neće dobiti ništa, tu šporku i korumpiranu lovu si zabite sebi u šupak
2015-08-19
Transfer igrača je nešto sasvim drugo, a da primamo novac da pobjedimo nekog, e to nesat2 wrote:http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/238265/andrijasevic-u-mamicevu-jatu-hajduku-oko-5-milijuna-kuna-marin-brbic-mislim-da-je-to-dobar-posaoamper1950 wrote:Hajduk virujem neće dobiti ništa, tu šporku i korumpiranu lovu si zabite sebi u šupak
Btw. lipo si udrija po čmrlji na temi o Hajduku, lipo
Guest- Guest
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50