HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: HNL 2016/2017
A to komunjarsko smece da se mene pita bi gavrani i orli zivoga pocokali. Mater mu udbasku jebemVincent Vega wrote:Sad će Alač biti smrad, a kad dere po Dinamo onda je heroj. U stvarnosti je Alač obično netalentirano piskaralo u rangu kvazinovinarčića s N+ koje se opet licemjerno uzima ko nekakav primjer objektivnosti.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Priklat čovjeka radi nogometa ili poreza? Ti si budala. Za takve ko Mamić nije zatvor sasvim dovoljna kazna?Pablo_Escobar wrote:Sramota nasa su Mamic i Suker i njemci vide sta se dogadja. Neka vise idu neka poginu negdi sano da ih vrag odnese. Osobno nebih imao nikih problema priklat mamica ... ucinio bih to zdusno
Guest- Guest
najveća kazna je oduzimanje imovine i novčana kazna...ovako odležiš koji mjesec,izađeš van i boli te kurac...i naravno da se novci vrate dinamu jer bi dinamo uz te novce bio još jači i moćniji...
To se podrazumijeva. Barem ona imovina koja je poznata sudstvu. Računi su im odavno blokirani. Ko i Sanaderu i njegovima. No, uvijek se nađe nešto sa strane. Iz čarape.muckodjubre wrote:najveća kazna je oduzimanje imovine i novčana kazna...ovako odležiš koji mjesec,izađeš van i boli te kurac...
Guest- Guest
bitno je naplatiti ono što se sudski dokaže da je zamračeno ili nije plaćeno...a toliko će se sigurno moći naplatiti od imovineVincent Vega wrote:To se podrazumijeva. Barem ona imovina koja je poznata sudstvu. Računi su im odavno blokirani. Ko i Sanaderu i njegovima. No, uvijek se nađe nešto sa strane. Iz čarape.muckodjubre wrote:najveća kazna je oduzimanje imovine i novčana kazna...ovako odležiš koji mjesec,izađeš van i boli te kurac...
Prvo se naplaćuje država, onda ide Dinamo...no tu su i računi u inozemstvu...kojima se ušlo u trag, ali bojim se da je glavnina love na onima kojima se nije ušlo u trag.muckodjubre wrote:bitno je naplatiti ono što se sudski dokaže da je zamračeno ili nije plaćeno...a toliko će se sigurno moći naplatiti od imovineVincent Vega wrote:To se podrazumijeva. Barem ona imovina koja je poznata sudstvu. Računi su im odavno blokirani. Ko i Sanaderu i njegovima. No, uvijek se nađe nešto sa strane. Iz čarape.muckodjubre wrote:najveća kazna je oduzimanje imovine i novčana kazna...ovako odležiš koji mjesec,izađeš van i boli te kurac...
Guest- Guest
Zeko wrote:jalnirajko wrote:Vincent Vega wrote:Interesantno je i kak dosta igrača Hajduka i bivših i sadašnjih ima problema baš sa koljenima.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
inače i st publika ima problema sa koljenom. naime, kak su fučkali sucu jer nije dosudio indirektan udarac kad je tonel koljenom vratio loptu golmanu. e a triba naučit pravila
2015-08-19
Strijeljanje je jedino rjesenje
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ne trebaju ih ni naučit. Jedino bitno pravilo je da sudac uvijek sudi protiv Hajduka.jalnirajko wrote:inače i st publika ima problema sa koljenom. naime, kak su fučkali sucu jer nije dosudio indirektan udarac kad je tonel koljenom vratio loptu golmanu. e a triba naučit pravila
Guest- Guest
Slažem se da triba naučiti pravila i da dio splitske publike ne zna pravila, pa čak i dobar dio splitske publike, no tu baš ne vidim neki veliki problem (jer to su samo navijači, gledatelji) no zanimljivo kako se nekima priča o tome kako splitska publika ne zna pravila, a udru laganu čmrljicu na činjenicu da 40 % naših sudaca ne zna pravila (jer nisu prošli test). Jebeš suce i to što ne znaju pravilo, problem je kaj je ne zna splitska publika
Bože siđi pa vidi...
Guest- Guest
Pa je, problem je i to veliki, kaj i splitska publika nezna pravila. Kad bi ih znala nebi napadala suca bezveze, nebi ganjala suce po restoranima, a naposlijetku nebi ni lijepila ovakve sličice poput duela Ohandza-Benković gdje je sve apsolutno čisto, jer u premierligi ima bar desetak takvih duela na svakoj utakmici i nisam još vidio da se za tako nešto svira prekršaj.
Zeko-
2015-08-26
Eto vidimo da i zagrebačka publika ne zna pravila, i ja uistinu tu ne vidim nikakav veliki problem za naš nogomet. To kaj se netko prosipa tu po forumu, nikakva šteta za HNL, HNS i naš nogomet, ali zato jest jebena sramota i velika šteta kad nam nogometni suci ne znaju pravila nogometne igre!
Guest- Guest
Ja već noćima ne spavam otkad sam pročitao da su suci loše prošli na testovima.
Guest- Guest
Zeko wrote:Pa je, problem je i to veliki, kaj i splitska publika nezna pravila. Kad bi ih znala nebi napadala suca bezveze, nebi ganjala suce po restoranima, a naposlijetku nebi ni lijepila ovakve sličice poput duela Ohandza-Benković
2015-08-19
Vincent Vega wrote:Ja već noćima ne spavam otkad sam pročitao da su suci loše prošli na testovima.
2015-08-19
nego, ak su loše prošli na testovima to znači samo da su loši ali ne i lopovi. da su lopovi onda bi prošli dobro na testovima
2015-08-19
40 % ne zna pravila, 60 % lopova
Nema nikih problema, ne znam zakaj uopće o tome pričamo, infrastruktura je jedini problem
Nema nikih problema, ne znam zakaj uopće o tome pričamo, infrastruktura je jedini problem
Guest- Guest
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50