HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: HNL 2016/2017
soudani nije ništa kriv. penal je bila Alahova volja.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Kada govorimo o Allahovoj volji, razlikujemo sljedeće dvije vrste:
Allahova kosmička, kaderska volja (irādetun kevnijjetun kaderijja) ili, drugim riječima kazano, Njegovo sveopće htijenje. U ovu vrstu Allahove volje uvrštavaju se apsolutno sva dešavanja i svi procesi u kosmosu, bez ikakvog izuzetka. Naprimjer, Allahovom kosmičkom voljom vjernik je vjernik, a nevjernik je nevjernik. Isto tako, ovom vrstom Allahove volje neki ljudi bivaju Mu pokorni, a drugi nepokorni. Sve se, dakle, odvija shodno Allahovoj sveobuhvatnoj volji i Njegovom htijenju.
Šerijatska, vjerska volja (irādetun šer‘ijjetun dīnijja), koja podrazumijeva samo ono što Allah voli i sa čime je zadovoljan.
Allahova kosmička, kaderska volja (irādetun kevnijjetun kaderijja) ili, drugim riječima kazano, Njegovo sveopće htijenje. U ovu vrstu Allahove volje uvrštavaju se apsolutno sva dešavanja i svi procesi u kosmosu, bez ikakvog izuzetka. Naprimjer, Allahovom kosmičkom voljom vjernik je vjernik, a nevjernik je nevjernik. Isto tako, ovom vrstom Allahove volje neki ljudi bivaju Mu pokorni, a drugi nepokorni. Sve se, dakle, odvija shodno Allahovoj sveobuhvatnoj volji i Njegovom htijenju.
Šerijatska, vjerska volja (irādetun šer‘ijjetun dīnijja), koja podrazumijeva samo ono što Allah voli i sa čime je zadovoljan.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Najviše bure nakon utakmice između Dinama i Splita koja je završila pobjedom zagrebačke momčadi, podigao je jedanasterac u 17. minuti susreta, kojeg je Henriquez pretvorio u vodstvo domaćih. U kaznenom prostoru Splita pao je Cekici, sudac Batinić pokazao je bez razmišljanja na bijelu točku, no na prvi dojam se činilo kako je penal vrlo sumnjiv. Televizijske snimke kasnije su pokazale da je pad Cekicija bio prenaglašen, a što još gore, mladi igrač Dinama je pri tom slomio ključnu kost.
- Rade je rekao da ga nije dotakao, on je jedan od najpoštenijih momaka koje poznajem, vjerujem mu i za mene to nije penal.
Izgleda da i u Vinkovcima nije vidio, ali ga je čuo
- Rade je rekao da ga nije dotakao, on je jedan od najpoštenijih momaka koje poznajem, vjerujem mu i za mene to nije penal.
Sudac je nakon utakmice rekao da nije vidio penal, nego da je čuo dodir - zaključio je Barbarić.
Izgleda da i u Vinkovcima nije vidio, ali ga je čuo
Guest- Guest
Na današnji dan prije točno 25 godina počelo je prvo nogometno prvenstvo Hrvatske. Otvoreno je utakmicom Dinama i Cibalije (2:0), na početku koje je intonirana Lijepa naša, a u izvještajima je notirano da je sudac Burilo iz Osijeka oštetio svoje Slavonce za čist jedanaesterac u 60. minuti. Prvenstvo je počelo u ratnim okolnostima, dominirali su naslovi 'Artiljerija tuče Šibenik i Skradin', 'Topnički napadi na Nuncijatu i Gruž', a velikosrpska agresija je baš u to vrijeme najžešća bila na području Zadra.
Guest- Guest
United whine...fridrih_niche wrote:Strasno kako je glup ka kurac...jasambrend wrote:Slaviša Zungul... :fpalm: E, aj plesni se...
Gubi se totalno u zadnje vrime, ka James McAvoy u "Split"-u...
Na svako spominjanje Dinama u negativnom kontekstu (sasvim zasluženo), on uredno opali nebulozni spin sa Hajdukom u glavnoj ulozi...
Tuga i susramlje me obuzmu kad vidin na sta ljudi spadnu za dva mrka medvida...
Ma dat cu mu ja 50 kn samo nek se vise ne sramoti...
;)
sitting_bull-
2015-09-28
NAKON što je nastupala na svim drugim kontinentima, osim Antarktike, Hrvatska će 27. svibnja prvi put igrati u Sjevernoj Americi.
http://www.index.hr/sport/clanak/modric-mandzo-i-drustvo-u-svibnju-u-los-angelesu-igraju-protiv-starih-znanaca/953546.aspx
http://www.index.hr/sport/clanak/modric-mandzo-i-drustvo-u-svibnju-u-los-angelesu-igraju-protiv-starih-znanaca/953546.aspx
sat2-
2015-09-28
Na posljednjem testiranju hrvatskih nogometnih sudaca čak 40 posto je palo na ispitu “Pravila nogometne igre”, a Ante Vučemilović nije položio trkačke dionice!
http://www.goal.com/hr/news/7037/prva-hnl/2017/03/01/33172872/je-li-mogu%C4%87e-%C4%8Dak-40-posto-sudaca-hnl-a-palo-na-testu-pravila?ICID=HP_HN_HP_RI_0_3
Nema nikih problema!
http://www.goal.com/hr/news/7037/prva-hnl/2017/03/01/33172872/je-li-mogu%C4%87e-%C4%8Dak-40-posto-sudaca-hnl-a-palo-na-testu-pravila?ICID=HP_HN_HP_RI_0_3
Nema nikih problema!
Guest- Guest
evo citam...opet kriv hajduk...on je taj koji je digao prasinu u medijima oko ovog penala..buni se najvise...a toliko s ene bune oni koji su direktno osteceni rijeka i cibalia...rekoh ja opet ce ovi lizat supak mamicu makar ih ovaj ogolio do koze..a hajduk ce biti opet dezurni pedro....od kad sam ja preporucio hajduku..mani te se mamica,dinama...nema tu kruha..cuvajte zice i gledajte svoja posla,igrajte,stvarajte....ovi se nece okrenuti sigurno protiv glavnog financijera....malo ce rogoboriti dok im mamic opet ne isplati pinku ili posudi/daruje kakve dinamo igrace na lageru..ako se protiv koga treba najvise boritito su oni koji mu drze leđa...kad se njih rijesis rijesio si se i mamica...mos se ti mamica rjesit ali doci ce drugi mamici koje ce opet takvi i slicni gurati za svoju korist
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
E, nisu igrali Dinamo-Cibalija. Al' dobro, bil si još u pelenama pa nemreš to znati, al' onda nemoj sada srati.amper1950 wrote:Otvoreno je utakmicom Dinama i Cibalije (2:0)
Zeko-
2015-08-26
si bio na toj utakmici?....ja sam se bas skinuo iz HV-a...ono 5 mjeseci terena..kad sam se vratio u civilni zivot kao da sam sa neba pao...meni je bila prva utakmica tada hask građanski-hajduk u maximiru..mislim da se igrala ta utakmica u 4 ili 5 mjesecu 1992....ispravi me ako se varam..znam da je bio pun stadion....bio sam na sjeveru...sa torcidom...ono vidio sam dosta faca i dinamovaca i hajdukovaca koje sam susretao na ratistu..no na zalost vise mnoge nisam vidiokoji su ostavili kosti ili zdravlje sirom ratista...a kad gledas u to vrijeme pola godine ili vise prije ove utakmice 1991...sam pohodio sa njiam tekme i dinama i hajduka..tek sam na toj utakmici susreo manjinu...bio sam sretan kao malo dijete...suze su mi krenule...bio je to prvi prvenstveni derbi dinama tada hask gradjanskog i hajduka...ono setao sam zg ulicama sa jednim mojim hajdukovcem iz koprivnice i jednim dinamovcem iz zapruđa...vec tad se vidjelo u navijackom svijetu da nastupaju neki novi klinci...mada smo po godinama bili skoro pa mi klinci ali rat nas je ucvrstio,postarao...vidjelo se da ej jos rat po ulicama ali bilo je puno navijaca a i neki ponos...ne znam meni je ta utakmica bila najbolja u hravtskoj ligi..em prvi derbi em pun stadion u maksimiru em neki naboj..igra je bila tako tako nelosa..ali nije to tad toliko vazno bilo...Zeko wrote:E, nisu igrali Dinamo-Cibalija. Al' dobro, bil si još u pelenama pa nemreš to znati, al' onda nemoj sada srati.amper1950 wrote:Otvoreno je utakmicom Dinama i Cibalije (2:0)
2015-09-08
Istina je da nije igrao Dinamo, nego neki drugi klub. To je bio HAŠ Građanski koji s ovim Dinamom osnovanim kasnije nema nikakve veze
Guest- Guest
....isao sam te 1992 godine na jednu hajdukovu utakmicu u split..mislim da je igrao hajduk-varteks...jesenski dio sezone 1992/93....bas je bilo hladno..dosao ja na busni kolodvor u zagreb na nocni autobus za split..mislim da je isao u ponoc..autoprijevoz imotski...zice duse nema..ja sam hajdukovac...i jos par obicnih putnika..treba se vozit do splita 12 sati i vise..ako ne pucaju cetalji...tad jos nije bio ponton na maslenici..kad ispijam posljednju pivu u konzervi...evo neke trojice prema busu dernjaju se..'varteks..varteks..'..navijaci varteksa..neki klinci 16,17 godina...aj mislim si nece mi bar biti dosadno a vidim da su ponjeli i cuge..piva,vina,tj napravljeni gemist...uslepam se ja njiam oni isto sretni...'glec hajdukovac'...ebem ti iruda putovali smo 16 sati do splita..bas u zadru bila uzbuna za opcu opasnost...srbi poceli granatirati okolicu zadra...tu smo cekali pet sati..dosli taman sat vremena prije pocetka utakmica...sa istom trojkom varteksovaca isao sam nazad..uz to su nam se prikljucila dva hajdukovca iz slavonskog broda i jedan isto iz zagreba
2015-09-08
..no vec sam tada jos te 1992 godine shvatio da mi polako prolazi vrijeme u torcidi..ipak sam ja bio dijete torcide od ¸1987 do 1991...dijete odlazaka na gostovanja u beograd,sarajevo,ljubljanu,novi sad...nezaboravnih dana...te dane mi nikako nije moglo zamijeniti odlasci na 'gostovanja' u varazdin,osijek,sibenik...mada sam isao par puta...dosta moje ekipe se raspalo unutar torcide..kako sam rekao..neki su poginuli,neki su postali invalidi,neki su jednostavno prestali ici na utakmice..ili bar vise redovito nisu dolazili..tako da sam u torcidi izdrzao...mislim na sjeveru i gostovanjima tamo do 1997 godine...onda sam se 'umirovio'..tek sam jos jednom sa torcidom na gostovanju bio 2001 u varazdinu kad je hajduk osvojio naslov cisto zbog atmosfere i dosta je nas starijih islo..i to mi ej bilo poslejdnej gostovanje vise veteransko
2015-09-08
Stari moj neka vise netko zaustavi ovaj mocni stroj
nowitzki-
2014-04-27
Koji kaos. Ko da se ekipa iz "Let iznad kukavičjeg gnijezda" preselila na forum i debatira. Čast izuzecima.
Guest- Guest
hoće sad biti linč po medijima?
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50