Papa Frane uništio međugorski turizam
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Papa Frane uništio međugorski turizam
Triny wrote:Duhovno ste bolesni vi koji padate na te manipulacije.
nisi stigla poslušati, znači da si izmanipulirana vijestima i upisima poput onih s indexa..
Guest- Guest
Ebi ga..cuh da Poupini istrazitelji imaju na raspolaganju najmoderniji haj teh za istragu...no ne zelim se zaletati..cisto me zanima kako bude sve proslo..meni ni iz džepa nit u džep..
Guest- Guest
ljudsku glupost nemere nitko unistit.zaglupljena pucina viruje u svaku glupost ako je samo lipo upakovana.(tzv.zivot vjecni)....
max123- Posts : 2853
2015-10-28
pismejker wrote:cisto me zanima kako bude sve proslo..
Ona prva navodna ukazanja u kojima je sudjelovala hrpa djece će biti priznata kao autentična, a nastavak koji je slijedio posebno u Vickinim afektacijama će biti odbačen. To sam već pokušao objasniti u jednom od prethodnih postova na temi.
Guest- Guest
Pa deboto 90% članaka pronosi sa indexa tako da sam bio poprilično siguran da je opet prenio neko smeće sa tog portala a to automatski znači da to ne treba čitati ni pod opcijom razno.metilda wrote:tre911 wrote:jel ko uopće čita što deboto laprda?
to je članak s indexa provjerila sam u tražilici čim je stavio prvi post a kako index ne čitam, odustala sam i od debota... što pametno može biti na indexu? osim što nam mentalno zagađuje mlade. :roll
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Papa Frane daje amnestiju za pedofile
» Papa Frane ukinio još jedan unosan biznis Crkve
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Frane Lasić postaje tata četvrti put sa 30 godina mlađom beogradskom glumicom
» Papa Frane ukinio još jedan unosan biznis Crkve
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Frane Lasić postaje tata četvrti put sa 30 godina mlađom beogradskom glumicom
Page 4 of 4