ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Papa Frane uništio međugorski turizam

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Papa Frane uništio međugorski turizam - Page 4 Empty Re: Papa Frane uništio međugorski turizam

Post by Guest 22/2/2017, 11:37

Triny wrote:Duhovno ste bolesni vi koji padate na te manipulacije.

nisi stigla poslušati, znači da si izmanipulirana vijestima i upisima poput onih s indexa..

Guest
Guest

Back to top Go down

Papa Frane uništio međugorski turizam - Page 4 Empty Re: Papa Frane uništio međugorski turizam

Post by Guest 22/2/2017, 12:32

Ebi ga..cuh da Poupini istrazitelji imaju na raspolaganju najmoderniji haj teh za istragu...no ne zelim se zaletati..cisto me zanima kako bude sve proslo..meni ni iz džepa nit u džep..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by max123 22/2/2017, 15:12

ljudsku glupost nemere nitko unistit.zaglupljena pucina viruje u svaku glupost ako je samo lipo upakovana.(tzv.zivot vjecni)....
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by Guest 22/2/2017, 15:43

pismejker wrote:cisto me zanima kako bude sve proslo..

Ona prva navodna ukazanja u kojima je sudjelovala hrpa djece će biti priznata kao autentična, a nastavak koji je slijedio posebno u Vickinim afektacijama će biti odbačen. To sam već pokušao objasniti u jednom od prethodnih postova na temi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/2/2017, 22:47

metilda wrote:
tre911 wrote:jel ko uopće čita što deboto laprda?

to je članak s indexa provjerila sam u tražilici čim je stavio prvi post a kako index ne čitam, odustala sam i od debota... što pametno može biti na indexu? osim što nam mentalno zagađuje mlade. :roll
Pa deboto 90% članaka pronosi sa indexa tako da sam bio poprilično siguran da je opet prenio neko smeće sa tog portala a to automatski znači da to ne treba čitati ni pod opcijom razno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics