ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Plenkiju tata pisao maturalni rad uz pomoć Marxa i Kardelja

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Plenkiju tata pisao maturalni rad uz pomoć Marxa i Kardelja - Page 4 Empty Re: Plenkiju tata pisao maturalni rad uz pomoć Marxa i Kardelja

Post by Regoč 20/2/2017, 14:15

asilovski wrote:
Regoč wrote:
asilovski wrote:
Noor wrote:
Regoč wrote:Meni je čudnija tolika razina upućenosti u literaturu, djeluje mi kao da je rad pisala zrelija osoba.
Plagijat :)
c/p uz male pretumbacije rečeničnih sklopova i to je to. I nek se javi onaj tko to nikada nije učinio!!
jbg-a on je oktroirani premijer, ja svoj maturski rad (Brazil kao moderna država) nisam prepisao jer nije bilo potrebe
Samo si kopipejstal? Mislim, modernije metode pa se više ne piše nego tipka?
pa podatke nisam izmišljaoo, već sam navodio iz literature zajedno sa fus notam, navođenjem i dr. sve ono što hadezeovci ne rade
De, zafrkavam se, ne brani se.

Regoč

2015-08-21

Back to top Go down

Plenkiju tata pisao maturalni rad uz pomoć Marxa i Kardelja - Page 4 Empty Re: Plenkiju tata pisao maturalni rad uz pomoć Marxa i Kardelja

Post by Guest 20/2/2017, 14:17

Regoč wrote:
Noor wrote:
Neve wrote:ovo je već presmiješno :^0
čudi me kako nisu nadopisali da je Plenki u 1. osnovne primljen u pionire, nosio je štramplice, kapu sa zvijezdom, crvenu maramu i pjevao Hej Slaveni.. skandal, koji komunjara i izdajnik!

kad se hoće medijski prodavati neke stvari pod bubrege, onda je sve problem.. kod Josipovića je npr. problem bilo to što je bio u JNA, a kod Plenovića je opet problem što nije bio u JNA

nounari i mediji u RH su očito zreli za tretman nekim jačim antipsihoticima :]

baš :D
Zasad su mi fildžani na sigurnom. :)

haha, neka samo ostanu, nikad se ne zna geek
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 20/2/2017, 14:20

Noor wrote:
Regoč wrote:
Noor wrote:
Neve wrote:ovo je već presmiješno :^0
čudi me kako nisu nadopisali da je Plenki u 1. osnovne primljen u pionire, nosio je štramplice, kapu sa zvijezdom, crvenu maramu i pjevao Hej Slaveni.. skandal, koji komunjara i izdajnik!

kad se hoće medijski prodavati neke stvari pod bubrege, onda je sve problem.. kod Josipovića je npr. problem bilo to što je bio u JNA, a kod Plenovića je opet problem što nije bio u JNA

nounari i mediji u RH su očito zreli za tretman nekim jačim antipsihoticima :]

baš :D
Zasad su mi fildžani na sigurnom. :)

haha, neka samo ostanu, nikad se ne zna geek
Dok se vi ne pokefate, ne brinem se.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Kermit 20/2/2017, 14:22

Regoč wrote:
asilovski wrote:
Regoč wrote:
asilovski wrote:
Noor wrote:
Plagijat :)
c/p uz male pretumbacije rečeničnih sklopova i to je to. I nek se javi onaj tko to nikada nije učinio!!
jbg-a on je oktroirani premijer, ja svoj maturski rad (Brazil kao moderna država) nisam prepisao jer nije bilo potrebe
Samo si kopipejstal? Mislim, modernije metode pa se više ne piše nego tipka?
pa podatke nisam izmišljaoo, već sam navodio iz literature zajedno sa fus notam, navođenjem i dr. sve ono što hadezeovci ne rade
De, zafrkavam se, ne brani se.
baš, nego sam se baš sjetio svoga rada, plenki se ne sjeća ničega prije Londona
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by marcellus 20/2/2017, 14:25

jastreb wrote:
asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/index-otkriva-dosli-smo-do-maturalnog-rada-andreja-plenkovica--uzori-mu-bili-marx-i-kardelj/951512.aspx
Marks i Kardelj su ,priznali vi to,ili ne,bili lumeni.

aha ko i ti i plenky

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 20/2/2017, 14:41

Nema, Yuga, Hrvatska ili EU, neki isplivaju na vrh.

Uz stakore i zohare.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/2/2017, 19:25

dijagram wrote:Svi ti silni radovi na temi o samoupravljanju, socijalizmu, kardelju, titu i slicne gluposti samo su pokazatelj jadnog stanja u kojem smo prozivjeli pola stoljeca i za sto danas i sutra imamo  osjecati silne posljedice.
Pljuc.

neće to lako iz glava mnogih... bila ovdje nekidan tema o Tomcu.. jel o Tomcu? (o starosti moja zaboravna :stidise:)  kako se preobratio iz komunista u nacionalista.. pa zbilja je čudo da ljudi progledaju... promijeniti sebe upoznavši se sa činjenicama je pravo čudo.. evo naša Sora naprimjer... da hoda po kostima u Hudoj jami ili po fojbama ta se ne bi mogla promijeniti...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 20/2/2017, 19:32

metilda wrote:
dijagram wrote:Svi ti silni radovi na temi o samoupravljanju, socijalizmu, kardelju, titu i slicne gluposti samo su pokazatelj jadnog stanja u kojem smo prozivjeli pola stoljeca i za sto danas i sutra imamo  osjecati silne posljedice.
Pljuc.

neće to lako iz glava mnogih... bila ovdje nekidan tema o Tomcu.. jel o Tomcu? (o starosti moja zaboravna :stidise:)  kako se preobratio iz komunista u nacionalista.. pa zbilja je čudo da ljudi progledaju... promijeniti sebe upoznavši se sa činjenicama je pravo čudo.. evo naša Sora naprimjer... da hoda po kostima u Hudoj jami ili po fojbama ta se ne bi mogla promijeniti...
Dobro, za pocetak evoluirao je Tomac, i navodno neki lik iz Gornjeg Zvecaja,..il Donjeg, ne znam tocno.
U iducih 25 godina dogodit ce se barem jos par slucajeva preobracanja.
Ide to, ide.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics