Plenkiju tata pisao maturalni rad uz pomoć Marxa i Kardelja
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Plenkiju tata pisao maturalni rad uz pomoć Marxa i Kardelja
De, zafrkavam se, ne brani se.asilovski wrote:pa podatke nisam izmišljaoo, već sam navodio iz literature zajedno sa fus notam, navođenjem i dr. sve ono što hadezeovci ne radeRegoč wrote:Samo si kopipejstal? Mislim, modernije metode pa se više ne piše nego tipka?asilovski wrote:jbg-a on je oktroirani premijer, ja svoj maturski rad (Brazil kao moderna država) nisam prepisao jer nije bilo potrebeNoor wrote:Plagijat :)Regoč wrote:Meni je čudnija tolika razina upućenosti u literaturu, djeluje mi kao da je rad pisala zrelija osoba.
c/p uz male pretumbacije rečeničnih sklopova i to je to. I nek se javi onaj tko to nikada nije učinio!!
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Regoč wrote:Zasad su mi fildžani na sigurnom.Noor wrote:Neve wrote:ovo je već presmiješno
čudi me kako nisu nadopisali da je Plenki u 1. osnovne primljen u pionire, nosio je štramplice, kapu sa zvijezdom, crvenu maramu i pjevao Hej Slaveni.. skandal, koji komunjara i izdajnik!
kad se hoće medijski prodavati neke stvari pod bubrege, onda je sve problem.. kod Josipovića je npr. problem bilo to što je bio u JNA, a kod Plenovića je opet problem što nije bio u JNA
nounari i mediji u RH su očito zreli za tretman nekim jačim antipsihoticima
baš
haha, neka samo ostanu, nikad se ne zna
Guest- Guest
Dok se vi ne pokefate, ne brinem se.Noor wrote:Regoč wrote:Zasad su mi fildžani na sigurnom.Noor wrote:Neve wrote:ovo je već presmiješno
čudi me kako nisu nadopisali da je Plenki u 1. osnovne primljen u pionire, nosio je štramplice, kapu sa zvijezdom, crvenu maramu i pjevao Hej Slaveni.. skandal, koji komunjara i izdajnik!
kad se hoće medijski prodavati neke stvari pod bubrege, onda je sve problem.. kod Josipovića je npr. problem bilo to što je bio u JNA, a kod Plenovića je opet problem što nije bio u JNA
nounari i mediji u RH su očito zreli za tretman nekim jačim antipsihoticima
baš
haha, neka samo ostanu, nikad se ne zna
baš, nego sam se baš sjetio svoga rada, plenki se ne sjeća ničega prije LondonaRegoč wrote:De, zafrkavam se, ne brani se.asilovski wrote:pa podatke nisam izmišljaoo, već sam navodio iz literature zajedno sa fus notam, navođenjem i dr. sve ono što hadezeovci ne radeRegoč wrote:Samo si kopipejstal? Mislim, modernije metode pa se više ne piše nego tipka?asilovski wrote:jbg-a on je oktroirani premijer, ja svoj maturski rad (Brazil kao moderna država) nisam prepisao jer nije bilo potrebeNoor wrote:
Plagijat :)
c/p uz male pretumbacije rečeničnih sklopova i to je to. I nek se javi onaj tko to nikada nije učinio!!
Kermit-
2014-04-17
jastreb wrote:Marks i Kardelj su ,priznali vi to,ili ne,bili lumeni.asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/index-otkriva-dosli-smo-do-maturalnog-rada-andreja-plenkovica--uzori-mu-bili-marx-i-kardelj/951512.aspx
aha ko i ti i plenky
Nema, Yuga, Hrvatska ili EU, neki isplivaju na vrh.
Uz stakore i zohare.
Uz stakore i zohare.
Guest- Guest
dijagram wrote:Svi ti silni radovi na temi o samoupravljanju, socijalizmu, kardelju, titu i slicne gluposti samo su pokazatelj jadnog stanja u kojem smo prozivjeli pola stoljeca i za sto danas i sutra imamo osjecati silne posljedice.
Pljuc.
neće to lako iz glava mnogih... bila ovdje nekidan tema o Tomcu.. jel o Tomcu? (o starosti moja zaboravna :stidise:) kako se preobratio iz komunista u nacionalista.. pa zbilja je čudo da ljudi progledaju... promijeniti sebe upoznavši se sa činjenicama je pravo čudo.. evo naša Sora naprimjer... da hoda po kostima u Hudoj jami ili po fojbama ta se ne bi mogla promijeniti...
Guest- Guest
Dobro, za pocetak evoluirao je Tomac, i navodno neki lik iz Gornjeg Zvecaja,..il Donjeg, ne znam tocno.metilda wrote:dijagram wrote:Svi ti silni radovi na temi o samoupravljanju, socijalizmu, kardelju, titu i slicne gluposti samo su pokazatelj jadnog stanja u kojem smo prozivjeli pola stoljeca i za sto danas i sutra imamo osjecati silne posljedice.
Pljuc.
neće to lako iz glava mnogih... bila ovdje nekidan tema o Tomcu.. jel o Tomcu? (o starosti moja zaboravna :stidise:) kako se preobratio iz komunista u nacionalista.. pa zbilja je čudo da ljudi progledaju... promijeniti sebe upoznavši se sa činjenicama je pravo čudo.. evo naša Sora naprimjer... da hoda po kostima u Hudoj jami ili po fojbama ta se ne bi mogla promijeniti...
U iducih 25 godina dogodit ce se barem jos par slucajeva preobracanja.
Ide to, ide.
dijagram-
2015-08-09
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ČITAVA OBITELJ PROMIJENILA SPOL Mama postala tata, tata mama, kći sin, a sin kći
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» 200 godina od rođenja Karla Marxa
» Zašto studenti traže povratak Platona, Marxa i Sv. Augustina!
» Kip Karla Marxa krasit će trg ispred njegove rodne kuće u Trieru
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» 200 godina od rođenja Karla Marxa
» Zašto studenti traže povratak Platona, Marxa i Sv. Augustina!
» Kip Karla Marxa krasit će trg ispred njegove rodne kuće u Trieru
Page 4 of 4