Plenkiju tata pisao maturalni rad uz pomoć Marxa i Kardelja
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Plenkiju tata pisao maturalni rad uz pomoć Marxa i Kardelja
To je logika funkcioniranja sustava. Zar ti svoje diete ne bi preporučila svomu prijatelju? Recimo, diete ti završi građevinu, prijatelj ti je direktor građevinske firme pa "de, frende, mala traži posao, imal šta?".summer*wine wrote:meni je problem, jer mi je gadljivo..uvijek je bio povlasten..ima takve 'djece' u svim strankama.Regoč wrote:Nije problem ni knjižica, imal je pravoga čovjeka na pravom mjestu. Problem je Imbecilexovo iščuđavanje nad tim. Baš me zanima što su ti vrli novinari pisali u svojim maturnim radovima, ako su ih uopće pisali.
To je stvarni problem.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
To se tada nosilo, nije mogal pisati o Drugom vatikanskom koncilu ili Chicaškoj školi. Kao što ti ni danas nitko ne bi prihvatil rad koji pozitivno govori o Sjevernoj Koreji.dijagram wrote:Svi ti silni radovi na temi o samoupravljanju, socijalizmu, kardelju, titu i slicne gluposti samo su pokazatelj jadnog stanja u kojem smo prozivjeli pola stoljeca i za sto danas i sutra imamo osjecati silne posljedice.
Pljuc.
Neve wrote:ovo je već presmiješno
čudi me kako nisu nadopisali da je Plenki u 1. osnovne primljen u pionire, nosio je štramplice, kapu sa zvijezdom, crvenu maramu i pjevao Hej Slaveni.. skandal, koji komunjara i izdajnik!
kad se hoće medijski prodavati neke stvari pod bubrege, onda je sve problem.. kod Josipovića je npr. problem bilo to što je bio u JNA, a kod Plenovića je opet problem što nije bio u JNA
nounari i mediji u RH su očito zreli za tretman nekim jačim antipsihoticima
gle za josipovića je to OK ,jer Josipović je dobio glasove ljevice, a "domoljubi" su ga napadali radi toga..Neve wrote:ovo je već presmiješno
čudi me kako nisu nadopisali da je Plenki u 1. osnovne primljen u pionire, nosio je štramplice, kapu sa zvijezdom, crvenu maramu i pjevao Hej Slaveni.. skandal, koji komunjara i izdajnik!
kad se hoće medijski prodavati neke stvari pod bubrege, onda je sve problem.. kod Josipovića je npr. problem bilo to što je bio u JNA, a kod Plenovića je opet problem što nije bio u JNA
međutim domoljub Plenković je djete boljševika, mama lekarka mu riješila anemiju minor da izbjegne JNA vojni rok i rat u RH, i usput je veličao boljšeizam.
Plenković je u krivoj stranici.. ili nije.
Zato i govorim cijelo vrijeme da u RH ne postoji desnica, .. sada na zapadu postoji Alt Right Desnica, čak i desnica Donalda Regana i Marget Tačer je bye bye, a kod nas su boljševici na vlasti cijelo vrijeme
Kod nas ne postoji neka čista desnica tipa USA republikanske stranke ili USA libertarijanske stranke,.. . šteta
Guest- Guest
toliko lijepih tema u svakom predmetu, a ekipa baš na samoupravni socijalizam...
moj maturalni rad: detekcija i djelovanje radioaktivnog zračenja
moj maturalni rad: detekcija i djelovanje radioaktivnog zračenja
ja se iskreno i nesićan, pošto sam bio strukovna škola, imao sam neki strukovni kurac, nešto dosadno :D
zato diplomski znam da me se probudi u 3 ujutro mrtav pijan, to mi jedna od rijetkih petica na faksu :D
zato diplomski znam da me se probudi u 3 ujutro mrtav pijan, to mi jedna od rijetkih petica na faksu :D
Guest- Guest
a sjećam se i diplomskog...djelovanje seizmike na gabionski zid...
Roy_Bean wrote:a sjećam se i diplomskog...djelovanje seizmike na gabionski zid...
meni je veznao tipa kako demografska kretanja, resursi, ekonomski tokovi utječu na stabilnost nekih zemalja u razvoju ;:D naravno neću reći full ime diplomskog, ali ugl profe su bile oduševljene, dobija 5icu..držali me 45min umjesto standardnih 15min.. čak i oni štreberi koji su imali petice na faksu, dobijali trice i četvorke, kod mene obrnuto dobio diplomski 5
Guest- Guest
ne radi se o tome. To je preporuka koja u pravnim drzavama ima tezinu i posljedice: Ti svojim imenom ze ljudskim i profesionalnim renomeom jamcis za nekoga.Regoč wrote:To je logika funkcioniranja sustava. Zar ti svoje diete ne bi preporučila svomu prijatelju? Recimo, diete ti završi građevinu, prijatelj ti je direktor građevinske firme pa "de, frende, mala traži posao, imal šta?".summer*wine wrote:meni je problem, jer mi je gadljivo..uvijek je bio povlasten..ima takve 'djece' u svim strankama.Regoč wrote:Nije problem ni knjižica, imal je pravoga čovjeka na pravom mjestu. Problem je Imbecilexovo iščuđavanje nad tim. Baš me zanima što su ti vrli novinari pisali u svojim maturnim radovima, ako su ih uopće pisali.
To je stvarni problem.
Nepotizam je nesto drugo.
A, kad on postane jedan od pokretackih poluga drustva, to je vec tragedija.
2014-04-12
zašto nećeš reći naslov?
zašto da ljudi googlaju itd, ako ti je od faksa diplomski mislim da ti mogu izgooglati puno toga :DRoy_Bean wrote:zašto nećeš reći naslov?
.. ipak je ovo javni forum, iako doduše iman pola foruma na facebook friend listi
Guest- Guest
Neve wrote:ovo je već presmiješno
baš
Guest- Guest
Roy_Bean wrote:a sjećam se i diplomskog...djelovanje seizmike na gabionski zid...
ja maturalni rad nisam radila, jer sam kao odlikašica bila oslobođena mature
a tema na diplomskom mi je bila jednocijevni sistem grijanja u stambenoj zgradi s 24 stana...
Guest- Guest
I to je bog i bogme istina.jastreb wrote:Marks i Kardelj su ,priznali vi to,ili ne,bili lumeni.asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/index-otkriva-dosli-smo-do-maturalnog-rada-andreja-plenkovica--uzori-mu-bili-marx-i-kardelj/951512.aspx
Pa, ajd ovako. Ti si doministrica kulture za izdavaštvo, diete ti napiše izvrstan maturni rad, poznaš direktora u Algoritmu pa "de, frende...". Jasno mi je što govoriš, nepotizam je nesporan, ali samo je iskoristil svoju poziciju. Kao kolega koji se zaposlil u klasičnoj gimnaziji budući da je imal preporuku svoga župnika, a kolegica nije dobila posao jer ju nije imala. Oboje imaju struku, da ne bude zabune, samo je jedno imalo bolju polaznu poziciju.summer*wine wrote:ne radi se o tome. To je preporuka koja u pravnim drzavama ima tezinu i posljedice: Ti svojim imenom ze ljudskim i profesionalnim renomeom jamcis za nekoga.Regoč wrote:To je logika funkcioniranja sustava. Zar ti svoje diete ne bi preporučila svomu prijatelju? Recimo, diete ti završi građevinu, prijatelj ti je direktor građevinske firme pa "de, frende, mala traži posao, imal šta?".summer*wine wrote:meni je problem, jer mi je gadljivo..uvijek je bio povlasten..ima takve 'djece' u svim strankama.Regoč wrote:Nije problem ni knjižica, imal je pravoga čovjeka na pravom mjestu. Problem je Imbecilexovo iščuđavanje nad tim. Baš me zanima što su ti vrli novinari pisali u svojim maturnim radovima, ako su ih uopće pisali.
To je stvarni problem.
Nepotizam je nesto drugo.
A, kad on postane jedan od pokretackih poluga drustva, to je vec tragedija.
Štreberice!Noor wrote:Roy_Bean wrote:a sjećam se i diplomskog...djelovanje seizmike na gabionski zid...
E, da si pisala za 12 stanovah moglo se prijeniti u mojoj.Noor wrote:a tema na diplomskom mi je bila jednocijevni sistem grijanja u stambenoj zgradi s 24 stana...
Zasad su mi fildžani na sigurnom.Noor wrote:Neve wrote:ovo je već presmiješno
baš
i hitler i pavelić i milošević i čiča dražaprovocator wrote:I to je bog i bogme istina.jastreb wrote:Marks i Kardelj su ,priznali vi to,ili ne,bili lumeni.asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/index-otkriva-dosli-smo-do-maturalnog-rada-andreja-plenkovica--uzori-mu-bili-marx-i-kardelj/951512.aspx
Guest- Guest
Regoč wrote:Štreberice!Noor wrote:Roy_Bean wrote:a sjećam se i diplomskog...djelovanje seizmike na gabionski zid...
ni dana to nisam bila, teški kampanjac, ali nije bilo teško zapeti kad je trebalo
Guest- Guest
pa podatke nisam izmišljaoo, već sam navodio iz literature zajedno sa fus notam, navođenjem i dr. sve ono što hadezeovci ne radeRegoč wrote:Samo si kopipejstal? Mislim, modernije metode pa se više ne piše nego tipka?asilovski wrote:jbg-a on je oktroirani premijer, ja svoj maturski rad (Brazil kao moderna država) nisam prepisao jer nije bilo potrebeNoor wrote:Plagijat :)Regoč wrote:Meni je čudnija tolika razina upućenosti u literaturu, djeluje mi kao da je rad pisala zrelija osoba.
c/p uz male pretumbacije rečeničnih sklopova i to je to. I nek se javi onaj tko to nikada nije učinio!!
Kermit-
2014-04-17
De, zafrkavam se, ne brani se.asilovski wrote:pa podatke nisam izmišljaoo, već sam navodio iz literature zajedno sa fus notam, navođenjem i dr. sve ono što hadezeovci ne radeRegoč wrote:Samo si kopipejstal? Mislim, modernije metode pa se više ne piše nego tipka?asilovski wrote:jbg-a on je oktroirani premijer, ja svoj maturski rad (Brazil kao moderna država) nisam prepisao jer nije bilo potrebeNoor wrote:Plagijat :)Regoč wrote:Meni je čudnija tolika razina upućenosti u literaturu, djeluje mi kao da je rad pisala zrelija osoba.
c/p uz male pretumbacije rečeničnih sklopova i to je to. I nek se javi onaj tko to nikada nije učinio!!
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ČITAVA OBITELJ PROMIJENILA SPOL Mama postala tata, tata mama, kći sin, a sin kći
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» 200 godina od rođenja Karla Marxa
» Zašto studenti traže povratak Platona, Marxa i Sv. Augustina!
» Kip Karla Marxa krasit će trg ispred njegove rodne kuće u Trieru
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» 200 godina od rođenja Karla Marxa
» Zašto studenti traže povratak Platona, Marxa i Sv. Augustina!
» Kip Karla Marxa krasit će trg ispred njegove rodne kuće u Trieru
Page 3 of 4