Plenkiju tata pisao maturalni rad uz pomoć Marxa i Kardelja
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Plenkiju tata pisao maturalni rad uz pomoć Marxa i Kardelja
Marks i Kardelj su ,priznali vi to,ili ne,bili lumeni.asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/index-otkriva-dosli-smo-do-maturalnog-rada-andreja-plenkovica--uzori-mu-bili-marx-i-kardelj/951512.aspx
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nista cudno..jedan svabo jedan janez...jastreb wrote:Marks i Kardelj su ,priznali vi to,ili ne,bili lumeni.asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/index-otkriva-dosli-smo-do-maturalnog-rada-andreja-plenkovica--uzori-mu-bili-marx-i-kardelj/951512.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tata komunikolog i gl. urednik lista Komunist, pa to je očito, kao i izbor teme, štampanje rada i dr., kao i odlazak u London 1991.g.Regoč wrote:Meni je čudnija tolika razina upućenosti u literaturu, djeluje mi kao da je rad pisala zrelija osoba.
Kermit-
2014-04-17
....potvrdio i krpina:los izbor....lose kadroviranje u hdz-u zadnjih 12 godinaasilovski wrote:Tata komunikolog i gl. urednik lista Komunist, pa to je očito, kao i izbor teme, štampanje rada i dr., kao i odlazak u London 1991.g.Regoč wrote:Meni je čudnija tolika razina upućenosti u literaturu, djeluje mi kao da je rad pisala zrelija osoba.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jbg-a on je oktroirani premijer, ja svoj maturski rad (Brazil kao moderna država) nisam prepisao jer nije bilo potrebeNoor wrote:Plagijat :)Regoč wrote:Meni je čudnija tolika razina upućenosti u literaturu, djeluje mi kao da je rad pisala zrelija osoba.
c/p uz male pretumbacije rečeničnih sklopova i to je to. I nek se javi onaj tko to nikada nije učinio!!
Kermit-
2014-04-17
Ma ne, nije valjda? Ja sam svoj komentar napisal iz čiste zlobe i zavisti, a ti sad kažeš da moj jal zapravo nije jal nego istina? Ideš!asilovski wrote:Tata komunikolog i gl. urednik lista Komunist, pa to je očito, kao i izbor teme, štampanje rada i dr., kao i odlazak u London 1991.g.Regoč wrote:Meni je čudnija tolika razina upućenosti u literaturu, djeluje mi kao da je rad pisala zrelija osoba.
Samo si kopipejstal? Mislim, modernije metode pa se više ne piše nego tipka?asilovski wrote:jbg-a on je oktroirani premijer, ja svoj maturski rad (Brazil kao moderna država) nisam prepisao jer nije bilo potrebeNoor wrote:Plagijat :)Regoč wrote:Meni je čudnija tolika razina upućenosti u literaturu, djeluje mi kao da je rad pisala zrelija osoba.
c/p uz male pretumbacije rečeničnih sklopova i to je to. I nek se javi onaj tko to nikada nije učinio!!
smiješni ste.. i ja sam napisala maturski rad o samoupravnom socijalizmu.. išla sam linijom manjeg otpora.. normalno za jednog srednjoškolca koji se izvlači kako najbolje može.. koji ste vi licemjeri...
Guest- Guest
Deder imenuj, nismo svi graknuli, štoviše, ja sam izbor teme opravdal, kao i današnje stavove.metilda wrote:smiješni ste.. i ja sam napisala maturski rad o samoupravnom socijalizmu.. išla sam linijom manjeg otpora.. normalno za jednog srednjoškolca koji se izvlači kako najbolje može.. koji ste vi licemjeri...
asilovski wrote:jbg-a on je oktroirani premijer, ja svoj maturski rad (Brazil kao moderna država) nisam prepisao jer nije bilo potrebeNoor wrote:Plagijat :)Regoč wrote:Meni je čudnija tolika razina upućenosti u literaturu, djeluje mi kao da je rad pisala zrelija osoba.
dobro, ti si sve iz glave, ali korištenja razne literature nije nedopušteno, dapače...čitanje i korištenje stručne literature nužan je preduvjet daljnjega samostalnoga rada.
na kraju maturalnog, pa i svakog drugog rada, iza zaključka navedeš popis korištene literature i članaka, na način predviđen uputama.
pri tome, da ne bi bilo zabune, ne branim nikoga i ne opravdavam c/p, jer to nije dozvoljeno. ali, literaturu i objavljene članke, uz njihovo navođenje, možeš i smiješ slobodno interpretirati svojim riječima.
Guest- Guest
Nije problem rad, svi su tada to pisali. Problem je ta knjizica poslije.
2014-04-12
moras navesti izvore, a pozeljno je koristenje sto vise izvora.Noor wrote:asilovski wrote:jbg-a on je oktroirani premijer, ja svoj maturski rad (Brazil kao moderna država) nisam prepisao jer nije bilo potrebeNoor wrote:Plagijat :)Regoč wrote:Meni je čudnija tolika razina upućenosti u literaturu, djeluje mi kao da je rad pisala zrelija osoba.
dobro, ti si sve iz glave, ali korištenja razne literature nije nedopušteno, dapače...čitanje i korištenje stručne literature nužan je preduvjet daljnjega samostalnoga rada.
na kraju maturalnog, pa i svakog drugog rada, iza zaključka navedeš popis korištene literature i članaka, na način predviđen uputama.
pri tome, da ne bi bilo zabune, ne branim nikoga i ne opravdavam c/p, jer to nije dozvoljeno. ali, literaturu i objavljene članke, uz njihovo navođenje, možeš i smiješ slobodno interpretirati svojim riječima.
Radi se o diplomskom radu studenta. On studira, a ne uci napamet. Istrazuje, uspoređuje, evaluira.
A, postoje i fusnote.
Tako da se slazem.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Nije problem ni knjižica, imal je pravoga čovjeka na pravom mjestu. Problem je Imbecilexovo iščuđavanje nad tim. Baš me zanima što su ti vrli novinari pisali u svojim maturnim radovima, ako su ih uopće pisali.
summer*wine wrote:moras navesti izvore, a pozeljno je koristenje sto vise izvora.Noor wrote:asilovski wrote:jbg-a on je oktroirani premijer, ja svoj maturski rad (Brazil kao moderna država) nisam prepisao jer nije bilo potrebeNoor wrote:Plagijat :)Regoč wrote:Meni je čudnija tolika razina upućenosti u literaturu, djeluje mi kao da je rad pisala zrelija osoba.
Radi se o diplomskom radu studenta. On studira, a ne uci napamet. Istrazuje, uspoređuje, evaluira.
A, postoje i fusnote.
Tako da se slazem.
da, napisala sam to :)
Guest- Guest
Svi ti silni radovi na temi o samoupravljanju, socijalizmu, kardelju, titu i slicne gluposti samo su pokazatelj jadnog stanja u kojem smo prozivjeli pola stoljeca i za sto danas i sutra imamo osjecati silne posljedice.
Pljuc.
Pljuc.
dijagram-
2015-08-09
meni je problem, jer mi je gadljivo..uvijek je bio povlasten..ima takve 'djece' u svim strankama.Regoč wrote:Nije problem ni knjižica, imal je pravoga čovjeka na pravom mjestu. Problem je Imbecilexovo iščuđavanje nad tim. Baš me zanima što su ti vrli novinari pisali u svojim maturnim radovima, ako su ih uopće pisali.
To je stvarni problem.
Last edited by summer*wine on 20/2/2017, 12:22; edited 1 time in total
2014-04-12
naravno.dijagram wrote:Svi ti silni radovi na temi o samoupravljanju, socijalizmu, kardelju, titu i slicne gluposti samo su pokazatelj jadnog stanja u kojem smo prozivjeli pola stoljeca i za sto danas i sutra imamo osjecati silne posljedice.
Pljuc.
2014-04-12
Regoč wrote:Deder imenuj, nismo svi graknuli, štoviše, ja sam izbor teme opravdal, kao i današnje stavove.metilda wrote:smiješni ste.. i ja sam napisala maturski rad o samoupravnom socijalizmu.. išla sam linijom manjeg otpora.. normalno za jednog srednjoškolca koji se izvlači kako najbolje može.. koji ste vi licemjeri...
joj ne mogu.. nisam čitala topic od početka...niti se mogu sjetiti svoje teme, davno je to bilo ali znam da se bavila samoupravnim socijalizmom :stidise:
Guest- Guest
nisu mi trebali vaši maturalni radovi da znam da većina vas su i dalje socijalistički nabrijani
Guest- Guest
ovo je već presmiješno
čudi me kako nisu nadopisali da je Plenki u 1. osnovne primljen u pionire, nosio je štramplice, kapu sa zvijezdom, crvenu maramu i pjevao Hej Slaveni.. skandal, koji komunjara i izdajnik!
kad se hoće medijski prodavati neke stvari pod bubrege, onda je sve problem.. kod Josipovića je npr. problem bilo to što je bio u JNA, a kod Plenovića je opet problem što nije bio u JNA
nounari i mediji u RH su očito zreli za tretman nekim jačim antipsihoticima
čudi me kako nisu nadopisali da je Plenki u 1. osnovne primljen u pionire, nosio je štramplice, kapu sa zvijezdom, crvenu maramu i pjevao Hej Slaveni.. skandal, koji komunjara i izdajnik!
kad se hoće medijski prodavati neke stvari pod bubrege, onda je sve problem.. kod Josipovića je npr. problem bilo to što je bio u JNA, a kod Plenovića je opet problem što nije bio u JNA
nounari i mediji u RH su očito zreli za tretman nekim jačim antipsihoticima
neva- Posts : 4367
2014-04-12
To je logika funkcioniranja sustava. Zar ti svoje diete ne bi preporučila svomu prijatelju? Recimo, diete ti završi građevinu, prijatelj ti je direktor građevinske firme pa "de, frende, mala traži posao, imal šta?".summer*wine wrote:meni je problem, jer mi je gadljivo..uvijek je bio povlasten..ima takve 'djece' u svim strankama.Regoč wrote:Nije problem ni knjižica, imal je pravoga čovjeka na pravom mjestu. Problem je Imbecilexovo iščuđavanje nad tim. Baš me zanima što su ti vrli novinari pisali u svojim maturnim radovima, ako su ih uopće pisali.
To je stvarni problem.
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ČITAVA OBITELJ PROMIJENILA SPOL Mama postala tata, tata mama, kći sin, a sin kći
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» 200 godina od rođenja Karla Marxa
» Zašto studenti traže povratak Platona, Marxa i Sv. Augustina!
» Kip Karla Marxa krasit će trg ispred njegove rodne kuće u Trieru
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» 200 godina od rođenja Karla Marxa
» Zašto studenti traže povratak Platona, Marxa i Sv. Augustina!
» Kip Karla Marxa krasit će trg ispred njegove rodne kuće u Trieru
Page 2 of 4