Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Kakvi izbori bize dragi, da se mr hankey iz south parka kandidira za sdp pobjedio bi tu nazalost
Kakvi izbori kakvebpicke materine ti pricas
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
fridrih_niche wrote:Kaže mi jedan lik (koji je u dobre sa Savjetnikom) da je HDZ naredija Maminju da ovo prvenstvo mora prepustit Rijeci...
Jer su ka izbori i te šeme...
A onda od iduće godine sve po starom...
Jos mi kaže da ce Dinamo danas kiksat, lol...
Gasi balun, gasi sve!
;)
Pocelo je opet ...pouzdani izvori nam govore da neprijatelj nikad ne spava ..duhovi mocvare se bude
Poklonilo vam ligu, Dirce...nowitzki wrote:Odi spavat molim te, sta ti nije isto reko pred 10 ili 20 kola?fridrih_niche wrote:Kaže mi jedan lik (koji je u dobre sa Savjetnikom) da je HDZ naredija Maminju da ovo prvenstvo mora prepustit Rijeci...
Gasi balun, gasi sve!
;)
Odi spavat i izlogiraj se sa foruma
Reko sam ti da ces srat da je mamic pustio, ako se desi ovakva situacija, reko si da nista od toga
Budi covjek i odlogiraj se, tj pati jos malo pa se odlogiraj
Ne moraš mi virovat, živi u iluziji...
A reka san ti kad cu se odlogirat...
;)
Guest- Guest
nowitzki wrote:Kakvi izbori bize dragi, da se mr hankey iz south parka kandidira za sdp pobjedio bi tu nazalost
Zar je to cudno ? U rijeci su hrvati manjina ^^
Ja se ne sprdan, napisa san sta mi je covik reka...Ziil Los Dii ! wrote:fridrih_niche wrote:Kaže mi jedan lik (koji je u dobre sa Savjetnikom) da je HDZ naredija Maminju da ovo prvenstvo mora prepustit Rijeci...
Gasi balun, gasi sve!
;)
Pocelo je opet ...pouzdani izvori nam govore da neprijatelj nikad ne spava ..duhovi mocvare se bude
A lik nije bilo ko...
;)
Guest- Guest
i ja sam znao da će dinamo kiksat jer igra za kurac a slaven je zajebana ekipa, bilo je za očekivat
skripar-
2015-08-09
ZMfridrih_niche wrote:Ja se ne sprdan, napisa san sta mi je covik reka...Ziil Los Dii ! wrote:fridrih_niche wrote:Kaže mi jedan lik (koji je u dobre sa Savjetnikom) da je HDZ naredija Maminju da ovo prvenstvo mora prepustit Rijeci...
Gasi balun, gasi sve!
;)
A lik nije bilo ko...
;)
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
To san ti i ja moga reci ..i bilo bi tako...jednom u dekadi se dinamo zajebe ...nece se ponoviti 2x s obzirom na financijsku i logisticku (pripo)mocfridrih_niche wrote:Ja se ne sprdan, napisa san sta mi je covik reka...Ziil Los Dii ! wrote:fridrih_niche wrote:Kaže mi jedan lik (koji je u dobre sa Savjetnikom) da je HDZ naredija Maminju da ovo prvenstvo mora prepustit Rijeci...
Gasi balun, gasi sve!
;)
A lik nije bilo ko...
;)
Kupuju gandju od istog dilerajalnirajko wrote:ZMfridrih_niche wrote:Ja se ne sprdan, napisa san sta mi je covik reka...Ziil Los Dii ! wrote:fridrih_niche wrote:Kaže mi jedan lik (koji je u dobre sa Savjetnikom) da je HDZ naredija Maminju da ovo prvenstvo mora prepustit Rijeci...
Gasi balun, gasi sve!
;)
A lik nije bilo ko...
;)
dobra dobraZiil Los Dii ! wrote:Kupuju gandju od istog dilerajalnirajko wrote:ZMfridrih_niche wrote:Ja se ne sprdan, napisa san sta mi je covik reka...Ziil Los Dii ! wrote:fridrih_niche wrote:Kaže mi jedan lik (koji je u dobre sa Savjetnikom) da je HDZ naredija Maminju da ovo prvenstvo mora prepustit Rijeci...
Gasi balun, gasi sve!
;)
A lik nije bilo ko...
;)
2015-08-19
Njegov dobar prijatelj iz Du...jalnirajko wrote:ZMfridrih_niche wrote:Ja se ne sprdan, napisa san sta mi je covik reka...Ziil Los Dii ! wrote:fridrih_niche wrote:Kaže mi jedan lik (koji je u dobre sa Savjetnikom) da je HDZ naredija Maminju da ovo prvenstvo mora prepustit Rijeci...
Gasi balun, gasi sve!
;)
A lik nije bilo ko...
;)
;)
Guest- Guest
Rijeka nakon ovog poklona vise neće ni postojat...Ziil Los Dii ! wrote:To san ti i ja moga reci ..i bilo bi tako...jednom u dekadi se dinamo zajebe ...nece se ponoviti 2x s obzirom na financijsku i logisticku (pripo)mocfridrih_niche wrote:Ja se ne sprdan, napisa san sta mi je covik reka...Ziil Los Dii ! wrote:fridrih_niche wrote:Kaže mi jedan lik (koji je u dobre sa Savjetnikom) da je HDZ naredija Maminju da ovo prvenstvo mora prepustit Rijeci...
Gasi balun, gasi sve!
;)
A lik nije bilo ko...
;)
;)
Guest- Guest
ali mali kurvicki ne vjeruje u tofridrih_niche wrote:
Rijeka nakon ovog poklona vise neće ni postojat...
;)
2015-08-19
Ni krivi ni dužni, šta ću ti objašnjavati.nowitzki wrote:Ajde pojasni mi malo ovo molim te mada imamo mi jos do naslova igratamper1950 wrote:
Rijeka ni kriva ni dužna prvak
Nego,jesi svjestan da sad sljedi pad?
Guest- Guest
pustite klošara da uživa u prvom trofeju života, ako izuzmemo sve pokradeno od strane loreala to je čak i njemu jasno
End- Posts : 21177
2015-08-25
znači kurvicki malen hoda pod zvijezdamafridrih_niche wrote:Ne viruje on u puno toga...
:D
Al neka se sad malo veseli...
<3
2015-08-19
Kitu u ritu? :)jalnirajko wrote:znači kurvicki malen hoda pod zvijezdamafridrih_niche wrote:Ne viruje on u puno toga...
<3
nowitzki-
2014-04-27
to kevu pitajnowitzki wrote:Kitu u ritu? :)jalnirajko wrote:znači kurvicki malen hoda pod zvijezdamafridrih_niche wrote:Ne viruje on u puno toga...
<3
2015-08-19
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50