Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
nowitzki wrote:Zanimljiv je lik, drzi gledanost stadionu,da njega nema ko bi gledao to?sitting_bull wrote:blejičić mora nešto blejati...nowitzki wrote:Kaze jelicic da je bolje sudacka komisija pripremila dinamo za derbi nego petev :)
Pogotovo jer mozes sve sazetke i puno vise njih pogledat sazetak na youtube i to odmah nakon zavrsetka utakmice
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
nowitzki wrote:Takticka magija carilla, svaki napad duga lopta na futaca i nadat se najboljem, kao protiv rijeke
sat2-
2015-09-28
Dovoljno dobro za dinamasat2 wrote:nowitzki wrote:Takticka magija carilla, svaki napad duga lopta na futaca i nadat se najboljem, kao protiv rijeke
Sramota bas sramota
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ja bih baš ostavio Peteva, a ove bih zamijenio sa Dinamom II ... do kraja prvenstva! Ne mogu igrači birati trenera!Vincent Vega wrote:Koji jad od igre.
sat2-
2015-09-28
Malo toga treba za Dinama ....Ziil Los Dii ! wrote:Dovoljno dobro za dinamasat2 wrote:nowitzki wrote:Takticka magija carilla, svaki napad duga lopta na futaca i nadat se najboljem, kao protiv rijeke
sat2-
2015-09-28
nowitzki wrote:Jucer sam pogledao stadion i sazetak, pa hajduk je spasio stipica, na 0-0 je imao jedno 3-4 obrand, kasnije jos duplo toliko + one soudanijeve skarice koje su se odbile pol metra od gol linije
Citajuci medijske naslove i komentare po internetu mislio sam da ih je hajduk nadigrao
Prema Instatu Stipica je ima točna dodavanja 29/37, skinija 11/12 centaršuteva na koje je izašao i ima ukupno 7 obrana. Mimo onog 1 na 1 sa Soudanijem na početku 2. poluvremena, koja to točno od preostalih 6 obrana ne spada u obični golmanski dan u uredu? Ako nije problem.
Ovi Carillo meni pari teški rollercoaster, nakon Keka na Poljudu taktički nadmudri i ovog Peteva na Maksimiru ali onda flopne na malim utakmicama. Hajduk je prekjučer odigrao lošu utakmicu, u 2. poluvremenu čak jako lošu ali čovik je samo prilagodija sustav i igru igračima koje ima. Nije ka ona tvrdoglava mazga Tudor koji je napada svugdi i svakoga pa podojia nekoliko epskih poraza, između ostalog petardu na Maksimiru, dok ga je u Kijevu samo Sv. Lovre Solinski spasija od dvocifrenog debakla.
Uostalom odigra je kako Kek već 5 godina igra na Poljudu, disciplinirano zada, prepuštanje jalovog posjeda protivniku i brza transformacija po oduzimanju baluna, i vraća se kući s bodovima.
Samo šta je Hajduk, za razliku od Rijeke, užasno loše selektirana i neizbalansirana ekipa di se u cilom rosteru na prste jedne ruke mogu nabrojit brzi, motorični igrači. I onda dobiješ onu nabijačinu na Futacsa koji primi i zagradi ali nema kome dodat jer u vezi imaš 3 šlepera, jeffa, savasa i bašića + 2 beka koji ne smiju prić centar, jedan jer se usra a drugi zbog Soudanija, i to ti je 5 igrača.
Zbog svega velika šteta na kraju, bez obzira na pobjedu ostaje gorak okus, ovo se moralo uzet s puno većom razlikom s obzirom na kratere zada koje su oni ostavljali. S dva Kouassija na krilima mi bi njima napravili novi šupak jer gleda san ih bija dosad nešto malo na areni, ali brate mili tek uživo vidiš koji su to leševi i odron od ekipe, uz iznimnu jedino Soudanija klase
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
nowitzki wrote:Takticka magija carilla, svaki napad duga lopta na futaca i nadat se najboljem, kao protiv rijeke
To ka Kek na Benka pa imaš 80 minuti pravu viktoriju na gol Rijeke i Tudor te na kraju utakmice ostavi na 27% posjeda
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Jebote, cili HNS i sudačka mašinerija na njihovoj strani, imaju i drugu momčad, zagarantirane bodove u 4 utakmice protiv njih, i jadnici uspiju popušiti prvenstvo
Guest- Guest
trud i zalaganje te sama igra prije i poslije izlaska debelog pijanca nebo i zemlja
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
imao si i ti cilu dalmaciju iza sebe, maslinu i draču pa si otišao u inozemstvoamper1950 wrote:Jebote, cili HNS i sudačka mašinerija na njihovoj strani, imaju i drugu momčad, zagarantirane bodove u 4 utakmice protiv njih, i jadnici uspiju popušiti prvenstvo
2015-08-19
Triba im dati Nobelovu nagradu za glupost, još su im mladoženju poklonili
Rijeka ni kriva ni dužna prvak, kakvo veselje za taj klub. Dosegli maksimum ,vrhunac, sad sljedi slobodan pad.
Rijeka ni kriva ni dužna prvak, kakvo veselje za taj klub. Dosegli maksimum ,vrhunac, sad sljedi slobodan pad.
Guest- Guest
Amper kmeci vec 12 godina
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
a maslina je neobranaHeinrich_Himmler wrote:
2015-08-19
Pusi kurac ampere ti i nas hajdukjalnirajko wrote:a maslina je neobranaHeinrich_Himmler wrote:
2015-09-13
Kaže mi jedan lik (koji je u dobre sa Savjetnikom) da je HDZ naredija Maminju da ovo prvenstvo mora prepustit Rijeci...
Jer su ka izbori i te šeme...
A onda od iduće godine sve po starom...
Jos mi kaže da ce Dinamo danas kiksat, lol...
Gasi balun, gasi sve!
;)
Gasi balun, gasi sve!
;)
Guest- Guest
Ajde pojasni mi malo ovo molim te mada imamo mi jos do naslova igratamper1950 wrote:
Rijeka ni kriva ni dužna prvak
nowitzki-
2014-04-27
Odi spavat molim te, sta ti nije isto reko pred 10 ili 20 kola?fridrih_niche wrote:Kaže mi jedan lik (koji je u dobre sa Savjetnikom) da je HDZ naredija Maminju da ovo prvenstvo mora prepustit Rijeci...
Gasi balun, gasi sve!
;)
Odi spavat i izlogiraj se sa foruma
Reko sam ti da ces srat da je mamic pustio, ako se desi ovakva situacija, reko si da nista od toga
Budi covjek i odlogiraj se, tj pati jos malo pa se odlogiraj
nowitzki-
2014-04-27
Kakvi izbori bize dragi, da se mr hankey iz south parka kandidira za sdp pobjedio bi tu nazalost
Kakvi izbori kakvebpicke materine ti pricas
Kakvi izbori kakvebpicke materine ti pricas
nowitzki-
2014-04-27
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50