Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Nek' ide i to u 3 pizde materine i nek' se nikada više ne vraća. Seronja posrani.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
treba prodat ćorkea da filjo ima sigurnih 5 godina plaću
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Konobari i sponze trljaju ruke...jalnirajko wrote:treba prodat ćorkea da filjo ima sigurnih 5 godina plaću
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Konobari i sponze trljaju ruke...jalnirajko wrote:treba prodat ćorkea da filjo ima sigurnih 5 godina plaću
<3
2015-08-19
Filjo je tu tek par mjeseci. Igrao je Čorić ohoho utakmica prije nego je Filjo došao. I kaj je pokazal ? Ili je ozlijeđen, ili mu se ne igra, ili mu tata neda igrati, ili mora s mamom na plac. Razmaženo derište. Stavljaju ga apsolutno nezasluženo i bez veze po reprezentativnim spiskovima, ali njemu ni to ne pomaže. Kakvu je korist od njega Dinamo imao do sada ? On je najveća pogreška Dinama u prošlom ljetnom prelaznom roku kaj nisu njega prodali, a ostavili Roga. Čak su i cifre bile približno jednake, a samo sa Rogom Dinamo bi danas bio prvak Hrvatske.
Zeko-
2015-08-26
fridrih_niche wrote:In Sammir we trust!
<3
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Kaj pričaš o sammiru ili?Zeko wrote:Nek' ide i to u 3 pizde materine i nek' se nikada više ne vraća. Seronja posrani.
Guest- Guest
Tebi da napišem ime i prezime onoga na koga mislim, ti opet nebi znao o kome se radi.
Zeko-
2015-08-26
Ti da napišeš svoje ime i prezime ne bi ni sam znao jeli to tvoje pravo ili ne, tako mi poljudske lože DumberuZeko wrote:Tebi da napišem ime i prezime onoga na koga mislim, ti opet nebi znao o kome se radi.
Guest- Guest
novi vjetrovi u upravi. više trener nije isključivi krivac
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/u-maksimiru-donijeli-odluku-koja-ce-usmjeriti-cijelu-sljedecu-sezonu-direktor-kluba-potvrdio-vaznu-vijest-o-treneru-koji-ce-voditi-dinamo/6147606/
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/u-maksimiru-donijeli-odluku-koja-ce-usmjeriti-cijelu-sljedecu-sezonu-direktor-kluba-potvrdio-vaznu-vijest-o-treneru-koji-ce-voditi-dinamo/6147606/
2015-08-19
da bacim dvi tri riči o ćoriću. prošlu sezonu sam bio njegov veliki kritičar jer mu je trka bila na nuli. ove sezone je to drastično popravio, premda nije idealno, i sad mi je malo nejasno zašto je gurnut u zavjetrinu. e sad da li ZM igra neku svoju igru to ne znam. možda je i mali hirovit što isto ne znam. ono što znam iz pouzdanog izvora je to da mu je stari dosta zajeban tipa balićevog starog. e sad....
2015-08-19
Kakve gluposti, isključivi krivac mora postojati i on je trener, osim ako se ne zove zoran i preziva mamić
Guest- Guest
poljudske ložeisključivi krivac wrote:Ti da napišeš svoje ime i prezime ne bi ni sam znao jeli to tvoje pravo ili ne, tako mi poljudske lože DumberuZeko wrote:Tebi da napišem ime i prezime onoga na koga mislim, ti opet nebi znao o kome se radi.
Zeko-
2015-08-26
neznamZeko wrote:poljudske ložeisključivi krivac wrote:Ti da napišeš svoje ime i prezime ne bi ni sam znao jeli to tvoje pravo ili ne, tako mi poljudske lože DumberuZeko wrote:Tebi da napišem ime i prezime onoga na koga mislim, ti opet nebi znao o kome se radi.
Guest- Guest
Znam da neznaš.
Zeko-
2015-08-26
Al Ain kojeg vodi hrvatski stručnjak Zoran Mamić igrat će u četvrtfinalu azijske Lige prvaka! No, ono što je posebno impresivno je način na koji je momčad bivšeg trenera Dinama to uradila. Naime, deklasirali su iranski Esteghal s čak 6:1.isključivi krivac wrote:Kakve gluposti, isključivi krivac mora postojati i on je trener, osim ako se ne zove zoran i preziva mamić
Zeko-
2015-08-26
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50