Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Odrastijalnirajko wrote:to kevu pitajnowitzki wrote:Kitu u ritu? :)jalnirajko wrote:znači kurvicki malen hoda pod zvijezdamafridrih_niche wrote:Ne viruje on u puno toga...
:D
Al neka se sad malo veseli...
<3
nowitzki-
2014-04-27
Jeli još dobro informirana ekipa iz Maksimirske 128 priča da je Rijeka odustala od gradnje tribine zbog Dinama?
Guest- Guest
Ajde, Niče nemoj jebat, pukao si od teorija zavjere. Rijeka je dobra i zaslužili su naslov, pa nemaju poraza. Svakoj seriji dođe kraj kad-tad. Nije ovo loše za Dinamo. Zadnji put se igrala liga za bedaka prije dizanja. Sad smo drugi, možda kup uzmemo. Ja se ne bojim, imamo daleko najbolju školu, uz par pojačanja i dobrog trenera bit ćemo prvi. A u Rijeci mislim da će biti rasprodaja. Ako uhvate EL bit će sretni. LP im je kao SF.fridrih_niche wrote:Poklonilo vam ligu, Dirce...nowitzki wrote:Odi spavat molim te, sta ti nije isto reko pred 10 ili 20 kola?fridrih_niche wrote:Kaže mi jedan lik (koji je u dobre sa Savjetnikom) da je HDZ naredija Maminju da ovo prvenstvo mora prepustit Rijeci...
Jer su ka izbori i te šeme...
A onda od iduće godine sve po starom...
Jos mi kaže da ce Dinamo danas kiksat, lol...
Gasi balun, gasi sve!
;)
Odi spavat i izlogiraj se sa foruma
Reko sam ti da ces srat da je mamic pustio, ako se desi ovakva situacija, reko si da nista od toga
Budi covjek i odlogiraj se, tj pati jos malo pa se odlogiraj
Ne moraš mi virovat, živi u iluziji...
A reka san ti kad cu se odlogirat...
;)
Guest- Guest
Jesan ja igdi napisa da je Rijeka losa i da nije najbolja?
Nisan...
Najbolji su bili, al ka da je to bitno u HNL-u...
Samo kažen da uživaju u ovom HDZ poklonu i to je sve...
;)
Nisan...
Najbolji su bili, al ka da je to bitno u HNL-u...
Samo kažen da uživaju u ovom HDZ poklonu i to je sve...
;)
Guest- Guest
Itekako je bitno koliko si dobar. To su dokazali. Okrenuli su se sebi i igri uglavnom, a ne kmečanju. Imaju problem što im je škola za kurac, a sad nemaju ni stadion za Europu. Teško će zadržat ovaj nivo ako Volpi ili grad ne odriješe kesu.
Guest- Guest
Ma nije uopce, jos malo pa ce vanzemaljce i miki mausa ukljucit u zavjeruVincent Vega wrote:
Ajde, Niče nemoj jebat, pukao si od teorija zavjere.
nowitzki-
2014-04-27
Ja gustam u necem pravom, ti se zadovoljavas deluzijama
Gustam i u jednom i u drugom
:)
nowitzki-
2014-04-27
Ponovit ću ti, milijun puta više vridi onaj ukradeni naslov iz 99-e nego ovajnowitzki wrote:Ja gustam u necem pravom, ti se zadovoljavas deluzijama
Guest- Guest
NA KRIZNOM SASTANKU PALA ODLUKA Petev ostaje na klupi! Klub sazvao izvanrednu presicu
Isključivi krivac ostaje,jebiga nije lako potjerati trenera kojem si nedavno dao novi ugovor
Sutra presica, oće biti riječi o novoj tribini na rujevici?
Guest- Guest
Jedina ispravna odluka. Stalno igrači smjenjuju trenere bojkotiranjem. Treba ih opalit po džepu, predobro su plaćeni da jučer cijelo poluvrijeme jedan faul ne naprave. I do kraja prvenstva forsirati mlade.
Guest- Guest
nije to zbog peteva bilo nego zbog mistera od 1,7 micekaVincent Vega wrote:Jedina ispravna odluka. Stalno igrači smjenjuju trenere bojkotiranjem. Treba ih opalit po džepu, predobro su plaćeni da jučer cijelo poluvrijeme jedan faul ne naprave. I do kraja prvenstva forsirati mlade.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
da. kad je izašao svi su počeli trčati. a i načuo sam nešto preko čorkeovog buraza. e sadVincent Vega wrote:Misliš da Sammira bojkotiraju?
2015-08-19
Vincent Vega wrote:Jedina ispravna odluka. Stalno igrači smjenjuju trenere bojkotiranjem. Treba ih opalit po džepu, predobro su plaćeni da jučer cijelo poluvrijeme jedan faul ne naprave. I do kraja prvenstva forsirati mlade.
sat2-
2015-09-28
Mislis da nije prije problem soudanijeva placa, neznam kako ostatak svalcionice reagira kad im suigrac ima 10 puta vecu placu od njihjalnirajko wrote:da. kad je izašao svi su počeli trčati. a i načuo sam nešto preko čorkeovog buraza. e sadVincent Vega wrote:Misliš da Sammira bojkotiraju?
nowitzki-
2014-04-27
Sammir: Rijekine šanse? Kao piletu kod mesara!
Kakav vizionar
Kakav vizionar
nowitzki-
2014-04-27
Soudani ju je zaslužio za razliku od Sammira. Mislim da je više trčao prije mjesec dana nego sad.
Guest- Guest
Zasluzio je i frankec u rijeci monstruoznu placu pa su svi tu negdje placeni, nitko ne odskace, i stvarno su svi klapa u svlacionici
Ristovski je cak i vjencani kum vesovicu, zato nam i je desna strana najaci dio ekipe jer se kopcaju
Da se htjelo preplacivat igrace vjerovatno bi i essien dosao ali mislim da bi to bio na kraju najgori potez bas radi nemira u svlacionici
Ristovski je cak i vjencani kum vesovicu, zato nam i je desna strana najaci dio ekipe jer se kopcaju
Da se htjelo preplacivat igrace vjerovatno bi i essien dosao ali mislim da bi to bio na kraju najgori potez bas radi nemira u svlacionici
nowitzki-
2014-04-27
tak je.Vincent Vega wrote:Soudani ju je zaslužio za razliku od Sammira. Mislim da je više trčao prije mjesec dana nego sad.
2015-08-19
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50