Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Dinamo je osnovan 1899.-e, mi nemamo ništa s tim...jalnirajko wrote:hvala vam kaj ste nas osnovali
To bi ti ka povjesničar triba znat...
Guest- Guest
Skupa smo bili na piru u ZG prošle godine...
Mislija san ga svašta pitat, al nije bila prigoda da ga pilan...
;)
Mislija san ga svašta pitat, al nije bila prigoda da ga pilan...
;)
Guest- Guest
Ne mogu se oni oni samo dogovoriti kad su osnovanifridrih_niche wrote:
Dinamo je osnovan 1899.-e, mi nemamo ništa s tim...
To bi ti ka povjesničar triba znat..
Ma glupe su ove priče, ali zanimljivo kak ovi mamićevci žele malo skrenuti s priče oko današnje stuacije u našem nogometu, ovog show šta ga rade suci i sve što se događa, pa se skreće na neku prošlost i kao ruganje Hajduku. Na temi o Dinamu jedan počme stavljati neku arhivu od prije "300 godina", drugi priča kako su se igrači Hajduka izmicali zvezdi (btw. ako ne znaš ko je,javi se meni na PP ) a onda dođe treći i priča o velikoj zvezdi koju je Hajduk ima. I sve to pričaju navijači kluba kojeg su osnovali komunisti i koji su u orginalnom grbu imali istu tu zvezdu (al eto bitno je da je bila manja)
Ovi mamićevci su sto puta gori od samog mamića! I jadniji, naravno...
Guest- Guest
ne, idiote, opet nisi razumija (što je za jednog idiota normalno).amper1950 wrote:Ne mogu se oni oni samo dogovoriti kad su osnovani :D:fridrih_niche wrote:
Dinamo je osnovan 1899.-e, mi nemamo ništa s tim...
To bi ti ka povjesničar triba znat..
:aw:
Ma glupe su ove priče, ali zanimljivo kak ovi mamićevci žele malo skrenuti s priče oko današnje stuacije u našem nogometu, ovog show šta ga rade suci i sve što se događa, pa se skreće na neku prošlost i kao ruganje Hajduku. Na temi o Dinamu jedan počme stavljati neku arhivu od prije "300 godina", drugi priča kako su se igrači Hajduka izmicali zvezdi (btw. ako ne znaš ko je,javi se meni na PP :D:) a onda dođe treći i priča o velikoj zvezdi koju je Hajduk ima. I sve to pričaju navijači kluba kojeg su osnovali komunisti i koji su u orginalnom grbu imali istu tu zvezdu (al eto bitno je da je bila manja) :B-):
Ovi mamićevci su sto puta gori od samog mamića! I jadniji, naravno...
poanta je u tome što je dinamo kao sljednik haška i građanskog uz svoje novo ime dobio i novi grb.
hajduku komunistička vlast nije zatirala ime i korijene, a svejedno ste se 1945. odrekli svog starog grba i uzeli zvijezdu kao novi grb.
ne očekujem da shvatiš razliku jer je to izvan tvojih mentalnih dosega...
sitting_bull-
2015-09-28
u prvih 11 2 stranca i još samo 1 strana zastavica
najveći hrvatski klub drži priključak za najjačim jadranskim klubom
da nema dinama, rijeka bi davnih dana pretekla hajduk po broju titula. zahvaljujući mamiću još uvijek drže mjesto broj 2 u hrvatskom nogometu
Guest- Guest
Danas je bilo interesantno kolo. Dinamo 1 je igrao protiv bivšeg Dinama 2 a sadašnjeg Dinama 4, a Dinamo 3 protiv sadašnjeg Dinama 2.
Zeko-
2015-08-26
Čitam sad da se onaj glupan Toplak žali na suđenje. Potpuno očekivano, to bude sad popularno do kraja sezone, samo kaj Toplak nije znal reći radi čega se žali, samo je spominjal masakr. Sad bude u svakoj utakmici čim Dinamo prijeđe centar sudac kriv za to.
Zeko-
2015-08-26
kakav idiot. bit će da mu fali "domagoj" jer nema prije tekme gdje maznuti žesticu da bolje vidi. bosanski varaždinec je bio iritantan čitavu tekmu skup s onim njegovim srbinom pomoćnikom. ovaj potonji je išao do kamermanice gledat jel bilo neko zaleđe. kakav duo debilaZeko wrote:Čitam sad da se onaj glupan Toplak žali na suđenje. Potpuno očekivano, to bude sad popularno do kraja sezone, samo kaj Toplak nije znal reći radi čega se žali, samo je spominjal masakr. Sad bude u svakoj utakmici čim Dinamo prijeđe centar sudac kriv za to.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
i samo bih htio postaviti pitanje pa ak netko zna odgovor, tko gura fiolića? u dinamu je igralo svakakvih panjeva, i možemo raspravljati jel netko nekom simpatičan ili nije (kao što meni nije sammir), ali ovaj fiolić je stvarno najgori igrač kojeg sam ikad gledao u dinamu a da je imao značajniju minutažu.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Kaj se Fiolića tiče tu se slažem s tobom, on jedva da ima i na klupi mjesta.
Zeko-
2015-08-26
medijski je linč urodio plodom: u li-la situacijama suci se boje svirati za dinamo, ili se ne svira, ili je kontra dinama.Zeko wrote:Čitam sad da se onaj glupan Toplak žali na suđenje. Potpuno očekivano, to bude sad popularno do kraja sezone, samo kaj Toplak nije znal reći radi čega se žali, samo je spominjal masakr. Sad bude u svakoj utakmici čim Dinamo prijeđe centar sudac kriv za to.
toplak je umislio kako će biti trener dinama pa sad pljuje žuć.
sindrom odbačene žene...
sitting_bull-
2015-09-28
idiot se kao ruga.amper1950 wrote:sljednik :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl:
kad ga priupitaš da navede konkretne činjenice, čmrlja.
pizda mentor ga futra...
sitting_bull-
2015-09-28
Evo, nakon dugo dugo vrimena te citiram i direktno ti se obračam, a onda ću te opet pustiti da se gušiš u vlastitim govnima jadniće bijedni.sitting_bull wrote:idiot se kao ruga.amper1950 wrote:sljednik
kad ga priupitaš da navede konkretne činjenice, čmrlja.
pizda mentor ga futra...
Kad je ovaj novi forum oformljen ja nisam ni pisao niti dolazio tu, dok nisam doznao da ti jadnik i bijednik svako malo spominješ mene. I redovito pišeš laži i gluposti, a ja nekad nemam vremena niti čitati kilometre tvojih postova, gluposti i sranja, i svaki argument koji ti se napišeš ti skreneš s teme na sto drugih ako triba.
Jadniće bijedni, ne tako davno si tu pisao kako udruge građana ne moraju plačati porez, jučer se ideš toliko blamirati pa pišeš da je država samo Hajduku i gradu splitu prepustila da dug pretvorio u dionice, vlasništvo kluba? To su samo dva primjera tvojih piskaranja, i što ti jadniće glupi ja nisam naveja konkretne činjenice gdje pokazuje koliki si LAŽOV?
Ti, osim što si pokvareno đubre, ekstremno si GLUP, i ako misliš da ću se ja svaki put osvrtati na tvoja sranja od postova na ovaj način, grdno se varaš. Nema volje ja za to, samo ću biti ironičan jer znam da te ta ironija kad se pokaže koliko si glup, najviše boli.
A sad adio jadniće (dok nekog skorog puta koji neće biti tako brzo), nastavi u svom tonu pisanja laži i neistina, gluposti i sranja koja večina neće ni pročitati jer znaju da si jadan i naporan.
Guest- Guest
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50