Merkel: Islam nije izvor terorizma
Page 7 of 16
Page 7 of 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Re: Merkel: Islam nije izvor terorizma
Nisam ti hodao po Orasju nesto puno, taj King i sad valjda postoji...pismejker wrote:generacija 80tih,dakle 84,5,6,7,8,9,pohodilo se po Kingu,bila je jedna mixana ekipa,pravoslavci,katolici,muslimani,i moja bogomdanost,i talabaćili smo oraske,cure,mahalke,isli po diskotekama,bio je i jedan lik,Haško,ne znam,jel nadimak ili ime,ugl.jedna mirna i zaebantska ekipa.,.ahhh,nikad vise takvih lijepih vremena...govinda wrote:Kad lijepo pitas lijepo cu i odgovoriti: ko jebe slovacku kurvu, nek je roknu...a ko je Nurija?pismejker wrote:Pa jep se..zasto bih po tebi..?Cak si mi na neki morbidan nacin simpa,jerbo imas prilicno zdravu logiku,no ono da bi curu sam tako ubio,e jebi ga..Pravi bosanac bi rekao:Ma jebo te ja(curi)...govinda wrote:tamburaj po kome hoces samo nemoj po meni...pismejker wrote:
Eeeeeee..tebe cu ostaviti,posto pristojno pitas..no islam i nadalje tamburam,tamburao puno prije tebe,tamburat cu i 500 godina poslije..
Usput znas sto je sa Nurijom iz Orašja?
nema da je rtoknu,,roknut je moze i smije samo Krc..daj se vise ohladi..
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Znaci nisi izvorno iz Posavine..ali oke...uglavnom,sva Posavina je isla u King,tada brutalnu diskoteku,vjecito puno ljudi.,.govinda wrote:Nisam ti hodao po Orasju nesto puno, taj King i sad valjda postoji...pismejker wrote:generacija 80tih,dakle 84,5,6,7,8,9,pohodilo se po Kingu,bila je jedna mixana ekipa,pravoslavci,katolici,muslimani,i moja bogomdanost,i talabaćili smo oraske,cure,mahalke,isli po diskotekama,bio je i jedan lik,Haško,ne znam,jel nadimak ili ime,ugl.jedna mirna i zaebantska ekipa.,.ahhh,nikad vise takvih lijepih vremena...govinda wrote:Kad lijepo pitas lijepo cu i odgovoriti: ko jebe slovacku kurvu, nek je roknu...a ko je Nurija?pismejker wrote:Pa jep se..zasto bih po tebi..?Cak si mi na neki morbidan nacin simpa,jerbo imas prilicno zdravu logiku,no ono da bi curu sam tako ubio,e jebi ga..Pravi bosanac bi rekao:Ma jebo te ja(curi)...govinda wrote:
tamburaj po kome hoces samo nemoj po meni...
Usput znas sto je sa Nurijom iz Orašja?
nema da je rtoknu,,roknut je moze i smije samo Krc..daj se vise ohladi..
Fizicki postoji,zimus sam skocio na ćevapa kod Baće,ali je bilo lockano,mislim King..nakon diskoteke,pocelo se komplicirati,idjoti poceli rat i osvajanja,i sve oslo u krc..kasnije sam cuo da su probali narodnjacima,ali nije se primilo..puno ljudi otislo van,bjezeci pred ratom i tako..danas,niti 1% nekadasnje Posavine..
Guest- Guest
Iz Brckog sam, Orasje je bilo i ostalo selo, nismo isli po selima u izlaske...pismejker wrote:Znaci nisi izvorno iz Posavine..ali oke...uglavnom,sva Posavina je isla u King,tada brutalnu diskoteku,vjecito puno ljudi.,.govinda wrote:
Nisam ti hodao po Orasju nesto puno, taj King i sad valjda postoji...
Fizicki postoji,zimus sam skocio na ćevapa kod Baće,ali je bilo lockano,mislim King..nakon diskoteke,pocelo se komplicirati,idjoti poceli rat i osvajanja,i sve oslo u krc..kasnije sam cuo da su probali narodnjacima,ali nije se primilo..puno ljudi otislo van,bjezeci pred ratom i tako..danas,niti 1% nekadasnje Posavine..
2016-11-17
Tja..na selu se dobro jede,zdravo jebe i vrhunski zajebaje..Nije bilo nekog prevelikog izbora,ali sto je bilo,bilo je izvrsno.Ionako gravitiram mirnijim sredinaama ne gradovima..govinda wrote:Iz Brckog sam, Orasje je bilo i ostalo selo, nismo isli po selima u izlaske...pismejker wrote:Znaci nisi izvorno iz Posavine..ali oke...uglavnom,sva Posavina je isla u King,tada brutalnu diskoteku,vjecito puno ljudi.,.govinda wrote:
Nisam ti hodao po Orasju nesto puno, taj King i sad valjda postoji...
Guest- Guest
govinda wrote:
Iz Brckog sam, Orasje je bilo i ostalo selo, nismo isli po selima u izlaske...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
15.8 kirbaj u Orasju,pa onda po selima..našopaju te kolacima i slatkim,pa tek onda stave janjice,pajceke i ostala cuda..
Guest- Guest
ama jasta je, nego eto postade sjediste kantona pa se neka lova slijeva a i granicni prijelaz je tu...RayMabus wrote:govinda wrote:
2016-11-17
Ma ja idem u Orasje za Prvi maj, oni tradicionalnu pocinju sezonu motorijada u BiH...pismejker wrote:15.8 kirbaj u Orasju,pa onda po selima..našopaju te kolacima i slatkim,pa tek onda stave janjice,pajceke i ostala cuda..
2016-11-17
nou šit??!!!,ti si u toj ekipi?mislim bajkeri?govinda wrote:Ma ja idem u Orasje za Prvi maj, oni tradicionalnu pocinju sezonu motorijada u BiH...pismejker wrote:15.8 kirbaj u Orasju,pa onda po selima..našopaju te kolacima i slatkim,pa tek onda stave janjice,pajceke i ostala cuda..
Guest- Guest
Nisam..ne volim tu neku klupsku odanost i to ponasanje krda pa idem solo po motorijadama...i to bez motora posto sam skoro poluslijep pa sam smrt na cesti za sebe i druge...pismejker wrote:nou šit??!!!,ti si u toj ekipi?mislim bajkeri?govinda wrote:Ma ja idem u Orasje za Prvi maj, oni tradicionalnu pocinju sezonu motorijada u BiH...pismejker wrote:15.8 kirbaj u Orasju,pa onda po selima..našopaju te kolacima i slatkim,pa tek onda stave janjice,pajceke i ostala cuda..
2016-11-17
Ma ok nego gledam gradske slike Brčkog da skužim koliki je to onda velegrad.govinda wrote:ama jasta je, nego eto postade sjediste kantona pa se neka lova slijeva a i granicni prijelaz je tu...RayMabus wrote:govinda wrote:
Aj dobro ...ima gradsku ulicu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
hehehehehe,Lone Wolf...slicni smo igraci..sto ti je sa vidom bilo?..ozlkijeda?govinda wrote:Nisam..ne volim tu neku klupsku odanost i to ponasanje krda pa idem solo po motorijadama...i to bez motora posto sam skoro poluslijep pa sam smrt na cesti za sebe i druge...pismejker wrote:nou šit??!!!,ti si u toj ekipi?mislim bajkeri?govinda wrote:Ma ja idem u Orasje za Prvi maj, oni tradicionalnu pocinju sezonu motorijada u BiH...pismejker wrote:15.8 kirbaj u Orasju,pa onda po selima..našopaju te kolacima i slatkim,pa tek onda stave janjice,pajceke i ostala cuda..
Guest- Guest
U Orasju sam imao jednu Lidiju :) Inace siptari im prave neke djulbastije, zanimljivo i ukusno pecivo uz pljeske i cebape, nadalje prvi put jahao mehanickog bika. Piznavao sam nekog Irvan ili slicno, musliman je dolazio je u Brcko, izdao je i knjigu pjesama....opaljen ali zanimljiv lik bio, umro je droge mlad.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ma nije velegrad ali je Orasje fakat selo...nije ni Brcko nista bolje nego je samo vece...RayMabus wrote:Ma ok nego gledam gradske slike Brčkog da skužim koliki je to onda velegrad.govinda wrote:ama jasta je, nego eto postade sjediste kantona pa se neka lova slijeva a i granicni prijelaz je tu...RayMabus wrote:govinda wrote:
Aj dobro ...ima gradsku ulicu.
2016-11-17
A to na slici ti je centar, pjesacka zona...
2016-11-17
ne, urodjena kratkovidnost koja se povecava svake godine...a ne usudjujem se pod noz...pismejker wrote:hehehehehe,Lone Wolf...slicni smo igraci..sto ti je sa vidom bilo?..ozlkijeda?govinda wrote:Nisam..ne volim tu neku klupsku odanost i to ponasanje krda pa idem solo po motorijadama...i to bez motora posto sam skoro poluslijep pa sam smrt na cesti za sebe i druge...pismejker wrote:nou šit??!!!,ti si u toj ekipi?mislim bajkeri?govinda wrote:Ma ja idem u Orasje za Prvi maj, oni tradicionalnu pocinju sezonu motorijada u BiH...pismejker wrote:15.8 kirbaj u Orasju,pa onda po selima..našopaju te kolacima i slatkim,pa tek onda stave janjice,pajceke i ostala cuda..
2016-11-17
šniclovi ghovedji u kajmaku u lepinji...iduci put probaj kod Baće..jebalo majku....rostilj za bogove..epikur37 wrote:U Orasju sam imao jednu Lidiju :) Inace siptari im prave neke djulbastije, zanimljivo i ukusno pecivo uz pljeske i cebape, nadalje prvi put jahao mehanickog bika. Piznavao sam nekog Irvan ili slicno, musliman je dolazio je u Brcko, izdao je i knjigu pjesama....opaljen ali zanimljiv lik bio, umro je droge mlad.
Guest- Guest
Sad baš pristojne... Epi me časti da sam dodrinaš, pravaš...govinda wrote:Regoc, ti to kad ovdje napises dobices komentare pristojne..ja da napisem to dobijam uvrede i provokacije...o tome pricam..posto se ovdje na ovom forumu fakat ne moze ozbiljno razgovarati onda sam i ja odustao od toga i radim ono sto i vecina radi: provociram, vrijedjam, spamam...
Ako mos nesto vise zaraditi,ima opcija laserskog skidanja dioptrije,u svabiji rutina,845 Ojra po oku..Otkad su me potjerali u školicu ponovno,skuzao sam da mi je vid malcice mutan za citanje sitnih slova..piljio u one kocke od monitora kao tv,15 godina i nis,a za par godina na LCD-u vid sjebo..za dva tjedna imam dogovoreno skidanje dioptrije..govinda wrote:ne, urodjena kratkovidnost koja se povecava svake godine...a ne usudjujem se pod noz...pismejker wrote:hehehehehe,Lone Wolf...slicni smo igraci..sto ti je sa vidom bilo?..ozlkijeda?govinda wrote:Nisam..ne volim tu neku klupsku odanost i to ponasanje krda pa idem solo po motorijadama...i to bez motora posto sam skoro poluslijep pa sam smrt na cesti za sebe i druge...pismejker wrote:nou šit??!!!,ti si u toj ekipi?mislim bajkeri?govinda wrote:
Ma ja idem u Orasje za Prvi maj, oni tradicionalnu pocinju sezonu motorijada u BiH...
Guest- Guest
Ti si Ukrušak..Regoč wrote:Sad baš pristojne... Epi me časti da sam dodrinaš, pravaš...govinda wrote:Regoc, ti to kad ovdje napises dobices komentare pristojne..ja da napisem to dobijam uvrede i provokacije...o tome pricam..posto se ovdje na ovom forumu fakat ne moze ozbiljno razgovarati onda sam i ja odustao od toga i radim ono sto i vecina radi: provociram, vrijedjam, spamam...
Guest- Guest
Njemu je svako ko nije za pripojenje Hercegovine Hrvatskoj ili pravas ili vehabija...zato mu je dodik idol jer se dodik u slucaju otcjepljenja RS ne bi bunio da Hercegovina ide u Hrvatsku...a mene bi valjda ili u Tursku ili u neku jamu ( a to projterivanje u Tursku na kraju krajeva i nije losa ideja, ko jebe vas krscane vise i vasu usranu evropu)...Regoč wrote:Sad baš pristojne... Epi me časti da sam dodrinaš, pravaš...govinda wrote:Regoc, ti to kad ovdje napises dobices komentare pristojne..ja da napisem to dobijam uvrede i provokacije...o tome pricam..posto se ovdje na ovom forumu fakat ne moze ozbiljno razgovarati onda sam i ja odustao od toga i radim ono sto i vecina radi: provociram, vrijedjam, spamam...
2016-11-17
Page 7 of 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Similar topics
» Papa: Islam je religija mira, uzroci terorizma su kapitalizam i socijalna nepravda
» Geert Wilders za Jutarnji : Islam nije kompaktibilan sa slobodom
» Crnac iz Nation of Islam izveo napad na Kongres, ubio policajca, ali to nije terorizam.
» Njemačka desnica: Islam nije u skladu sa Ustavom Nemačke, ZABRANITI NOŠENJE BURKI i MINARETE
» Merkel nije prijatelj Hrvatske
» Geert Wilders za Jutarnji : Islam nije kompaktibilan sa slobodom
» Crnac iz Nation of Islam izveo napad na Kongres, ubio policajca, ali to nije terorizam.
» Njemačka desnica: Islam nije u skladu sa Ustavom Nemačke, ZABRANITI NOŠENJE BURKI i MINARETE
» Merkel nije prijatelj Hrvatske
Page 7 of 16