Popišala se po Kuranu i spalila ga
Page 23 of 25
Page 23 of 25 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25
Re: Popišala se po Kuranu i spalila ga
kaja wrote:jao patetike, glumi žrtvugovinda wrote:Evo opet musliman na forumu, hijene krenite u napad...
nego daj ti nama reci što ti misliš zapravo kao ajmo reći umjereni islamist
kada netko zapali kuran, baci ga proz prozor , obriše prozore njime jel to kod tebe izazove veliki bijes ili ne i misliš li da je normalno da to uopće izazove bijes kod nekoga do te mjere da bi netko išao eksplodirati u discu zbog toga?
Znaš li da Neke arapske zemlje ne koriste reciklirani karton/papir jer smatraju da je možda poneki Kuran završio u reciklaži.......zbilja
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ovako,da malo stanemo na loptu. Ako šerijat tumači da se na svako zlo ima uzvratiti istom mjerom,onda bi se sada zbog ovog paljenja Kurana u Islamskoj državi morala sazvati nekakva skupština i javno pred kamerama i rajom spaliti Bibliju.
I stvar je riješena. Vratili su kaurima istom mjerom.
Znači ne treba sada zbog paljenja Korana aktivirati bombu i pobiti masu ljudi. To bi bilo prekoračenje.
Znači ne treba sada zbog paljenja Korana aktivirati bombu i pobiti masu ljudi. To bi bilo prekoračenje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
veber-
2014-12-30
Realno jebes to kad "vjerniku" svaki idiot nekim djelom moze izazvat izljeve bijesa i zelje za osvetom pa cak ubojstvom sto mu religija ne odobrava nikako a cak i strogo zabranjuje.
omni-
2014-04-12
A ti meni prošeći.veber wrote:polutane, ajd šeći...
2014-04-22
dječja posla.
ti si jedini polutan koji podržava hrvatsku.
za to ti pet
ti si jedini polutan koji podržava hrvatsku.
za to ti pet
2014-12-30
Sto vise,to bolje-na Gowindinu radost..jastreb wrote:Ovako,da malo stanemo na loptu. Ako šerijat tumači da se na svako zlo ima uzvratiti istom mjerom,onda bi se sada zbog ovog paljenja Kurana u Islamskoj državi morala sazvati nekakva skupština i javno pred kamerama i rajom spaliti Bibliju.
Guest- Guest
Ma ja mislim da on nije nikakav islamist. Koliko sam ga skužio on je čak bliži mojoj ideologiji,nego čak i nekom umjerenijem islamizmu.pismejker wrote:Sto vise,to bolje-na Gowindinu radost..jastreb wrote:Ovako,da malo stanemo na loptu. Ako šerijat tumači da se na svako zlo ima uzvratiti istom mjerom,onda bi se sada zbog ovog paljenja Kurana u Islamskoj državi morala sazvati nekakva skupština i javno pred kamerama i rajom spaliti Bibliju.
2014-04-22
u sustini,lik je prilicno uman,no kadkad mu kroz pukotinu oklopa malo procuri iskonskog islama...ono,kad ga se nanervira...kao ova cura npr.jastreb wrote:Ma ja mislim da on nije nikakav islamist. Koliko sam ga skužio on je čak bliži mojoj ideologiji,nego čak i nekom umjerenijem islamizmu.pismejker wrote:Sto vise,to bolje-na Gowindinu radost..jastreb wrote:Ovako,da malo stanemo na loptu. Ako šerijat tumači da se na svako zlo ima uzvratiti istom mjerom,onda bi se sada zbog ovog paljenja Kurana u Islamskoj državi morala sazvati nekakva skupština i javno pred kamerama i rajom spaliti Bibliju.
Guest- Guest
ne znam ali to mi je logično, ako se tresu, groznica ih hvata i ekspodiraju (doslovno) ako netko kuranom pobriše prozoreYehudi wrote:kaja wrote:jao patetike, glumi žrtvugovinda wrote:Evo opet musliman na forumu, hijene krenite u napad...
nego daj ti nama reci što ti misliš zapravo kao ajmo reći umjereni islamist
kada netko zapali kuran, baci ga proz prozor , obriše prozore njime jel to kod tebe izazove veliki bijes ili ne i misliš li da je normalno da to uopće izazove bijes kod nekoga do te mjere da bi netko išao eksplodirati u discu zbog toga?
Znaš li da Neke arapske zemlje ne koriste reciklirani karton/papir jer smatraju da je možda poneki Kuran završio u reciklaži.......zbilja
znači to možemo promatrati kao jednu ludu sektu . poput onih što su se 60 i neke masovno potrovali u gvajani mislim
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa socijalista sam, samo to vama budalama nikako dokazati..vidite me kao islamistu i sta ja imam vama dokazivati onda ko sam i sta sam..uostalom, koji ste mi vi kurac u zivotu...jastreb wrote:Ma ja mislim da on nije nikakav islamist. Koliko sam ga skužio on je čak bliži mojoj ideologiji,nego čak i nekom umjerenijem islamizmu.pismejker wrote:Sto vise,to bolje-na Gowindinu radost..jastreb wrote:Ovako,da malo stanemo na loptu. Ako šerijat tumači da se na svako zlo ima uzvratiti istom mjerom,onda bi se sada zbog ovog paljenja Kurana u Islamskoj državi morala sazvati nekakva skupština i javno pred kamerama i rajom spaliti Bibliju.
2016-11-17
pismejker wrote: malo procuri iskonskog islama...ono,kad ga se nanervira..
catabbath-
2015-08-22
Last edited by pismejker on 18/2/2017, 18:30; edited 1 time in total
Guest- Guest
tak nekak..daj mi ozivi ovaj giff koji se ne vrticatabbath wrote:pismejker wrote: malo procuri iskonskog islama...ono,kad ga se nanervira..
Guest- Guest
a ti se anvalio mene provocirati? De mi samo reci zasto, ono, fakat ne kontam? Pisao sam o Platonu kada si ti uletio sa provokacijama i evo to traje vec danima..a ja sam valjda sa niskim IQ pa ne razumijem zasto...fakat me zanima...catabbath wrote:pismejker wrote: malo procuri iskonskog islama...ono,kad ga se nanervira..
2016-11-17
Pa sad, Slovaci nisu poznati kao veliki katolici, je li uopće djevojka katolkinja/kršćanka ne znamo...i zašto bi primjeren odgovor bio spaljivanje Biblije znate samo ti i boca rakijejastreb wrote:Ovako,da malo stanemo na loptu. Ako šerijat tumači da se na svako zlo ima uzvratiti istom mjerom,onda bi se sada zbog ovog paljenja Kurana u Islamskoj državi morala sazvati nekakva skupština i javno pred kamerama i rajom spaliti Bibliju.
2014-04-15
ma ti si kurčev islamist... :))), gdje si vidio islamistu da sluša bambi molesterse.... da islamisti saznaju kojim slučajem da ih slušaš gore bi ti prošo da te se dočepaju neg ova munjena slovakinja... ;)) a inače meni nejasno koji se kurac pališ na svaku ko da si neki uskurčeni balo... de kako omni veli laganini... svega će biti... i Alaha i Boga TroJednoga i Jahve i Bude i Onih Koji Svijetle, i onih koji malo Manje svijetle... nekih manje nekih više, dok nas koji god i čiji god bili vrlo skoro ne bude... ;)govinda wrote:pa socijalista sam, samo to vama budalama nikako dokazati..vidite me kao islamistu i sta ja imam vama dokazivati onda ko sam i sta sam..uostalom, koji ste mi vi kurac u zivotu...jastreb wrote:Ma ja mislim da on nije nikakav islamist. Koliko sam ga skužio on je čak bliži mojoj ideologiji,nego čak i nekom umjerenijem islamizmu.pismejker wrote:Sto vise,to bolje-na Gowindinu radost..jastreb wrote:Ovako,da malo stanemo na loptu. Ako šerijat tumači da se na svako zlo ima uzvratiti istom mjerom,onda bi se sada zbog ovog paljenja Kurana u Islamskoj državi morala sazvati nekakva skupština i javno pred kamerama i rajom spaliti Bibliju.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 23 of 25 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25
Page 23 of 25