Popišala se po Kuranu i spalila ga
Page 24 of 25
Page 24 of 25 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25
Re: Popišala se po Kuranu i spalila ga
ma ti si kurčev islamist... :))), gdje si vidio islamistu da sluša bambi molesterse.... da islamisti saznaju kojim slučajem da ih slušaš gore bi ti prošo da te se dočepaju neg ova munjena slovakinja... ;)) a inače meni nejasno koji se kurac pališ na svaku ko da si neki uskurčeni balo... de kako omni veli laganini... svega će biti... i Alaha i Boga TroJednoga i Jahve i Bude i Onih Koji Svijetle, i onih koji malo Manje svijetle... nekih manje nekih više, dok nas koji god i čiji god bili vrlo skoro ne bude... ;)govinda wrote:pa socijalista sam, samo to vama budalama nikako dokazati..vidite me kao islamistu i sta ja imam vama dokazivati onda ko sam i sta sam..uostalom, koji ste mi vi kurac u zivotu...jastreb wrote:Ma ja mislim da on nije nikakav islamist. Koliko sam ga skužio on je čak bliži mojoj ideologiji,nego čak i nekom umjerenijem islamizmu.pismejker wrote:Sto vise,to bolje-na Gowindinu radost..jastreb wrote:Ovako,da malo stanemo na loptu. Ako šerijat tumači da se na svako zlo ima uzvratiti istom mjerom,onda bi se sada zbog ovog paljenja Kurana u Islamskoj državi morala sazvati nekakva skupština i javno pred kamerama i rajom spaliti Bibliju.
I stvar je riješena. Vratili su kaurima istom mjerom.
Znači ne treba sada zbog paljenja Korana aktivirati bombu i pobiti masu ljudi. To bi bilo prekoračenje.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa ako su ovi njima spalili Kuran,zar nije primjerenije na to odgovoriti spaljivanjem jednog primjerka Biblije,nego li ,recimo,aktiviranje paklene naprave u Bratislavi,gdje pogine pedesetak ljudi?n_razbojnik wrote:Pa sad, Slovaci nisu poznati kao veliki katolici, je li uopće djevojka katolkinja/kršćanka ne znamo...i zašto bi primjeren odgovor bio spaljivanje Biblije znate samo ti i boca rakijejastreb wrote:Ovako,da malo stanemo na loptu. Ako šerijat tumači da se na svako zlo ima uzvratiti istom mjerom,onda bi se sada zbog ovog paljenja Kurana u Islamskoj državi morala sazvati nekakva skupština i javno pred kamerama i rajom spaliti Bibliju.
Znači ne treba sada zbog paljenja Korana aktivirati bombu i pobiti masu ljudi. To bi bilo prekoračenje.
Ako se već pozivaju na to da na zlo treba uzvratiti istim zlom,onda neka spale taj jedan primjerak Bilblije i onda su 1:1.
Ili bi ti radije da naprave neki napad u Bratislavi ili Žilini,gdje će stradati nevini svijet???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
veber-
2014-12-30
pa ja sam prvi dan ovdje rekao da nisam islamist i niko mi ne vjeruje..a tebe jos prozivaju sto eto normalno pises sa mnom umjesto da upres prstom u mene i kazes "Terorist" ali to su neki vasi odnosi na ovom forumu pa se ne bum mesal...michaellcmacha wrote:ma ti si kurčev islamist... :))), gdje si vidio islamistu da sluša bambi molesterse.... da islamisti saznaju kojim slučajem da ih slušaš gore bi ti prošo da te se dočepaju neg ova munjena slovakinja... ;)) a inače meni nejasno koji se kurac pališ na svaku ko da si neki uskurčeni balo... de kako omni veli laganini... svega će biti... i Alaha i Boga TroJednoga i Jahve i Bude i Onih Koji Svijetle, i onih koji malo Manje svijetle... nekih manje nekih više, dok nas koji god i čiji god bili vrlo skoro ne bude... ;)govinda wrote:pa socijalista sam, samo to vama budalama nikako dokazati..vidite me kao islamistu i sta ja imam vama dokazivati onda ko sam i sta sam..uostalom, koji ste mi vi kurac u zivotu...jastreb wrote:Ma ja mislim da on nije nikakav islamist. Koliko sam ga skužio on je čak bliži mojoj ideologiji,nego čak i nekom umjerenijem islamizmu.pismejker wrote:Sto vise,to bolje-na Gowindinu radost..jastreb wrote:Ovako,da malo stanemo na loptu. Ako šerijat tumači da se na svako zlo ima uzvratiti istom mjerom,onda bi se sada zbog ovog paljenja Kurana u Islamskoj državi morala sazvati nekakva skupština i javno pred kamerama i rajom spaliti Bibliju.
2016-11-17
Koji ovi? Kojima?jastreb wrote:Pa ako su ovi njima spalili Kuran,zar nije primjerenije na to odgovoriti spaljivanjem jednog primjerka Biblije,nego li ,recimo,aktiviranje paklene naprave u Bratislavi,gdje pogine pedesetak ljudi?n_razbojnik wrote:Pa sad, Slovaci nisu poznati kao veliki katolici, je li uopće djevojka katolkinja/kršćanka ne znamo...i zašto bi primjeren odgovor bio spaljivanje Biblije znate samo ti i boca rakijejastreb wrote:Ovako,da malo stanemo na loptu. Ako šerijat tumači da se na svako zlo ima uzvratiti istom mjerom,onda bi se sada zbog ovog paljenja Kurana u Islamskoj državi morala sazvati nekakva skupština i javno pred kamerama i rajom spaliti Bibliju.
Ako se već pozivaju na to da na zlo treba uzvratiti istim zlom,onda neka spale taj jedan primjerak Bilblije i onda su 1:1.
Ili bi ti radije da naprave neki napad u Bratislavi ili Žilini,gdje će stradati nevini svijet???
primjerenije je par šamara dotičnoj i reset na tvorničke postavke, najadekvatniji odgovor
2014-04-15
ma da, glupaca, umjesto da zakolje nekog muslimana ona pisa u javnosti...trebas joj otici i odrzati nastavu klanja...n_razbojnik wrote:Koji ovi? Kojima?jastreb wrote:Pa ako su ovi njima spalili Kuran,zar nije primjerenije na to odgovoriti spaljivanjem jednog primjerka Biblije,nego li ,recimo,aktiviranje paklene naprave u Bratislavi,gdje pogine pedesetak ljudi?n_razbojnik wrote:Pa sad, Slovaci nisu poznati kao veliki katolici, je li uopće djevojka katolkinja/kršćanka ne znamo...i zašto bi primjeren odgovor bio spaljivanje Biblije znate samo ti i boca rakijejastreb wrote:Ovako,da malo stanemo na loptu. Ako šerijat tumači da se na svako zlo ima uzvratiti istom mjerom,onda bi se sada zbog ovog paljenja Kurana u Islamskoj državi morala sazvati nekakva skupština i javno pred kamerama i rajom spaliti Bibliju.
primjerenije je par šamara dotičnoj i reset na tvorničke postavke, najadekvatniji odgovor
2016-11-17
sada me pratiš po temama i upijaš mudrosti...rjedak bošnjo, bistar i kvalifikovan
2014-04-15
vas pedofile treba drzati na oku.n_razbojnik wrote:sada me pratiš po temama i upijaš mudrosti...rjedak bošnjo, bistar i kvalifikovan
2016-11-17
sta je smrdi
ko ga diro
ko ga diro
2014-04-19
2014-04-19
ma jebe se meni tko me i za šta proziva... ha ha valjda će me dawson prozivati da nisam dovoljno ustaša.. ;)... ja ti kažem uistinu ljudski onako kako mislim, a mislim da nisi u pravu. uistinu čast i poštovanje svakom, ali potčinit se nikom. ja osobno nemam ništa protiv muslimana niti u smislu vjere, a niti protiv bošnjaka u smislu nacije, ali ovdje gdje živim nikad ne bih dozvolio tebi ili tvojima sunarodnjacima da pokušaju nametati svoje viđenje, način života ili vjeru. istina i Bog muslimani koji žive u Sisku i oni koji prakticiraju Islam a pogotovo oni koji ne, su svjesni da bi to za njih bilo pogubno jer nas poznaju i kao narod u ljudskom ali i u smislu vjere. s obzirom da u Sisku ima podosta muslimana nekolicina su mi puno više od dobrih poznanika, s nekima sam odrastao, a s nekima kasnije bio brat po oružju i te ljude cijenim i poštujem kao da su mi rođena braća mada se s nekima od njih u nekim pitanjima ne slažem, ali ta neslaganja nisu razlog da bi bili u nekom značajnijem konfliktu... ali po pitanju vjerskog ekstremizma i fundamentalne vjerske prisile, odricanja prava na jednoj strani i podržavanja istog, a na drugoj strani pozivanja na multietničnost i inzistiranje na slobodi vjere, e tu sam podosta zajebane naravi, ok ne ovisi o meni, ali da ovisi ne bi bilo dobro...govinda wrote:pa ja sam prvi dan ovdje rekao da nisam islamist i niko mi ne vjeruje..a tebe jos prozivaju sto eto normalno pises sa mnom umjesto da upres prstom u mene i kazes "Terorist" ali to su neki vasi odnosi na ovom forumu pa se ne bum mesal...michaellcmacha wrote:ma ti si kurčev islamist... :))), gdje si vidio islamistu da sluša bambi molesterse.... da islamisti saznaju kojim slučajem da ih slušaš gore bi ti prošo da te se dočepaju neg ova munjena slovakinja... ;)) a inače meni nejasno koji se kurac pališ na svaku ko da si neki uskurčeni balo... de kako omni veli laganini... svega će biti... i Alaha i Boga TroJednoga i Jahve i Bude i Onih Koji Svijetle, i onih koji malo Manje svijetle... nekih manje nekih više, dok nas koji god i čiji god bili vrlo skoro ne bude... ;)govinda wrote:pa socijalista sam, samo to vama budalama nikako dokazati..vidite me kao islamistu i sta ja imam vama dokazivati onda ko sam i sta sam..uostalom, koji ste mi vi kurac u zivotu...jastreb wrote:Ma ja mislim da on nije nikakav islamist. Koliko sam ga skužio on je čak bliži mojoj ideologiji,nego čak i nekom umjerenijem islamizmu.pismejker wrote:
Sto vise,to bolje-na Gowindinu radost..
2015-08-08
ovo ti je sad razina jednog džanga ili pizzona po rezonu, a to ti ne treba... tako oni svako malo jauču kako se srbe po hrvatskoj kolje, a srbi u jednom trenutku držali pol hrvatske vlade, zasjeli na sve moguće i nemoguće državne i lokalne funkcije, i što je najgore upravo su oni ovih zadnjih nekoliko godina klali po hrvatskoj... ali eto ova dvojica gore spomenutih su im našli opravdanje za tu koljačinu... uglavnom ovo gore ti je teška fulana...govinda wrote:n_razbojnik wrote:jastreb wrote:n_razbojnik wrote:jastreb wrote:ma da, glupaca, umjesto da zakolje nekog muslimana ona pisa u javnosti...trebas joj otici i odrzati nastavu klanja...
2015-08-08
SVete knjige simboliziraju velike svjetske religije koje su oblikovale civilizaciju. To nisu obicne knjige.
Zato je spaljivanje i bilo kakvo skrnavljenje knjiga anticiviliacijski akt, a posebno svetih knjiga.
I vrijedjanje licnosti koe su personifikacija tih svjetskih religija, poput Isusa ili Muhameda.
Nikada nisma bi mnogo religiozan i pripadnost katrolickoj crkvi sam vise dozivljavao kao odraz nekakvog svog identiteta.
Sebe samoga i moga naroda u povijesnom smislu.
Kako mi rece davno moj stric inace do kraja zivota bio ateist: ako vjerujes ne vrijedjaj i ne huli ono u sto vjerujes, a ako ne vjerujes onda ne vrijedjaj i ne huli ono u sto vjeruju vecina ljudi oko tebe.
Tolerancija je bogatstvo.
A ova sto spaljuje Kuran je glupaca. Lijepa a na zalost glupa i neodgojena.
Ali grijese i oni koji ovakve uzimaju za ozbiljno.
Zato je spaljivanje i bilo kakvo skrnavljenje knjiga anticiviliacijski akt, a posebno svetih knjiga.
I vrijedjanje licnosti koe su personifikacija tih svjetskih religija, poput Isusa ili Muhameda.
Nikada nisma bi mnogo religiozan i pripadnost katrolickoj crkvi sam vise dozivljavao kao odraz nekakvog svog identiteta.
Sebe samoga i moga naroda u povijesnom smislu.
Kako mi rece davno moj stric inace do kraja zivota bio ateist: ako vjerujes ne vrijedjaj i ne huli ono u sto vjerujes, a ako ne vjerujes onda ne vrijedjaj i ne huli ono u sto vjeruju vecina ljudi oko tebe.
Tolerancija je bogatstvo.
A ova sto spaljuje Kuran je glupaca. Lijepa a na zalost glupa i neodgojena.
Ali grijese i oni koji ovakve uzimaju za ozbiljno.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Bosanski muslimani su uvijek bili tolerantna raja i ne previse religiozni, a i oni koji jesu prakticirali su vrlo tolerantnu nasu domacu verziju Islama. Znao sam mnogo tih vecinom starijih vjernika i to su bili izuzetno dobri i humani ljudi od kojih nikada nisi mogao cuti bilo sta lose ili negativno prema bilo kome.michaellcmacha wrote:ma jebe se meni tko me i za šta proziva... ha ha valjda će me dawson prozivati da nisam dovoljno ustaša.. ;)... ja ti kažem uistinu ljudski onako kako mislim, a mislim da nisi u pravu. uistinu čast i poštovanje svakom, ali potčinit se nikom. ja osobno nemam ništa protiv muslimana niti u smislu vjere, a niti protiv bošnjaka u smislu nacije, ali ovdje gdje živim nikad ne bih dozvolio tebi ili tvojima sunarodnjacima da pokušaju nametati svoje viđenje, način života ili vjeru. istina i Bog muslimani koji žive u Sisku i oni koji prakticiraju Islam a pogotovo oni koji ne, su svjesni da bi to za njih bilo pogubno jer nas poznaju i kao narod u ljudskom ali i u smislu vjere. s obzirom da u Sisku ima podosta muslimana nekolicina su mi puno više od dobrih poznanika, s nekima sam odrastao, a s nekima kasnije bio brat po oružju i te ljude cijenim i poštujem kao da su mi rođena braća mada se s nekima od njih u nekim pitanjima ne slažem, ali ta neslaganja nisu razlog da bi bili u nekom značajnijem konfliktu... ali po pitanju vjerskog ekstremizma i fundamentalne vjerske prisile, odricanja prava na jednoj strani i podržavanja istog, a na drugoj strani pozivanja na multietničnost i inzistiranje na slobodi vjere, e tu sam podosta zajebane naravi, ok ne ovisi o meni, ali da ovisi ne bi bilo dobro...govinda wrote:pa ja sam prvi dan ovdje rekao da nisam islamist i niko mi ne vjeruje..a tebe jos prozivaju sto eto normalno pises sa mnom umjesto da upres prstom u mene i kazes "Terorist" ali to su neki vasi odnosi na ovom forumu pa se ne bum mesal...michaellcmacha wrote:ma ti si kurčev islamist... :))), gdje si vidio islamistu da sluša bambi molesterse.... da islamisti saznaju kojim slučajem da ih slušaš gore bi ti prošo da te se dočepaju neg ova munjena slovakinja... ;)) a inače meni nejasno koji se kurac pališ na svaku ko da si neki uskurčeni balo... de kako omni veli laganini... svega će biti... i Alaha i Boga TroJednoga i Jahve i Bude i Onih Koji Svijetle, i onih koji malo Manje svijetle... nekih manje nekih više, dok nas koji god i čiji god bili vrlo skoro ne bude... ;)govinda wrote:pa socijalista sam, samo to vama budalama nikako dokazati..vidite me kao islamistu i sta ja imam vama dokazivati onda ko sam i sta sam..uostalom, koji ste mi vi kurac u zivotu...jastreb wrote:
Ma ja mislim da on nije nikakav islamist. Koliko sam ga skužio on je čak bliži mojoj ideologiji,nego čak i nekom umjerenijem islamizmu.
Ovaj zadnji prokleti rat je sve to poremetio i u BiH jos od rata dolaze kojekakvi likovi i uvoze razne ekstremisticke filozofije koje po meni sa izvornim Islamom nemaju nikakve veze. Musliamsnske stranke su vjerojatno financirane iz zemalja koje izvoze vehabizam i BiH i njeni muslimani su u opasnosti da se postanu nesto sto nikada nisu bili.
Glavni argument tih fanatika je da je tolerancija BiH musliamne dovela do pozicije janjadi za klanje a mnogi nasjedaju tome radi obiteljskih i ratnih trauma. Posebno je opasno za mladu generaciju jer ako te radikalne verzije postanu i vladaju'e to ce muslimane u BiH dovesti u totalni sukob sa okolinom, ne samo srpskom i hrvatskom nego i mnogo sire a samim time i na prag osptanka.
Problem je sto mnogi u Islamskoj Zajednici blagonaklono gledaju na sve to.
Na samim BiH muslimanima je da odrede svoj put a kako stvari sada stojee, nije nimalo dobro.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Mda.-..tome jos kukuje i slaba ekonomska situacija.,Treba bosancima dati da rade i umaraju se..tad im gluposti nece padati na pamet..
Guest- Guest
Lupaš ga ti ringo i to samo tako... potpuno je netocno da je vehabizam nekakav novi trend na tlu bih. Još sredinom pa prema koncu devetnaestog stoljeća vehabiti su se pojavili u bih, naime dosli su iz turske, i o njihovim aktivnostima na tlu bih postoje autenticni povijesni zapisi. S obzirom na povijesni slijed događanja, vrlo je komplicirano i nadasve nezahvalno pojednostavljivati odnose kako između dvaju kršćanskih pravaca tako svakog posebno u odnosu na islam, ali i unutar islamske zajednice s obzirom da je tek manji dio muslimana po određenju iz ranijeg vremena a znacajniji tj veći broj onih koji su na islam prešli iz kršćanskih zajednica, a na tu cinjenicu se dugi niz godina u tom dugom razdoblju gledalo i uzduž i poprijeko
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ovo ti je sad razina jednog džanga ili pizzona po rezonu, a to ti ne treba... tako oni svako malo jauču kako se srbe po hrvatskoj kolje, a srbi u jednom trenutku držali pol hrvatske vlade, zasjeli na sve moguće i nemoguće državne i lokalne funkcije, i što je najgore upravo su oni ovih zadnjih nekoliko godina klali po hrvatskoj... ali eto ova dvojica gore spomenutih su im našli opravdanje za tu koljačinu... uglavnom ovo gore ti je teška fulana...govinda wrote:n_razbojnik wrote:jastreb wrote:n_razbojnik wrote:
je, govinda jako griješi kad reagira na ovakav način.. i mene napadaju kao katolkinju na sve moguće načine.. treba ostati smiren a to nije lako, treba prekinuti diskusiju kad se vidi da dalje nema smisla.. ja govindi predlažem da svoje učenje obrazlaže na pdf Religija... nije lako biti smiren kad se vrijeđaju vrijednosti koje su suština našeg bića... ali to je rizik kad dođeš na forum...
Guest- Guest
Govinda je prosječan Bošnjak u političkom smislu, to su te pozicije.
Intelektualno je malo jači od prosjeka mu, pa se malo razbahati :)
Intelektualno je malo jači od prosjeka mu, pa se malo razbahati :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ako je on jači od prosjeka, ne bi štel upoznat prosjek.
2014-12-30
Oni Hrvati koji su se osjećali manje vrijedni i odbačeni od svojih jer su glupi i nesposobni, oni su postali muslimani.
Isto tako, prije toga, su i Srbi kojima su se drugi Srbi rugali što su glupi, oni su zamrzili Srbe i postali su Hrvati.
Isto tako, prije toga, su i Srbi kojima su se drugi Srbi rugali što su glupi, oni su zamrzili Srbe i postali su Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 24 of 25 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25
Page 24 of 25