Popišala se po Kuranu i spalila ga
Page 22 of 25
Page 22 of 25 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25
Re: Popišala se po Kuranu i spalila ga
izgleda. to su inače reakcije šizofreničara i mentalno bolesnih a ako je to kod njih reakcija islamskih vjernika onda su oni ovo prvo zapravoomni wrote:A ako netko nacrta svinju i kaze da je poslanik ti odma moras potvrdit da je to zaista poslanik, vristeci od muke i prijeteci smrcu zbog vrijedjanja poslanika.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
u kvatrić, ajd dobro, vodim te a ti buš platio..:)veber wrote:kaja wrote:ti meniveber wrote:sora je polutanka, ti su najgori. osla nesmeta u irsku.kaja wrote:govinde izgleda misli da je opravdano raznjeti se na aerodromu jer je netko popišao kuran a vidim i sora iako je ona ateist tobož..veber wrote:govnoide je provokator. nikaj drugo.
govnoide je klasicni provokatornizeg iq.
(tko mi je duzan rucak?)
neka ti bude.
vodis me u kvatric.
2015-08-15
Pa kad te covjek vrijedja sa namjerom onda se na uvredu odgovori...ja obicno dogovorim jos gorom uvredom, neko odgovori bombom...stvar izbora...vi mene ovdje vrijedjate, ja vam jebem majke i to tako moze ici dovijeka...a s obzirom da je vrijedjanje mene i provokacije pocelo od mog prvog dana ovdje suzdrzavao sam se da vas sve vrijedjam ali vidim da ste svi isti i sto se mene tice jedino cu ovdje da se pisam po vama...sta vi milili o tome uopste me nije briga.omni wrote:A ako netko nacrta svinju i kaze da je poslanik ti odma moras potvrdit da je to zaista poslanik, vristeci od muke i prijeteci smrcu zbog vrijedjanja poslanika.
2016-11-17
Aha, a kada se odg na 500 godina turske/islamske vlasti, to ne vridi. Biži nosi.govinda wrote:Pa kad te covjek vrijedja sa namjerom onda se na uvredu odgovori...ja obicno dogovorim jos gorom uvredom, neko odgovori bombom...stvar izbora...vi mene ovdje vrijedjate, ja vam jebem majke i to tako moze ici dovijeka...a s obzirom da je vrijedjanje mene i provokacije pocelo od mog prvog dana ovdje suzdrzavao sam se da vas sve vrijedjam ali vidim da ste svi isti i sto se mene tice jedino cu ovdje da se pisam po vama...sta vi milili o tome uopste me nije briga.omni wrote:A ako netko nacrta svinju i kaze da je poslanik ti odma moras potvrdit da je to zaista poslanik, vristeci od muke i prijeteci smrcu zbog vrijedjanja poslanika.
Nisam nigdje napisao da je opravdano nego sam napisao da se sad moze ocekivati jedna bomba u evropi zbog toga..i ti sama znas da moze to lako da se desi...a kad vas ovdje citam i nije mi iskreno bas zao...kaja wrote:govinde izgleda misli da je opravdano raznjeti se na aerodromu jer je netko popišao kuran a vidim i sora iako je ona ateist tobož..veber wrote:govnoide je provokator. nikaj drugo.
2016-11-17
A sta hoces ti sad sa tih 500 godina? Pobiti sve muslimane jer su eto vladali Srbijom 500 godina? Koji si ti onda kreten*Riplex wrote:Aha, a kada se odg na 500 godina turske/islamske vlasti, to ne vridi. Biži nosi.govinda wrote:Pa kad te covjek vrijedja sa namjerom onda se na uvredu odgovori...ja obicno dogovorim jos gorom uvredom, neko odgovori bombom...stvar izbora...vi mene ovdje vrijedjate, ja vam jebem majke i to tako moze ici dovijeka...a s obzirom da je vrijedjanje mene i provokacije pocelo od mog prvog dana ovdje suzdrzavao sam se da vas sve vrijedjam ali vidim da ste svi isti i sto se mene tice jedino cu ovdje da se pisam po vama...sta vi milili o tome uopste me nije briga.omni wrote:A ako netko nacrta svinju i kaze da je poslanik ti odma moras potvrdit da je to zaista poslanik, vristeci od muke i prijeteci smrcu zbog vrijedjanja poslanika.
2016-11-17
to se može desiti ali ne mogu svi hodati po jajima da ne izazovu ludoga.govinda wrote:Nisam nigdje napisao da je opravdano nego sam napisao da se sad moze ocekivati jedna bomba u evropi zbog toga..i ti sama znas da moze to lako da se desi...a kad vas ovdje citam i nije mi iskreno bas zao...kaja wrote:govinde izgleda misli da je opravdano raznjeti se na aerodromu jer je netko popišao kuran a vidim i sora iako je ona ateist tobož..veber wrote:govnoide je provokator. nikaj drugo.
2015-08-15
deal. ti vodis ja platim. to mi je po defaultu.kaja wrote:u kvatrić, ajd dobro, vodim te a ti buš platio..:)veber wrote:kaja wrote:ti meniveber wrote:sora je polutanka, ti su najgori. osla nesmeta u irsku.kaja wrote:
govinde izgleda misli da je opravdano raznjeti se na aerodromu jer je netko popišao kuran a vidim i sora iako je ona ateist tobož..
(tko mi je duzan rucak?)
neka ti bude.
vodis me u kvatric.
u utorak oko 16:30 budi tamo.
2014-12-30
dzango wrote:Ovaj opet kuka.govinda wrote:Opet me provociras? Sta hoces ti? Sta je, ne mozes da podneses to da sam ja ovdje na forumu, jedan musliman se usudio doci na "tvoj" forum? Ili te sama cinjenica da postojim kao ljudsko bice u tebi izaziva napade bijesa? Koji si ti jadnik....isfrustrirani jadnik koji svoj bijes zbog promasenog i nevrijednog zivota koji vodi prazni vrijedjajuci mene, kojeg ni vidio nikad nisi? Pateticni jadnik...catabbath wrote:Roy_Bean wrote:opet griješiš...nigdje nije napisao ništa o tvojim roditeljima...
Istina nisam napisao. Ali oni su takvi. Traže bilo kakvu ispriku kojom bi opravdali vlastito agresivno ponašanje. Prvo se kao uvrijede a onda izmišljaju razloge kojim bi to opravdali. Nema bitne razlike između njegove reakcije i npr. reakcije onih koji su isto tako uvrijeđeni pobili cijelu jednu redakciju. I mene bi ovaj roknuo da ne živi tamo u "big shit" državi:lol!:
Stalno govori da želi virtualno šehiditi (pobrati ban na forumu) a admini ga ne slušaju i onda to u njemu izaziva bijes i frustracije. A ja mu dođem kao neji šejtan
Last edited by catabbath on 18/2/2017, 17:14; edited 1 time in total (Reason for editing : 666)
catabbath-
2015-08-22
ajde, al u pon te nazovem za svaki slučaj ako neću moći..veber wrote:deal. ti vodis ja platim. to mi je po defaultu.kaja wrote:u kvatrić, ajd dobro, vodim te a ti buš platio..:)veber wrote:kaja wrote:ti meniveber wrote:
sora je polutanka, ti su najgori. osla nesmeta u irsku.
(tko mi je duzan rucak?)
neka ti bude.
vodis me u kvatric.
2015-08-15
Koga vrijedja karikatura necega? One koji tvrde da je svaka skrabotina zaista poslanik? Tko tu vrijedja poslanika, onaj koji je nacrtao ili oni koji su potvrdili?govinda wrote:Pa kad te covjek vrijedja sa namjerom onda se na uvredu odgovori...ja obicno dogovorim jos gorom uvredom, neko odgovori bombom...stvar izbora...vi mene ovdje vrijedjate, ja vam jebem majke i to tako moze ici dovijeka...a s obzirom da je vrijedjanje mene i provokacije pocelo od mog prvog dana ovdje suzdrzavao sam se da vas sve vrijedjam ali vidim da ste svi isti i sto se mene tice jedino cu ovdje da se pisam po vama...sta vi milili o tome uopste me nije briga.omni wrote:A ako netko nacrta svinju i kaze da je poslanik ti odma moras potvrdit da je to zaista poslanik, vristeci od muke i prijeteci smrcu zbog vrijedjanja poslanika.
omni-
2014-04-12
pa ti se onda popisaj po Kuranu usred Zagreba...ocito to smatras ispravnim postupkom pa ucini to onda...kaja wrote:to se može desiti ali ne mogu svi hodati po jajima da ne izazovu ludoga.govinda wrote:Nisam nigdje napisao da je opravdano nego sam napisao da se sad moze ocekivati jedna bomba u evropi zbog toga..i ti sama znas da moze to lako da se desi...a kad vas ovdje citam i nije mi iskreno bas zao...kaja wrote:govinde izgleda misli da je opravdano raznjeti se na aerodromu jer je netko popišao kuran a vidim i sora iako je ona ateist tobož..veber wrote:govnoide je provokator. nikaj drugo.
2016-11-17
moze.kaja wrote:ajde, al u pon te nazovem za svaki slučaj ako neću moći..veber wrote:deal. ti vodis ja platim. to mi je po defaultu.kaja wrote:u kvatrić, ajd dobro, vodim te a ti buš platio..:)veber wrote:kaja wrote:
ti meni
neka ti bude.
vodis me u kvatric.
fina jeklopa tamo
2014-12-30
Jedna u Europi 50 na bliskom istoku, sve po dzamijama, znaju ljudi nema sto, nema od tog kruha.govinda wrote:Nisam nigdje napisao da je opravdano nego sam napisao da se sad moze ocekivati jedna bomba u evropi zbog toga..i ti sama znas da moze to lako da se desi...a kad vas ovdje citam i nije mi iskreno bas zao...kaja wrote:govinde izgleda misli da je opravdano raznjeti se na aerodromu jer je netko popišao kuran a vidim i sora iako je ona ateist tobož..veber wrote:govnoide je provokator. nikaj drugo.
omni-
2014-04-12
Samo crtanje lika za kojeg se tvrdi da je Poslanik je uvreda..tako to vide vehabije...a kad nacrtas svinju i na njoj napises Poslanik onda je to otvorena uvreda..ali znam da se ti radujes svakoj takoj uvredi pa vrijedjaj slobodno..ali nemoj pizditi ako ja na uvredu odgovorim uvredom...omni wrote:Koga vrijedja karikatura necega? One koji tvrde da je svaka skrabotina zaista poslanik? Tko tu vrijedja poslanika, onaj koji je nacrtao ili oni koji su potvrdili?govinda wrote:Pa kad te covjek vrijedja sa namjerom onda se na uvredu odgovori...ja obicno dogovorim jos gorom uvredom, neko odgovori bombom...stvar izbora...vi mene ovdje vrijedjate, ja vam jebem majke i to tako moze ici dovijeka...a s obzirom da je vrijedjanje mene i provokacije pocelo od mog prvog dana ovdje suzdrzavao sam se da vas sve vrijedjam ali vidim da ste svi isti i sto se mene tice jedino cu ovdje da se pisam po vama...sta vi milili o tome uopste me nije briga.omni wrote:A ako netko nacrta svinju i kaze da je poslanik ti odma moras potvrdit da je to zaista poslanik, vristeci od muke i prijeteci smrcu zbog vrijedjanja poslanika.
2016-11-17
vama hijenama sam malo uzdrmao kavez, odoh, nek vas neko drugi nahrani...
2016-11-17
Bmk za srbijom. Ponata je tvoje licemjerje. Zamini kuran s bilo čim drugim, and there is your answer.govinda wrote:A sta hoces ti sad sa tih 500 godina? Pobiti sve muslimane jer su eto vladali Srbijom 500 godina? Koji si ti onda kreten*Riplex wrote:Aha, a kada se odg na 500 godina turske/islamske vlasti, to ne vridi. Biži nosi.govinda wrote:Pa kad te covjek vrijedja sa namjerom onda se na uvredu odgovori...ja obicno dogovorim jos gorom uvredom, neko odgovori bombom...stvar izbora...vi mene ovdje vrijedjate, ja vam jebem majke i to tako moze ici dovijeka...a s obzirom da je vrijedjanje mene i provokacije pocelo od mog prvog dana ovdje suzdrzavao sam se da vas sve vrijedjam ali vidim da ste svi isti i sto se mene tice jedino cu ovdje da se pisam po vama...sta vi milili o tome uopste me nije briga.omni wrote:A ako netko nacrta svinju i kaze da je poslanik ti odma moras potvrdit da je to zaista poslanik, vristeci od muke i prijeteci smrcu zbog vrijedjanja poslanika.
kriva adresa, ne zanima me uopće takvo štogovinda wrote:pa ti se onda popisaj po Kuranu usred Zagreba...ocito to smatras ispravnim postupkom pa ucini to onda...kaja wrote:to se može desiti ali ne mogu svi hodati po jajima da ne izazovu ludoga.govinda wrote:Nisam nigdje napisao da je opravdano nego sam napisao da se sad moze ocekivati jedna bomba u evropi zbog toga..i ti sama znas da moze to lako da se desi...a kad vas ovdje citam i nije mi iskreno bas zao...kaja wrote:govinde izgleda misli da je opravdano raznjeti se na aerodromu jer je netko popišao kuran a vidim i sora iako je ona ateist tobož..veber wrote:govnoide je provokator. nikaj drugo.
postupak je bezveze ali još je luđa reakcija od postupka
2015-08-15
Ne radujem se ja nicemu mene zaista zaboli kurac za poslanika i karikature, to ti je odavno trebalo biti jasno. I nemam sta pizdit ako me ti vrijedjas i za to me zaboli kurac, samo mi je smijesno kako nekom mozes sroljat vjeru u bezdan jednom naskrabanom karikaturom, mada iskreno i za to me zaboli, nek se ljudi zabavljaju.govinda wrote:Samo crtanje lika za kojeg se tvrdi da je Poslanik je uvreda..tako to vide vehabije...a kad nacrtas svinju i na njoj napises Poslanik onda je to otvorena uvreda..ali znam da se ti radujes svakoj takoj uvredi pa vrijedjaj slobodno..ali nemoj pizditi ako ja na uvredu odgovorim uvredom...omni wrote:Koga vrijedja karikatura necega? One koji tvrde da je svaka skrabotina zaista poslanik? Tko tu vrijedja poslanika, onaj koji je nacrtao ili oni koji su potvrdili?govinda wrote:Pa kad te covjek vrijedja sa namjerom onda se na uvredu odgovori...ja obicno dogovorim jos gorom uvredom, neko odgovori bombom...stvar izbora...vi mene ovdje vrijedjate, ja vam jebem majke i to tako moze ici dovijeka...a s obzirom da je vrijedjanje mene i provokacije pocelo od mog prvog dana ovdje suzdrzavao sam se da vas sve vrijedjam ali vidim da ste svi isti i sto se mene tice jedino cu ovdje da se pisam po vama...sta vi milili o tome uopste me nije briga.omni wrote:A ako netko nacrta svinju i kaze da je poslanik ti odma moras potvrdit da je to zaista poslanik, vristeci od muke i prijeteci smrcu zbog vrijedjanja poslanika.
omni-
2014-04-12
Nemoj se nervirat, duze ces trajat, zapali jednu i laganini.govinda wrote:vama hijenama sam malo uzdrmao kavez, odoh, nek vas neko drugi nahrani...
omni-
2014-04-12
kaja wrote:jao patetike, glumi žrtvugovinda wrote:Evo opet musliman na forumu, hijene krenite u napad...
nego daj ti nama reci što ti misliš zapravo kao ajmo reći umjereni islamist
kada netko zapali kuran, baci ga proz prozor , obriše prozore njime jel to kod tebe izazove veliki bijes ili ne i misliš li da je normalno da to uopće izazove bijes kod nekoga do te mjere da bi netko išao eksplodirati u discu zbog toga?
Znaš li da Neke arapske zemlje ne koriste reciklirani karton/papir jer smatraju da je možda poneki Kuran završio u reciklaži.......zbilja
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 22 of 25 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25
Page 22 of 25