ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Popišala se po Kuranu i spalila ga

Page 17 of 25 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25  Next

Go down

Popišala se po Kuranu i spalila ga - Page 17 Empty Re: Popišala se po Kuranu i spalila ga

Post by n_razbojnik 17/2/2017, 20:50

Svi se zapale za tu Troju koja je ipak legenda ispisana od slijepog pjesnika...dakle Helena je mogla, ako je postojala biti i najljepša kobila u uzgoju king ali tko bi to uzimao srcu da je zaista i bila

meni je ipak interesantnija spika o Rozamundi, i tu je Triny na tragu

n_razbojnik

2014-04-15

Back to top Go down

Popišala se po Kuranu i spalila ga - Page 17 Empty Re: Popišala se po Kuranu i spalila ga

Post by veber 17/2/2017, 20:51

metilda wrote:
veber wrote:
metilda wrote:
pismejker wrote:

vrlo perverzno..neprijatelj ti siluje zenu i djecu,,tebe izmasakrira,a ti ga jos onda ljubi..ma jebem ja tu logiku..
MIR POSTOJI samo kad neprijatelj zna,da nakon sto on tebi nesto poradi,ti ces mu isim nacinom vratiti...sve ostal oje preseravanje...
Ljucka bica su ipak sam stepenica vise zivina...nista duhovno..čista mesina.. :clown

ne trebaš mi objašnjavati svoju logiku i logiku tvoje religije.. kako moju ne poznaješ osim po negativnoj propagandi neću ti ni pojašnjavati.. no Evropa se puno prije imigranata odrekla kršćanstva i kršćanskih vrijednosti, crkve su u Evropi prazne, uništava se kršćanski moral i kršćanske vrijednosti.. Evropa je davno u svoje temelje ugradila i ozakonila ubojstvo .. i zato i ne zna što je čeka, bit će krvi do koljena.. imigranti su u samo nuspojava
a jes pametna, jeblo mater.

svojoj kćeri sam za 14 i rođendan poklonio WALTER, 5,56. Ima 5+1 za ispalit.
iza kuće sam postavio metu i neka mala vježba.

gej is okej nije moja odrednica.

hvala, ja pijem mineralnu
?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 17/2/2017, 20:53

michaellcmacha wrote:
sory metilda ali svatko tko ustvrdi da je pročitao Kuran, ne može a da ne zna da su rukn-e, ili rukn-ovi stupovi temelja islamskog vjerovanja a koji pogotovo upadaju u oči svima onima koji se prvi put čitajući ga susreću sa Kuranom. ali dobro s obzirom da si bit će brzala čitajući evo da ti ukažem na jedan od vrlo značajnih rukn-i, odnosno temelja a on je dosta bitan za nas nevjernike, tj točnije rečeno krivovjernike...
Uzvišeni Allah je svojim poslanicima slao knjige u kojima je bila uputa, spas i svako dobro. 
a) Tevrat (hb. Tora), a to je knjiga koju je Sveznajući Allah objavio svome poslaniku Musau, as. Tevrat je najcjenjenija knjiga kod sinova Israilovih. 
b) Indžil (Evanđelje) koji je Allah objavio Svome poslaniku Isau, as. 
c) Zebur kojeg je Svemogući objavio Davudu, as. 
d) Suhuf Ibrahim (Ibrahimove stranice) koje su date Ibrahimu, as. 
e) Kur’an Časni kojeg je Allah, džele š’anuhu, objavio Svome posljednjem poslaniku Muhamedu, salallahu alejhi ve selem. Objavljivanjem Kur’ana derogirane su sve prijašnje knjige. Uzvišeni Allah se obavezao da će Kur’an čuvati neiskrivljenim kako bi on ostao uputa i dokaz protiv svih ljudi sve do Sudnjega dana.

hvala na pojašnjenju, već sam mislila da si zaboravio.. točno, Kuran sam čitala nabrzinu i prije 12 godina, zanimalo me svega nekoliko stvari o čemu smo pisali tada na pokojnoj Religiji na iskonu... vjeruj mi da ne znam ni što sve piše u Bibliji, odavno je već ne studiram a ono što sam znala, posebno iz starog zavjeta recimo micve sam i pozaboravljala... mislim da nije važno znati nego živjeti po temeljnim kršćanskim vrijednostima i baš zato sam se upustila u ovu raspravu - ljubi bližnjega svoga kao samog sebe i zbog takvog stava sam na jednoj temi na ovdašnjoj religiji bila izvrijeđana jer sam tvrdila da je svaki čovjek dijete Božje, bio on kršćanin, musliman, hindus... čitala sam i vede i B-gitu pa većinu svetih knjiga različitih religija i opet se sve svede na isto - kakav ćeš biti čovjek... Evropa je jedna licemjerna tvorevina i nakupina naroda koja je ozakonila čedomorstvo i dolaze joj crni dani...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 17/2/2017, 20:54

Leviathan2 wrote:
michaellcmacha wrote:
Leviathan2 wrote:
michaellcmacha wrote:
Leviathan2 wrote:
religije su rak rana covjekova postojanja, i dok je religija bit ce i sukoba

postoji pun kurac bogova, neki veci neki manji al svi spadaju u rang bogova i oni su skoro svi neprijatelj covjeka
Bog je stvorio čovjeka... ne mre mu još i prijatelj biti... to ti je kao d aočekuješ da soroš bude prijatelj draganu zeliću... :))))... jebote pa stvorio ga je, dao mu kruh, najebo cijelu naciju da plaća taj kruh dok ovaj kurcom ne mrda i tako godinama, i sad još soroš i da mu bude prijatelj... jbg nema soroš vremena za te niskoprizemne zajebancije....;)
bog nije stvorio covjekam to su vam prodali zhidovske price
ok nije Bog, ali nekakva kreacija kako za cijeli neživi svemir, tako i za ovu zeru života je morala proizaći... a kad bacimo pogled, bar onoliko koliko seže kroz prostor i "vrijeme" vidimo da je bar tu u našoj" bližoj" okolini sve neka "slučajnost" do slučajnosti... ;)
nisu slucajnosti :D
bas naprotiv medjutim bogovi nemaju nista s tim, njihova moc kreacije je mizerna,
prouci religiju starih slavena, iako su stovali bogove oni su jos uvijek imali znanje o poretku , ima u i nekim drugim izumrlim nazovimo religijama,
medjutim ovaj zhidovski jahve je definitivno mucak al zesci, kao i hrpetina drugih bogova,
paraziti
ako pogledas staro pismo malo pazljivije vidjeces da on trazi stovanje samo njega i da nemogu imat drugih bogova osim njega
imas i onu pricu o mojsiju iz egipta gdje se mojsije bori sa svestenicima protiv moci drugih bogova,
entitet dosta mocan i krvolocan , nis drugo, medjutim i on je prdnuo na rosu, ne moze pohodit zemlju vec eonima
ja sam imao jednu "proljetnu" božicu ;)
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/2/2017, 20:54

Interlocutor: Did the Famous Helen have something to do with the war?
Ruanel: Her name was not Helen either, but she existed.
Interlocutor: Did Paris abduct her like Homer wrote?
Ruanel: No, they fell in love. Helen was with the king of Esparta for charity, besides, he was also a much older man than her. Helen meets Paris and she leaves with him. There is no kidnapping.
Interlocutor: But the war had something to do with this fact?
Ruanel: Yes, it had to do, because the wars take place for two reasons, maybe not at the present time, but in the old days yes, because the wars were smaller and the passions bigger: on one hand, because of affairs, spites and those things, and on the other hand because of longings for power, economic issues, etc.
Interlocutor: Definitely, any excuse is good to start a war.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Leviathan2 17/2/2017, 20:56

michaellcmacha wrote:
Leviathan2 wrote:
michaellcmacha wrote:
Leviathan2 wrote:
michaellcmacha wrote:
Bog je stvorio čovjeka... ne mre mu još i prijatelj biti... to ti je kao d aočekuješ da soroš bude prijatelj draganu zeliću... :))))... jebote pa stvorio ga je, dao mu kruh, najebo cijelu naciju da plaća taj kruh dok ovaj kurcom ne mrda i tako godinama, i sad još soroš i da mu bude prijatelj... jbg nema soroš vremena za te niskoprizemne zajebancije....;)
ok nije Bog, ali nekakva kreacija kako za cijeli neživi svemir, tako i za ovu zeru života je morala proizaći... a kad bacimo pogled, bar onoliko koliko seže kroz prostor i "vrijeme" vidimo da je bar tu u našoj" bližoj" okolini sve neka "slučajnost" do slučajnosti... ;)
bas naprotiv medjutim bogovi nemaju nista s tim, njihova moc kreacije je mizerna,
prouci religiju starih slavena, iako su stovali bogove oni su jos uvijek imali znanje o poretku , ima u i nekim drugim izumrlim nazovimo religijama,
medjutim ovaj zhidovski jahve je definitivno mucak al zesci, kao i hrpetina drugih bogova,
paraziti
ako pogledas staro pismo malo pazljivije vidjeces da on trazi stovanje samo njega i da nemogu imat drugih bogova osim njega
imas i onu pricu o mojsiju iz egipta gdje se mojsije bori sa svestenicima protiv moci drugih bogova,
entitet dosta mocan i krvolocan , nis drugo, medjutim i on je prdnuo na rosu, ne moze pohodit zemlju vec eonima
:D
imao sam i ja jednu bozicu, bila starija od mene 2 godine i stalno me zajebavala da joj skocim po sibice

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by veber 17/2/2017, 20:58

ja bi jebo somalku.
upoznao jednu. zelene oči
a tamno tijelo.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 17/2/2017, 21:01

dobro je, tema je uspjela doći na 17-tu stranicu pa tek onda započelo sa seksom  pirat
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity 17/2/2017, 21:03

veber wrote:ja bi jebo somalku.
a tamno tijelo.
O'ladi...pa da zaratimo s njima...
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Trinity 17/2/2017, 21:04

metilda wrote:dobro je, tema je uspjela doći na 17-tu stranicu pa tek onda započelo sa seksom  pirat
Nije točno, počela je sa zlatnim tušom. pirat
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Yehudi 17/2/2017, 21:04

govinda wrote:
Dread_Pirate_Roberts wrote:nacija nije isto što i vjera koliko god se vi upirali to dokazati...

pizditi i pozivati na ubojstvo nije isto...
Ko upire? Naravno da nije isto...a kurvu treba ubiti, eto ja to javno kazem i sta sad? To sto ti nemas muda da javno kazes sto mislis a to je da je Seselja trebalo odavno ubiti je tvoj kukavicluk i ti se nosi sa time...

Ti upireš.............i to jednako kao najgori isis-ovac.  Pozivaš na ubojstva i kojekako nazivaš nekoga jer je spalio kuran prokleti

To je vama islamstima samo izgovor za urodjena zvijerstva koja provodite stojećima i to upravo po kuranu. 

triba vama dati odmazdu, zub za zub i glavu za glavu ......jedino ste onda mirni

Šešelj nema nikakve veze sa tvojim/vašim tlapnjama, jednako kao ni Tudjman.

Ti i takvi bi pobili sve samo jer misle drugačije.

To se može samo u Saudi Arabiji ali ne i u kulturnim zemljama. 

Baš radi svega toga se sada muslimani ubijaju medjusobno a to je i bolje nego da napadaju druge narode i vjere
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/2/2017, 21:06

No dobro ...čekamo slijedeci video ....kad se isere po njemu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 17/2/2017, 21:09

Triny wrote:
a tamno tijelo.
e, kako zgodna žena. zelene oči, a tamnoputo tijelo.
visoka 1,75 ziher.

dugo već nisam vidio tako lijepu ženu.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/2/2017, 21:13

Popišala se po Kuranu i spalila ga - Page 17 Main_1200 Highly Commended, Portrait - Imp of darkness. On his visit to the Galapagos islands, Charles Darwin was revolted by the animals' appearance, writing: "The black Lava rocks on the beach are frequented by large, disgusting clumsy Lizards. They are as black as the porous rocks over which they crawl & seek their prey from the Sea. I call them 'imps of darkness'. They assuredly well-become the land they inhabit." The marine iguana are all but monsters. Endemic to the Galapagos, it's a rare privilege to share a moment underwater with this animal now considered as an endangered species
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by BB-8 17/2/2017, 21:15

veber wrote:
Triny wrote:
a tamno tijelo.
visoka 1,75 ziher.

pic or it didn't happen... :W

2016-01-25

Back to top Go down

Post by marcellus 17/2/2017, 21:18

a tamno tijelo.

samo joj ne daj da ti puši

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Trinity 17/2/2017, 21:19

veber wrote:
Triny wrote:
a tamno tijelo.
visoka 1,75 ziher.

Eto...tako počinju ratovi. geek
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by L'âme 17/2/2017, 21:22

Leviathan2 wrote:
michaellcmacha wrote:
Leviathan2 wrote:
michaellcmacha wrote:
Leviathan2 wrote:
paraziti
:D
imao sam i ja jednu bozicu, bila starija od mene 2 godine i stalno me zajebavala da joj skocim po sibice
sefica? :D

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 17/2/2017, 21:23

veber wrote:
Triny wrote:
a tamno tijelo.
visoka 1,75 ziher.

Popišala se po Kuranu i spalila ga - Page 17 Halima-Adenjel ova... Leila zvana Halima... iz somalije... tj. iz Minesote...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/2/2017, 21:25

Heben ti ove heteroseksualce , samo im je seks na pameti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Yehudi 17/2/2017, 21:26

metilda wrote:
michaellcmacha wrote:
sory metilda ali svatko tko ustvrdi da je pročitao Kuran, ne može a da ne zna da su rukn-e, ili rukn-ovi stupovi temelja islamskog vjerovanja a koji pogotovo upadaju u oči svima onima koji se prvi put čitajući ga susreću sa Kuranom. ali dobro s obzirom da si bit će brzala čitajući evo da ti ukažem na jedan od vrlo značajnih rukn-i, odnosno temelja a on je dosta bitan za nas nevjernike, tj točnije rečeno krivovjernike...
Uzvišeni Allah je svojim poslanicima slao knjige u kojima je bila uputa, spas i svako dobro. 
a) Tevrat (hb. Tora), a to je knjiga koju je Sveznajući Allah objavio svome poslaniku Musau, as. Tevrat je najcjenjenija knjiga kod sinova Israilovih. 
b) Indžil (Evanđelje) koji je Allah objavio Svome poslaniku Isau, as. 
c) Zebur kojeg je Svemogući objavio Davudu, as. 
d) Suhuf Ibrahim (Ibrahimove stranice) koje su date Ibrahimu, as. 
e) Kur’an Časni kojeg je Allah, džele š’anuhu, objavio Svome posljednjem poslaniku Muhamedu, salallahu alejhi ve selem. Objavljivanjem Kur’ana derogirane su sve prijašnje knjige. Uzvišeni Allah se obavezao da će Kur’an čuvati neiskrivljenim kako bi on ostao uputa i dokaz protiv svih ljudi sve do Sudnjega dana.

hvala na pojašnjenju, već sam mislila da si zaboravio.. točno, Kuran sam čitala nabrzinu i prije 12 godina, zanimalo me svega nekoliko stvari o čemu smo pisali tada na pokojnoj Religiji na iskonu... vjeruj mi da ne znam ni što sve piše u Bibliji, odavno je već ne studiram a ono što sam znala, posebno iz starog zavjeta recimo micve sam i pozaboravljala... mislim da nije važno znati nego živjeti po temeljnim kršćanskim vrijednostima i baš zato sam se upustila u ovu raspravu - ljubi bližnjega svoga kao samog sebe i zbog takvog stava sam na jednoj temi na ovdašnjoj religiji bila izvrijeđana jer sam tvrdila da je svaki čovjek dijete Božje, bio on kršćanin, musliman, hindus... čitala sam i vede i B-gitu pa većinu svetih knjiga različitih religija i opet se sve svede na isto - kakav ćeš biti čovjek... Evropa je jedna licemjerna tvorevina i nakupina naroda koja je ozakonila čedomorstvo i dolaze joj crni dani...

Na brzinu,  pročitala kuran,  prije desetak god............

tako ne procjenjujem niti žene koje sam  ....... - na brzinu prije desetak godina - 

a kamoli neku knjigu koja je ideal milijardi ljudi.

Inače boldano u tvome tekstu nije kršćanska, već judaistička misao vodilja.

Inače Europa nije tako loša kako govoriš jer vidimo da na Pčanetu ima i puno, puno gorih regija i vjera.

Ili  možda doista misliš da  je SA vehabizam, salafizam uz neizostavni šerijat ...............neki bolji sustav vrijednosti ??????????????
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 17 of 25 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25  Next

Back to top