LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: LIGA PRVAKA
fridrih_niche wrote:Jesi retardiran?
Aj objasni mi zašto nisu ispravno svirani penali?
Kod Neymarovog igrač PSG-a vidi da ga ne moze zaustavit i očajnički se baca u njegove noge...
A Suareza je Marquinos udrija rukom u vrat...
Suarez je teatralno smeće, al Brazilac je debil koji radi glupost...
A sad nastavite kmecat, picke jedne...
Kad Real dobiva očite poklone onda je silenzio stampa...
;)
tako je, konfabuliraj i ubeđuj sebe u laž, pošto ni sam sebi više ne veruješ...
Guest- Guest
End1899 wrote:odbila/dodao kako ti je lakše kopile glupo :D
likuj nad krađom, majku ti cigansku jebem. ali dobićetet taj utešni kup kralja, pa možete ovu krađu da slavite kao osvajanje...
Guest- Guest
Kakve veze ima koja je kamera moronu retardirani? Bitno da se jasno vidi ofsajdEnd1899 wrote:ali debil još postavi izrezanu sliku di piše goal line technology, nikakav ofsajd uopće nije u pitanju, ajme koji autošamari
fridrih_niche wrote:
Kod Neymarovog igrač PSG-a vidi da ga ne moze zaustavit i očajnički se baca u njegove noge...
uefalona kako je drogba odavno dao dijagnozu its a fucking disgrace
Sve stoji. Krađe na jednu stranu, ali igrači PSG-a su miševi.End1899 wrote:krađa je kad psg ne prođe centar i popije 6 komada
Da je pravde ispali bi i PSG i Barcelona. Ni jedni nisu zaslužili proći
omas Tuchel (trener Borrusije Dortmund): "Pobjeda Barçe protiv PSG-a? Svi su poludjeli u svlačionici. Gledali smo sam kraj meča. Kada sam napuštao teren znao sam da je 4-1, ali kada sam ušao u svlačionicu već je bilo 5-1. Volim Barcelonu, bez uvrede prema PSG-u. Svi smo stojali i gledali u TV. Moglo se osjetiti da će još jedan gol doći. Lopta je došla u šesnaesterac i bio je to gol. Vidjeli smo da nije bilo ofsajda. Mi smo mislili da smo bili fantastični protiv Benfice, ali ovi momci iz Barcelone..."
End- Posts : 21177
2015-08-25
Talijan Arrigo Sacchi i Francuz Raymond Domenech su prije nekoliko dana dali zanimljive izjave.
Raymond Domenech: "Barcelona je samo sjena momčadi koja je dominirala Evropom. Iniesta nije kao što je nekada bio, Xavi nema pravu zamjenu, a Messi nema energiju kakvu je imao sa 20 godina. Leo više nema čarobni štapić koji bi pomogao njegovom timu da prođe u narednu fazu takmičenja."
Arrigo Sacchi: "Barcelona već neko vrijeme nije kao nekada. Više nisu agresivni i gladni kao prije, a tome smo se svi divili. Dominirali su deset godina, a sada su udarili u zid i više im ni Messi ne može pomoći. Treba im čudo da se vrate nakon prve utakmice."
Gerard Piqué nakon utakmice: "Mislim kako bi se Domenech i Sacchi trebali prisjetiti svojih riječi."
Raymond Domenech: "Barcelona je samo sjena momčadi koja je dominirala Evropom. Iniesta nije kao što je nekada bio, Xavi nema pravu zamjenu, a Messi nema energiju kakvu je imao sa 20 godina. Leo više nema čarobni štapić koji bi pomogao njegovom timu da prođe u narednu fazu takmičenja."
Arrigo Sacchi: "Barcelona već neko vrijeme nije kao nekada. Više nisu agresivni i gladni kao prije, a tome smo se svi divili. Dominirali su deset godina, a sada su udarili u zid i više im ni Messi ne može pomoći. Treba im čudo da se vrate nakon prve utakmice."
Gerard Piqué nakon utakmice: "Mislim kako bi se Domenech i Sacchi trebali prisjetiti svojih riječi."
2015-08-25
Pep Guardiola (trener Manchester Cityja na press konferenciji nakon utakmice protiv Stoke Cityja): "Imao sam veliku želju da gledam Barcelonu, ali zbog naše utakmice nisam bio u prilici. Ovaj rezultat je impresivan. Čestitam svima."
2015-08-25
“Biti dio historije i vidjeti način kako su se uspjeli vratiti i nakon primljenog pogotka, znajući da moraju postići još tri za prolaz, stvarno nevjerovatno.”
“Njihov karakter, sposobnost, odlučnost ove skupine fantastičnih igrača.. Nikada u svom životu nisam svjedočio nečemu poput njih.” - Rio Ferdinand
2015-08-25
nema govora o penalu, ovaj lakat i škarice su za dekoraciju
2015-08-25
2015. nije sviran penal za juventus kod 1:1 ;)Fénix wrote:Svojevremeno je i David Villa u dresu istog kluba volio ovako 'poletjeti'. Ne može bez kontroverzi, jedino 1992. i 2015. ispadaju čiste.muckodjubre wrote:Slabo sam pratio zadnje minutr,jel to penal za 5-1?scorpion wrote:https://gfycat.com/KindlyAggressiveEyra
skripar-
2015-08-09
End1899 wrote:Vincent Vega wrote:PSG može do kraja, moćni su. Rekao sam prije par mjeseci da će se dizat kako vrijeme prolazi. Emery je majstor za ova natjecanja.
Guest- Guest
Ža mi je sta im nisan isa na koncert kad san bija u Pragu!End1899 wrote:
za cijelu ekipu
:(
Guest- Guest
ja kad vidim ona teatralna bacanja nebi im svirao penal ni da im noge polome, gadi mi se takav nogomet, sve su sjebali jebeni padavičari koji će radije upast nego ići zabit normalan gol ioako mogu doći do loptefridrih_niche wrote:Jesi retardiran?
Aj objasni mi zašto nisu ispravno svirani penali?
A Suareza je Marquinos udrija rukom u vrat...
Suarez je teatralno smeće, al Brazilac je debil koji radi glupost...
A sad nastavite kmecat, picke jedne...
Kad Real dobiva očite poklone onda je silenzio stampa...
;)
grande collina i njegova izjava: neymaru bi dao crveni svaku utakmicu zbog simuliranja ;)
skripar-
2015-08-09
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50