obvezni vojni rok
Page 21 of 25
Page 21 of 25 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25
obvezni vojni rok
Re: obvezni vojni rok
Triny wrote:Onima koji se profesionalno zaposle u vojsci nije cilj da rade 30 godina nego da se što prije dočepaju mirovine.deda wrote:Noor wrote:deda wrote:neka umjesto volontiranja država mladima i nezaposlenima ponudi karijeru u vojsci, profesionalno zanimanje kojim se mogu baviti i u kojemu mogu napredovati sljedećih 30ak godina
pa tu opciju već imaju
vjerujem da to tako izgleda iz tvog kuta i da bi ti baš to bio motiv da imaš uvjete. no, ne razmišljaju ipak baš svi tako.
Guest- Guest
Zato sastaviti/rastaviti pušku naučiš za frtalj sata, dalje samo uvježbavaš. A borbene taktike učiš tjednima.deda wrote:Sabina Spielrein wrote:Rat smo dobili i zato što je prijašnja država koncipirana izrazito vojnički, kad je počeo, na front su otišli ljudi koji su znali kako puška izgleda i što s njom treba raditi i obranili nas.
Možemo diskutirati čija bi djeca bila topovsko meso, i sigurno da pristup potrošne robe za Afganistane i sl. građanstvu koje izumire nije pametna opcija, ali obuka bi trebala biti obavezna, za sve. Znači, i dečki i cure.
puška je napravljena tako da je i netko bez mozga može koristit, po afričkim zemljama imaš vojske sastavljene od maloljetne djece
koristiti pušku i pucati nije neka znanost niti nešto posebno zahtjevno, pogotovo ne jurišnu pušku
alav
Pa ako ces protiv povratnika iz Sirije da ratujes sa tom vojskom balavaca koja je prosla mjesec dana obuke odmah potpisi kapitulaciju.maggie13 wrote:bolje daj koji novi vic o muji i hasi..govinda wrote:ma sta ce za mjesec dana nauciti? Pravite cirkus al vasa drzava, vasa omladine i vase pare, ja cu da se smijem sa ostakom svijeta...debotoijusto wrote:svi su ZA , nek ocvrsnu , zduzit se da mali napravi bokun zabavice , postane covjek ... u isto vrijeme nac vezu da mali bude tu blizu kucegovinda wrote:Rado Hrvat ide u vojnike...barem na ovom forumu..
ili sluzi domovini u opcini
i dobro , amo rec da svi moraju sluzit
a svecenstvo ?
svore ako idu zene ?
naravno da ćemo vojni rok, koliko ih samo ima tu preko granica povratnika iz Sirije,etc..
2016-11-17
slažem se, za to imaju profiji..ovi bi bili pozadina..i ne bi bilo mjesec dana..barem tri..govinda wrote:alavPa ako ces protiv povratnika iz Sirije da ratujes sa tom vojskom balavaca koja je prosla mjesec dana obuke odmah potpisi kapitulaciju.maggie13 wrote:bolje daj koji novi vic o muji i hasi..govinda wrote:ma sta ce za mjesec dana nauciti? Pravite cirkus al vasa drzava, vasa omladine i vase pare, ja cu da se smijem sa ostakom svijeta...debotoijusto wrote:svi su ZA , nek ocvrsnu , zduzit se da mali napravi bokun zabavice , postane covjek ... u isto vrijeme nac vezu da mali bude tu blizu kucegovinda wrote:Rado Hrvat ide u vojnike...barem na ovom forumu..
a svecenstvo ?
svore ako idu zene ?
naravno da ćemo vojni rok, koliko ih samo ima tu preko granica povratnika iz Sirije,etc..
2014-04-12
Uf, a ja te uviek zamišljal kao pravu Dalmatinku, visoku i vitku, npr. Marijanu Mikulić. Znam, znam, Hercegovka je, ali taj tip.maggie13 wrote:Dead, problem je (i)sto pola mladih muskaraca u RH danas ima dupe vece od moga :-S
Naravno da razmišljaju, samo računaju kad imaju prve uvjete za mirovinu.Noor wrote:Triny wrote:Onima koji se profesionalno zaposle u vojsci nije cilj da rade 30 godina nego da se što prije dočepaju mirovine.deda wrote:Noor wrote:deda wrote:neka umjesto volontiranja država mladima i nezaposlenima ponudi karijeru u vojsci, profesionalno zanimanje kojim se mogu baviti i u kojemu mogu napredovati sljedećih 30ak godina
pa tu opciju već imaju
vjerujem da to tako izgleda iz tvog kuta i da bi ti baš to bio motiv da imaš uvjete. no, ne razmišljaju ipak baš svi tako.
Last edited by Triny on 12/2/2017, 17:56; edited 1 time in total
Trinity-
2014-04-17
A kome je cilj da radi dok se ne izvrne?Triny wrote:Onima koji se profesionalno zaposle u vojsci nije cilj da rade 30 godina nego da se što prije dočepaju mirovine.deda wrote:Noor wrote:deda wrote:neka umjesto volontiranja država mladima i nezaposlenima ponudi karijeru u vojsci, profesionalno zanimanje kojim se mogu baviti i u kojemu mogu napredovati sljedećih 30ak godina
pa tu opciju već imaju
Tri mjeseca? Duga obuka ) Tjah, ratovali su neki protiv tih "Sirijaca" prije 20 godina pa ispusili :))maggie13 wrote:slažem se, za to imaju profiji..ovi bi bili pozadina..i ne bi bilo mjesec dana..barem tri..govinda wrote:alavPa ako ces protiv povratnika iz Sirije da ratujes sa tom vojskom balavaca koja je prosla mjesec dana obuke odmah potpisi kapitulaciju.maggie13 wrote:bolje daj koji novi vic o muji i hasi..govinda wrote:ma sta ce za mjesec dana nauciti? Pravite cirkus al vasa drzava, vasa omladine i vase pare, ja cu da se smijem sa ostakom svijeta...debotoijusto wrote:
svi su ZA , nek ocvrsnu , zduzit se da mali napravi bokun zabavice , postane covjek ... u isto vrijeme nac vezu da mali bude tu blizu kuce
a svecenstvo ?
svore ako idu zene ?
2016-11-17
Ne razmisljaju,upravo suprotno.Triny wrote:Naravno da razmišljaju, samo računaju kad imaju prve uvjete za mirovinu.Noor wrote:Triny wrote:Onima koji se profesionalno zaposle u vojsci nije cilj da rade 30 godina nego da se što prije dočepaju mirovine.deda wrote:Noor wrote:
pa tu opciju već imaju
Godinama se tjera ljude van,a oni se bore ostati i muvaju na sve nacine.
Razlog je jednostavno puno veca placa nego mirovina.
Evo i zena ce raditi jos 7-8 godina do pune mirovine iako je mogla prije pet godina biti umirovljena.
dijagram-
2015-08-09
Što je bilo-bilo je..sigurno bismo se pokušali obranit..zato jesam za vojni rokgovinda wrote:Tri mjeseca? Duga obuka ) Tjah, ratovali su neki protiv tih "Sirijaca" prije 20 godina pa ispusili :))maggie13 wrote:slažem se, za to imaju profiji..ovi bi bili pozadina..i ne bi bilo mjesec dana..barem tri..govinda wrote:alavPa ako ces protiv povratnika iz Sirije da ratujes sa tom vojskom balavaca koja je prosla mjesec dana obuke odmah potpisi kapitulaciju.maggie13 wrote:bolje daj koji novi vic o muji i hasi..govinda wrote:
ma sta ce za mjesec dana nauciti? Pravite cirkus al vasa drzava, vasa omladine i vase pare, ja cu da se smijem sa ostakom svijeta...
2014-04-12
Triny wrote:Naravno da razmišljaju, samo računaju kad imaju prve uvjete za mirovinu.Noor wrote:Triny wrote:Onima koji se profesionalno zaposle u vojsci nije cilj da rade 30 godina nego da se što prije dočepaju mirovine.deda wrote:Noor wrote:
pa tu opciju već imaju
naravno da lupetaš. iznenadila bi me da koji put ne...
Guest- Guest
hm, da necete i vojsku na ulice zajedno sa policijom? e to bi billa sega prava :)))maggie13 wrote:Što je bilo-bilo je..sigurno bismo se pokušali obranit..zato jesam za vojni rokgovinda wrote:Tri mjeseca? Duga obuka ) Tjah, ratovali su neki protiv tih "Sirijaca" prije 20 godina pa ispusili :))maggie13 wrote:slažem se, za to imaju profiji..ovi bi bili pozadina..i ne bi bilo mjesec dana..barem tri..govinda wrote:alavPa ako ces protiv povratnika iz Sirije da ratujes sa tom vojskom balavaca koja je prosla mjesec dana obuke odmah potpisi kapitulaciju.maggie13 wrote:
bolje daj koji novi vic o muji i hasi..
2016-11-17
eto, za elementarne stvari njima treba kurs od 5 mjeseci sto normalna gladna osoba nauci u 3 minute, ak ne nauci sluca muziku iz praznog zelucagovinda wrote:A koji ce kurac vojska i to sto neko nauci pucati? Ja Bambija znam roknuti i od njega napraviti gulas a da dana nisam proveo u vojsci..
ni ja nisam bio u vojsci a znam i jeza oderat za gulash a o zmijurinama da ne govorimo :D
Trinydanni1 wrote:A kome je cilj da radi dok se ne izvrne?Triny wrote:Onima koji se profesionalno zaposle u vojsci nije cilj da rade 30 godina nego da se što prije dočepaju mirovine.deda wrote:Noor wrote:deda wrote:neka umjesto volontiranja država mladima i nezaposlenima ponudi karijeru u vojsci, profesionalno zanimanje kojim se mogu baviti i u kojemu mogu napredovati sljedećih 30ak godina
pa tu opciju već imaju
Guest- Guest
I imat će 45 kad ode u punu mirovinu?dijagram wrote:Ne razmisljaju,upravo suprotno.Triny wrote:Naravno da razmišljaju, samo računaju kad imaju prve uvjete za mirovinu.Noor wrote:Triny wrote:Onima koji se profesionalno zaposle u vojsci nije cilj da rade 30 godina nego da se što prije dočepaju mirovine.deda wrote:
Godinama se tjera ljude van,a oni se bore ostati i muvaju na sve nacine.
Razlog je jednostavno puno veca placa nego mirovina.
Evo i zena ce raditi jos 7-8 godina do pune mirovine iako je mogla prije pet godina biti umirovljena.
Frendica i muž joj , oboje 40+, ove godine idu u mirovinu, zdravi i jaki ko bikovi, već si traže fuš.
Ako ih zdravlje posluži, još će 30-40 godina biti u mirovini.
Koliko će ljudi morati raditi sve te godine za njihove mirovine? 10? 20?
Trinity-
2014-04-17
kad se čovjek brani, ne bira sredstva...tako i država..govinda wrote:hm, da necete i vojsku na ulice zajedno sa policijom? e to bi billa sega prava :)))maggie13 wrote:Što je bilo-bilo je..sigurno bismo se pokušali obranit..zato jesam za vojni rokgovinda wrote:Tri mjeseca? Duga obuka ) Tjah, ratovali su neki protiv tih "Sirijaca" prije 20 godina pa ispusili :))maggie13 wrote:slažem se, za to imaju profiji..ovi bi bili pozadina..i ne bi bilo mjesec dana..barem tri..govinda wrote:alav
Pa ako ces protiv povratnika iz Sirije da ratujes sa tom vojskom balavaca koja je prosla mjesec dana obuke odmah potpisi kapitulaciju.
2014-04-12
zmije?Leviathan2 wrote:eto, za elementarne stvari njima treba kurs od 5 mjeseci sto normalna gladna osoba nauci u 3 minute, ak ne nauci sluca muziku iz praznog zelucagovinda wrote:A koji ce kurac vojska i to sto neko nauci pucati? Ja Bambija znam roknuti i od njega napraviti gulas a da dana nisam proveo u vojsci..
ni ja nisam bio u vojsci a znam i jeza oderat za gulash a o zmijurinama da ne govorimo :D
auuuuuu
2014-04-12
E jeza nisam nikad ni jebo a ni kuho :)))Leviathan2 wrote:eto, za elementarne stvari njima treba kurs od 5 mjeseci sto normalna gladna osoba nauci u 3 minute, ak ne nauci sluca muziku iz praznog zelucagovinda wrote:A koji ce kurac vojska i to sto neko nauci pucati? Ja Bambija znam roknuti i od njega napraviti gulas a da dana nisam proveo u vojsci..
2016-11-17
Da. Radim posao koji volim i nadam se da će me fizičko i mentalno zdravlje poslužiti da mogu raditi što duže.Noor wrote:Trinydanni1 wrote:A kome je cilj da radi dok se ne izvrne?Triny wrote:Onima koji se profesionalno zaposle u vojsci nije cilj da rade 30 godina nego da se što prije dočepaju mirovine.deda wrote:Noor wrote:
pa tu opciju već imaju
Trinity-
2014-04-17
Stoji , ...ma ja mislim da protiv njih i netreba ratovati nego im osigurat logistiku i prijevoz do ....Francuske ....pa nek tamo rokaju do mile volje i brane bracu Arape u Marseilu i islamski kalifat u Francuskoj.govinda wrote:Pa ako ces protiv povratnika iz Sirije da ratujes sa tom vojskom balavaca koja je prosla mjesec dana obuke odmah potpisi kapitulaciju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
meso ko meso, i nisu bas ukusne posebno, al malo zacina i fin gulash ispadnemaggie13 wrote:zmije?Leviathan2 wrote:eto, za elementarne stvari njima treba kurs od 5 mjeseci sto normalna gladna osoba nauci u 3 minute, ak ne nauci sluca muziku iz praznog zelucagovinda wrote:A koji ce kurac vojska i to sto neko nauci pucati? Ja Bambija znam roknuti i od njega napraviti gulas a da dana nisam proveo u vojsci..
auuuuuu
» Obvezni vojni rok – glupa ideja neukih političara
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ uvodi vojni rok
» Longi vojni rok
» Obvezni vojni rok – glupa ideja neukih političara
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ uvodi vojni rok
» Longi vojni rok
Page 21 of 25