obvezni vojni rok
Page 23 of 25
Page 23 of 25 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25
obvezni vojni rok
Re: obvezni vojni rok
žabe volimveber wrote:zmije kao i žabe.Leviathan2 wrote:meso ko meso, i nisu bas ukusne posebno, al malo zacina i fin gulash ispadnemaggie13 wrote:zmije?Leviathan2 wrote:eto, za elementarne stvari njima treba kurs od 5 mjeseci sto normalna gladna osoba nauci u 3 minute, ak ne nauci sluca muziku iz praznog zelucagovinda wrote:A koji ce kurac vojska i to sto neko nauci pucati? Ja Bambija znam roknuti i od njega napraviti gulas a da dana nisam proveo u vojsci..
ni ja nisam bio u vojsci a znam i jeza oderat za gulash a o zmijurinama da ne govorimo :D
auuuuuu
okus muljne vode. kao da je picek rastao u močvari.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ovisi sto lovis i gdje lovis, ja soma ne jedem bas zbog tog muljaveber wrote:zmije kao i žabe.Leviathan2 wrote:meso ko meso, i nisu bas ukusne posebno, al malo zacina i fin gulash ispadnemaggie13 wrote:zmije?Leviathan2 wrote:eto, za elementarne stvari njima treba kurs od 5 mjeseci sto normalna gladna osoba nauci u 3 minute, ak ne nauci sluca muziku iz praznog zelucagovinda wrote:A koji ce kurac vojska i to sto neko nauci pucati? Ja Bambija znam roknuti i od njega napraviti gulas a da dana nisam proveo u vojsci..
ni ja nisam bio u vojsci a znam i jeza oderat za gulash a o zmijurinama da ne govorimo :D
auuuuuu
danni1 wrote:Pa jbga oni su radili dok su ovi studirali 10g. Red je da se vrati.Triny wrote:I imat će 45 kad ode u punu mirovinu?dijagram wrote:Ne razmisljaju,upravo suprotno.Triny wrote:Naravno da razmišljaju, samo računaju kad imaju prve uvjete za mirovinu.Noor wrote:
vjerujem da to tako izgleda iz tvog kuta i da bi ti baš to bio motiv da imaš uvjete. no, ne razmišljaju ipak baš svi tako.
Godinama se tjera ljude van,a oni se bore ostati i muvaju na sve nacine.
Razlog je jednostavno puno veca placa nego mirovina.
Evo i zena ce raditi jos 7-8 godina do pune mirovine iako je mogla prije pet godina biti umirovljena.
Frendica i muž joj , oboje 40+, ove godine idu u mirovinu, zdravi i jaki ko bikovi, već si traže fuš.
Ako ih zdravlje posluži, još će 30-40 godina biti u mirovini.
Koliko će ljudi morati raditi sve te godine za njihove mirovine? 10? 20?
a i vojne osobe studiraju, pohađaju dočasničke i časničke škole, završavanjem stručnih specijalizacija i obuka napreduju u karijeri, usponom u hijerarhiji povećavaju im se odgovornosti i obveze...Triny misli da im činovi i benefiti padaju s neba i nezasluženo.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:ovisi sto lovis i gdje lovis, ja soma ne jedem bas zbog tog muljaveber wrote:zmije kao i žabe.Leviathan2 wrote:meso ko meso, i nisu bas ukusne posebno, al malo zacina i fin gulash ispadnemaggie13 wrote:zmije?Leviathan2 wrote:
eto, za elementarne stvari njima treba kurs od 5 mjeseci sto normalna gladna osoba nauci u 3 minute, ak ne nauci sluca muziku iz praznog zeluca
auuuuuu
daj levi, otvorite temu sa žabama i zmijama..
Guest- Guest
hm, kom nije ukusno pileće bijelo meso nije ni zmijsko... okus je otprilike taj... jbg levi.... jes ti siguran da si ijo zmijetinu... ;)Leviathan2 wrote:meso ko meso, i nisu bas ukusne posebno, al malo zacina i fin gulash ispadnemaggie13 wrote:zmije?Leviathan2 wrote:eto, za elementarne stvari njima treba kurs od 5 mjeseci sto normalna gladna osoba nauci u 3 minute, ak ne nauci sluca muziku iz praznog zelucagovinda wrote:A koji ce kurac vojska i to sto neko nauci pucati? Ja Bambija znam roknuti i od njega napraviti gulas a da dana nisam proveo u vojsci..
auuuuuu
2015-08-08
draga!maggie13 wrote:žabe volimveber wrote:zmije kao i žabe.
kada dođem u imotski odemo do metkovića na žabe. znam odličan restoran.
2014-12-30
crnku iliti smuka, ako ga peces kao rostilj nevalja kurca isto kao ni piletina, bar meni, al ako slozis gulash onda ispadne cist fino, meso ko meso, jedino meso koje mi je dobro bez iceg je kad odrezes peku svinjetine, bacis je na vrucu zeljeznu ploci o onak je isprepadas al ne ispeces do kraja , bez soli bez zacina, vrhmichaellcmacha wrote:hm, kom nije ukusno pileće bijelo meso nije ni zmijsko... okus je otprilike taj... jbg levi.... jes ti siguran da si ijo zmijetinu... ;)Leviathan2 wrote:meso ko meso, i nisu bas ukusne posebno, al malo zacina i fin gulash ispadnemaggie13 wrote:zmije?Leviathan2 wrote:eto, za elementarne stvari njima treba kurs od 5 mjeseci sto normalna gladna osoba nauci u 3 minute, ak ne nauci sluca muziku iz praznog zelucagovinda wrote:A koji ce kurac vojska i to sto neko nauci pucati? Ja Bambija znam roknuti i od njega napraviti gulas a da dana nisam proveo u vojsci..
auuuuuu
2014-04-12
nisi probala, ;Dmaggie13 wrote:to možete vas dvojicaLeviathan2 wrote:odvedi je na puzeve :Dveber wrote:draga!maggie13 wrote:žabe volimveber wrote:zmije kao i žabe.
dijagram-
2015-08-09
i ne bih..:-SLeviathan2 wrote:nisi probala, ;Dmaggie13 wrote:to možete vas dvojicaLeviathan2 wrote:odvedi je na puzeve :Dveber wrote:draga!maggie13 wrote:
žabe volim
Pozovite na nesto drugo ;-)
2014-04-12
moze, super!dijagram wrote:seka i ja cemo puru
Ja cu s kefirom :-)
2014-04-12
kukuruzus :DLeviathan2 wrote:puru?dijagram wrote:seka i ja cemo puru
onu pernatu zivotinju ili od kukuruznog brasna :D
2014-04-12
zanimljivo, i meni je to jedno od omiljenih jela, sa varenikom naravno,maggie13 wrote:kukuruzus :DLeviathan2 wrote:puru?dijagram wrote:seka i ja cemo puru
mi siromasi volimo sirotinjskiLeviathan2 wrote:zanimljivo, i meni je to jedno od omiljenih jela, sa varenikom naravno,maggie13 wrote:kukuruzus :DLeviathan2 wrote:puru?dijagram wrote:seka i ja cemo puru
dijagram-
2015-08-09
Kakav jebeni Rambo... Arkan je bio i ostao moj idol. On je bio bitniji od Miloševića i Tuđmana. Živo mu se jebalo šta misli amerika i šta misli rusija. Imao je svoju vojsku i njegovih 10 godina života vrijedi ko da živiš 1000 godina jer prođeš sve šta čovjek može proć u 1000 godina. Imao je svoju banku, vojsku, vlast, moć, najljepše žene, nikog se nije bojao i njegova je bila uvijek posljednja.
Glupi narod guta priču da je on ubijen, a zna se da je i dan danas živ jer zna previše i da ga je bilo ko smaknuo pale bi glave i u americi i u srbiji.
Glupi narod guta priču da je on ubijen, a zna se da je i dan danas živ jer zna previše i da ga je bilo ko smaknuo pale bi glave i u americi i u srbiji.
Guest- Guest
znamo mi što valjaLeviathan2 wrote:zanimljivo, i meni je to jedno od omiljenih jela, sa varenikom naravno,maggie13 wrote:kukuruzus :DLeviathan2 wrote:puru?dijagram wrote:seka i ja cemo puru
2014-04-12
deda wrote:tre911 wrote:
Zbog animoziteta koji imaš prema kršćanstvu cijeli si se izobličio
izobličio?
radi se jednostavno o ruganju glupostima, jer se tome i treba rugati s koje god strane ideološkog spektra da idijoti dolaze
u konačnici nije problem u glupostima koje propovejda kršćanski nauk, nego u niskom IQ naivca
Točno, radi se zapravo o sprdanju. No, evidentno je kako se ti ovdje zapravo sprdaš sa vlastitim konstrukcijama odnosno vlastitim distorziranim intepretacijama kršćanskog odnosno službenog nauka Katoličke Crkve, a ne tom nauku samom, jer isti u svojoj aktualnoj verziji sa tvojim intepretacijama i nema puno veze.
Guest- Guest
Page 23 of 25 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25
Similar topics
» Vraca se obvezni vojni rok?!
» Obvezni vojni rok – glupa ideja neukih političara
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ uvodi vojni rok
» Longi vojni rok
» Obvezni vojni rok – glupa ideja neukih političara
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ uvodi vojni rok
» Longi vojni rok
Page 23 of 25