Vraca se obvezni vojni rok?!
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Vraca se obvezni vojni rok?!
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2278863
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Vraca se obvezni vojni rok?!
.naravno da treba...sest mjeseci dovoljno..ostatak ako zele biti profici..ssmo protiv moze biti agentura i oni koji ne zele dobro ovom narodu i drzavi,zatim pederi,supci i picke
2015-09-08
epikur37 dislikes this post
....takve na radne akcije..ak si protiv..onda ces motiku i lopatu u ruke..arbajt 12 sati dobijes litru vode i dvije snite kruha
2015-09-08
Nema love, nema dece, nema smještajnih uvjeta…
niels-
2021-04-26
Ali inače, za pravi vojni rok sam uvijek. Imam krasne uspomene.
niels-
2021-04-26
U ovom mandatu se neće ništa uvodit. Prioritet su neke druge stvari , lovačka avijacija itd.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/vraca-se-obvezni-vojni-rok-ministar-banozic-potvrdio-da-se-ide-prema-vracanju-vojne-obveze-1101460
Razmišlja se u tom smjeru dakle razmišlja se.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/vraca-se-obvezni-vojni-rok-ministar-banozic-potvrdio-da-se-ide-prema-vracanju-vojne-obveze-1101460
Razmišlja se u tom smjeru dakle razmišlja se.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
niels wrote:Nema love, nema dece, nema smještajnih uvjeta…
Ima, ima ... .
Guest- Guest
Umjesto ulagati u civilno društvo, nenasilno rješavanje konflikt a i podizanje svijesti o toleranciji oni ulažu u oružje, ratove, razaranja, mržnju, hejtane...etc
:p :D
:p :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja nisan za uvođenje vojnog roka. Kakve koristi da nekog obućiš da rukuje oružjem ako nije motiviran i priko kurca je tu jer mora xy mjeseci bit u vojarni. Šta će ti takvi voinik ? Zna rukovat a nije motiviran i priko kurca je tu jer eto mora po sili zakona. To mi nema smisla. Bacanje para na ništa.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja nisan za uvođenje vojnog roka. Kakve koristi da nekog obućiš da rukuje oružjem ako nije motiviran i priko kurca je tu jer mora xy mjeseci bit u vojarni. Šta će ti takvi voinik ? Zna rukovat a nije motiviran i priko kurca je tu jer eto mora po sili zakona. To mi nema smisla. Bacanje para na ništa.
Puca mi kurac je l motiviran ili nije.
Obveza je u pitanju, ne dragovoljnost.
Kaj bi pisali pičkecima molbu morti?
Ak je zdrav za šiju i kuš ... slučajno nećeš - robija mater mu njegovu.
Guest- Guest
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=magazin&id=2278906
....'muskarci u tajicama'
....'muskarci u tajicama'
2015-09-08
Svakak da triba. Ne zbog vojske ka takve, neg zbog mladića kak bu postali muškarci a ne gej nargilaši sa uskim tajicama.
Sovak wrote:RayMabus wrote:Ja nisan za uvođenje vojnog roka. Kakve koristi da nekog obućiš da rukuje oružjem ako nije motiviran i priko kurca je tu jer mora xy mjeseci bit u vojarni. Šta će ti takvi voinik ? Zna rukovat a nije motiviran i priko kurca je tu jer eto mora po sili zakona. To mi nema smisla. Bacanje para na ništa.
Puca mi kurac je l motiviran ili nije.
Obveza je u pitanju, ne dragovoljnost.
Kaj bi pisali pičkecima molbu morti?
Ak je zdrav za šiju i kuš ... slučajno nećeš - robija mater mu njegovu.
ma pušite kurac rvati. koliko ta vaša nepotrebna cirkusarija košta? imate para? nemate. rvati po miljarditi puta uništa.
Guest- Guest
ja bi vama rvatima kupio svakom po jedan pištolj i jedan metak pa bi vas natjerao da igrate ruski rulet. tako.
koja ste vi poremećena hrpa govana u pizdu materinu umjesto da ulažete pare u nešto što donosi nove pare vi ulažete u nešto što samo guta pare i nikakve koristi nema...
ubijte se pizda vam materina. idete već 30 godina u tom smjeru samouništenja pa samo udrite još jače.
koja ste vi poremećena hrpa govana u pizdu materinu umjesto da ulažete pare u nešto što donosi nove pare vi ulažete u nešto što samo guta pare i nikakve koristi nema...
ubijte se pizda vam materina. idete već 30 godina u tom smjeru samouništenja pa samo udrite još jače.
Guest- Guest
hoce li nedjeljom jutri na HRT biti emisija dozvolite da odem u vojsku a zatim misna slavlja u 4k iz klostara podravskog ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:hoce li nedjeljom jutri na HRT biti emisija dozvolite da odem u vojsku a zatim misna slavlja u 4k iz klostara podravskog ?
koliko moraš biti lud mentalno sakati invalid, opičen deluzijama i kompleksima za gurati takvu šizofrenu ideju u realizaciju? ja vas sad najozbiljnije pitam jeste li vi rvati normalni??? ima li netko normalan među vama ili ste u kolektivnom ludilu svi? kroz ste prolupali.
Guest- Guest
Gnječ wrote:ja bi vama rvatima kupio svakom po jedan pištolj i jedan metak pa bi vas natjerao da igrate ruski rulet. tako.
varas se ekipa iz pletera veselo tapse nozicama
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:Gnječ wrote:ja bi vama rvatima kupio svakom po jedan pištolj i jedan metak pa bi vas natjerao da igrate ruski rulet. tako.
varas se ekipa iz pletera veselo tapse nozicama
SMRT TIM RVACKO TURSKIM GOVNARIMA IZBOSNE! SMRT!!!
Guest- Guest
Uvest ce ako im se nalozi iz Njemacke, ili Brisla, sami necemo sigurno.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Uvest ce ako im se nalozi iz Njemacke, ili Brisla, sami necemo sigurno.
pa zato vas i drže ko bijesne pse na ogradi. znaju u EU da ste degenerična hrpa govana državu imate samo zato da budete tampon zona prema istoku. i ništa više. to je ono što jeste oduvijek bili u očima Europe: plaćenici, lopine i kurve.
Guest- Guest
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» obvezni vojni rok
» Obvezni vojni rok – glupa ideja neukih političara
» Srbija vraća obavezni vojni rok
» Odluka vec donesena,vojni rok se vraca
» Budi sretan jastrebe ti...vraca se vojni rok
» Obvezni vojni rok – glupa ideja neukih političara
» Srbija vraća obavezni vojni rok
» Odluka vec donesena,vojni rok se vraca
» Budi sretan jastrebe ti...vraca se vojni rok