obvezni vojni rok
Page 20 of 25
Page 20 of 25 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25
obvezni vojni rok
Re: obvezni vojni rok
od mocarta slušam samo rekvijem i misu.
ac dc su dobri za jurnjavu na motoru.
ac dc su dobri za jurnjavu na motoru.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
smetaju te četnici, smetaju te komunisti, izdajice, smeta te nepravda... i što ćeš napraviti?tre911 wrote:Deda ajde prestani srati više svega ti.deda wrote:kic wrote:
> više nego je potrebno
intenzivno prekoračenje
čekaš da teroristi pobiju civilie, sliuju djecu i žene, onda ih kršćanski zamoliš da napuste državu
ne smiješ djelovati preventivno i eliminirati prijetnju, moraš čekati da neprijatelj uzme oružje u ruke i moraš ga uhvatiti u počinjenju djela kako bi mogao postupiti ali samo u dozvoljenoj mjeri
ništa jer si pasivan, imaš robovski svjetonazor kao i većina
Guest- Guest
deda wrote:smetaju te četnici, smetaju te komunisti, izdajice, smeta te nepravda... i što ćeš napraviti?tre911 wrote:Deda ajde prestani srati više svega ti.deda wrote:kic wrote:
> više nego je potrebno
intenzivno prekoračenje
čekaš da teroristi pobiju civilie, sliuju djecu i žene, onda ih kršćanski zamoliš da napuste državu
ne smiješ djelovati preventivno i eliminirati prijetnju, moraš čekati da neprijatelj uzme oružje u ruke i moraš ga uhvatiti u počinjenju djela kako bi mogao postupiti ali samo u dozvoljenoj mjeri
sigurno krscanin k tomu, Watsone, we have a case!
To nema veze sa tvojim idiotlucima koje pišeš. Zbog animoziteta koji imaš prema kršćanstvu cijeli si se izobličio i ne propuštaš priliku da nešto ne nabaciš iako si postavio u startu sve posve pogrešno, da kažem po narodski sereš na javnom mjestu u sred bijela dana i misliš da je to u redu.deda wrote:smetaju te četnici, smetaju te komunisti, izdajice, smeta te nepravda... i što ćeš napraviti?tre911 wrote:Deda ajde prestani srati više svega ti.deda wrote:kic wrote:
> više nego je potrebno
intenzivno prekoračenje
Guest- Guest
Ne radi se o pasivnosti nego o poštivanju zakona. Kad vlada da zeleno svijetlo nećemo imati nikakvih problema sa savješću ili spremnošću da toj gamadi sprašimo metak u čelo.deda wrote:smetaju te četnici, smetaju te komunisti, izdajice, smeta te nepravda... i što ćeš napraviti?tre911 wrote:Deda ajde prestani srati više svega ti.deda wrote:kic wrote:
> više nego je potrebno
intenzivno prekoračenje
tre911 wrote:
Zbog animoziteta koji imaš prema kršćanstvu cijeli si se izobličio
izobličio?
radi se jednostavno o ruganju glupostima, jer se tome i treba rugati s koje god strane ideološkog spektra da idijoti dolaze
u konačnici nije problem u glupostima koje propovejda kršćanski nauk, nego u niskom IQ naivca
Guest- Guest
Ne, ne mislim da svaka privatna firma posluje s državom, ali ju je teško izbjeći. Tko ne posluje s državom, može izbjeći tu obvezu, očito. Iako država to može staviti kao zakon pa će ga svi morati poštivati. Ali, načelno, tko neće ništa s državom, može ju izbjeći. No, može se izložiti češćim kontrolama i drugim neformalnim oblicima pristiska.Triny wrote:Di ti živiš? Šta misliš da svaka privatna firma posluje s državom? I da se ne može poslovati van države?Regoč wrote:Imaš samo jednu državu, neće te uzeti ni Rumunjska, ni Švedska. Država ispotiha može svašta uvjetovati. Recimo, američka savezna država uvjetuje da ne smiješ diskriminirati homiće. Pa ti vidi.Triny wrote:Bilo kojom.Regoč wrote:Kojom to?Triny wrote:
I ne moraju. Poslovat će s drugom državom.
Najbolje da mi netko uvjetuje koga ću zaposliti. Svašta.
Rado Hrvat ide u vojnike...barem na ovom forumu..
2016-11-17
A koji ce kurac vojska i to sto neko nauci pucati? Ja Bambija znam roknuti i od njega napraviti gulas a da dana nisam proveo u vojsci..
2016-11-17
regoče, majketi ne lupetaj. ja nisam radio s državom i bilo mi je super dok je išlo.
svake god sam imao knjige na kontroli jer sam potraživao pretplaćeni PDV. nikada nisu nikaj našli da bi bilo za kaznu jer sam vodio knjige po zakonu i nisam krao državu.
svake god sam imao knjige na kontroli jer sam potraživao pretplaćeni PDV. nikada nisu nikaj našli da bi bilo za kaznu jer sam vodio knjige po zakonu i nisam krao državu.
2014-12-30
Kolega je liepo objasnil pa da se ne zaboravi.speare_shaker wrote:Sora wrote:Vukovar pao
Kupres pao
Ali nije Nuštar, a bome ni Šuica.
O Vinkovcima, Livnu i Tomislavgradu da se i ne govori.
A nijedno od ovih mjesta se ne bi uspjelo obraniti da obrana prvotno nije bila organizirana u Vukovaru i Kupresu.
svi su ZA , nek ocvrsnu , zduzit se da mali napravi bokun zabavice , postane covjek ... u isto vrijeme nac vezu da mali bude tu blizu kucegovinda wrote:Rado Hrvat ide u vojnike...barem na ovom forumu..
ili sluzi domovini u opcini
i dobro , amo rec da svi moraju sluzit
a svecenstvo ?
svore ako idu zene ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A sto se ratovalo u Duvnu iliti TomislavKaradjordjevicgradu u pm...a te u Šuici...Regoč wrote:Kolega je liepo objasnil pa da se ne zaboravi.speare_shaker wrote:Sora wrote:Vukovar pao
Kupres pao
A nijedno od ovih mjesta se ne bi uspjelo obraniti da obrana prvotno nije bila organizirana u Vukovaru i Kupresu.
2016-11-17
Onima koji se profesionalno zaposle u vojsci nije cilj da rade 30 godina nego da se što prije dočepaju mirovine.deda wrote:Noor wrote:deda wrote:neka umjesto volontiranja država mladima i nezaposlenima ponudi karijeru u vojsci, profesionalno zanimanje kojim se mogu baviti i u kojemu mogu napredovati sljedećih 30ak godina
pa tu opciju već imaju
Trinity-
2014-04-17
Ovdje se vidi ljudska ograničenost. Koji ću kurac sijati kad me zanima samo plod? Pa da bi dobila plod, moraš sijati, pijanduro. Tako i da bi obranila Zagreb, obranu moraš staviti ne na Kozari Bok, nego na Dunav.Sora wrote:Spiro ti si pobudalio skrozspeare_shaker wrote:Sora wrote:Vukovar pao
Kupres pao
Sta me briga za suicu i tomislavgrad ?
Nit mi rod nit pomozi bog
Kpje veze teoretske imaju s obranom zagreba ?
Nikoje
Nego ta. SUSKOVSKA POLITIKA koju smo skupo platili u RH i zbog koje na haagu drze hrvatsku agresorom u bosni . To je ono prehebeno.
Lijepo pise grafit: vratite nam srbe, evo vam hercegovce
Vi ste gori od suge i svraba zajedno
ma sta ce za mjesec dana nauciti? Pravite cirkus al vasa drzava, vasa omladine i vase pare, ja cu da se smijem sa ostakom svijeta...debotoijusto wrote:svi su ZA , nek ocvrsnu , zduzit se da mali napravi bokun zabavice , postane covjek ... u isto vrijeme nac vezu da mali bude tu blizu kucegovinda wrote:Rado Hrvat ide u vojnike...barem na ovom forumu..
a svecenstvo ?
svore ako idu zene ?
2016-11-17
Tebi ne leži nikakva normalna ljudska zajednica. Formiraj to što želiš pa da vidim koliko ćete potrajati.aben wrote:veber wrote:ma otruje svaku temu. hrvatska joj nikako ne lezi.
pijandura partizaska. ti srbinikako ne mogu preboljet jugu.
a kome leži, osin mazohistima i uhljebima?
nemreš ti ne spomenut crkvu!debotoijusto wrote:svi su ZA , nek ocvrsnu , zduzit se da mali napravi bokun zabavice , postane covjek ... u isto vrijeme nac vezu da mali bude tu blizu kucegovinda wrote:Rado Hrvat ide u vojnike...barem na ovom forumu..
a svecenstvo ?
svore ako idu zene ?
jebala te crkva u šupak.
svećenicu su kao i svi normalno odslužili vojni rok, dobar dio ih je bio ćato jer je zapovjednik vjerovao im.
2014-12-30
Nemaš ti blagog pojma. A tebi je država religija, bog, sve...Regoč wrote:Ne, ne mislim da svaka privatna firma posluje s državom, ali ju je teško izbjeći. Tko ne posluje s državom, može izbjeći tu obvezu, očito. Iako država to može staviti kao zakon pa će ga svi morati poštivati. Ali, načelno, tko neće ništa s državom, može ju izbjeći. No, može se izložiti češćim kontrolama i drugim neformalnim oblicima pristiska.Triny wrote:Di ti živiš? Šta misliš da svaka privatna firma posluje s državom? I da se ne može poslovati van države?Regoč wrote:Imaš samo jednu državu, neće te uzeti ni Rumunjska, ni Švedska. Država ispotiha može svašta uvjetovati. Recimo, američka savezna država uvjetuje da ne smiješ diskriminirati homiće. Pa ti vidi.Triny wrote:Bilo kojom.Regoč wrote:
Kojom to?
Najbolje da mi netko uvjetuje koga ću zaposliti. Svašta.
Trinity-
2014-04-17
bolje daj koji novi vic o muji i hasi..govinda wrote:ma sta ce za mjesec dana nauciti? Pravite cirkus al vasa drzava, vasa omladine i vase pare, ja cu da se smijem sa ostakom svijeta...debotoijusto wrote:svi su ZA , nek ocvrsnu , zduzit se da mali napravi bokun zabavice , postane covjek ... u isto vrijeme nac vezu da mali bude tu blizu kucegovinda wrote:Rado Hrvat ide u vojnike...barem na ovom forumu..
a svecenstvo ?
svore ako idu zene ?
naravno da ćemo vojni rok, koliko ih samo ima tu preko granica povratnika iz Sirije,etc..
2014-04-12
Triny wrote:Onima koji se profesionalno zaposle u vojsci nije cilj da rade 30 godina nego da se što prije dočepaju mirovine.deda wrote:Noor wrote:deda wrote:neka umjesto volontiranja država mladima i nezaposlenima ponudi karijeru u vojsci, profesionalno zanimanje kojim se mogu baviti i u kojemu mogu napredovati sljedećih 30ak godina
pa tu opciju već imaju
vjerujem da to tako izgleda iz tvog kuta i da bi ti baš to bio motiv da imaš uvjete. no, ne razmišljaju ipak baš svi tako.
Guest- Guest
Page 20 of 25 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25
Similar topics
» Vraca se obvezni vojni rok?!
» Obvezni vojni rok – glupa ideja neukih političara
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ uvodi vojni rok
» Longi vojni rok
» Obvezni vojni rok – glupa ideja neukih političara
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ uvodi vojni rok
» Longi vojni rok
Page 20 of 25