obvezni vojni rok
Page 22 of 25
Page 22 of 25 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25
obvezni vojni rok
Re: obvezni vojni rok
meso ko meso, i nisu bas ukusne posebno, al malo zacina i fin gulash ispadnemaggie13 wrote:zmije?Leviathan2 wrote:eto, za elementarne stvari njima treba kurs od 5 mjeseci sto normalna gladna osoba nauci u 3 minute, ak ne nauci sluca muziku iz praznog zelucagovinda wrote:A koji ce kurac vojska i to sto neko nauci pucati? Ja Bambija znam roknuti i od njega napraviti gulas a da dana nisam proveo u vojsci..
ni ja nisam bio u vojsci a znam i jeza oderat za gulash a o zmijurinama da ne govorimo :D
auuuuuu
svatko je nekad jebo jeza, :DDgovinda wrote:E jeza nisam nikad ni jebo a ni kuho :)))Leviathan2 wrote:eto, za elementarne stvari njima treba kurs od 5 mjeseci sto normalna gladna osoba nauci u 3 minute, ak ne nauci sluca muziku iz praznog zelucagovinda wrote:A koji ce kurac vojska i to sto neko nauci pucati? Ja Bambija znam roknuti i od njega napraviti gulas a da dana nisam proveo u vojsci..
ni ja nisam bio u vojsci a znam i jeza oderat za gulash a o zmijurinama da ne govorimo :D
a kuhanje je rijetkost
Triny wrote:Da. Radim posao koji volim i nadam se da će me fizičko i mentalno zdravlje poslužiti da mogu raditi što duže.Noor wrote:Trinydanni1 wrote:A kome je cilj da radi dok se ne izvrne?Triny wrote:Onima koji se profesionalno zaposle u vojsci nije cilj da rade 30 godina nego da se što prije dočepaju mirovine.deda wrote:
lijepo, daj ti Bog zdravlja i užitka.
Guest- Guest
od zmija samo jegulje jelaLeviathan2 wrote:meso ko meso, i nisu bas ukusne posebno, al malo zacina i fin gulash ispadnemaggie13 wrote:zmije?Leviathan2 wrote:eto, za elementarne stvari njima treba kurs od 5 mjeseci sto normalna gladna osoba nauci u 3 minute, ak ne nauci sluca muziku iz praznog zelucagovinda wrote:A koji ce kurac vojska i to sto neko nauci pucati? Ja Bambija znam roknuti i od njega napraviti gulas a da dana nisam proveo u vojsci..
auuuuuu
zezam se, ne bih zmije...ništa s njima-....brrr
2014-04-12
Regoč-
2015-08-21
Cuo sam da je od jazavca odlican gulas ali jazavca nisam vidio od svoje 9. godine...Leviathan2 wrote:svatko je nekad jebo jeza, :DDgovinda wrote:E jeza nisam nikad ni jebo a ni kuho :)))Leviathan2 wrote:eto, za elementarne stvari njima treba kurs od 5 mjeseci sto normalna gladna osoba nauci u 3 minute, ak ne nauci sluca muziku iz praznog zelucagovinda wrote:A koji ce kurac vojska i to sto neko nauci pucati? Ja Bambija znam roknuti i od njega napraviti gulas a da dana nisam proveo u vojsci..
a kuhanje je rijetkost
2016-11-17
Nece, imat ce oko 53 i 35 godina staza od cega i onaj ratni dio, naime u HV je kao dragovoljac od 91 do danas.(tada nepunih 18)Triny wrote:I imat će 45 kad ode u punu mirovinu?dijagram wrote:Ne razmisljaju,upravo suprotno.Triny wrote:Naravno da razmišljaju, samo računaju kad imaju prve uvjete za mirovinu.Noor wrote:Triny wrote:
Onima koji se profesionalno zaposle u vojsci nije cilj da rade 30 godina nego da se što prije dočepaju mirovine.
vjerujem da to tako izgleda iz tvog kuta i da bi ti baš to bio motiv da imaš uvjete. no, ne razmišljaju ipak baš svi tako.
Godinama se tjera ljude van,a oni se bore ostati i muvaju na sve nacine.
Razlog je jednostavno puno veca placa nego mirovina.
Evo i zena ce raditi jos 7-8 godina do pune mirovine iako je mogla prije pet godina biti umirovljena.
Frendica i muž joj , oboje 40+, ove godine idu u mirovinu, zdravi i jaki ko bikovi, već si traže fuš.
Ako ih zdravlje posluži, još će 30-40 godina biti u mirovini.
Koliko će ljudi morati raditi sve te godine za njihove mirovine? 10? 20?
Ti koji odlaze uzimaju sto mogu jer nisu vise perspektivni za vojnu sluzbu( nemaju skolu, mogucnost daljnjeg napredovanja itd)
Takve se umirovljava relativno rano.
U svakom slucaju pogresno je reci da tome teze,upravo suprotno, teze ostati i ako je moguce dobiti jos koji cin vise i jos visu placu ,a kasnije i mirovinu.
dijagram-
2015-08-09
istinu si cuo, ja sam jednom jeo kad je jazavac slucajno upao u klopku namjenjenu vuku, dobar dobargovinda wrote:Cuo sam da je od jazavca odlican gulas ali jazavca nisam vidio od svoje 9. godine...Leviathan2 wrote:svatko je nekad jebo jeza, :DDgovinda wrote:E jeza nisam nikad ni jebo a ni kuho :)))Leviathan2 wrote:eto, za elementarne stvari njima treba kurs od 5 mjeseci sto normalna gladna osoba nauci u 3 minute, ak ne nauci sluca muziku iz praznog zelucagovinda wrote:A koji ce kurac vojska i to sto neko nauci pucati? Ja Bambija znam roknuti i od njega napraviti gulas a da dana nisam proveo u vojsci..
a kuhanje je rijetkost
Regoč-
2015-08-21
Kad otopli moracu da unistim taj zivotinjski svijetLeviathan2 wrote:istinu si cuo, ja sam jednom jeo kad je jazavac slucajno upao u klopku namjenjenu vuku, dobar dobargovinda wrote:Cuo sam da je od jazavca odlican gulas ali jazavca nisam vidio od svoje 9. godine...Leviathan2 wrote:svatko je nekad jebo jeza, :DDgovinda wrote:E jeza nisam nikad ni jebo a ni kuho :)))Leviathan2 wrote:
eto, za elementarne stvari njima treba kurs od 5 mjeseci sto normalna gladna osoba nauci u 3 minute, ak ne nauci sluca muziku iz praznog zeluca
a kuhanje je rijetkost
2016-11-17
strpljen-spašenRegoč wrote:Polako nadolaziš zašto te volim zvati kako te volim zvati, iako te dugo tako nisam zvao.maggie13 wrote:Malo i imenjakinja
2014-04-12
Zato što te nisu imali na piku. Ako se nečim zamjeriš, otežat će ti poslovanje.veber wrote:regoče, majketi ne lupetaj. ja nisam radio s državom i bilo mi je super dok je išlo.
svake god sam imao knjige na kontroli jer sam potraživao pretplaćeni PDV. nikada nisu nikaj našli da bi bilo za kaznu jer sam vodio knjige po zakonu i nisam krao državu.
naaa, neka zivotinja,govinda wrote:Kad otopli moracu da unistim taj zivotinjski svijetLeviathan2 wrote:istinu si cuo, ja sam jednom jeo kad je jazavac slucajno upao u klopku namjenjenu vuku, dobar dobargovinda wrote:Cuo sam da je od jazavca odlican gulas ali jazavca nisam vidio od svoje 9. godine...Leviathan2 wrote:svatko je nekad jebo jeza, :DDgovinda wrote:
E jeza nisam nikad ni jebo a ni kuho :)))
a kuhanje je rijetkost
mi u plemenu kazemo, ubij covjeka kad je kriv a zivotinju samo da se spasis
zivotinjski svijet je ozbiljno ostecen i steta je ubijat,
srecom dosta povrsina je ostalo bez ljudskog prisustva pa se to polako obnavlja
ma znam...kako me je prosle godine obradovala srna, iznenadio sam se bas, nije se bojala doci do kuca i ljudi...poslije poplave su digli nasip oko moje njive, iskrcili drvece, bas su napravili ekocid, jbg, nema ni caplji ni roda vise, ,ostale su patke i pokoji vodomar..Leviathan2 wrote:naaa, neka zivotinja,govinda wrote:Kad otopli moracu da unistim taj zivotinjski svijetLeviathan2 wrote:istinu si cuo, ja sam jednom jeo kad je jazavac slucajno upao u klopku namjenjenu vuku, dobar dobargovinda wrote:Cuo sam da je od jazavca odlican gulas ali jazavca nisam vidio od svoje 9. godine...Leviathan2 wrote:
svatko je nekad jebo jeza, :DD
a kuhanje je rijetkost
2016-11-17
jap, al jegulja nije zmija, to smo mi znali ko djeca lovit kad su bile neke selidbe, onda su to stariji susili i spremali , al vec goooodinama nije bilo jegulja kod nas,maggie13 wrote:od zmija samo jegulje jelaLeviathan2 wrote:meso ko meso, i nisu bas ukusne posebno, al malo zacina i fin gulash ispadnemaggie13 wrote:zmije?Leviathan2 wrote:eto, za elementarne stvari njima treba kurs od 5 mjeseci sto normalna gladna osoba nauci u 3 minute, ak ne nauci sluca muziku iz praznog zelucagovinda wrote:A koji ce kurac vojska i to sto neko nauci pucati? Ja Bambija znam roknuti i od njega napraviti gulas a da dana nisam proveo u vojsci..
auuuuuu
izgleda da im je neko zahebo rutinu
A, još jedna nevidljivorukašica! Nije mi država ništa, samo ti liepo kažem da država može naći mehanizme kojima će neformalnim putom utjerati neposlušne u red.Triny wrote:Nemaš ti blagog pojma. A tebi je država religija, bog, sve...Regoč wrote:Ne, ne mislim da svaka privatna firma posluje s državom, ali ju je teško izbjeći. Tko ne posluje s državom, može izbjeći tu obvezu, očito. Iako država to može staviti kao zakon pa će ga svi morati poštivati. Ali, načelno, tko neće ništa s državom, može ju izbjeći. No, može se izložiti češćim kontrolama i drugim neformalnim oblicima pristiska.Triny wrote:Di ti živiš? Šta misliš da svaka privatna firma posluje s državom? I da se ne može poslovati van države?Regoč wrote:Imaš samo jednu državu, neće te uzeti ni Rumunjska, ni Švedska. Država ispotiha može svašta uvjetovati. Recimo, američka savezna država uvjetuje da ne smiješ diskriminirati homiće. Pa ti vidi.Triny wrote:
Bilo kojom.
Najbolje da mi netko uvjetuje koga ću zaposliti. Svašta.
zmije kao i žabe.Leviathan2 wrote:meso ko meso, i nisu bas ukusne posebno, al malo zacina i fin gulash ispadnemaggie13 wrote:zmije?Leviathan2 wrote:eto, za elementarne stvari njima treba kurs od 5 mjeseci sto normalna gladna osoba nauci u 3 minute, ak ne nauci sluca muziku iz praznog zelucagovinda wrote:A koji ce kurac vojska i to sto neko nauci pucati? Ja Bambija znam roknuti i od njega napraviti gulas a da dana nisam proveo u vojsci..
auuuuuu
okus muljne vode. kao da je picek rastao u močvari.
2014-12-30
znam, zato i kažem..Leviathan2 wrote:jap, al jegulja nije zmija, to smo mi znali ko djeca lovit kad su bile neke selidbe, onda su to stariji susili i spremali , al vec goooodinama nije bilo jegulja kod nas,maggie13 wrote:od zmija samo jegulje jelaLeviathan2 wrote:meso ko meso, i nisu bas ukusne posebno, al malo zacina i fin gulash ispadnemaggie13 wrote:zmije?Leviathan2 wrote:
eto, za elementarne stvari njima treba kurs od 5 mjeseci sto normalna gladna osoba nauci u 3 minute, ak ne nauci sluca muziku iz praznog zeluca
auuuuuu
izgleda da im je neko zahebo rutinu
sušene su izvrsne
, da..
2014-04-12
Pa jbga oni su radili dok su ovi studirali 10g. Red je da se vrati.Triny wrote:I imat će 45 kad ode u punu mirovinu?dijagram wrote:Ne razmisljaju,upravo suprotno.Triny wrote:Naravno da razmišljaju, samo računaju kad imaju prve uvjete za mirovinu.Noor wrote:Triny wrote:
Onima koji se profesionalno zaposle u vojsci nije cilj da rade 30 godina nego da se što prije dočepaju mirovine.
vjerujem da to tako izgleda iz tvog kuta i da bi ti baš to bio motiv da imaš uvjete. no, ne razmišljaju ipak baš svi tako.
Godinama se tjera ljude van,a oni se bore ostati i muvaju na sve nacine.
Razlog je jednostavno puno veca placa nego mirovina.
Evo i zena ce raditi jos 7-8 godina do pune mirovine iako je mogla prije pet godina biti umirovljena.
Frendica i muž joj , oboje 40+, ove godine idu u mirovinu, zdravi i jaki ko bikovi, već si traže fuš.
Ako ih zdravlje posluži, još će 30-40 godina biti u mirovini.
Koliko će ljudi morati raditi sve te godine za njihove mirovine? 10? 20?
ma ljudi sjebase sve, kod mene se konacno nakon 30 godina pojavile pastrve i klenovi, otkud i kako neam blage al nije ih bilo brat bratu 30 godina, bilo jest nekih ribica al sve jadno, sad bas uzivanje sjest kraj vode i gledat ih, a srne su se udomacile, ne jebu dva posto al ni njih nitko, cak ni psi ne laju na njihgovinda wrote:ma znam...kako me je prosle godine obradovala srna, iznenadio sam se bas, nije se bojala doci do kuca i ljudi...poslije poplave su digli nasip oko moje njive, iskrcili drvece, bas su napravili ekocid, jbg, nema ni caplji ni roda vise, ,ostale su patke i pokoji vodomar..Leviathan2 wrote:naaa, neka zivotinja,govinda wrote:Kad otopli moracu da unistim taj zivotinjski svijetLeviathan2 wrote:istinu si cuo, ja sam jednom jeo kad je jazavac slucajno upao u klopku namjenjenu vuku, dobar dobargovinda wrote:
Cuo sam da je od jazavca odlican gulas ali jazavca nisam vidio od svoje 9. godine...
žabe volimveber wrote:zmije kao i žabe.Leviathan2 wrote:meso ko meso, i nisu bas ukusne posebno, al malo zacina i fin gulash ispadnemaggie13 wrote:zmije?Leviathan2 wrote:eto, za elementarne stvari njima treba kurs od 5 mjeseci sto normalna gladna osoba nauci u 3 minute, ak ne nauci sluca muziku iz praznog zelucagovinda wrote:A koji ce kurac vojska i to sto neko nauci pucati? Ja Bambija znam roknuti i od njega napraviti gulas a da dana nisam proveo u vojsci..
auuuuuu
okus muljne vode. kao da je picek rastao u močvari.
2014-04-12
Page 22 of 25 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25
Similar topics
» Vraca se obvezni vojni rok?!
» Obvezni vojni rok – glupa ideja neukih političara
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ uvodi vojni rok
» Longi vojni rok
» Obvezni vojni rok – glupa ideja neukih političara
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ uvodi vojni rok
» Longi vojni rok
Page 22 of 25