obvezni vojni rok
Page 11 of 25
Page 11 of 25 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25
obvezni vojni rok
Re: obvezni vojni rok
Rat je stresan , veliki veliki stres ..PTSP ....ja nisam bio u ratu pa mi nisu sve na broju a da odem vratio bi se potpuno lud ....zato me i poslalo malo kuci da odmorim živce kad sam bio u vojsci pa napravio evidentiranu pizdhariju ( ove prije toga su bile neevidentirane he he he ).
Više robotike i tehnike manje ljudi na prvoj crti bojišta posebno ne ovi obicni ročnici koji nisu prošli sve psiho lijecnicke testove.
Više robotike i tehnike manje ljudi na prvoj crti bojišta posebno ne ovi obicni ročnici koji nisu prošli sve psiho lijecnicke testove.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ovo kljuse sto si stavio ne moze ni doci do onijeh mojieh brda, jedino da ga stavim na traktorsku prikolicu :D, jedva terencem se moze uci,pismejker wrote:E to brajo moj...Leviathan2 wrote:lula mira, wigwam, dvije squo, i mustang ispred satora :Dpismejker wrote:Jep te se..meni vodkica lijepo zagrijala zelodec,a Rujka fino ispekla puretje batkove..slijedi-bozansko zadovoljstvo.
Kad Levi kaze pleme,ja ga odmah onako zamislim kao nekog indijanskog poglavicu..
Kljuse cemo zamijeniti ovim..
inace kljuse je nostalgija za nekijem drugim vremenima, al bi radije kad je do limene kljusadi ovo
To su dobre pile , ovo ti je naljepši auto na svijetu ....službeno.Noor wrote:tjerajte s teme s tim pilama...doći ću vam na Siriju spamat:D
2014-04-11
i jos je iz hrvatskeRayMabus wrote:To su dobre pile , ovo ti je naljepši auto na svijetu ....službeno.Noor wrote:tjerajte s teme s tim pilama...doći ću vam na Siriju spamat:D
2014-04-11
Ostavi najzesci Ferari iza sebe dalekoooooooLeviathan2 wrote:i jos je iz hrvatskeRayMabus wrote:To su dobre pile , ovo ti je naljepši auto na svijetu ....službeno.Noor wrote:tjerajte s teme s tim pilama...doći ću vam na Siriju spamat:D
Guest- Guest
pa jebate, koliko znam nema vibrator na benzin a auto ima,RayMabus wrote:Da si je pitao za vibrator pa ajd ajd nego auto.Leviathan2 wrote:ops, oprosti :DNoor wrote:tjerajte s teme s tim pilama...doći ću vam na Siriju spamat:D
nego, jesi kad probala elektricni auto
pitao sam je jel kad probala elektricni auto da vidi sto je andrenalin
nisam, ne sviđaju mi se jer se samo prišuljaju iza leđa :)
ja volim čut obrtaje ..hehe
Guest- Guest
aaa i to se moze nastimat, ja sam u audiju imao nest slicno, cisto zbog osjecaja koliko stiskam papucicuNoor wrote:Leviathan2 wrote:ops, oprosti :DNoor wrote:tjerajte s teme s tim pilama...doći ću vam na Siriju spamat:D
nego, jesi kad probala elektricni auto
nisam, ne sviđaju mi se jer se samo prišuljaju iza leđa :)
ja volim čut obrtaje ..hehe
broniti zemlju koje krade 50% dohotka, koja krade malu dicu i nasilno ih indoktriniro, u kojoj ne moreš ko čovik pojti na kurbe, šunuti se dopom, u kojoj ne smiš prespati u šatoru u svon vrtlu, imati oružje, ubiti provalnika, zaposliti nekoga za manje od 3000 kun, u kojoj je zabranjeno sve ča ni dopušćeno?
jo za to u rat ne bi pošo.
2014-04-16
aben wrote:broniti zemlju koje krade 50% dohotka, koja krade malu dicu i nasilno ih indoktriniro, u kojoj ne moreš ko čovik pojti na kurbe, šunuti se dopom, u kojoj ne smiš prespati u šatoru u svon vrtlu, imati oružje, ubiti provalnika, zaposliti nekoga za manje od 3000 kun, u kojoj je zabranjeno sve ča ni dopušćeno?
:D
oooooooo..1!! Ovo za ozbilje???aben wrote:broniti zemlju koje krade 50% dohotka, koja krade malu dicu i nasilno ih indoktriniro, u kojoj ne moreš ko čovik pojti na kurbe, šunuti se dopom, u kojoj ne smiš prespati u šatoru u svon vrtlu, imati oružje, ubiti provalnika, zaposliti nekoga za manje od 3000 kun, u kojoj je zabranjeno sve ča ni dopušćeno?
Guest- Guest
Upravo tako.Regoč wrote:Ma, budaletine, Zagreb se brani u Vukovaru, a Split na Kupresu.kolerik wrote:Noor wrote:RayMabus wrote:Pa za to mi netreba vojska.kolerik wrote:
Poanta je da sluzis da mozes obraniti sebe, svoj dom i svoju obitelj, a ne uhljebe i politicare.
tele...pa trebaš bit organiziran :D
ti ćeš zazidati prozore i vrata i to je to, a?..hehe
E moja Norchi, ti to znas, a oni bi branili svoj prag i gotovo, tako oni zamisljaju da izgleda rat.
I jos vele da im vojni rok ne treba.
Guest- Guest
2000 kn kazne po osobi.pismejker wrote:oooooooo..1!! Ovo za ozbilje???aben wrote:broniti zemlju koje krade 50% dohotka, koja krade malu dicu i nasilno ih indoktriniro, u kojoj ne moreš ko čovik pojti na kurbe, šunuti se dopom, u kojoj ne smiš prespati u šatoru u svon vrtlu, imati oružje, ubiti provalnika, zaposliti nekoga za manje od 3000 kun, u kojoj je zabranjeno sve ča ni dopušćeno?
2014-04-16
znaci,donesem onaj sator za dvoje,i namjestim ga na svoj travnjak u DVORISTU,i otspavam,odnosno pohabam curu,a ujutro me ceka kazna?? ZA STO?aben wrote:2000 kn kazne po osobi.pismejker wrote:oooooooo..1!! Ovo za ozbilje???aben wrote:broniti zemlju koje krade 50% dohotka, koja krade malu dicu i nasilno ih indoktriniro, u kojoj ne moreš ko čovik pojti na kurbe, šunuti se dopom, u kojoj ne smiš prespati u šatoru u svon vrtlu, imati oružje, ubiti provalnika, zaposliti nekoga za manje od 3000 kun, u kojoj je zabranjeno sve ča ni dopušćeno?
Guest- Guest
za kampiranje van kampapismejker wrote:znaci,donesem onaj sator za dvoje,i namjestim ga na svoj travnjak u DVORISTU,i otspavam,odnosno pohabam curu,a ujutro me ceka kazna?? ZA STO?aben wrote:2000 kn kazne po osobi.pismejker wrote:oooooooo..1!! Ovo za ozbilje???aben wrote:broniti zemlju koje krade 50% dohotka, koja krade malu dicu i nasilno ih indoktriniro, u kojoj ne moreš ko čovik pojti na kurbe, šunuti se dopom, u kojoj ne smiš prespati u šatoru u svon vrtlu, imati oružje, ubiti provalnika, zaposliti nekoga za manje od 3000 kun, u kojoj je zabranjeno sve ča ni dopušćeno?
2014-04-16
DAFUQ??? ...Mlogo te logike u Zakonima kod vas ...cuh nes po tom pitanju,ali nisam mogao vjerovati...aben wrote:za kampiranje van kampapismejker wrote:znaci,donesem onaj sator za dvoje,i namjestim ga na svoj travnjak u DVORISTU,i otspavam,odnosno pohabam curu,a ujutro me ceka kazna?? ZA STO?aben wrote:2000 kn kazne po osobi.pismejker wrote:oooooooo..1!! Ovo za ozbilje???aben wrote:broniti zemlju koje krade 50% dohotka, koja krade malu dicu i nasilno ih indoktriniro, u kojoj ne moreš ko čovik pojti na kurbe, šunuti se dopom, u kojoj ne smiš prespati u šatoru u svon vrtlu, imati oružje, ubiti provalnika, zaposliti nekoga za manje od 3000 kun, u kojoj je zabranjeno sve ča ni dopušćeno?
Guest- Guest
inače vidim da se mene spominjalo u ovoj i par tema...
kao "yoda se boji oružja, joda nevoli trčat".. joda je sve to prošao..
samo , čitao sam komentare nekih branteilja.. kako ih je izbacili iz JNA, trpalo u zatvor, pa izašli, jer ekipa nije htjela služiti JNA jer se kosila sa njihovim svjetonazorom... a onda su ta ista ekipa koja je izbjegla JNA(često i nakon zatvora i premlaćivanja), odmah 91 otišla u domovinski rat.
Eto takvo vam je moje mišljenje o ovoj vojsci. Ne da mi je problem čistiti wc-ove i krevete(pa to sam radio kao student ;D kao i većina u dalmaciji), ili problem trčati i trenirati(to obožavam) i bojim se oružja(kako da ne), nego jednostavno ne želim služiti ovu vlast.
Kao što neki nisu služili Yugu, a odmah 91 išli u rat za RH, tako i ja ne služim Plenkija, Haženikovića, Marića, Poreznu upravu, Ovršne urede.. nema boga-isusa da ću ići u vojni rok radi njih.. iselili 200 000 mladih, i većina kojih frendova u njemačkoj/irskoj uskoro neću imati sa kime se družiti :D
maknite takve pacjente i parazite, kao što ste makli Yugu , i onda Joda ide dobrovoljno.. ne samo ja, nego svi moji frendovi koji su ostali u RH ili otišli vanka.. OK ovih par HDZovih uhljeba su rekli da "bi oni".. naravno da oni bi, ostali nisu dužni. Jer kako je Asila rekao , ako služiš ovaj vojni rok, onda služi okupatoru(HDZ/SDPu/uhljebima/poreznoj/haženkoviću) koji su iselili 200 000 stanovništva u fertilnoj dobi.. vi neshvaćate da ste vi u rat već sada za Hrvatsku, i plaćanjem poreza, i služenjem vojnog roka, služite okupatoru koji vam uništava državu.. ja kao patriot to neću raditi :)
svi vi koji ste klikni "za" ste kvislinzi :)
kao "yoda se boji oružja, joda nevoli trčat".. joda je sve to prošao..
samo , čitao sam komentare nekih branteilja.. kako ih je izbacili iz JNA, trpalo u zatvor, pa izašli, jer ekipa nije htjela služiti JNA jer se kosila sa njihovim svjetonazorom... a onda su ta ista ekipa koja je izbjegla JNA(često i nakon zatvora i premlaćivanja), odmah 91 otišla u domovinski rat.
Eto takvo vam je moje mišljenje o ovoj vojsci. Ne da mi je problem čistiti wc-ove i krevete(pa to sam radio kao student ;D kao i većina u dalmaciji), ili problem trčati i trenirati(to obožavam) i bojim se oružja(kako da ne), nego jednostavno ne želim služiti ovu vlast.
Kao što neki nisu služili Yugu, a odmah 91 išli u rat za RH, tako i ja ne služim Plenkija, Haženikovića, Marića, Poreznu upravu, Ovršne urede.. nema boga-isusa da ću ići u vojni rok radi njih.. iselili 200 000 mladih, i većina kojih frendova u njemačkoj/irskoj uskoro neću imati sa kime se družiti :D
maknite takve pacjente i parazite, kao što ste makli Yugu , i onda Joda ide dobrovoljno.. ne samo ja, nego svi moji frendovi koji su ostali u RH ili otišli vanka.. OK ovih par HDZovih uhljeba su rekli da "bi oni".. naravno da oni bi, ostali nisu dužni. Jer kako je Asila rekao , ako služiš ovaj vojni rok, onda služi okupatoru(HDZ/SDPu/uhljebima/poreznoj/haženkoviću) koji su iselili 200 000 stanovništva u fertilnoj dobi.. vi neshvaćate da ste vi u rat već sada za Hrvatsku, i plaćanjem poreza, i služenjem vojnog roka, služite okupatoru koji vam uništava državu.. ja kao patriot to neću raditi :)
svi vi koji ste klikni "za" ste kvislinzi :)
Guest- Guest
Page 11 of 25 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25
Similar topics
» Vraca se obvezni vojni rok?!
» Obvezni vojni rok – glupa ideja neukih političara
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ uvodi vojni rok
» Longi vojni rok
» Obvezni vojni rok – glupa ideja neukih političara
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ uvodi vojni rok
» Longi vojni rok
Page 11 of 25