obvezni vojni rok
Page 18 of 25
Page 18 of 25 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 21 ... 25
obvezni vojni rok
Re: obvezni vojni rok
Marx wrote:A odakle ti sav onaj info?Noor wrote:kad sam bila mlada, cure nisu išle, a meni je to bio tada nedosanjani sanMarx wrote:A jesi li ti služila HV?
iz prve ruke, sin mi je u HV
Guest- Guest
Marx wrote:Prijavio sam se za vojno osposobljavanje, a nakon toga ću ić gdje god da me pošalju. Sirija, Afganistan meni je svejedno po kome ću pucat i s kime ću ratovat, samo da se puca i da pucaju na mene. To je adrenalin i to mi je prijatelj preporučio koji je bio u Afganistanu. I novci su veliki, i iako je novac uvijek dobrodošao mene to baš i ne zanima, na prvom mjestu je adrenalin.
vozaš ti malo, ko i yoda, jel :)
Guest- Guest
koliko vidin, bivši vojnici većinon, izuzev vuka s dinare i masovnog, nisu oduševljeni idejon da in dica idu u vojsku;
ovima ki još nisu okusili krv + žene, njima je to napetije...
2014-04-16
vojska je sastavni dio života, a pičkice naravno ne žele u vojsku.aben wrote:koliko vidin, bivši vojnici većinon, izuzev vuka s dinare i masovnog, nisu oduševljeni idejon da in dica idu u vojsku;
treba se dići ujutro, nema mamice da im spremi doručak i tako to...
2014-12-30
@kic možeš bit ponosan rezultatima, pa ti čovječe imaš reprezentativan forum! :)
Zasada isti rezultat u anketi kao onaj na nacionalnoj razini.
Guest- Guest
pa forum je presjek hrvatske još da se malo aktivira guma iz ludbrega i eeerrroo iz dubrovnika imali bi cijelu hrvatsku tu.
dalmoši najviše prevladavaju ovdje. imaju vremena
dalmoši najviše prevladavaju ovdje. imaju vremena
2014-12-30
veber wrote:vojska je sastavni dio života, a pičkice naravno ne žele u vojsku.aben wrote:koliko vidin, bivši vojnici većinon, izuzev vuka s dinare i masovnog, nisu oduševljeni idejon da in dica idu u vojsku;
treba se dići ujutro, nema mamice da im spremi doručak i tako to...
i pičkice su de od života.
2014-04-16
kolerik wrote:@kic možeš bit ponosan rezultatima, pa ti čovječe imaš reprezentativan forum! :)
što kaže ona...mislim da sam na Novoj vidio 55-45...ovdje smo na 60%
Ipak mislim da bi bilo ne loše u sklopu lokalnih ovo ubacit na referendum, demokratija je lepa
2014-04-15
sve nastimano, ja sam cekao zadnji i nakon uplacenih eurica od strane kica podesio sam rezultatkolerik wrote:@kic možeš bit ponosan rezultatima, pa ti čovječe imaš reprezentativan forum! :)
dijagram-
2015-08-09
banda, kic, savka, isti vragNoor wrote:meni je dao da 2x kliknem
dijagram-
2015-08-09
ali ovo bi stvarno trebalo na referendum, ne znam postoji li ijedna inicijativa koja bi pokrenula ovo pitanje, sve nametati je not fun at all..
Pa dovucite malo više stare forumase sa net.hr , nemojte reći da vam neki ne fale.
Ja ću probati nagovoriti neke moje da se aktiviraju. Ajmo malo dignuti promet, nemamo loš forum, bolji je od nekih posjećenijih...
Ja ću probati nagovoriti neke moje da se aktiviraju. Ajmo malo dignuti promet, nemamo loš forum, bolji je od nekih posjećenijih...
Guest- Guest
Noor wrote:meni je dao da 2x kliknem
Samo dvaput? Ja klikćem od sinoć
2014-04-15
kolerik wrote:Pa dovucite malo više stare forumase sa net.hr , nemojte reći da vam neki ne fale.
još nam govindi fali
n_razbojnik wrote:Noor wrote:meni je dao da 2x kliknem
Samo dvaput? Ja klikćem od sinoć
sporo puniš deda
da, 40-60 godina jedan mjesec obukekic wrote:
ali ovo bi stvarno trebalo na referendum, ne znam postoji li ijedna inicijativa koja bi pokrenula ovo pitanje, sve nametati je not fun at all..
29-39 dva mjeseca obuke
18-28 cetiri mjeseca obuke
dijagram-
2015-08-09
Iako me danas čeka neko strijeljanje kao narodnog neprijatelja na Nogometu. Junački ću poginuti, a rata vidio nisam. Megi je već trebala nastradati...
Guest- Guest
ne zovi ga, dojde on i sam :Dkic wrote:kolerik wrote:Pa dovucite malo više stare forumase sa net.hr , nemojte reći da vam neki ne fale.
još nam govindi fali
» Obvezni vojni rok – glupa ideja neukih političara
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ uvodi vojni rok
» Longi vojni rok
» Obvezni vojni rok – glupa ideja neukih političara
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ uvodi vojni rok
» Longi vojni rok
Page 18 of 25