ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

obvezni vojni rok

Page 7 of 25 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25  Next

Go down

obvezni vojni rok

obvezni vojni rok - Page 7 Vote_lcap53%obvezni vojni rok - Page 7 Vote_rcap 53% 
[ 19 ]
obvezni vojni rok - Page 7 Vote_lcap47%obvezni vojni rok - Page 7 Vote_rcap 47% 
[ 17 ]

Total Votes : 36

obvezni vojni rok - Page 7 Empty Re: obvezni vojni rok

Post by Guest 11/2/2017, 19:18

RayMabus wrote:Jedina grana vojske gdje nema ročnika i svi su profi i svi imaju cinove.

Civilni majstori i mehaničari nemaju, a bez njih nema ni zrakoplovstva, dakle i oni su neizostavni dio sustava. Inače si ako se dobro sjećam branio nabavku Gripena, a kod njih je predviđeno da ih može održavati i rezervni sastav vojske, doduše švedske.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 11/2/2017, 19:18

speare_shaker wrote:
asilovski wrote:sama ideja o vojsci je spinovanje vezano za dizanje tenzija kao i plenkijev odlazak u Kijev i prijetnje rusiji, te vjerojatno neko pokrivanje jer u Nato ne dajemo onoliko koliko smo se obvezali ugovorom.

Neću reći da nema i toga, no, planiranje vojnog roka je prije svega zbog toga da se omogući brzo narastanje snaga dovoljno osposobljenih snaga koji će čuvati bokove i leđa profesionalnim vojnicima kada ovi krenu u ratni obračun sa RS entitetom u BiH.
U našoj vojsci nemaju papira i klemerica a ne da će ići u BiH boriti se protiv Srpske, zastuapo sam par vojnih lica i kažu da je to katastrofa, osim toga pola višeg vojnog kadra su lopovi i kriminalci
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Regoč 11/2/2017, 19:19

pismejker wrote:
kolerik wrote:
Leviathan2 wrote:asila je u pravu
sta ima miha od svog jebenog ratovanja, dok su se drugi debelo uhljebili i potkozili on ne moze ni usrani ljek za srce da si priusti, a primjera mali milion,

miha se nije borio za plenkovica, borio se za sebe, svoje, svoju kucu i zivot. Da nije, zaklali bi ga. Da nije sluzio, pretpostavljam da bi mu sanse za prezivljavale bile na minimumu. Nadam se da ce se situacija sa lijekom covjeku pod hitno rijesiti.

A plenki bi ionako bio u Londonu, jebalo bi mu se zivo, nista novo...
Sad,brat bratu,eto upoznao prosle godine jednohg Hrvata kod Brcka,onajko solidan i vrijedan lik..no procijenio je da je za njega najbolje zdimiti van..i tako 91. je zdimio kao izbjeglica za svabiju...Tudej,25 godina after,otplacuje drugi stan,prvi mu isplacen,svake 2-3 godine promijeni novi auto,Mečku ili BMW,ima dvije ćeri,obima pomogao isplatiti stanove,nedavgno je uletio sa 30% love u neki autoservis..
Dodje doma kad hoce,snishodljivci mu se uvlace u guzicu za žuju i tako...nahrani ih,za njih je Bog..vis da se moze prezivjeti... lol!
Toga je trebalo ustrieliti kad se vratil i baciti ga u Savu nek ga voda nosi.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 11/2/2017, 19:20

RayMabus wrote:Smiješno.

Neminovno i neizbježno. Za tebe i smiješno, ali bez brige, nitko te neće ništa pitati kada takva odluka bude donesena.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/2/2017, 19:20

speare_shaker wrote:
RayMabus wrote:Jedina grana vojske gdje nema ročnika i svi su profi i svi imaju cinove.

Civilni majstori i mehaničari nemaju, a bez njih nema ni zrakoplovstva, dakle i oni su neizostavni dio sustava. Inače si ako se dobro sjećam branio nabavku Gripena, a kod njih je predviđeno da ih može održavati i rezervni sastav vojske, doduše švedske.
Pa civilni ....citaš ti sebe šta pišeš.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 11/2/2017, 19:21

asilovski wrote:
Noor wrote:
asilovski wrote:
Noor wrote:
Leviathan2 wrote:
kakve ima veze nesposobnost sa ne sluzenjem necije vojske
a čija je to vojska bila? u nju su išli svi..slovenci, hrvati, srbi, bosanci, crnogorci i makedonci.
Jugoslovenska drugarice Noorka
hehe, levi angažovao asilu :D
znam druže asilovski, i u tu vojsku su išli svi (vojno sposobni) nabrojani, a bome i jugosloveni i jugoslaveni.
Jeste drugarice Noorka i Vi ste jugoslovenka

e pa niste u pravu, bajtárs Asila :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 11/2/2017, 19:22

kolerik wrote:
asilovski wrote:
kolerik wrote:
Leviathan2 wrote:asila je u pravu
sta ima miha od svog jebenog ratovanja, dok su se drugi debelo uhljebili i potkozili on ne moze ni usrani ljek za srce da si priusti, a primjera mali milion,

miha se nije borio za plenkovica, borio se za sebe, svoje, svoju kucu i zivot. Da nije, zaklali bi ga. Da nije sluzio, pretpostavljam da bi mu sanse za prezivljavale bile na minimumu. Nadam se da ce se situacija sa lijekom covjeku pod hitno rijesiti.

A plenki bi ionako bio u Londonu, jebalo bi mu se zivo, nista novo...
nije to poanta već da Miha koji se borio za ovaj narod i "državu" nema za lijek a uhljebi i lopovi dobijaju milijune, uzmi samo Čobija čovjek je doslovce ukrao 40 mil. kn drukao Sanadera "gulio krumpire" i sada uživa sa mil. i svima je to normalno to je tek zastrašujuće

Poanta je da sluzis da mozes obraniti sebe, svoj dom i svoju obitelj, a ne uhljebe i politicare.

Jos nisam nikada nikoga cuo da je isao u rat zbog Tudjmana ili Suska.

Uvodjenje vanjskog argumenta, logicka pogreska. Nadam se da se ne bavis odvjetnistvom :)
lol! lol! lol!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/2/2017, 19:22

speare_shaker wrote:

Neminovno i neizbježno. Za tebe i smiješno, ali bez brige, nitko te neće ništa pitati kada takva odluka bude donesena.
Smiješno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 11/2/2017, 19:23

asilovski wrote:U našoj vojsci nemaju papira i klemerica a ne da će ići u BiH boriti se protiv Srpske, zastuapo sam par vojnih lica i kažu da je to katastrofa, osim toga pola višeg vojnog kadra su lopovi i kriminalci

O ići će, itekako će ići, zbog čitave gomile razloga.
I nije poanta u tome kakvo je stanje sad. Kada bude donesena odluka o akciji, vojska će biti funkacionalna i operativno sposobna, bez obzira na ovakve ili onakve sklonosti vojnog kadra.
Inače je i u Oluji manjkalo svega i svačega, posebno na istočnom bojištu gdje sam i ja bio, pa se posao ipak uspješno doveo do kraja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/2/2017, 19:23

Leviathan2 wrote:
Noor wrote:
Leviathan2 wrote:
Noor wrote:
Leviathan2 wrote:
kakve ima veze nesposobnost sa ne sluzenjem necije vojske
a čija je to vojska bila? u nju su išli svi..slovenci, hrvati, srbi, bosanci, crnogorci i makedonci.
mislis jna?,  ja nisam ni jedno od nabrojanih ni ne nabrojanih ako dodas madjare shiptare gorance vlahe i ne znam koje nac manjine, tako da to nije bila moja vojska,  pleme nema vojsku niti sluzi i jednu,
jedino sto je netko iz plemena sluzio nekoj vojsci je iz drugog rata kad su ustase uhvatili nekoliko mladaca i obukli ih te su svi izginuli negdje oko kostajnice i partizani isto ulovili jednog mladica koji je za cudo prezivio 3 godine rata iako je bio gluh od rodjenja, ali ni oni nisu bili rodjeni clanovi plemena nego priruzeni,

a što si im odgovorio kad si dobio poziv? ili ni to nisi dobio? :)
zast tebe to toliko zanima?

pa što pišeš o tom nekom plemenu ako ne podnosiš da te se o tome nešto pita. smiješno..
ok, nije važno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/2/2017, 19:24

Možeš to ponoviti milijardu puta pa te opet nitko iole upućen u ova pitanja neće shvatiti ozbiljno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 11/2/2017, 19:24

vili40 wrote:norka,raskrinkali su te da se pališ na uniformu :D
Noorka jaše na čelu kolone. Nije loša predodžba.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Leviathan2 11/2/2017, 19:25

Noor wrote:
Leviathan2 wrote:
Noor wrote:
Leviathan2 wrote:
Noor wrote:
mislis jna?,  ja nisam ni jedno od nabrojanih ni ne nabrojanih ako dodas madjare shiptare gorance vlahe i ne znam koje nac manjine, tako da to nije bila moja vojska,  pleme nema vojsku niti sluzi i jednu,
jedino sto je netko iz plemena sluzio nekoj vojsci je iz drugog rata kad su ustase uhvatili nekoliko mladaca i obukli ih te su svi izginuli negdje oko kostajnice i partizani isto ulovili jednog mladica koji je za cudo prezivio 3 godine rata iako je bio gluh od rodjenja, ali ni oni nisu bili rodjeni clanovi plemena nego priruzeni,

a što si im odgovorio kad si dobio poziv? ili ni to nisi dobio? :)
zast tebe to toliko zanima?

pa što pišeš o tom nekom plemenu ako ne podnosiš da te se o tome nešto pita. smiješno..
ok, nije važno.
eto vidis :D

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/2/2017, 19:25

speare_shaker wrote:

Možeš to ponoviti milijardu puta pa te opet nitko iole upućen u ova pitanja neće shvatiti ozbiljno.
Pa kažem ti da si smiješan.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 11/2/2017, 19:25

RayMabus wrote:Pa civilni ....citaš ti sebe šta pišeš.

Pa ne možeš ući u rezervni vojni sastav ako nemaš neku temeljnu vojnu obuku. Jesi li ti uopće bio u vojsci? Ne govorim o onoj švedskoj, naravno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/2/2017, 19:26

speare_shaker wrote:

Pa ne možeš ući u rezervni vojni sastav ako nemaš neku temeljnu vojnu obuku. Jesi li ti uopće bio u vojsci?
Pa nemože remontirat Gripene s temeljnom vojnom obukom ....daj nemoj me nasmijavat.

Smiješan si , ....cijeli svijet ti se smije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 11/2/2017, 19:27

RayMabus wrote:Pa kažem ti da si smiješan.

Tebi očito jesam, ali sigurno nisam kao neki koji su smiješni svima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 11/2/2017, 19:27

lol! lol! lol! lol! lol! lol! ovo ide gore u zbirku 
RayMabus wrote:
speare_shaker wrote:

Pa ne možeš ući u rezervni vojni sastav ako nemaš neku temeljnu vojnu obuku. Jesi li ti uopće bio u vojsci?
Pa nemože remontirat Gripene s temeljnom vojnom obukom ....daj nemoj me nasmijavat.

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest 11/2/2017, 19:30

RayMabus wrote:Pa nemože remontirat Gripene s temeljnom vojnom obukom ....daj nemoj me nasmijavat.

Pa ne možeš ući u rezervni sastav vojske ako nemaš temeljnu vojnu obuku, pa tako ne možeš ući niti u sastav civilnih majstora koji će opsluživati Gripene. Vojska si u ratnoj situaciji neće dopustiti takav luksuz.
I zaista je smiješno da mi baš ti prigovaraš kako mi se cijeli svijet smije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/2/2017, 19:33

speare_shaker wrote:
RayMabus wrote:Pa nemože remontirat Gripene s temeljnom vojnom obukom ....daj nemoj me nasmijavat.

Pa ne možeš ući u rezervni sastav vojske ako nemaš temeljnu vojnu obuku, pa tako ne možeš ući niti u sastav civilnih majstora koji će opsluživati Gripene. Vojska si u ratnoj situaciji neće dopustiti takav luksuz.
I zaista je smiješno da mi baš ti prigovaraš kako mi se cijeli svijet smije.
To su bivši vojni dijelatnici , aviotehnicari koji su odlucili radit privatno jer xy razloga il država je tako napravila remont centar ....normalno da su bili u vojsci ....bili su aviotehnicki sektor i te šeme ...možda i više godina ....nema ti tu neeksperata ...Gripen vojni avion nije to Boeing.

U suštini oni su još u vojsci jer su rezervni sastav al je remontni centar privatni il poludržavni a Gripen je vojni avion a ne Boeing i to su posebni ugovori i normalno da su odslužili nešto tamo al kao aviotehnicari.

Tupko.

Last edited by RayMabus on 11/2/2017, 19:35; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 11/2/2017, 19:35

RayMabus wrote:To su bivši vojni dijelatnici , aviotehnicari koji su odlucili radit privatno jer xy razloga il država je tako napravila remont centar ....normalno da su bili u vojsci ....bili su aviotehnicki sektor i te šeme ...možda i više godina ....nema ti tu neeksperata ...Gripen vojni avion nije to Boeing.

Eto vidiš. To ti zapravo i govorim cijelo vrijeme.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 25 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25  Next

Back to top

- Similar topics