Najboljih 11 za reprezentaciju
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Najboljih 11 za reprezentaciju
Bolje bi bilo da se skrivao po terenu, nego kaj je prtljao s loptom oko našeg 16-erca kad su mu francuzi oteli loptu i izjednačili.fridrih_niche wrote:Jos jedna legenda za koju si placen da ju popljuvas?Zeko wrote:Boban - vodonoša.
:D
Desetka Milana, kapetan i vodja ekipe iz 99.-e koji je sam odvea klub do naslova prvaka...
Nije se taj sakriva po terenu ka bezmudi Druker...
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Retardu, kaj nije Lukica zabija 2-3 gola, pa nam taj nesretno primljeni gol ne bi ništa znacija?Zeko wrote:Glupane, zabio je Austriji iz penala u pobjedi 1-0 i asistirao za gol protiv turaka za naše vodstvo 1-0 par minuta prije kraja. To kaj to nismo znali sačuvati do kraja obratiti se moraš Pletikosi kojem se žurilo na sranje, jer je tak' žurno ispucal onu zadnju loptu k'o da gubimo 1-0 i maestra Bilića koji se totalno pogubio i nije znal napraviti izmjenu u sudačkoj na koju je imao pravo. Kaj se penala tiče, nije fulao samo on, mislim da smo samo 1 zabili, što nakon onako primljenog gola u zadnjim sekundama uopće nije čudno. Jasno je meni da si ti tada bil još mali pa to nemreš ni znati, al' evo, sad znaš.
Bilić i Plete su krivi sta Luka ne zna pucat penale?
Guest- Guest
To je greška šarlatana i varalice Ćire i nikog drugog...Zeko wrote:Bolje bi bilo da se skrivao po terenu, nego kaj je prtljao s loptom oko našeg 16-erca kad su mu francuzi oteli loptu i izjednačili.fridrih_niche wrote:Jos jedna legenda za koju si placen da ju popljuvas?Zeko wrote:Boban - vodonoša.
:D
Desetka Milana, kapetan i vodja ekipe iz 99.-e koji je sam odvea klub do naslova prvaka...
Nije se taj sakriva po terenu ka bezmudi Druker...
Jer je Boban sam trazija izmjenu prije, a Ćiro nije tija to uradit...
Ili ćeš samo Bilića krivit za rasplet na terenu, a Ciru amnestirat?
Koje šamaranje!
Guest- Guest
Ma nemreš ti znati ni kaj je bilo u Francuskojni u Austriji. Bil si još mali, a ionako neznaš ni kaj je bilo prije godinu-dvije, a kamoli prije 10 i 20, jer slabo pamtiš.
Zeko-
2015-08-26
Na tvoju žalost i predobro pamtim...
Tako da meni ne možeš plasirat te gluposti koji konstantno pišeš...
Pročitan si odavno...
;)
Tako da meni ne možeš plasirat te gluposti koji konstantno pišeš...
Pročitan si odavno...
;)
Guest- Guest
mogo je i plete skinut koji penal
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Zar nije krilatica "sta niste zabili 4-5 golova pa vam par sudačkih kradja ne bi ništa značile"?jalnirajko wrote:mogo je i plete skinut koji penal
Znaci, nikakve obrane penala, samo golovi se kontaju...
;)
Guest- Guest
tko je reko da su nas turci pokralifridrih_niche wrote:Zar nije krilatica "sta niste zabili 4-5 golova pa vam par sudačkih kradja ne bi ništa značile"?jalnirajko wrote:mogo je i plete skinut koji penal
;)
2015-08-19
Pamtiš kurac. Da pamtiš, zapamtio bi da je Boban protiv francuza mogao 5 puta ispucati tu loptu u 3 pičke materine i otići na izmjenu koja je bila spremna za napraviti, A on je prtljao s loptom oko svog 16-erca sve dok ju nije izgubio. A valjda je znao da je ozlijeđen. Daleko, daleko bolje bi bilo da se skrivao po terenu.
Zeko-
2015-08-26
Vidiš kak' si blesav. Kako Pletikosa nije obranio nijedan penal i pod tvojom pretpostavkom da smo mi sve penale zabili, još bi i dan danas raspucavali te penale.fridrih_niche wrote:Zar nije krilatica "sta niste zabili 4-5 golova pa vam par sudačkih kradja ne bi ništa značile"?jalnirajko wrote:mogo je i plete skinut koji penal
;)
Zeko-
2015-08-26
fridrih_niche wrote:Modrić je na Euru 2008.-e zabija jedan gol iz penala na cilom turniru i odi ga Zvekan proglašava Bogom, lol...
A jel on falija penal u raspucavanju protiv Turaka?
Sprd...
Cila ekipa je igrala tada dobro i Lukica sasvim sigurno nije bija u naša 3 najbolja igrača taj turnir...
;)
TEAM OF THE TOURNAMENT
- Iker CasillasSpain
- Carles PuyolSpain
- Carlos MarchenaSpain
- Philipp LahmGermany
- Yuri ZhirkovRussia
- Marcos SennaSpain
- Luka ModrićCroatia
- Xavi HernándezSpain
- Hamit AltıntopTurkey
- Andrey ArshavinRussia
- David VillaSpain
http://www.uefa.com/uefaeuro/season=2008/
sat2-
2015-09-28
Ništ' ti to njemu ne znači. To su šarlatani i neznalice izabrali.
Zeko-
2015-08-26
a gdje su još ona naša 3 što su bili bolje od Luke?sat2 wrote:fridrih_niche wrote:Modrić je na Euru 2008.-e zabija jedan gol iz penala na cilom turniru i odi ga Zvekan proglašava Bogom, lol...
A jel on falija penal u raspucavanju protiv Turaka?
Sprd...
Cila ekipa je igrala tada dobro i Lukica sasvim sigurno nije bija u naša 3 najbolja igrača taj turnir...
;)TEAM OF THE TOURNAMENT
- Iker CasillasSpain
- Carles PuyolSpain
- Carlos MarchenaSpain
- Philipp LahmGermany
- Yuri ZhirkovRussia
- Marcos SennaSpain
- Luka ModrićCroatia
- Xavi HernándezSpain
- Hamit AltıntopTurkey
- Andrey ArshavinRussia
- David VillaSpain
http://www.uefa.com/uefaeuro/season=2008/
Zeko wrote:Vidiš kak' si blesav. Kako Pletikosa nije obranio nijedan penal i pod tvojom pretpostavkom da smo mi sve penale zabili, još bi i dan danas raspucavali te penale.fridrih_niche wrote:Zar nije krilatica "sta niste zabili 4-5 golova pa vam par sudačkih kradja ne bi ništa značile"?jalnirajko wrote:mogo je i plete skinut koji penal
;)
2015-08-19
Kak se vi pravite blesavi vise od jednog desetljeća sa "sta niste zabili 3-4 gola pa vas sudac ne bi moga pokrast"?
Spominjete Pletu i penale i to je to, on je kriv sta se Luka ne može dobacit s penala do gola...
I Bilić je krivac, naravno...
A Ćiro nije krivac, naravno, iako je Boban njemu reka prije kako je ozlijeđen, a ovaj ga svejedno nije tija minjat...
Al ne može kako ste zacrtali...
Kako bi de Niro u Vrućini reka:
"There is a flipside to that coin..."
Spominjete Pletu i penale i to je to, on je kriv sta se Luka ne može dobacit s penala do gola...
I Bilić je krivac, naravno...
A Ćiro nije krivac, naravno, iako je Boban njemu reka prije kako je ozlijeđen, a ovaj ga svejedno nije tija minjat...
Al ne može kako ste zacrtali...
Kako bi de Niro u Vrućini reka:
"There is a flipside to that coin..."
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:
:
Guest- Guest
Jednom je Ćiro reka da sve može mijenjati,ali da on nikad nebi izvadio Šukera i Bobana.
Koliko god je bio dobar motivator i idu mu zasluge za 3-e misto,toliko je pokaza limit na nekim drugim poljima. Nespremni i ozljeđeni Boban nije trebao početi tu utakmicu,naravno da Boban nije objektivan da to procjeni,ali trebaš imati izbornika koji će to znati. Još veća tragedija što je imao igrača na klupi koji ga je mogao zamjeniti.
Koliko god je bio dobar motivator i idu mu zasluge za 3-e misto,toliko je pokaza limit na nekim drugim poljima. Nespremni i ozljeđeni Boban nije trebao početi tu utakmicu,naravno da Boban nije objektivan da to procjeni,ali trebaš imati izbornika koji će to znati. Još veća tragedija što je imao igrača na klupi koji ga je mogao zamjeniti.
Guest- Guest
amper1950 wrote:Jednom je Ćiro reka da sve može mijenjati,ali da on nikad nebi izvadio Šukera i Bobana.
Guest- Guest
S tim da ga nije uveo u igru,ako se dobro sječam, ni kad je Boban izlazio jer vjerovatno više nije mogao ni hodati,nego je toga igrača uveo kad ono? Tek u 89,90-oj minuti? Dva puta je napravio grešku s njim,a još čekamo da podere svoju diplomu.fridrih_niche wrote:amper1950 wrote:Jednom je Ćiro reka da sve može mijenjati,ali da on nikad nebi izvadio Šukera i Bobana.
Guest- Guest
Ćiro šarlatan - treći na svijetu sa ekipom od koje su 4-5 igrača igrali u svojim klubovima, a ostatak su bili rezervinih rezerva rezerve. Al' svaka mu čast na "greškama" sa ovim žutim četnikom. Poznata je ona "trebaš se bojati žutog psa i žutog čovjeka". Ćiro genije.
Zeko-
2015-08-26
Kojih 4-5 igrača su igrali, a koji su bili rezerve rezervi?
Treći na svitu?
Mali Napoleon bi bija prvak!
Jer bi vodija Mikija, a ne Krpana, izmedju ostalog...
;)
Treći na svitu?
Mali Napoleon bi bija prvak!
Jer bi vodija Mikija, a ne Krpana, izmedju ostalog...
;)
Guest- Guest
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Desetorica najboljih
» L'Equipe 11 najboljih
» UEFA izabrala trojicu najboljih u Europi
» Hrvat preuzeo nog.reprezentaciju Srbije
» Jedan od najboljih filmova ikad...
» L'Equipe 11 najboljih
» UEFA izabrala trojicu najboljih u Europi
» Hrvat preuzeo nog.reprezentaciju Srbije